selam kızlarr şöylee bi girip okuyayım son durumları dedim
ecemcim Allahh hakkınızda neyse onu yaşatsın sizlere cnm sabrına ve gücüne imrendim..cok güçlüsün maşallah..Allahım bu sabrını mükafatlandıracaktır er yada gec cnm
eslemm nasılsın cnm benimde bu önümüzdeki bi kac gün yumurtlama günleri bende degerlendireyim diyorum..umut sonuçtaa..kendiliginden gelir belkide bebişim
su misali inşallahh bebişindendir cnm o belirtiler
bende şimdi baktımda 26 sından 31 e kadar yarın başlıyormuşahh ahh bi gelse kolunu bacagını ısırıcam yicem onu
Benim bitio senin başlıyor..Hadi bakem : )
Ya valla en çok şu sıcakta bebek için ekşın yapma zorunluluğumuzun olmasına sıkılıyorum
Eşime de bahane oluyor ..HAdi çocuk yapcaz die
Ama ben çok bunaldım ne zaman hamile kalcamda ilişki yasağı koyacak doktor bana yaa
canımmm sinirlerini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır? iyi düşün iyi olsungunaydın,,
ufff yaaa sınırım cok bozuk ,,,
daha adetıme 5 gun kala pembe lekendım,dun gece,,
hafta basından berı sagda solda kasık bolgemde hafıf sancılar vardı,
ya cocuk ıstedıgımızden berıı sureklı erken adet oluyorum,,offffffff
sımdık ben oruca devam mı edecem bozacam mı
canımmm sinirlerini bozma inşallah yerleşme kanamasıdır? iyi düşün iyi olsun
yok be eylul ne yerlesmesı ,,,sancımda var zaten,ya ben cıdden anlamadım gıttı,,
ya sımdık orucum gıttımı kaldımı anlamadım cunku tam kırmızıyı gormedım,pembe olarak geldı,,
yok be eylul ne yerlesmesı ,,,sancımda var zaten,ya ben cıdden anlamadım gıttı,,
ya sımdık orucum gıttımı kaldımı anlamadım cunku tam kırmızıyı gormedım,pembe olarak geldı,,
Canım 5 günmü vardı adetine? Biraz bekle hemen bozma bence, kırmızıyı görürsen gün içinde bozarsın, yoksa bekle bence. Belkide eylülün dediği gibi yerleşme kanamasıdır. Benimde hamileliğimde lekelenme olmuştu adet günümde. Allah hayırlısını versin, bekle bence
mrb. canım seni çok iyi anlıyorum.. çünkü bende aynı derttten müzdaribim =((
ama canını sıkma belkide stres yapdığın için erken adet oldun...
kaç senelik evlisin canım ??
ecemcim canım Rabbim sana dayanma gücü ihsan etti maşallah. ama kendini bu kadar sıkma. üzülmek senin de hakkın, isyan etmeden buna da şükrederek. Rabbim vermesin hasta falan olursun korkuyorumkızlar kan testi sonucumu aldım 5 gün önce 8901 di....bugün 9802..artmış ama doktor çok az artmış dedi....yarın hastaneye yatış yapıcam..herşey bir yana.ben baştan beri herşeyi soğukkanlılıkla karşılıyorum..bugün doktora sonuçları verirken odada 2 kadın daha vardı arkamda..doktor değerler düşük alıcaz derken,,vahhh vahh uff uf falan diyolar...arkamı dönüp boğazlarını sıkmamak için zor tuttum kendimi...bazen kocaman kadınların halden anlamaması ne kötü...
neyse kızlar iyiyim ben çok şükür,yarınıda sağlıkla atlatırsam çok iyi olacak...duaları sago dışında okuyamadım lekelere güvenemedm..bitince hepsini okuycam inşallahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?