Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kuzummm çok geçmiş olsun şimdiden.gerçekten çok güçlüsün bunu daha iyi anladım eşine de sen destek ol.mutlaka atlatacaksın dilerim rabbim bundan sonra böyle şeyler yaşatmaz sana şu mübarek ramazanda senin için edilen dualar kabul olur inşallah.amin.herşeyin hayırlısı canım rabbim sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana.meleğini ve seni öpüyorum kocaman.rabbim o yavrunun ömrünü de doğacak cocuklarına versin canım.

Len hatunlar nerdesiniz yaa

Bende kaynanamdaydım iftarda..Yeni geldim sayılır..

Eşimde yok anca 12ye gelir..Bende bakiim dedim kızceezlerim burda mı diye

He bi de bugün iftara yarım saat kala bi kasık ağrısı girdi sağ tarafıma çok kötü oldum ya duramiodum bi de kaynanamlara da çaktırmamaya çalışıom..Bayaa iftara kadar sürdü o ağrı ..keskin bi ağrıydı bacağıma vuruyordu ağrı..Sonra iftardan sonra geçti..

Adetime de 10gün var yumurtam mı çatladı acaba ? Dün ilişkiye girmiştik bugünüdemi boş geçirmesek acaba :26:

madem dün girdin bugün yapma canım..yarın yapıverinki kaliteli hücrelerden oluşsun bebişiniz...kasık ağrın kaynanadan dolayıdr:)

inşallah canım hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olur ....hayırlı evlatlar olsunda bu kadarını çekeriz napalım...çok saol mimozacım

Tevekkül canım... Mübarek günlerde Rabbim sana dayanma gücü İhsan etti dirayetlisin orneksin ....İnan ki bütün dualarım seninle

ilk bebeğimde o kadar çok ağlamıştımki,o durumumu anlatmak bile istemiyorum canım..bu defa rabbim beni üzmemek için baştan beri gelişmedi bebeğim..hep bir acaba olduğu için sanırım daha iyiyim...dualar için teşekkürler,onların sabrıma etksi çok büyük eminim

madem dün girdin bugün yapma canım..yarın yapıverinki kaliteli hücrelerden oluşsun bebişiniz...kasık ağrın kaynanadan dolayıdr:)

ay hiç sorma yine sinir etti beni yaa..

hanfendiye hediye aldık götürdük verdik...Normal bi insan aa yavrum ne gerek vardı falan der..

bizimki ; ay nerden çıktı şimdi bu ? sonra nazlanio falan hediyeyi görümceme açtırdı neyse bi eşarp aldık buna gördü hiiiç yorum yok..

bende diyorum sende siyah beyazlı yok dimi anne ben hatırlamiorum dedim..

kadın görümceme döndü sanki vardı bende bundan dedi yuh yaaa insan olsa bile öyle der mi hiç ?

insan hiç yalandan da olsa aa çok güzel tam da kullanışlı renkler diyip tşk etmezmi ?

sonra paketi kapattı yarım ağızla güya tşk etti gitti

bi de kayınpederime de gömlek aldık aa diyo bundan da babanda aynısı var gitti hatta getirdi gömleği bak aynısı diye sabır ..sabır..çekiyorum ben tabi

dedim tmm içinde değiştirme kartı var değiştirelim olmazsa..ay bilmemki bu sıcakta nasıl değştircez falan..

al işte gelde bunlara hediye al bi de gelde bunları kocama anlat

canım hediyeleşmek güzel tabiide anlayan insana....keşke bu mübarek ayda o hediye paralarıyla bir fakiri doyursaydınz..Allah razı olsun derdi en azından..ben kayınvaldeme evlendikten birkaç hafta sonra bohça götürülür..bende götürdüm..tabi biliyorum bunun naz kapris yapacağını...anne bu da senin için dedim uzattım...aman ben ne yapıcam bohçayı dedi...bende hiç ikinci defa sormadım aldım tekrar çantama koydum...şok oldu..teklif var ısrar yok.... teşekkür bile etmezdi zaten..birdaha yapmazsın olur biter...olmayan şeyi zorlamayacaksın

ya adetınıze bır hafta kala sag ve sol kasıkda hafıf sancı oluyomuydu ara ara hamıle hatunlar ,,,bıde gun ıcersınde tukruk bezlerınız cok calısıomuydu ??

ecem okudum yazdıklarını ama degerın artmıs,,bıde renklı dopler mı neydı onda kan akısı varmıydı keseye,,yada kalp atısı falan

ya adetınıze bır hafta kala sag ve sol kasıkda hafıf sancı oluyomuydu ara ara hamıle hatunlar ,,,bıde gun ıcersınde tukruk bezlerınız cok calısıomuydu ??

tükrük bezlerimi hatırlamıyorumda 2 hamileliktede kasık ağrısı vardı...canım sen aspirine devam ediomusun?

ecem okudum yazdıklarını ama degerın artmıs,,bıde renklı dopler mı neydı onda kan akısı varmıydı keseye,,yada kalp atısı falan

canım bugünde renkli doplerle baktık kalp atımı izlenmedi...değerin hergün 2 kat katlanması gerekiyor ama benimki 1000 civarnda artmış...doplerle bakan bayan zaten kanaman başlar dedi..canım bu ialçla düşürme fitillemi oluyor..yarın yatış yapıcam

aynen valla haklısın belki daha sevaba girerdik..zaten kayınpederim giyinmeyi sever dolabında yok yok onda olmayan gömleği nasıl bulacaz anlamadım..

kayınvalideye de o örtü fazla bile...İşte eşimde de böyle bi sorun var ..ana babasına her ne kadar çok düşkün olmasada ana baba hakkına çok önem verir ..bu güzel bişiy ama abartmamak lazım..

bnim hiç niyetim yoktu da bizimki durmadı işte benim kendi annemlere hediye alacağını söyledi sonra dedi bizimkilerede alalım ayırmayalım bari deyince bişiy diyemedim : )

He he canım sen bı daha ki sefere seker pembesi bı bas örtu ile lila rengi bı gömlek alıp git

Son düzenleme:

Hakkında hayırlısı olsn cnm..Baştan beri tam sevinememiştin zaten..En azından şimdide çok üzülmiceksin çünkü çok umutlanmamıştın..

tükrük bezlerimi hatırlamıyorumda 2 hamileliktede kasık ağrısı vardı...canım sen aspirine devam ediomusun?

ya nebılım pazartesınden berı sag ve sol kasıkda hafıf sancılar var ama ara ara hafıf hafıf,,coraspıne devam ama gebelık olusunca ıgneye gececem ,,daha etkılıymıs,

bılmıom ben kurtaj olduydum ılac vermedıler hıc bana,,,

He he canım sen bı daha ki sefere seker pembesi bı bas örtü kula rengi bı gömlek alıp git

Bi daha ki sefer olacağını sanmıyorum : ) en azından bnm açımdan : )

Bi de ilk evlendiğim sene ona aldığım hediyeyi başkasının üzerinde gördüm..yani her ne kadar emin olmasamda o olduğuna ama ondan sonra bi daha kaynanamın üstünde görmedim onu..

Bence çok ayıp bişey..Zaten anneler günü falan kutlamioz biz ..Sonradan alırız hediyeleri..

Şimdi benim annemlere alınca bizimkileride ayırmayalım deyince bişiy diyemedim işte : )

Yoksa şaşırmadım tepkilerine..

Cnm belirtilerinmi var ? hadi hayırlısı..

Aslında sen iki gebelik geçirmişsin kendi kendini daha iyi tanırsın..

2 gebeliğindeki belirtilerini bi düşün bakalım..

Bende ilk defa bugünkü kadar kasık ağrısı yaşadım hiç hareket edemedim..şu rahim filminden sonra vücudumun kimyası bozuldu rahmim bile ağrıo sanki

Son düzenleme:

walla ne bılım hatırlamıom kı warmıydı sancınlarım:))) ben bıraz bunagımdırda :)))

sonuc nasıl rahım fılmınde gosterdınmı doktora

selam kızlarr şöylee bi girip okuyayım son durumları dedim
ecemcim Allahh hakkınızda neyse onu yaşatsın sizlere cnm sabrına ve gücüne imrendim..cok güçlüsün maşallah..Allahım bu sabrını mükafatlandıracaktır er yada gec cnm

eslemm nasılsın cnm benimde bu önümüzdeki bi kac gün yumurtlama günleri bende degerlendireyim diyorum..umut sonuçtaa..kendiliginden gelir belkide bebişim

su misali inşallahh bebişindendir cnm o belirtiler

ilaç koyalım deyince fitil geldi benim aklıma..ilaçla olmazsa kürtaj olncada anestezi istedim ama doktor zaten küçük kese falan dedi..anesteziyi tavsiye etmem dedi ama gücüm yok gibi geliyor...

canım evet iğneni falan ihmal etme...büyük ihtimal bende de pıhtılaşma çıkablrmş

Son düzenleme:
walla ne bılım hatırlamıom kı warmıydı sancınlarım:))) ben bıraz bunagımdırda :)))

sonuc nasıl rahım fılmınde gosterdınmı doktora

sonuçları aldım ama ramazan olduğu için gitmedik doktora bi saat yol hiç çekemem...ramazandan sonra inş..hem ozman eşimde sipermiyogram çektircek yine 3 ayı doluyor ikisini beraber göstericez inş..

ama sonuçlarda tüpler açık..herşey normal yazıyor..yalnız bi cümle var orda yabancı kelimelerle dolu orayı anlamadık..ben bu sitedeki doktora yazdım ne diye rahimin şekliyle alakalı önemli bi sorun değil yazmış ..bilemiyorum artık inş bi sorun yoktur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…