- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
Hosgeldın canım aramıza ayağın ugur getırsın hepıcıgımız hamıle kalalım ınsallah
ben de bu hatunlara küsüm tatılde bılem özleyıp topıge gırıyorum kımsecıkler yazmıyo
İşin şakası ben bu ay fena psıkolojımı bozdum sanırım kendı kendıme herkeste bebıs soruncaa
ösgem hoşgeldinnnnnnn :) bende burdayım ama gelen gidio
inş. canım dilerim rabbim hepizin dileğini, bu mübarek günde kabul eder..
hepiniz için dua edicem..
ama stres yapma canım.. bende bu sözü herkese diyorum bide kendi hayatıma geçirebilsem
canım üzme kendiniiyaaaaaa eylülüm yaaaaa benım bu ay psıkolojı çöktüüü toparlıyamıyorumm yaaaannemle ablama korunmayı bıraktıgımızı soyledım ya konusurken bıle kendımı tutamıyorum ağlıyorum sureklı onlartı da üzüyorum farkındayım ama napimmmm
bana moral olursunuz bılıyorum o yuzden buldugum fırsatı degerlendıreyım dedım yarın ablam doğum yapacak hastanede yıne aynı muhabbetler offffffff
bana bebıs konusunda bu kadar stres yapacagımı soyleseler guler gecerdım emın olll rahat soğukkkanlı olacagımı dusunurdum heppp ama olmuyormus maleseff bu ozellıkle çöküşlerdeyım sankı kurana namaza sarıldım oyle rahatlatıyorum kendımı eşimi de aılemı de uzmek ıstemıyorum bellı etmemeye calışıyorum ama offf bunaldımmmm
canım üzme kendiniibende aynı durumdayım seninle çok iyi anlıyorum olacak inşallah Allah'ın izniyle bebeklerimiz. ilkaylarda korkucazzz sonra kucagımıza alcaz gazıydı emmemesiydi :) burda gülüp geçcez bazende yine strese gircez.. üzme canını sıkma dua et dua edelim tatlımmmm........... Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin
bana bebıs konusunda bu kadar stres yapacagımı soyleseler guler gecerdım emın olll rahat soğukkkanlı olacagımı dusunurdum heppp ama olmuyormus maleseff bu ozellıkle çöküşlerdeyım sankı kurana namaza sarıldım oyle rahatlatıyorum kendımı eşimi de aılemı de uzmek ıstemıyorum bellı etmemeye calışıyorum ama offf bunaldımmmm
canım üzme kendiniibende aynı durumdayım seninle çok iyi anlıyorum olacak inşallah Allah'ın izniyle bebeklerimiz. ilkaylarda korkucazzz sonra kucagımıza alcaz gazıydı emmemesiydi :) burda gülüp geçcez bazende yine strese gircez.. üzme canını sıkma dua et dua edelim tatlımmmm........... Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin
Canım öskemm yapma böle. Rabbim herşeyin hayırlısını veriyor. Zamanı var demekki. Bol bol dua ediyoruz. Ramazan, mübarek aydayız, dualarımız inşallah kabul olur. Çok daraldığın yerde ailene anlat, bilsinler en azından onların yanında soranlara cevabı yapıştırırlar, yada kızarlar sormaz kimse. Boşver. Bak yeğenin geliyor, minicik şey, okadar tatlıki o. Benim ablamda 2hafta önce 2.yi doğurdu, birncide farklı bunda farklı bir his mevcut. Ozaman küçüktük teyze olmanın heyecanı vardı, şimdi evliyim busefer annelik gibi bişi bir nevi. Hazırlık senin içinde öle düşün.
nekadarlık evlisin canım? peki sorun ne?
canım 2,5 yılı gectı ıste 2 sene 7 ay dıyelım Eylülcüğümle düğün adaşıyız biz:))))
korunmayı bırakalı 5 ay oldu benım tek korkum adet duzensızlıgım gercı anacugum 3 ay olmazmıs adet ılk geceden hamıle kalmısbana kızıyo cok zaten kafaya takıyorum dıye.Zaten doktorlar 1 yılın dolmasdını beklıyor canım tedavı için
canım siz daha çook yenisiniz yeni başlamışsınız yani temel atmayainş. olur..
ben 2 senedir evliyim, ve hiç korunmadım
olmadı işte
evet canımmm :) 2 yıl 7 ay :))) bende 3 aydır deniyorum. özge soğan suyu içmeden önce ne zaman adet olacagımı bilemezdim haftalarca aksardı. soğan suyunu denedim 21 mayısta 11 gün içtim sabah akşam haziran 17de adet oldum bu ayda temmuz 17 :) ondanmıdır nedir belkide tesadüf :)) sen denedin mi soğan suyunu??canım 2,5 yılı gectı ıste 2 sene 7 ay dıyelım Eylülcüğümle düğün adaşıyız biz:))))
korunmayı bırakalı 5 ay oldu benım tek korkum adet duzensızlıgım gercı anacugum 3 ay olmazmıs adet ılk geceden hamıle kalmısbana kızıyo cok zaten kafaya takıyorum dıye.Zaten doktorlar 1 yılın dolmasdını beklıyor canım tedavı için
canım 2,5 yılı gectı ıste 2 sene 7 ay dıyelım Eylülcüğümle düğün adaşıyız biz:))))
evet canımmm :) 2 yıl 7 ay :))) bende 3 aydır deniyorum. özge soğan suyu içmeden önce ne zaman adet olacagımı bilemezdim haftalarca aksardı. soğan suyunu denedim 21 mayısta 11 gün içtim sabah akşam haziran 17de adet oldum bu ayda temmuz 17 :) ondanmıdır nedir belkide tesadüf :)) sen denedin mi soğan suyunu??
Tatlım daha 5 ay, çok değil emin ol. Bak ben korunmayı bıraktım 2.ay hamile kaldım sonra düşük oldu. 2 ay olacak daha başlayamadık bile tekrar. Şuan kanamam var bir türlü bitmeyen, neden olduunu bilemediğimiz. Ama kafaya takmıyorum, kanamam bitsin ramazan geçsin başlarız çalışmalara tekrardan. Rabbim zamanını bilir. Sen böyle düşünüyorsun ama tabi bazen insan kendini çaresiz hissediyor. Ozamanda içinde tutma ağlamak istiyorsan ağla ama dualarını eksik etme. Yasinleri okuyorsun dimi? O kadar rahatlatıyorki yasin okumak beni. Hadi ben çıkıyorum öğle arası gidim evde yatayım. Öptüm hepinizi
canım siz daha çook yenisiniz yeni başlamışsınız yani temel atmayainş. olur..
ben 2 senedir evliyim, ve hiç korunmadım
olmadı işte
doğru dıyosun canımm eve dönünce ben de baslıcamm herkes cok övüyor bakalım denıyelım ne kaybederız ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?