- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
ay yapmıom artık stres ,,gelcekse gelır artık,,
2.5 sene bıttı cok sukur evlılıkde,,
sen ?
allah bir yastıkta kocaltsın inş. =)
bende 2 sene olucam canım, evlendiğimizden beri hiç korunmamamıza rağmen bizimde olmadı =(((
doktora gıttın mı pekı ,,
yok ben 2 kkez gebe kaldım ama ılk uc ay ıcersınde kaybettım,,kan pıhtılasma sorunum varmıs,suan ılac kullanıorum ,,
ıkı aydır da korunmuorum ,,ama ıkı ayda 3 kez adet oldum ,,,
herseyin hayırlısı canımmmhımmm geçmiş olsun canım dilerim yakın zamanda olur...
dr. gittim eşimde varikosel çıktı. amlyt oldu.. 3 ay oldu işte.. bekliyoruz hala =((
hımmm geçmiş olsun canım dilerim yakın zamanda olur...
dr. gittim eşimde varikosel çıktı. amlyt oldu.. 3 ay oldu işte.. bekliyoruz hala =((
herseyin hayırlısı canımmm
gecmıs olsun sanada,,
ya bu varıkoselde yenı turedı,onceden hıc boyle bıse yokdu,,sebep olarak doktor ne dıo
varikosel bir hastalık degilmiş aslında ben baya araştırdım. sperm sayısında, hareketliliğinde ve canlılığında herhangi bir sorun yok ise varikosel tedavi gerektirmiyormuş. bende eşimde ondan şüpheleniyorumgecmıs olsun sanada,,
ya bu varıkoselde yenı turedı,onceden hıc boyle bıse yokdu,,sebep olarak doktor ne dıo
canım üzme tatlı canını sen başka doktorlarada git bekle. daha ameliyat 3 ay olmuş . kiminin 1yılda oluyor kiminin 5 ayda kiminin 3 ayda ameliyattan sonra. doktorlar para koparmak içinde tüp bebegi öneriyorlar. takma kafana inşallah normal yolla olur. sağlıkla sıhatle hayırlısıyla inşallahhhamlytan 3 ay sonra olur dedi dktr.
ama olmadığı için tekrar gittik, tüp bebek yaptırmamızı söyledi.
kızlar o kadar kötü bir andı ki benim için, doktr yüzüme patır,patır sizin normal yollarla çocuğunuz olmaz, size tek önerim,
tüp bebek dedi.. yıkıldım bende. =((
tüp bebek içinde yaşım tutmuyor.. =((
varikosel bir hastalık degilmiş aslında ben baya araştırdım. sperm sayısında, hareketliliğinde ve canlılığında herhangi bir sorun yok ise varikosel tedavi gerektirmiyormuş. bende eşimde ondan şüpheleniyoruminşallah degildir ben yanılıyorumdur ramazandan sonra doktora gitcez bakalım hayırlısı
Varikosel tam olarak ne canım? Ben burda duydum ama hiç araştırdım birde bikere hamile kaldığıma göre öyle bir sorunumuz yoktur dedim. Gerçi şuan benim problemlerim var, kanamam azda olsa hala var. Başka doktor araştırıyorum. En kısa sürede başka bir doktora görünücem..
canım üzme tatlı canını sen başka doktorlarada git bekle. daha ameliyat 3 ay olmuş . kiminin 1yılda oluyor kiminin 5 ayda kiminin 3 ayda ameliyattan sonra. doktorlar para koparmak içinde tüp bebegi öneriyorlar. takma kafana inşallah normal yolla olur. sağlıkla sıhatle hayırlısıyla inşallahhh
öle canım sen ümidini kaybetme. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım. onunlada baya hamile kalan var.inş. canım tek dileğim bu rabbim tüm isteyenlere nasip eder inş.
evet dktorlar çok acımasız oluyorlar.. hepsi deil tabikide ama o iyisini bulmakta epey zaman alıyor.. =((
öle canım sen ümidini kaybetme. keçiboynuzu kürünü denedin mi canım. onunlada baya hamile kalan var.
hangi otları balla karıştırıyosun canımmm... şifa olur inşallahhhevet canım geçiboynuzu kürünü deniyoruz, bide balla otların karışımı bir kür deniyoruz..
1,5 ay falan oldu kullanıyoruz.. 3 ay boyunca devam edicez..
Mimoza bu msjımı görmesin..dicek siz ne biçim karısınız be ya ...
o adam istemesede kendi soyuyodu yaatopicin sapık hatunu
eslem yazdıklarına aynen katılıyorum bende o yasagı bekliyorum valla
hadi ben kactım görüsürüz yinee iyi geceler..
evet canım geçiboynuzu kürünü deniyoruz, bide balla otların karışımı bir kür deniyoruz..
1,5 ay falan oldu kullanıyoruz.. 3 ay boyunca devam edicez..
günaydın canım inşallah sende burdaki arkadaşlarım gibi en kısa zamanda meleğine kavuşursun.doktorun tüp bebek demesine kızdım valla git başka doktora varikosel ameliyatı yeni olmuş eşin bu ne hız doktordaki.
hangi otları balla karıştırıyosun canımmm... şifa olur inşallahhh
denim bende içirim kocama :)) adam deneme tahtası oldu :) ne versem yiyor :)) içiyor :) kurban olurum ona :)canım otlar şöyle: kekik,nane, üzerlik tohumu, sinameki bal..
ama bi tadı var ne siz sorun nede ben söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?