denim bende içirim kocama :)) adam deneme tahtası oldu :) ne versem yiyor :)) içiyor :) kurban olurum ona :)
günaydın kızlarrrrrGünaydın kızlarrr....
Eslem ve Gülgüzeli öle yasak falan yok; kocaları elde tutmanın, dediğini yaptırmanın yolu o. Birde tabi evliliği evlilik yapan olmazsa olmazlardan biri. O yüzden yasam masak yok. He sapık değilim, bende hergün yapmayı sevmem ama olsun, yasak istemiyorum yinede
canım ben de aynılarını söyledim ecem için önceki sayfalarda. üzülmemek için çok sıkıyor kendini kıyamam onagünaydın kızlarçok uykusuzum başım müthiş dönüyor sıcak bi taraftan başdönmesi bi taraftan bugünü hayırlısıyla bi atlatsam
ecemcim canım Rabbim sana dayanma gücü ihsan etti maşallah. ama kendini bu kadar sıkma. üzülmek senin de hakkın, isyan etmeden buna da şükrederek. Rabbim vermesin hasta falan olursun korkuyorumYüce Rabbim bu bebeğinin ömrünü doğacak diğer sağlıklı çocuklarına versin canım. Rabbim yardımcın olsun
kızlar gunaydınnnnnnn naslsnız:)))
ben hamile oldugumu ogrendiğim gunden beri panik atak gibi oldum napcam ben( bebeğime bişey olcakdiye cok korkuyorum
Su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim bebek isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinnnnnnnnnn
Aminn
ben hamile oldugumu ogrendiğim gunden beri panik atak gibi oldum napcam ben( bebeğime bişey olcakdiye cok korkuyorum
Su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim bebek isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinnnnnnnnnn
Aminn
Aminn
stres yapma canım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almanı nasip eder inş.. korkma
canımmmmmmmm en yakın zamanda inş siz de bu duyguyu yasarsınız:)
yaz canım yazzz :) :)canım ama ben sana tam olarak ölçülerinide yazymda sonra yap yoksa valla ikinizde cır,cır olursunuz
çünkü sende kullanacaksın
ben de bu ay bal tarçın çörekotu içtim bir acaip oldumyaz canım yazzz :) :)
yaz canım yazzz :) :)
canım hormon tahlilleri bunlar baya da bir pahalı tutar adetin 3. günü yapılıyor doktorun istediyse yaptır bence....
inşallahh canımmmmmmmmmmmmmmbir tatlı kaşığı tere tohumu,
1 t. kaşığı nane,
1 t. kaşığı kekik,
1 t. kaşığı sinameki,
yarım t. kaşığı üzerlik otu,
1 kase doğal balla
karıştır, sabah akşam aç karnına sen ve eşin 1'er tatlı kaşığı yin canım..
inş. şifa olur
inşallahh canımmmmmmmmmmmmmm
lennnnnnnn nirdesinizz hepınızz görüyorum kaçamazsınızz hepınız geçmısımı okuyo yoksammm ıkı lafın belını kıralım dıye geldık bızım hatunlara da bak sennnnn
canım biz daha 3 aydır deniyoruzzz2 ay devam ediceksin canım.. bizde kullanıyoruz şuan, inş. ikimizde aynı anda veririz bu güzel haberi birbirimize...
sizde sorun ne canım ?
SLM. hoşgeldin canım bende aranızda yeniyim
ösgem hoşgeldinnnnnnn :) bende burdayım ama gelen gidioHosgeldın canım aramıza ayağın ugur getırsın hepıcıgımız hamıle kalalım ınsallah
ben de bu hatunlara küsüm tatılde bılem özleyıp topıge gırıyorum kımsecıkler yazmıyo
İşin şakası ben bu ay fena psıkolojımı bozdum sanırım kendı kendıme herkeste bebıs soruncaa
Hosgeldın canım aramıza ayağın ugur getırsın hepıcıgımız hamıle kalalım ınsallah
ben de bu hatunlara küsüm tatılde bılem özleyıp topıge gırıyorum kımsecıkler yazmıyo
İşin şakası ben bu ay fena psıkolojımı bozdum sanırım kendı kendıme herkeste bebıs soruncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?