Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

kızlar gunaydınnnnnnn naslsnız:)))

ben hamile oldugumu ogrendiğim gunden beri panik atak gibi oldum napcam ben( bebeğime bişey olcakdiye cok korkuyorum

Su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine rabbim bebek isteyen herkese bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsinnnnnnnnnn

Aminn

günaydın kızlarrrrr
ay evet ben de yasak istemiyorum hatta korkuyorum hamile kalırsam da doktor yasak derse diye
canım ben de aynılarını söyledim ecem için önceki sayfalarda. üzülmemek için çok sıkıyor kendini kıyamam ona ben de aynısını yazdım allah korusun hasta olursun içinde tutma ağla üzül dedim. İnşallah bugün en hayırlısı olur onun için

amiiin canım

canımcım buna annelik deniyor sadece şimdi değil her an çocuğunu düşüneceksin 30 yaşına gelip eşşek kadar olsa da hep aklın onda olacak Allahın izniyel birşey olmaz bebişine sen allaha emanet et bebişini kendini endişelere çok kaptırma

Son düzenleme:

stres yapma canım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almanı nasip eder inş.. korkma

stres yapma canım allah sağlıkla mutlulukla kucağına almanı nasip eder inş.. korkma

yaz canım yazzz :) :)
ben de bu ay bal tarçın çörekotu içtim bir acaip oldum
normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim felaket sızlamaya başlar içinde elektrik varmış gibi ve ağır adet gününe kadar
bir de adet gününe 10 kala içimde o kazıntılı adet hissi olur özellikle sabahları
ama bu ay ikisi de olmadı

adetime bir kaç gün var ama göğüslerde hiiiç sızı mızı yok

bu bal tarçın çörek otu bana bişey yaptı ama ne yaptı tam olarak anlayamadım

yaz canım yazzz :) :)

bir tatlı kaşığı tere tohumu,
1 t. kaşığı nane,
1 t. kaşığı kekik,
1 t. kaşığı sinameki,
yarım t. kaşığı üzerlik otu,
1 kase doğal balla

karıştır, sabah akşam aç karnına sen ve eşin 1'er tatlı kaşığı yin canım..
inş. şifa olur

kuzularrrr nbrsınızzz
bugun ablamla son kez kontrole gıdecegız yarın allahın ıznıyle yıgenımı alıyoruz kucagımıza beklerken bakayım dedım bızım kuzulara
anemmmmm bızım memleket yanıyo ne kelıme buharlaşıyor burası ıstanbuldan beter oğlene kadar uyuyan ben sıcaktan 8 de dikiliyorum ayağa:)))Kilo verdik valla hepimiz

canım hormon tahlilleri bunlar baya da bir pahalı tutar adetin 3. günü yapılıyor doktorun istediyse yaptır bence....

kuzum ben yaptırdım ama devlet hastanesınde bes kurusta vermedım ama adet duzensızlıgı oldugu için doktorun kendısı ıstemıstı yavrum adet duzenlı ıse senın doktor gerek duymamıstır zaten dedıgın gıbın 1 sene dolmadan tedavıyte baslamıyorlar senın ne kadar olmustu eylülcüm korunmayı bırakalı

inşallahh canımmmmmmmmmmmmmm

lennnnnnnn nirdesinizz hepınızz görüyorum kaçamazsınızz hepınız geçmısımı okuyo yoksammm ıkı lafın belını kıralım dıye geldık bızım hatunlara da bak sennnnn

2 ay devam ediceksin canım.. bizde kullanıyoruz şuan, inş. ikimizde aynı anda veririz bu güzel haberi birbirimize...
sizde sorun ne canım ?
canım biz daha 3 aydır deniyoruzzz tuturamadık. ramazandan sonra doktora gitcez bu ayda olmazsaaa inşallah gitmeye gerek kalmaz

SLM. hoşgeldin canım bende aranızda yeniyim

Hosgeldın canım aramıza ayağın ugur getırsın hepıcıgımız hamıle kalalım ınsallah
ben de bu hatunlara küsüm tatılde bılem özleyıp topıge gırıyorum kımsecıkler yazmıyo
İşin şakası ben bu ay fena psıkolojımı bozdum sanırım kendı kendıme herkeste bebıs soruncaa

ösgem hoşgeldinnnnnnn :) bende burdayım ama gelen gidio

insanlara cok sinirleniyorum ne kadar densiz var ya, millete ne oluyo sanki siz bilmio musunuz bebegin iyi olacagını gercekten ortalık dusuncesiz kaynıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…