- 23 Temmuz 2012
- 4.653
- 11
- 158
- 34
canım sıze ne dedı doktorlar sen de doktora gıtmek ıcın 1 yıl korunmasız ılışkıyı bekledın mı
kızlar o kür nasılmış?
nasıl içiyonuz ???:18:
canım diyorumya ben hiç korunmadım 2 sene boyunca..
1 seneyi bekledim gittim dktr. eşimde varikosel çıktı.. amlyt oldu eşim 3-4 ay oldu işte bekliyoruz.. :18:
demekki bebısın zamanını beklıyor tatlım Rabbimin ol diyeceği zamanı
ne tuhaf değil mi siz bana ben sana moral verıyorum burası boyle bir yer işte gormedıgın tanımadıgın ınsanların uzuntulerını mutlulugunu yüreğinde hıssedebıloyr ınsan
evet canım gerçekten öyle ben 3-4 gün oldum üye olalı ama ortam okadar sıcak geldiki bana hiç çıkasım gelmiyor. K.K'dan :126:
sende Allaha emanet ol tatlımmmmmben cıkıyorum canlarım cok tsk ederım rahatlattınız benı ıyıkı varsınız hepınızı cok sevıyorumm
ben yasınları gece vaktı okuyorummm bı kıtapta okumustum geceleyın ve sabahları okunan yasınlar cok değerlıymıs butun yasınları sımdıye kadar okunmus bılın yazmıyorum ama tamamdır yanı
opuyorum hepıcıgınızı kendınıze ıyı bakın
Allaha emanet olun
Topik sessiz sıkıldım yahuuuuuuuuu... nerdesiniz bacılarrr nöbetci oldum :)
napim canım öle kafa dagıtmaya çalışıyorum :)) sende ne var ne yokBurdayım ben canım; internette geziniyom birazcık. Sen napıyorsun
napim canım öle kafa dagıtmaya çalışıyorum :)) sende ne var ne yok
okuyan herkesten Rabbim razı olsun ve tez zamanda bebeklerini versin inşallahhhhhh... Ben kendime okuyamadım bileMerys Yasinin okunmuştur... Allah kabul etsin. AMİN
geçmiş olsun canımmmm dikkat et kendineeeeemidem kötü bugün pek birşey yazamıyorum. öğlen yemek bile yiyemedimyazdıklarınızı okuyorum ama
Aminn tatlım Aminnnnnnokuyan herkesten Rabbim razı olsun ve tez zamanda bebeklerini versin inşallahhhhhh... Ben kendime okuyamadım bile((
ben de bu ay bal tarçın çörekotu içtim bir acaip oldum
normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüslerim felaket sızlamaya başlar içinde elektrik varmış gibi ve ağır adet gününe kadar
bir de adet gününe 10 kala içimde o kazıntılı adet hissi olur özellikle sabahları
ama bu ay ikisi de olmadı
adetime bir kaç gün var ama göğüslerde hiiiç sızı mızı yok
bu bal tarçın çörek otu bana bişey yaptı ama ne yaptı tam olarak anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?