offf yaaa kızlar neden bu nesil hep böyle.. ?
benimde bebişim olmuyor
eski kadınları 10-13 tane çocukları oluyomuş...
tabi ben okadar isstememde.. ben rabbimden sağlıklı bitanecik bebiş istiyorum sadece
Günaydın kızlar...
Canım çok güzel yazmışsın kendi adıma çok teşekkür ederim, beni birkez daha düşündürdüğün ve belkide isyandan koruduğun için. Allah senden razı olsun, bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlısıyla en kısa zamanda bebeklerimizi nasip etsin. O kadar güzel bir topikki, ben sanal ortamlarda bukadar derdimi paylaşacağımı düşünmezdim. Sayenizde çok farklı bakabiliyorum olaylara. Yalnız olmadığımı anlıyorum ve güçleniyorum. Düşüp ağlamak yerine sayenizde Rabbim bana güç veriyor.
Hepinizden Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah
tabikide öyle canım rabbim herşeyin doğru zamanını, doğru vaktini bilir...
ama insanoğlusun işte. sabır tükeniyor, çevrenden hani nie olmadı? doktara gitsenize..
şurda şu doktor var kısırlığa bile çare buluor.. yok şöyle, böyle derken okadar yıpranıyosunki..
allahım kimseyi evletsızlıkla imtihan etmesin, özellikle anlayışsız çevreye karşı..!
tüm isteyenlere nasip etsin...
evet haklısın lüzumlu lüzumsuz insanların baskısı çok ypratıyor insanı. karşısındakini nasıl hırpaladığını bilerek yada bilmeyerek yol göstermeye çalışıyorlar
Rabbim onlara fırsat vermeden hayırlısıyla evlatlar versin hepimize.
var canım Allah bağışlarsa.bu topikte yasin okumaya başladıktan sonra hamile kalanlardanım. 9 haftalığız dahaamminn! inş. canım.
sende var mı bebiş
var canım Allah bağışlarsa.bu topikte yasin okumaya başladıktan sonra hamile kalanlardanım. 9 haftalığız daha
gunaydın canlarım cumanız ve gununuz hayr olsun inş
nasılsınız arkadaslarım
hayirli cumalar arkakadaslar...allah bu mubarekgunde dualarimizi kabul etsin cumlemize ve bizi gibi evlathasreti cekenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah amin
hayirli cumalar arkakadaslar...allah bu mubarekgunde dualarimizi kabul etsin cumlemize ve bizi gibi evlathasreti cekenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah amin
kendi adıma konişiym iyim
hamd olsun..
sen nasılsın canım ?
Canım çok sıkkın, ama nedenini bile bilmiyorum. Boğazımda bir yumru ağlamak istiyorum. Herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum buraladardan. Tatilde evimde oturup kafa dinlemek, imkan varsa gidip gezmek istiyorum.
Akşam k.validelere gidecez. Yine birsürü tantana, daha gider gitmez onu ye, bunu ye, şuraya gidelim şunu yapalım. Babası durmadan konuşacak, kayseriye gidin bu fırsat kaçmaz. Anası diyecek başka şeyler. Sonra konu benim rahatsızlııma kanamama gelecek, illa başka doktora git, gel burdaki doktorlara git. Niye erkek doktora gitmiyorsun olacak. Beni sıkıştıracaklarda sıkıştıracaklar. Şu ramazan ayında bukadar gürültüyü kaldıramicam. Ve kocamda bitanesine müdahele edipte rahat bırakın demicek. Sonra ben somurtucam, gidip yatmak isticem, sonra kocam gelicek biraz idare etsen nolucak, cahil onlar diyecek, kavga çıkıcak yine ben suçlu olucam.
Ya Rabbim bana bu akşam öyle bir umursamazlık verki ne söylediklerini kafayı takim, ne de cevap vermek için çabalayım. He deyip geçmek, gerçekten idare edebilmek istiyorum....
canım üzme kendiniCanım çok sıkkın, ama nedenini bile bilmiyorum. Boğazımda bir yumru ağlamak istiyorum. Herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum buraladardan. Tatilde evimde oturup kafa dinlemek, imkan varsa gidip gezmek istiyorum.
Akşam k.validelere gidecez. Yine birsürü tantana, daha gider gitmez onu ye, bunu ye, şuraya gidelim şunu yapalım. Babası durmadan konuşacak, kayseriye gidin bu fırsat kaçmaz. Anası diyecek başka şeyler. Sonra konu benim rahatsızlııma kanamama gelecek, illa başka doktora git, gel burdaki doktorlara git. Niye erkek doktora gitmiyorsun olacak. Beni sıkıştıracaklarda sıkıştıracaklar. Şu ramazan ayında bukadar gürültüyü kaldıramicam. Ve kocamda bitanesine müdahele edipte rahat bırakın demicek. Sonra ben somurtucam, gidip yatmak isticem, sonra kocam gelicek biraz idare etsen nolucak, cahil onlar diyecek, kavga çıkıcak yine ben suçlu olucam.
Ya Rabbim bana bu akşam öyle bir umursamazlık verki ne söylediklerini kafayı takim, ne de cevap vermek için çabalayım. He deyip geçmek, gerçekten idare edebilmek istiyorum....
Canım çok sıkkın, ama nedenini bile bilmiyorum. Boğazımda bir yumru ağlamak istiyorum. Herşeyi bırakıp kaçmak istiyorum buraladardan. Tatilde evimde oturup kafa dinlemek, imkan varsa gidip gezmek istiyorum.
yok canım daha denemedim :) şuan keçiboynuzu çayı içiyor :)) çakşır kökü aldım onuda kaynatıp içiticem seninkini not ettim :) onuda denicem ama bu aydan sonraaa :))slm. eylülcüm balı denedin mi kız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?