Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

Rabbim dayanma gücü versin canım. inşallah bu akşamı düşündüğünden çok çok daha güzel bitirirsin en azından kavgasız gürültüsüz

canımmmmm hiç uzulme inş bugun dusundugun gibi gecmez cok guzel gecer inş:)) evlenmek cok zormus bir yılda bunu anladım

Çok teşekkür ederim kızlar. İnanın öle rahatladımki, buraya yazdım sonra açtım çok yakın arkadaşımla konuştum telde, biraz gitti o yumru. Dediğiniz gibi takmamaya çalışıcam. Allahım sen sabır ver bizlere. Şu kocalarımızında biraz gözünü aç ailelerine karşı. Aminnn..

Aminnnnnnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnn

yok canım daha denemedim :) şuan keçiboynuzu çayı içiyor :)) çakşır kökü aldım onuda kaynatıp içiticem seninkini not ettim :) onuda denicem ama bu aydan sonraaa :))

anladım canım şun kulandıklarınız şifa olurda inş. hiç gerek kalmaz benimkine...
çakşır kökünü nasıl yapıyon ?

anladım canım şun kulandıklarınız şifa olurda inş. hiç gerek kalmaz benimkine...
çakşır kökünü nasıl yapıyon ?
dün netten araştırdım hemen aldırdım bende tam bilmiom ama ya kaynatıp içiyorun yani 1 bardak sıcak suya 1 kaşık çakşır koyuyorsun. yada 1 kaşık balla 1 kaşık çakşırı karıştırıp yiyorsun :) ama sadece erkek :)) sperm kalitesini, hızını ve sperm sayısını arttırıyormuş...

günaydın kızlar :) doktordan geldim bebeğim çok büyümüş maşallah haraketlenmiş yavrucum.rabbim sizlerede nasip etsin canlarım çok güzel birşey bugün onu öyle görünce daha iyi anladım.rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.amin.

anladım. bu çakşır dediğin otun şuan bizde turşusu var. kornişon kibi yani öyle yiyoruz annam yaptı demekki bir bildiği varmış canım anammm

Maşallahh maşallahhh annesiiii maşallahhhh. rabbim bizede nasip etsin inşallahhhhh

masallah yegenime aferim ona insallah hep boyle yolunda gider hersey

kızlar ben bir salaklık ettim
adetime 5 gün var dün sabah ateşimi ölçtüğümde biraz düşmüştü yani çok deil 36.8 den 36.6 ya düşmüştü
akşam işten eve geldim bu hafta sonum çok ama çok yoğun geçecek çok yorulucam içim rahat etmicek ateşim de düştü zaten bir test yapayım da hamile olmadığımı kesinleştireyim rahat hareket edeyim dedim

sonra gece test yaptım ama afedersiniz yarım saat bile tutulmamış çişle:26:
test negatif çıktı ama o kadar da negatif değildi o nasıl oluyor derseniz hani bazı testler olur ya negatifin de negatifidir o tek çizgiden sonra bembeyaaaaaz uzun ovalar kırlar vardır bu öyle değildi işte ama gece olduğu için gözüm seçmedi evim de loş anlamadım
atmadım testi sabah baktım evet hayaletin de hayaleti yokun da yoku bir çizgi var ama var
acaba çok erken yaptığım için mi çıkmadı yoksam o çizgi buharlaşma çizgisi mi
kendim kaşındam resmen rahat olayım derken iyice kafamı karıştırdım

ne desem bilemedim ki ama o testler yarim saatten sonra mutasyona ugruyor yani olabilirde olmayabilirde sen en iyisi adetini bekle bence yada dayanamiyosan yarin sabah erken ilk cisinle bi test daha yap iyice incele insaalh cift cizgi cikar.ama yaptiktan uzun sure gecmis her test bazen tek cizgi dagiliyo bazen ikinci cizgi belirio falan geris sana kalmis canim

Son düzenleme:

çok sağol canımm
adetimi beklicem test yapmıcam bir daha
canım sanki yapar yapmaz vardı o çizgi ama gözüm seçmedi o yüzden şüphelenip atmadım yoksa ben hemen çöpe atıyorum. testi zaten pozitif beklentisiyle yapmamıştım içim rahat etsin nasıl olsa hamile değilim diyip kendimi dilediğimce yorabilmek için yapmıştım bir de 48 saat geçmesine rağmen çizgi gitmezse buharlaşma değildir diyorlar yarın bir daha bakayım aynı teste. bir de ucuz internet testlerinde değildi.

ama test beni ters köşe yaptı eğer hamileysem bu bir bal tarçın çörekotu bebeği olacak
değilsem de canım sağolsun bu ay öyle pek umudum hevesim yok

bende bal tarcin corek otu kullandigim ay hamile kaldim bundada vardir bi hkmet insallah oylesindir sen her ihtimale karsi dikkat et ama cok da hemen kaptirip umutlanma canm sonra cimasssa uzulmeni istemem son besgun cok degil

merhaba kızlar.
dün neredeyse gün boyu doktordaydım..kürtaj oldum daha acısızdı ama bedenimi artık çok yorgun hissediyorum..ve birdaha o masayı göze alamıyorum....biraz dinleneyim rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah bana ve isteyen herkese....
su misali yazını okudum canım içinin ne kadar yandığını biliyorum...sen 2 defa hamile kaldın,yani kalmanda bi sorun yok.pıhtılaşmadan dolayı yaşayamadılar ....artık nedeninide bildiğin için daha iyi,sonu daha güzel geçecek hamileliğin.umudunu kaybetme...baba aynı ,anne aynı,,1 olmuş 2 olmuş 3 neden olmasın....bebeğimin kalp atışlarını ilkinde bende görmüştüm..evet unutulmuyor.ne diyeyim inşallah yine görüp duyarız....sen umudunu yitirme yeterki...

bende bal tarcin corek otu kullandigim ay hamile kaldim bundada vardir bi hkmet insallah oylesindir sen her ihtimale karsi dikkat et ama cok da hemen kaptirip umutlanma canm sonra cimasssa uzulmeni istemem son besgun cok degil

evet canım belki vesile olmuştur
ama bu ay askıdaydım yani çok umutlanmadım büyük ihtimalle o çizgi buharlaşma çizgisi yani pozitif olduğunu sanmıyorum zaten ateşim de düşüyor 5 güne adet olurum sanırsam
bu ay bir garibim ama ovulasyondan itibaren sürekli yoğun sarı akıntım var, geceleri midem delice bulanıyor su dahi içemiyorum bir de hiç adet sancım ve göğüs acım yok normalde yumurtlamadan hemen sonra adet sancıları ve korkunç göğüs acılarım olur ama bu siklüste olmadı hiç biri sadece göbeğimde çekilme ve kasıkta kramp gibi şeyler oluyor
hamile olmasam da bal tarçın çörek otu yine de işe yaramış demek ki
en azından rahatım yoksa 14 gün boyunca göğüs acısı çekiyordum bu da bişeydir
hamile olduğumu sanmam ama yine de işe yaradı bu formül bence bi daha ki aya bi daha yapıcam

çok geçmiş olsun canım
ama elbet alacaksın mükafatını
yüce rabbimin izniyle güzel bebişlerini kucağına alacaksın gönülden inanıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…