merhaba kızlar.
dün neredeyse gün boyu doktordaydım..kürtaj oldum daha acısızdı ama bedenimi artık çok yorgun hissediyorum..ve birdaha o masayı göze alamıyorum....biraz dinleneyim rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah bana ve isteyen herkese....
su misali yazını okudum canım içinin ne kadar yandığını biliyorum...sen 2 defa hamile kaldın,yani kalmanda bi sorun yok.pıhtılaşmadan dolayı yaşayamadılar ....artık nedeninide bildiğin için daha iyi,sonu daha güzel geçecek hamileliğin.umudunu kaybetme...baba aynı ,anne aynı,,1 olmuş 2 olmuş 3 neden olmasın....bebeğimin kalp atışlarını ilkinde bende görmüştüm..evet unutulmuyor.ne diyeyim inşallah yine görüp duyarız....sen umudunu yitirme yeterki...
cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hem ruhen hem bedenen sifa versin insallah.benimde gozumun onunden gitmiyo onlari gorusum hele hic beklemezken ikiz demeleri sanki iki cennet bagislamislardi bana doktorlar bol bol risk de risk deislerdi ama ben duymuyodum bile 12ci haftadan sonra emin olabilirsiniz diyolardi 12 ye 2 vardi ki bi sabah namazi vaktinde lekendigimi gordum sonrasi maglum en son hatirladigim o soguk koltukta sikica tuttugum buz gibi demirdi sonrasinda enn cok hissettigim ici oyulmus bosaltilmis hissiydi...
evet o hissi biliyorum sanki tüm organlarını dışına almışlar gibi...artık eşimde bende doğmadan sevinemycez galiba...eşim diyoki geçen gün 12 haftayı atlatınca risk kalmaz dimi diye...bende hamilelik boyunca dikkat etmek lazım dedim...rahat rahat hamilelik geçirmeyi çok isterdim..şimdi hep diken üstünde olucamcok gecmis olsun rabbim tez zamanda hem ruhen hem bedenen sifa versin insallah.benimde gozumun onunden gitmiyo onlari gorusum hele hic beklemezken ikiz demeleri sanki iki cennet bagislamislardi bana doktorlar bol bol risk de risk deislerdi ama ben duymuyodum bile 12ci haftadan sonra emin olabilirsiniz diyolardi 12 ye 2 vardi ki bi sabah namazi vaktinde lekendigimi gordum sonrasi maglum en son hatirladigim o soguk koltukta sikica tuttugum buz gibi demirdi sonrasinda enn cok hissettigim ici oyulmus bosaltilmis hissiydi...
evet o hissi biliyorum sanki tüm organlarını dışına almışlar gibi...artık eşimde bende doğmadan sevinemycez galiba...eşim diyoki geçen gün 12 haftayı atlatınca risk kalmaz dimi diye...bende hamilelik boyunca dikkat etmek lazım dedim...rahat rahat hamilelik geçirmeyi çok isterdim..şimdi hep diken üstünde olucamcok gecmis olsun rabbim tez zamanda hem ruhen hem bedenen sifa versin insallah.benimde gozumun onunden gitmiyo onlari gorusum hele hic beklemezken ikiz demeleri sanki iki cennet bagislamislardi bana doktorlar bol bol risk de risk deislerdi ama ben duymuyodum bile 12ci haftadan sonra emin olabilirsiniz diyolardi 12 ye 2 vardi ki bi sabah namazi vaktinde lekendigimi gordum sonrasi maglum en son hatirladigim o soguk koltukta sikica tuttugum buz gibi demirdi sonrasinda enn cok hissettigim ici oyulmus bosaltilmis hissiydi...
böğürtlen kökünü duymuştum canım kanamam bitince yaparım inşallah....yalnız hamileysen,yada hamileleğin başladığını hissetiğinde bırakman lazım..düşüğe neden olabiliyomuş..madem testinde silikte olsa çizgiden şüpheleniyosun..daha sonra denersin,inşallah gerek kalmazcanım allah yine nasip edicek bebişini görmeyi kalbini duymayı ve bu sefer kucağına almayı
güzel rabbim herşeyin doğrusunu bilir var bunda da bir hikmet mutlaka
rahmin hemen toplanıp kalınlaşması için böğürtlen kökünü tavsiye ediyorlar ben bir daha ki aya bal tarçın çörekotuyla birlikte böğürtlen kökü suyu da içmeyi düşünüyorum alıcam hafta sonu aktardan inşallah
böğürtlen kökünü duymuştum canım kanamam bitince yaparım inşallah....yalnız hamileysen,yada hamileleğin başladığını hissetiğinde bırakman lazım..düşüğe neden olabiliyomuş..madem testinde silikte olsa çizgiden şüpheleniyosun..daha sonra denersin,inşallah gerek kalmaz
uyardığın çok iyi oldu canım o zaman ovulasyondan sonra içmeyeyim
çok faydasını gören duydum sanırım millanım da içmişti hamile kaldığı ay
ben bir kimyasal yaşadım çünküsanırım benim bebeler rahme tutunamadan transit geçiyorlar belki rahim kalınlığım yetersizdir diye düşünüyorum
adetim başlayınca içmeye başlıcam böğürtlen kökünü adetin 2. günü de bal-t-çörekotuna başlıcam yine
aslında ben silik çizgiden değil de artık aklımı kaybetmiş olmaktan şüpheleniyorumyoksa %99 eminim hamiş olmadığıma
laylaila nasılsın cnm..ermiş aktardan bende bi kavanoz eşim için ballı bi karısım almıştım yanında 2 paket te bögürtlen kökü vermişti bize..birini kaynatıp sogutup dolaba atmıştım sabahları bir cay bardagı için yazıyordu..ikimizde içtik ama bi sonuç alamamıştım o zaman ..bir paketi duruyo bir daha ki ay bende kullanayım belki de bu sefer iyi gelir inşallahh ..adet bitince kac gün kullanılıyordu tam biliyomusun ben unuttum
merhaba kızlar.
dün neredeyse gün boyu doktordaydım..kürtaj oldum daha acısızdı ama bedenimi artık çok yorgun hissediyorum..ve birdaha o masayı göze alamıyorum....biraz dinleneyim rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallah bana ve isteyen herkese....
su misali yazını okudum canım içinin ne kadar yandığını biliyorum...sen 2 defa hamile kaldın,yani kalmanda bi sorun yok.pıhtılaşmadan dolayı yaşayamadılar ....artık nedeninide bildiğin için daha iyi,sonu daha güzel geçecek hamileliğin.umudunu kaybetme...baba aynı ,anne aynı,,1 olmuş 2 olmuş 3 neden olmasın....bebeğimin kalp atışlarını ilkinde bende görmüştüm..evet unutulmuyor.ne diyeyim inşallah yine görüp duyarız....sen umudunu yitirme yeterki...
merhaba kızlar.
Miyopinin yasini okunmuştur ALLAH kabul etsin inşallahh. AMİNN
Miyopinin yasini okunmuştur ALLAH kabul etsin inşallahh. AMİNN
şuan kavga ettik bu ay henüz aksiyon yapamadık yaahoşgeldin canım nasıl geçiyor aksiyon günleri
şuan kavga ettik bu ay henüz aksiyon yapamadık yaabeni çıldırtıyor.. artık hep onun dediği olacakmış yeni kararlar almış paşam nasıl katlanacam ben bu adama bilmiyorum yaaaa ben memlekete gittim adam degiştiiii... aklına girmiş ailesi galbaaa. offff
bu kavgadan sonraaa aksiyonda yapmam. arkadaşlarıyla buluşacakmışşş demiyor yarın karımın doğum günü die. çok ekmiş arkadaşlarını. gitsin bakalım bide benimle kavga ediyor. ben ona pazartesi annem ameliyat olacakmış die aradım konuyu arkadaşlarıyla buluşmaya getirdi. herseyin canı cehenneme yaaa bıktım artık. zaten mutsuzum bide bana bağırıoo gidicem okadar dio sabır yarabbimmmmmmmmmmoff şu erkekler yaa
artık hep onun dediği mi olacakmış tövbe tövbe
aslında şu ana kadar aksiyon yapmamanız iyi spermler daha kaliteli olurbiz hergün aksiyondan bir tutturamadık bebeği
bu kavgadan sonraaa aksiyonda yapmam. arkadaşlarıyla buluşacakmışşş demiyor yarın karımın doğum günü die. çok ekmiş arkadaşlarını. gitsin bakalım bide benimle kavga ediyor. ben ona pazartesi annem ameliyat olacakmış die aradım konuyu arkadaşlarıyla buluşmaya getirdi. herseyin canı cehenneme yaaa bıktım artık. zaten mutsuzum bide bana bağırıoo gidicem okadar dio sabır yarabbimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?