Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hem ruhen hem bedenen sifa versin insallah.benimde gozumun onunden gitmiyo onlari gorusum hele hic beklemezken ikiz demeleri sanki iki cennet bagislamislardi bana doktorlar bol bol risk de risk deislerdi ama ben duymuyodum bile 12ci haftadan sonra emin olabilirsiniz diyolardi 12 ye 2 vardi ki bi sabah namazi vaktinde lekendigimi gordum sonrasi maglum en son hatirladigim o soguk koltukta sikica tuttugum buz gibi demirdi sonrasinda enn cok hissettigim ici oyulmus bosaltilmis hissiydi...

Son düzenleme:

canım allah yine nasip edicek bebişini görmeyi kalbini duymayı ve bu sefer kucağına almayı
güzel rabbim herşeyin doğrusunu bilir var bunda da bir hikmet mutlaka
rahmin hemen toplanıp kalınlaşması için böğürtlen kökünü tavsiye ediyorlar ben bir daha ki aya bal tarçın çörekotuyla birlikte böğürtlen kökü suyu da içmeyi düşünüyorum alıcam hafta sonu aktardan inşallah

evet o hissi biliyorum sanki tüm organlarını dışına almışlar gibi...artık eşimde bende doğmadan sevinemycez galiba...eşim diyoki geçen gün 12 haftayı atlatınca risk kalmaz dimi diye...bende hamilelik boyunca dikkat etmek lazım dedim...rahat rahat hamilelik geçirmeyi çok isterdim..şimdi hep diken üstünde olucam

evet o hissi biliyorum sanki tüm organlarını dışına almışlar gibi...artık eşimde bende doğmadan sevinemycez galiba...eşim diyoki geçen gün 12 haftayı atlatınca risk kalmaz dimi diye...bende hamilelik boyunca dikkat etmek lazım dedim...rahat rahat hamilelik geçirmeyi çok isterdim..şimdi hep diken üstünde olucam

böğürtlen kökünü duymuştum canım kanamam bitince yaparım inşallah....yalnız hamileysen,yada hamileleğin başladığını hissetiğinde bırakman lazım..düşüğe neden olabiliyomuş..madem testinde silikte olsa çizgiden şüpheleniyosun..daha sonra denersin,inşallah gerek kalmaz

mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler bu cuma vakti bitmeden yasinleri okuyom arkadaslara

selam kızlar hayırlı cumalar cümlemize inşallahh..
geçmişi oku oku anca bitirdim ecemle muzmut beni bitirdi valla canlarım Allah sizlere sabır versin inşallah bir daha aynı şeyleri sizlere yaşatmasın.sag salim bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin inşallah amin...

ALLAH tüm isteyen kullarına bebek versin kimsenin kollarını boş bırakmasın inşallah amin..

uyardığın çok iyi oldu canım o zaman ovulasyondan sonra içmeyeyim
çok faydasını gören duydum sanırım millanım da içmişti hamile kaldığı ay
ben bir kimyasal yaşadım çünkü sanırım benim bebeler rahme tutunamadan transit geçiyorlar belki rahim kalınlığım yetersizdir diye düşünüyorum
adetim başlayınca içmeye başlıcam böğürtlen kökünü adetin 2. günü de bal-t-çörekotuna başlıcam yine

aslında ben silik çizgiden değil de artık aklımı kaybetmiş olmaktan şüpheleniyorum yoksa %99 eminim hamiş olmadığıma

laylaila nasılsın cnm..ermiş aktardan bende bi kavanoz eşim için ballı bi karısım almıştım yanında 2 paket te bögürtlen kökü vermişti bize..birini kaynatıp sogutup dolaba atmıştım sabahları bir cay bardagı için yazıyordu..ikimizde içtik ama bi sonuç alamamıştım o zaman ..bir paketi duruyo bir daha ki ay bende kullanayım belki de bu sefer iyi gelir inşallahh ..adet bitince kac gün kullanılıyordu tam biliyomusun ben unuttum

çok sağol canım iyiyim şu anda ama az önce baya ağladım. hem bu başlıktaki arkadaşlarımızın acısından etkilendim hem de başka bir başlıkta dilsadonder diye bir arkadaşımız var oğlunu 40 günlükken kaybetmişti imzasına'' oğlum sen şimdi hep toprak mı kokacaksın?'' yazmış kendimi tutamadım hüngür hüngür ağladım.
Allahım bu çifte mübarek günde dilsadın, ecemin, muzmutun, miyopinin , sumisalinin ve aklıma gelmeyen tüm meleğeni kaybetmişlerin acısını dindrisin onları en güzel evlatlarla mükafatlandırsın inşallah amin

böğürtlen kökünü sanırım ovulasyona kadar içicez çünkü bebek olursa zarar verebilrmiş ecem öyle dedi
ben sana bal tarçın çörekotunu da tavsiye ederim canım hepsi şifa olur inşallah

Canım geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda şifa versin. Ve hayırlısıyla tez zamanda bebek

canım çok geçmiş olsun, Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin. ruhen o kadar kötüyüm ki dünür olacaktık ya biz dün hep seni düşündüm gece de eşime anlattım böyle böyle bir arkadaşım vardı kürtaj olacakmış diye (( fazla duygusalım bu ara kusura bakma senin de moralini bozdum Rabbim ruhen bedenen sağlık versin inşallah bu kötü günler de geçecek

ecemmm bitanemmm çok çok geçmiş olsunn canımmm benimm Rabbimmm inşallahh tez zamanda hayırlısı ile isteyen herkesi ve meleklerini kaybeden herkese meleklerini nasip eder aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım nasıl geçiyor aksiyon günleri
şuan kavga ettik bu ay henüz aksiyon yapamadık yaa beni çıldırtıyor.. artık hep onun dediği olacakmış yeni kararlar almış paşam nasıl katlanacam ben bu adama bilmiyorum yaaaa ben memlekete gittim adam degiştiiii... aklına girmiş ailesi galbaaa. offff

off şu erkekler yaa
artık hep onun dediği mi olacakmış tövbe tövbe
aslında şu ana kadar aksiyon yapmamanız iyi spermler daha kaliteli olur biz hergün aksiyondan bir tutturamadık bebeği

off şu erkekler yaa
artık hep onun dediği mi olacakmış tövbe tövbe
aslında şu ana kadar aksiyon yapmamanız iyi spermler daha kaliteli olur biz hergün aksiyondan bir tutturamadık bebeği
bu kavgadan sonraaa aksiyonda yapmam. arkadaşlarıyla buluşacakmışşş demiyor yarın karımın doğum günü die. çok ekmiş arkadaşlarını. gitsin bakalım bide benimle kavga ediyor. ben ona pazartesi annem ameliyat olacakmış die aradım konuyu arkadaşlarıyla buluşmaya getirdi. herseyin canı cehenneme yaaa bıktım artık. zaten mutsuzum bide bana bağırıoo gidicem okadar dio sabır yarabbimmmmmmmmmm

canım allah sana sabır kocana da akıl fikir versin
bu erkeklerde hiç kafa yok yaa değmicek insanlar için karılarını üzüyorlar
halbuki tüm hayatını karınla geçireceksin o senin için herkesten ve herşeyden önce olmalı ama gel de anlat bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…