Maşallah Maşallah Darısı bize inşallahhhhhkızlar sabah doktora gttim yavruşum gayet iyimiş gelişimi falan da haftasına uygun gidiyormuş. Kalp atışları başlamış ama daha duyulacak kadar belirgin değil. boyu da baya uzamış :)
kız eslem madem yazıp çıkalım diyosun...o zaman Allah herkesi ağız tadıyla evine yuvasına bağışlasın...hayırlı evlatlar nasib etsin..
ayrıca hep senin eşin iş yapıyo yageçen benimkide sahurdaki sofrayı toparlamış.ben bayılmışım kanapede..sabah bi kalktm sofra kalkmış bi mutlu oldum buna da şükür
çook teşekkürler canım benimm... AMİN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhyLüLcüğümün doğum günüymüş..
Doğum günün kutLu olsun canım benim..KaLan ömrün geÇen ömründen hayırLı geÇsin inş ..
İnş yeni yaŞında ALLah sana hayırLı sağLıkLı bi evLat eşinLede bOL muhabbet versin..
kızlar benim kanamam hafif de olsa devam edıyor bir haftadır, normal mi progestan da kullanıyorum
Benim de kuzenim 3buçuk aylık hamile sürekli hafif haif de olsa kanaması var..
Doktora gitmiş bişeyi yok demiş hatta bebek el sallamış ultrasonda : )
İnş sende de bi sorun yoktur cnm bazı hamilelerde 9aya kadar bile kanama oluyor..Kendini yorma fazla dinlenmeye çalış..
Kuzenimde hep yatıyor..
Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:
.
Ya bi de kısLar bende bu ay da bişey yok gaLiba adetime 1 hafta kaLdı ama memişlerde değişikLİk yok : ((
canım ben de hep yatıyorum ama arada korku geliyo neden boyle diye( doktorum da bebegin iyi demişti bana haftaya kontorlum var inş yine iyidir
canım belirtilerin cıkması ve gogs hassasiyeti adet gectikten sonra ortaya cıkıyor yani ben de oyle oldu
Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:
Özgecimin de abLası doğurcaktı onunda durumunu merak ediyorum..€n son dayanamayıp koy vermişti..
ALLah ikisininde yardımcısı olsun..Bende bi kaç ay sonra aynı durumda olcam
Miyopi dün kaynanaya gitcekti iftara iyi geçmiştir umarım : )
Şu millan ve angelde kaynana istiLAsından kurtuLamadıLar heraLde bi türLü geLemediLer..
Ya bi de kısLar bende bu ay da bişey yok gaLiba adetime 1 hafta kaLdı ama memişlerde değişikLİk yok : ((
su misalini sabah bi ara online godum sayfada ouyp gidiyo herhal allah yardimci olsun bu ne magduroyet listesi ya
ya ne bilim geneLde hep derLer ya iLk beLirti hatta en erken belirti göğüslerdir..damarlaşma falan olur çok şişer uçları ağrır diye..
aksine kiz benimki adet olacgim zaman siser agrirdi hamile oldugum ay sismedi agrida cok azdi
çook teşekkürler canım benimm... AMİN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bugünkü tek dileğimm bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimmmmm tüm isteyenlerin göbişleri bebekle dolsun inşallahhhh. AMİNNNN
ecemde kürtaj oldu acısı ağrısı kaldımı yazsaydın yaaaa??Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:
Özgecimin de abLası doğurcaktı onunda durumunu merak ediyorum..€n son dayanamayıp koy vermişti..
ALLah ikisininde yardımcısı olsun..Bende bi kaç ay sonra aynı durumda olcam
Miyopi dün kaynanaya gitcekti iftara iyi geçmiştir umarım : )
Şu millan ve angelde kaynana istiLAsından kurtuLamadıLar heraLde bi türLü geLemediLer..
eşin süpürrür nasıl olsa dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????Güya evi süpürcem kaç günden beriPopomu kaLdırasım yok : )
Zaten bi namaz kıLıom biter bitmez üstümü zor çıkarıom..Kan ter içinde kaLios ..
ALLahtan ramazanda çat kap geLen giden pek olmuyor
MRB.
canım doğum günün kutlu olsun... nice sağlıklı yaşlar dilerim, hayırlı bir evlatla birlikte inşllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?