Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

İyi bak maŞaLLah

Benimki herşeyi yapar bi onu yapmaz : ) karnı doyduktan sonra sofra kaldırmaktan nefret eder : )

Dün balkonu yıkattım bende camları da silecekti kıyamadım hepsini bi günde

€yLüLcüğümün doğum günüymüş..

Doğum günün kutLu olsun canım benim..KaLan ömrün geÇen ömründen hayırLı geÇsin inş ..

İnş yeni yaŞında ALLah sana hayırLı sağLıkLı bi evLat eşinLede bOL muhabbet versin..

çook teşekkürler canım benimm... AMİN inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bugünkü tek dileğimm bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimmmmm tüm isteyenlerin göbişleri bebekle dolsun inşallahhhh. AMİNNNN

kızlar benim kanamam hafif de olsa devam edıyor bir haftadır, normal mi progestan da kullanıyorum

Benim de kuzenim 3buçuk aylık hamile sürekli hafif haif de olsa kanaması var..

Doktora gitmiş bişeyi yok demiş hatta bebek el sallamış ultrasonda : )

İnş sende de bi sorun yoktur cnm bazı hamilelerde 9aya kadar bile kanama oluyor..Kendini yorma fazla dinlenmeye çalış..

Kuzenimde hep yatıyor..

Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:

Özgecimin de abLası doğurcaktı onunda durumunu merak ediyorum..€n son dayanamayıp koy vermişti..

ALLah ikisininde yardımcısı olsun..Bende bi kaç ay sonra aynı durumda olcam

Miyopi dün kaynanaya gitcekti iftara iyi geçmiştir umarım : )

Şu millan ve angelde kaynana istiLAsından kurtuLamadıLar heraLde bi türLü geLemediLer..

Ya bi de kısLar bende bu ay da bişey yok gaLiba adetime 1 hafta kaLdı ama memişlerde değişikLİk yok : ((

canım ben de hep yatıyorum ama arada korku geliyo neden boyle diye( doktorum da bebegin iyi demişti bana haftaya kontorlum var inş yine iyidir

Buarada kısLAr sumisaLiden haber yok gaLiba..Yengesi doğurmuştur heraLde naptı acaba :26:
.

Ya bi de kısLar bende bu ay da bişey yok gaLiba adetime 1 hafta kaLdı ama memişlerde değişikLİk yok : ((

canım belirtilerin cıkması ve gogs hassasiyeti adet gectikten sonra ortaya cıkıyor yani ben de oyle oldu

canım ben de hep yatıyorum ama arada korku geliyo neden boyle diye( doktorum da bebegin iyi demişti bana haftaya kontorlum var inş yine iyidir

İyidir iyi..Doktorun kötü bişey olsa anLardı senin durum tehLikeli falan derdi ama iyi demiş bak sende olumlu düşün sonu iyi olsun..

su misalini sabah bi ara online godum sayfada ouyp gidiyo herhal allah yardimci olsun bu ne magduroyet listesi ya

su misalini sabah bi ara online godum sayfada ouyp gidiyo herhal allah yardimci olsun bu ne magduroyet listesi ya

Hiç sorma kıs

Herkes bi dertLi vaLLa..MağdurLar topici diye topicin ismini değştirelim bence bizim kıskanılcak bi tarafımız kaLmadı artık baksana : )

ya ne bilim geneLde hep derLer ya iLk beLirti hatta en erken belirti göğüslerdir..damarlaşma falan olur çok şişer uçları ağrır diye..

aksine kiz benimki adet olacgim zaman siser agrirdi hamile oldugum ay sismedi agrida cok azdi

aksine kiz benimki adet olacgim zaman siser agrirdi hamile oldugum ay sismedi agrida cok azdi

Desene haLa umut var ozmn

Herkeste aynı olmuyor işte ama çevremde hep öyle duyuyom hamileliğimi ilk göğüslerimden anladım diye..

Bende hava sıcak zaten iç çamaşır bile takmiom habire çıkarıp bakiom değişiklik varmı die

MRB.
canım doğum günün kutlu olsun... nice sağlıklı yaşlar dilerim, hayırlı bir evlatla birlikte inşllah...

Güya evi süpürcem kaç günden beri Popomu kaLdırasım yok : )

Zaten bi namaz kıLıom biter bitmez üstümü zor çıkarıom..Kan ter içinde kaLios ..

ALLahtan ramazanda çat kap geLen giden pek olmuyor

ecemde kürtaj oldu acısı ağrısı kaldımı yazsaydın yaaaa??
herşeyi peşpeşe sıralayınca topiğin adı ACILARIN KADINLARI olsaymış diyecektimde...neyseee....güzel günler gelecek inşallah

Güya evi süpürcem kaç günden beri Popomu kaLdırasım yok : )

Zaten bi namaz kıLıom biter bitmez üstümü zor çıkarıom..Kan ter içinde kaLios ..

ALLahtan ramazanda çat kap geLen giden pek olmuyor
eşin süpürrür nasıl olsa dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????

MRB.
canım doğum günün kutlu olsun... nice sağlıklı yaşlar dilerim, hayırlı bir evlatla birlikte inşllah...

Şekercim sen yenimi katıLdın aramıza ? Bi iki keredir görüyorum seni soramadım..

Bu arada zamanLaman da mükemmel şu anda topic dertLiler yuvası haLinde : ) normaLde hiiç böyLe diiLdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…