ben işte öle tamam diyip kapatamıyorummm... çok kötü oldu herseyyy ne benim özürdilecek yüzüm var nede onun öle bir niyeti. ooff akşamda abisigil geliyor gelde bu kafayla güllll moralli gibi davran. şeytan dio topla valizini çık git. annan baban nie geldin mi dicek!!! oruçlu oruçlu ağlamaktan içim çıktııııııııııııııbazen kk da konu oluyor işte kocam anesigillere gidecek ama göndermesemmi diye millet hemen abanıyor tabii anası babası gidecek senden izinmi alacak diye...çünkü bu dertten bende muzdaribim..eşim ne zaman ailesinin yanından dönse asık suratla geliyor..ve tartışıyoruz..senin eşinde güzel doldurulmuş belli...kendi cümleleriyle ele vermiş doldurulduğunu..sen baskınsın,artık benim sözüm geçicek....ama keşke tartışmasaydıntamam deyip kapasaydın telefonu...evine gidincede azcık soğuk davranınca anlardı hatasını....inşallah düzelir herşey,ama yıpratma kendini..
kızlar şuan telefonda ikimizde çok güzel ettik birbirimiz agzına geri dönüş yok artık ne olursa olsun. benim sadece istediğim ilgi onu bunaltmış 6 yıldır birlikteyiz bunalmış benden. istediğim tekşey ilgiii onuda bana çok gördü. ben haksızmışım 5 yaşında çocuk gibiymişim.
sana diyorum ama bende olsam yapamazdım..evini yuvanı bırakıp gitmek ne demek canım..onların ekmeğine yağ sürme...ağlamayı bırak duşunu al güzelce süslen sofranı kur.her zamanki gibi davran...onlar şimdi eserlerini görmek ister..fırsat verme onlara...misafirlerin gidincede eşinle konuşma ikinzde sakinleşmeden...sadece sus..çok konuşarak çok bağırarak haklıyken haksız olursun....sen suski onun yaptığı yanlışı düşünmeye bol bol fırsatı olsun...ben işte öle tamam diyip kapatamıyorummm... çok kötü oldu herseyyy ne benim özürdilecek yüzüm var nede onun öle bir niyeti. ooff akşamda abisigil geliyor gelde bu kafayla güllll moralli gibi davran. şeytan dio topla valizini çık git. annan baban nie geldin mi dicek!!! oruçlu oruçlu ağlamaktan içim çıktıııııııııııııı
sana diyorum ama bende olsam yapamazdım..evini yuvanı bırakıp gitmek ne demek canım..onların ekmeğine yağ sürme...ağlamayı bırak duşunu al güzelce süslen sofranı kur.her zamanki gibi davran...onlar şimdi eserlerini görmek ister..fırsat verme onlara...misafirlerin gidincede eşinle konuşma ikinzde sakinleşmeden...sadece sus..çok konuşarak çok bağırarak haklıyken haksız olursun....sen suski onun yaptığı yanlışı düşünmeye bol bol fırsatı olsun...
neyse artık sakin olmaya çalışıcam. yapacak bişey yok. ama artık ona nasıl davranacagımı biliyorum. yapacak bişey yok. artık biraz zor görür o eski günleri. gitsin bakalım abisigil düzeltir belki morelini. geri zekalı insanlar. hiç bir zaman hakkım helal degil onlara. kendileri görücü usulu evlenmiş karıları koyun gibi. biz battık onlara. bide demişlerki kendi naranızda aşkımlı konusun başkalarının yanında konusmayın. el ele tutuşmayın vs vs. töbe rabbim yaa..tatlım erkekler sinirlendiklerinde ağızlarına geleni söyleyebiliyorlar. Her dediğini hemen gerçekmiş gibi algılama. Bak benim kocamdan kavga ettiğimiz zaman neler neler söyler, bazen boşanmaya kadar varır. Valla onun lafıyla gitseydim kaç kere ayrılmıştım şimdi. Senin için sakin olma zamanı, hemen karar verme. Sakince dur düşün. Sen gerçekten ne istiyorsun, ne bekliyorsun ondan. Bu yaptıkları kocanın gerçek düşüncelerimi. İnan çok iyi anlıyorum seni nekadar çok kavga ettiğimi bir ben biliyorum. Lafların nerelere vardığını kimselere anlatamadım, anlatamamda. Ama sen diyosunki onu doldurmuşlar, bunu biliyorsun. Çocuk değil gelmeseydi dolduruşa ama abilerini güveniyor. Çözecek olan sensin. Arama sorma, eğer ondan anlıyorsa eve geleceği saatte dışarıda ol, telefonunuda açma. Akşam gel geri. meraktan ölsün. Bazısı bundan anlar. Benimki anlamaz bundan orası ayrı.
Sadece bi şekilde hatasını anlasın ama dırdır etme. Ben deli oluyorum böyle ailesinin dolduruşuna gelip bağırıp çağıranlara ama ençok da dolduruşa geldiğini bile bile o dolduruştan kavga büyüten kadınlara. Yapma bunu, ekmeklerine yağ sürme lütfen....
haklısın canım yapmaya çalışıcamm ama yapmacık olacagım kesin. zaten iftardan sonrada arkadaşlarıyla buluşacakmış. gece artık kaçta gelir bilmem. zaten umurumda da degil. bu kavgamızdan da anladığım sevgim azalmış ona. beni çekemeyeni ben hiç çekemem! ailemden kmlerce uzaga geldim. evlenirken hiç bişey istemedim. elimden geldiğince sagyıda kusur etmedim ailesine. ama kıymetsiz ben oldum. yaranılmaz bunlara yaaa... artık tavrımı koyma vakti geldi. aylarca küs kalmak zorunda kalsamda ben gitmicem yanına. yarın doğum günüm hersene oldugu gibi bok oldu....... şaşırmadım ki!sana diyorum ama bende olsam yapamazdım..evini yuvanı bırakıp gitmek ne demek canım..onların ekmeğine yağ sürme...ağlamayı bırak duşunu al güzelce süslen sofranı kur.her zamanki gibi davran...onlar şimdi eserlerini görmek ister..fırsat verme onlara...misafirlerin gidincede eşinle konuşma ikinzde sakinleşmeden...sadece sus..çok konuşarak çok bağırarak haklıyken haksız olursun....sen suski onun yaptığı yanlışı düşünmeye bol bol fırsatı olsun...
ben işte öle tamam diyip kapatamıyorummm... çok kötü oldu herseyyy ne benim özürdilecek yüzüm var nede onun öle bir niyeti. ooff akşamda abisigil geliyor gelde bu kafayla güllll moralli gibi davran. şeytan dio topla valizini çık git. annan baban nie geldin mi dicek!!! oruçlu oruçlu ağlamaktan içim çıktıııııııııııııı
bak miyopi de ne güzel söylemiş....sen akşama hiçbişey yok gibi davran. kendini bırakma,,süsünü püsünü güzelce yap...eşinle konuşmazsın bir süre anlayacaktr hatasını merak etme..misafirin gidince yatak odana geç kitabını al oku,meyveni ye...sende biraz kafanı dinlemiş olursuntatlım erkekler sinirlendiklerinde ağızlarına geleni söyleyebiliyorlar. Her dediğini hemen gerçekmiş gibi algılama. Bak benim kocamdan kavga ettiğimiz zaman neler neler söyler, bazen boşanmaya kadar varır. Valla onun lafıyla gitseydim kaç kere ayrılmıştım şimdi. Senin için sakin olma zamanı, hemen karar verme. Sakince dur düşün. Sen gerçekten ne istiyorsun, ne bekliyorsun ondan. Bu yaptıkları kocanın gerçek düşüncelerimi. İnan çok iyi anlıyorum seni nekadar çok kavga ettiğimi bir ben biliyorum. Lafların nerelere vardığını kimselere anlatamadım, anlatamamda. Ama sen diyosunki onu doldurmuşlar, bunu biliyorsun. Çocuk değil gelmeseydi dolduruşa ama abilerini güveniyor. Çözecek olan sensin. Arama sorma, eğer ondan anlıyorsa eve geleceği saatte dışarıda ol, telefonunuda açma. Akşam gel geri. meraktan ölsün. Bazısı bundan anlar. Benimki anlamaz bundan orası ayrı.
Sadece bi şekilde hatasını anlasın ama dırdır etme. Ben deli oluyorum böyle ailesinin dolduruşuna gelip bağırıp çağıranlara ama ençok da dolduruşa geldiğini bile bile o dolduruştan kavga büyüten kadınlara. Yapma bunu, ekmeklerine yağ sürme lütfen....
neyse artık sakin olmaya çalışıcam. yapacak bişey yok. ama artık ona nasıl davranacagımı biliyorum. yapacak bişey yok. artık biraz zor görür o eski günleri. gitsin bakalım abisigil düzeltir belki morelini. geri zekalı insanlar. hiç bir zaman hakkım helal degil onlara. kendileri görücü usulu evlenmiş karıları koyun gibi. biz battık onlara. bide demişlerki kendi naranızda aşkımlı konusun başkalarının yanında konusmayın. el ele tutuşmayın vs vs. töbe rabbim yaa..
bende öle yapardım hep. bu sefer şimdi başladı seni affetmesem böle olmazdı felanda filan. kendini haklı görüyor. tamam onunda haklı oldugu konular var ama ben artık gitmem ! uzun bir süre oda gelmesin lütfenValla öle bi yüzün oluyorki, hiçbişide olmuyor emin ol. Kavga ediyoruz bağırıyoruz çağırıyoruz, o oturma odasına ben yatak odasına kıvırılıyorum. Haklıyım ama küslüğe dayanamıyorum. Gidiyorum yanına, orasını burasını okşuyorum, öpüyorum, biraz kızıyor adam olacaksın diyor bana, haklıyım ama boşversene, ben seni adam edicem diyorum içimden oan hıhı diyorum sonra çok üzdün beni diyorum, üstüme gelme okadar diyor, bazen alttan al diyor. Ama o öle bağırırken alttan almak ne mümkün. Ama sen özür dileyecek yüzüm yok deme.
kızlar kafanızı şişirdim ya kusura bakmayın! sıcagı sıcagına yaşayınca yazdımkonuşmak iyi geldi biraz rahatladım
çok feci kelimeler kullandım :) yaniii akla hayale gelmeyen :) neyse napim artık yaramı deşti yapacak bişey yok! gelsinler bakimm akşamda gider arkadaşlarıyla oh mis vakit geçirir. yarın doğum günüm bana herhangi bişey yapmazsa zaten küserim onunla artık yalvarana kadar konusmam. şu gün bi geçsin bakim :) sizlerle konusunca rahatladımbak canim erkekler boylebi seninki degil sakinles cunku insan sinir aninda hakliyke haksiz oluyo biz daha dun baristik kac gundur hic konusmuyoduk kaynim iftara geliyo o burdayken hic bisey yokmus gibiydik o gidince yine herkes kosesine taki o dayanamadi bende actim kozlari konusmanin sonunda ne dedi biliyomusujn sen benden ne kadarda doluymussun dedi hak verdi dediklerni aynen uyglicam dedi...dogru zamanda dogru seyleri yap kimseye zafer sevinci yasatma...
1 ay öncede benim doğum günümdü ve bende eşimle babası yüzünden tartışmıştım..ve ağlayarak girdm doğm günüme....haklısın canım yapmaya çalışıcamm ama yapmacık olacagım kesin. zaten iftardan sonrada arkadaşlarıyla buluşacakmış. gece artık kaçta gelir bilmem. zaten umurumda da degil. bu kavgamızdan da anladığım sevgim azalmış ona. beni çekemeyeni ben hiç çekemem! ailemden kmlerce uzaga geldim. evlenirken hiç bişey istemedim. elimden geldiğince sagyıda kusur etmedim ailesine. ama kıymetsiz ben oldum. yaranılmaz bunlara yaaa... artık tavrımı koyma vakti geldi. aylarca küs kalmak zorunda kalsamda ben gitmicem yanına. yarın doğum günüm hersene oldugu gibi bok oldu....... şaşırmadım ki!
annemler bize gelmişti. 1 hafta kaldılar giderkende araba boştu bende gelim ucakla dönerim dedim hatta o aklıma soktu annemler geleceginde sende gidersin abinleri arkadaşlarını görürsün dedi. bende önce yok dedim sonra annemler giderken bende gidim mi dedim git dedi. bi geldim olan olmulşşşşşTatlım olurmu öle şey, insan yeri geliyo ne yapacağını bilemiyor, ailenede açıp anlatamazsınki. Bence o sen kendini bırakıp gittin diye yapıyor bunu. Benimkide yapıyor, gitmek istiyorum götürmüyor beni, sora sen otobüsle git diyor, gidiyorum olacakları bile bile, h.sonu hiç arayıp sormuyor, ben sadece otobüse bineceğim zaman arayıp söylüyorum gelip alıyor sonra kavga kıyamet. Niye bırakıp gitmişim. Elalemin karıları hep kocalarıyla berabermiş. Hiç seslerini çıkarmadan gidermiş. Benim çevremdede o elalem karılar hep kocalarını bırakıp aylarca ailelerinin yanından gelmiyor. Kocaları acaba seslerini çıkarıyormu.
en son çok feci kelimeler kullandım. kolay kolay düzelmez benden beklick bende gitmicem kararlıyım.1 ay öncede benim doğum günümdü ve bende eşimle babası yüzünden tartışmıştım..ve ağlayarak girdm doğm günüme....((yalnız değilsin inşallah düzelir yarına kalmaz seninki
1 ay öncede benim doğum günümdü ve bende eşimle babası yüzünden tartışmıştım..ve ağlayarak girdm doğm günüme....((yalnız değilsin inşallah düzelir yarına kalmaz seninki
bizde 6 yıldır birlikteyiz ünv aynı evde yaşadık hiç sorunumuz olmazdı. evlendik 2yıl 7 ay olmuş işte yine bişeyimiz yoktu. ben annemlerden geldim olan olmuş kararlar alınmış! bıkmış benden ilgimden. ilgi istememden. bizde ilk başlarda mektup yazardık, 5 dk küs kalamazdık. şimdi haftalarca küs kalıyoruz... kalbim çok acıyor. çok mutsuzum ya. biz böle olmayı haketmedik!heyyyy ne oluyor burdaaaaaaa eylül canım üzme kendini ne olursun.... Aileler iki kişinin arasına girince böyle oluyor başta bizimkide onların gazına geliyordu aldım karşıma konuştum böyle yaparsa bu ilişki çok fazla sürmez dedim. Biz liseden beri beraberiz ama evlenince huyu değişmeye başlamıştı sonradan konuşunca oda anladı yanlış yaptığını bende sende kimseyi karıştırmayacağız evimize dedi ne yaşarsak dört duvar arasında kalıcak dedi azıcık zaman tanıyın kendinize. Biz içinden çıkamadığım durumlarda birbirimize mektup yazarız sizde öyle yapın karşılıklı ağız dalaşı olmadan her iki tarafta diğerini dinliyor sonra oturup konuşuyoruz olay tatlıya bağlanıyor istersen bir dene sende tatlım.
Amannnnnnnnnnnnnnn herkesin bir derdi war beni de kaynanatör deli etti az önce çıktım geldim evime walla yandım ben doğuma kadar bu karıylaaaa
çok feci kelimeler kullandım :) yaniii akla hayale gelmeyen :) neyse napim artık yaramı deşti yapacak bişey yok! gelsinler bakimm akşamda gider arkadaşlarıyla oh mis vakit geçirir. yarın doğum günüm bana herhangi bişey yapmazsa zaten küserim onunla artık yalvarana kadar konusmam. şu gün bi geçsin bakim :) sizlerle konusunca rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?