benim kullandığım kelimeee çok utanıyorum yaaa ooff pişman oldum ama sinirle insanın agzından çıkıooo. oda kapatmak istiyorum telefonu diyip kapadı! bnde aramadım anacım eve geldiğinde bide surat çek of yaa sesiz olurum napim :)bende gecen gun kullandim bizim evde televizyon izlerken oha cus bile dyemezsin kufrden sayilir amaben odunuma sen allahmisin dedimsoka girdi nasil bana boyle bi cumle kurarsin diye bende herdedigini dogru diye dayatma dedim neden dedi dedigimi kabul etmiyorsun bende dedimki ben sadece allahn emirlerini kayitsiz sartsiz dogru kabul ederim dedim ondan sonra ucgun ikiii yabanciiii olduyduk bazen bizimde sabrimizinbr sonu oldugunu unutuyolar iste idare edivercen garii
bende gecen gun kullandim bizim evde televizyon izlerken oha cus bile dyemezsin kufrden sayilir amaben odunuma sen allahmisin dedimsoka girdi nasil bana boyle bi cumle kurarsin diye bende herdedigini dogru diye dayatma dedim neden dedi dedigimi kabul etmiyorsun bende dedimki ben sadece allahn emirlerini kayitsiz sartsiz dogru kabul ederim dedim ondan sonra ucgun ikiii yabanciiii olduyduk bazen bizimde sabrimizinbr sonu oldugunu unutuyolar iste idare edivercen garii
Valla biz bazen çok küfürediyoz. Çok kötü bişi hiç sevmem ama anlasın diye bende başladım küfretmeye. ama sonra dönüp barışıyoruz işte. Evlilik ailesine daha çok bağlıyor galiba bu odunları....
bizim sorunumuz aile degil hatta kendi diyo aileme bil cok iyisn seni cok seviyolar yide daha n istiyon be adam ailesi duysa tartisma veya kavgamizi onceona kizarlar derdin ne senin diye.ayni o geenn aksami sahurda onun ailesiyle gorusuyoz genelde gundz elektirikleri yok koyde ailesi bakti bunun surati asik ne oldu kavgami ettiniz sorun mu var falan diyolar bu yok bisi falan hemen kaynanam klasik beni soruyo daha sen nasilsin demeden ona oda bana cevirdi bende hic bise olmais gibi nasilsiniz falan konusuyom bana diyo bu seni uzmedi dimi yok dedim iste yorulmus uykudan kalkti ondan dedim hepsi tek tek bana sordu bizimki bakti kimse nazini cekmiyo gitti uyudu bide yegenleri bile diyo amcam seni uzduyse geleim dovmeye diye seslerini ona duyurarak simdi kuzu gibi yani evlilikte mutlaka oluy kaga atisma hic bisey yoksa stres atmak icin oluyo o yuzden akisina birakin ama kumandayi elden birakmayinbenimki aradi geliyomus cikarim birazda allah oruclari kabul etsin hayirli iftarlar....
Ya ben sahurdan sonra uyuduğum için öğlen ikide kalkıyom..e öğleyi kıl evi toparla derken buraya gelene kadar siz gitmiş oluyorsunuz..
Neyse ramazandan sonra eski halimize döneriz..Kıslar 5dknız bile olsa bişeyler yazıp öyle çıkın..Topicimizi öksüz bırakmayın
Yaraßßi bu güzel cuma gününde hemde mübarek ramazan ayında sana ellerimizi açtık yalvarıyoruz ; Ya Bari, Ya Halik, Ya Musavvir ,Ya Varis, Ya €vveL ! bize hayırLı sağlıkLı evlatLar nasip eyLe..ßizi evlatsız bırakMa ! Amin..
kızlar sabah doktora gttim yavruşum gayet iyimiş gelişimi falan da haftasına uygun gidiyormuş. Kalp atışları başlamış ama daha duyulacak kadar belirgin değil. boyu da baya uzamış :)
günaydın kızlar ...
eylüülllllllllll mutlu yıllar doğum günü çocuğuuuuuuuuu:)))):119::119::119:
hayırlı sabahlar kızlar eylul nıyekı dogdun ıyıkı varsın hayırlı omurler sanaaaa
eylülllllllllllllllllllllllllllllllll mutlu yıllar rabbim yuzunden gulumsemeyi, huzuru ve saglıgı eksik etmesin daha nice yıllara
Eylül kuzummmmmmmmmmmmmm dğum günün kutlu olsun. Nice senelere tatlım. Rabbim yeni yaşında hayalini kurduğun ne varsa nasip etsin sana canım benim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?