Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

benim kullandığım kelimeee çok utanıyorum yaaa ooff pişman oldum ama sinirle insanın agzından çıkıooo. oda kapatmak istiyorum telefonu diyip kapadı! bnde aramadım anacım eve geldiğinde bide surat çek of yaa sesiz olurum napim :)

Valla biz bazen çok küfürediyoz. Çok kötü bişi hiç sevmem ama anlasın diye bende başladım küfretmeye. ama sonra dönüp barışıyoruz işte. Evlilik ailesine daha çok bağlıyor galiba bu odunları....

iyi tatiller kızlar dövüşmeden oynayın eşlerinizle kavga evliliğin tuzu biberi işte. kendinizi de eşinizi de fazla yıpratmayın derim. kavga anında en olmadık şeyler dökülüyor dilden malesef. ama sonrasında yaraların sarılabilmesi önemli değil mi? unutmayın biz bu yola "ömürboyu" diyerek çıktık Rabbim yolumuzdan döndürmesin.

hadi Allaha emanet kalın iyi tatiller.

bizim sorunumuz aile degil hatta kendi diyo aileme bil cok iyisn seni cok seviyolar yide daha n istiyon be adam ailesi duysa tartisma veya kavgamizi onceona kizarlar derdin ne senin diye.ayni o geenn aksami sahurda onun ailesiyle gorusuyoz genelde gundz elektirikleri yok koyde ailesi bakti bunun surati asik ne oldu kavgami ettiniz sorun mu var falan diyolar bu yok bisi falan hemen kaynanam klasik beni soruyo daha sen nasilsin demeden ona oda bana cevirdi bende hic bise olmais gibi nasilsiniz falan konusuyom bana diyo bu seni uzmedi dimi yok dedim iste yorulmus uykudan kalkti ondan dedim hepsi tek tek bana sordu bizimki bakti kimse nazini cekmiyo gitti uyudu bide yegenleri bile diyo amcam seni uzduyse geleim dovmeye diye seslerini ona duyurarak simdi kuzu gibi yani evlilikte mutlaka oluy kaga atisma hic bisey yoksa stres atmak icin oluyo o yuzden akisina birakin ama kumandayi elden birakmayin benimki aradi geliyomus cikarim birazda allah oruclari kabul etsin hayirli iftarlar....

Allah aranızı, aramızı bozmasın. Herşey tozpembe değil tabi herzaman. Arada kavga mutlaka oluyor. Önemli olan tekrar düzelmek, birbirini yıpratmamak. Kavganında bir adabı var, biz o aşamaya gelemdik ama az kaldı inşallah.

Bende gidim ikindimi kılayım ondan sora yola çıkıcaz, benim içinde dua edin, akşam sinirlenmiim inşallah. Hepinizi öpüyorum, hayırlı iftarlar. İyi tatiller. Ecem canını sıkma düzelir herşey. Haftasonu giremem muhtemelen. Ptesi arayı düzelt öle gel, hadi bakiim

Anam oku oku bitiremedim nolmuş bugün size
Ya bu ramazanın çok sıcaklara gelmesi gündüzlerin uzun olmasından mıdır nedir herkeste bi sinir harbi bence mazur görün..
Kendimden biliom dün iki saat bulaşık makinesiyle kavga ediom tencereyi sokamadım diye
Biri bişiy dese patlamak modundayım : ) ama kaynanaya yine dayandım seviyemi ağırlığımı bozmak istemiyorum..
Bende şu hediye meselesini anlattım eşime ..Dedim bööyle böyle..Sadece sustu dinledi ..Hiçbişey diyemedi haklı olduğumu biliyor çünkü..
Ama güzel üslupla konuştum onlarıda karalamadan kötülemeden saygısızlık etmeden..Oyüzden hiç sesini çıkaramadı..
O da farkında herşeyin biliyorum..Babasının anasının huyunu biliyor..Tek tesellisi şu kpssyi kazanıp burdan gitmek..
Sen diyo haklısın..Biliyorum ben onların huylarını..Ben senden razıyım seni de çok seviyorum diyor..Ama bi yandan da onlar da anam babam diyor..Ama biz küçük olarak elimizden geleni yaptığımız halde onları hala memnun edemiyosak artık patlamama az kaldı diyo..
Yani kıslar size tavsiyem güzellikle tatlı dille konuşun kesinlikle ana babasını karalamadan..Ozamn dinliyorlar karşı taarruza geçmiyorlar..Ben hep konuşurken diyorum kaynanam ve kayınpederim özünde kötü insanlar diiler ama kendini benim yerime koy sana böyle böyle yapsalar sinir olmazmıydın ? artık oraya gitmek istermiydin ? vs vs..
Ne bilim kıslar yaa..Şu bir derdim var bölümüne bakıyorumda bazen neler var neler..Daha yeni evliyken karısını banyoya sokup hortumla dövenler doğuma giden karısını dövüp öyle gönderenler..aldatılanlar..hatta kaynanasından bile dayan yiyenler..kaynana ve kayınpederinden bizlerden kat kat eziyet görenler..
Çok şükür bizlerde okadar büyük sorunlar yok..Beterin beteri var herzaman..HErşeyin başı sağlık ..Ondan büyük zenginlik mi var ..
Yine bi konuda okumuştum..Kadın diyoki derdim var demeyin bi de benim derdime bakın diye..Kadının beyninde tümör varmış yanlış hatırlamıyorsam fazlada ömrü kalmamış bunu da biliyor..2 tane çocuğu var ..Ve onlara her gün günlük gibi mektup yazıyor..Ne acı düşünsenize ? Ben ilerde onların yanında olamicam en azından beni unutmasınlar bunları okusunlar diye..Çok üzülmüştüm ona..Bizde de dert yok tasa yok fazla keyiften sıkıntı çıkarıoz işte ( ya da çıkarıyolar)..

Ya ben sahurdan sonra uyuduğum için öğlen ikide kalkıyom..e öğleyi kıl evi toparla derken buraya gelene kadar siz gitmiş oluyorsunuz..

Neyse ramazandan sonra eski halimize döneriz..Kıslar 5dknız bile olsa bişeyler yazıp öyle çıkın..Topicimizi öksüz bırakmayın

Yaraßßi bu güzel cuma gününde hemde mübarek ramazan ayında sana ellerimizi açtık yalvarıyoruz ; Ya Bari, Ya Halik, Ya Musavvir ,Ya Varis, Ya €vveL ! bize hayırLı sağlıkLı evlatLar nasip eyLe..ßizi evlatsız bırakMa ! Amin..

Sanırım oruçtan bizim evde tartışacak ortam yok diller damaklar kurudugu icin ağzımızdan kelime çıkmıyor bakışlarla anlasiyoz

kız eslem madem yazıp çıkalım diyosun...o zaman Allah herkesi ağız tadıyla evine yuvasına bağışlasın...hayırlı evlatlar nasib etsin..
ayrıca hep senin eşin iş yapıyo ya geçen benimkide sahurdaki sofrayı toparlamış.ben bayılmışım kanapede..sabah bi kalktm sofra kalkmış bi mutlu oldum buna da şükür

kiz benim esim hep derki ALLAH bazi kullarinin istemesini cok sever isyan etmeden guzel guzel isteyenlerin o kul istediginde melekler sorar ya rabbi napalim durun der ALLAH dinleyin birakin istesin der. sende ne guzel istemissin ama bazilari oyle bi ister ki isyan ofke israr sabirsizlik ver de ver derler ALLAH boyleleri isteyince verin cabuk buna istedigini verinde sussun dermis.biz sabredenlerden olalim hersey bizim icin nice ser gorduklerimizde ne buyuk hayir vardir ALLAH BILIR....

hayırlı sabahlar kızlar eylul nıyekı dogdun ıyıkı varsın hayırlı omurler sanaaaa

eylülllllllllllllllllllllllllllllllll mutlu yıllar rabbim yuzunden gulumsemeyi, huzuru ve saglıgı eksik etmesin daha nice yıllara

Eylül kuzummmmmmmmmmmmmm dğum günün kutlu olsun. Nice senelere tatlım. Rabbim yeni yaşında hayalini kurduğun ne varsa nasip etsin sana canım benim.....

kızlar sabah doktora gttim yavruşum gayet iyimiş gelişimi falan da haftasına uygun gidiyormuş. Kalp atışları başlamış ama daha duyulacak kadar belirgin değil. boyu da baya uzamış :)

kızlar sabah doktora gttim yavruşum gayet iyimiş gelişimi falan da haftasına uygun gidiyormuş. Kalp atışları başlamış ama daha duyulacak kadar belirgin değil. boyu da baya uzamış :)

MASALLAH masallah ne guzel insallah hep boyle olur.hafta sonu diye kimsecikler yok heryer toz duman......

günaydın kızlar ...
eylüülllllllllll mutlu yıllar doğum günü çocuğuuuuuuuuu:)))):119::119::119:

hayırlı sabahlar kızlar eylul nıyekı dogdun ıyıkı varsın hayırlı omurler sanaaaa

eylülllllllllllllllllllllllllllllllll mutlu yıllar rabbim yuzunden gulumsemeyi, huzuru ve saglıgı eksik etmesin daha nice yıllara

Eylül kuzummmmmmmmmmmmmm dğum günün kutlu olsun. Nice senelere tatlım. Rabbim yeni yaşında hayalini kurduğun ne varsa nasip etsin sana canım benim.....

kızlarrr çok teşekkürlerrrrr hepinizi çooooooooooooooook seviyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…