Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

ecemde kürtaj oldu acısı ağrısı kaldımı yazsaydın yaaaa??
herşeyi peşpeşe sıralayınca topiğin adı ACILARIN KADINLARI olsaymış diyecektimde...neyseee....güzel günler gelecek inşallah

VaLLahi akLımdaydın ..Ama yazıp hatırLatmak istemedim ..Yazmadan dua ettim sana bebişim

eşin süpürrür nasıl olsa dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????

bilemem okadar yaptırabilirmiyim acaba

yok yok şimdilik sadece cam siler balkon yıkar yemek yapar ufak tefek işlerde yardım eder..kademe kademe gidicez şekerim birden yükleme yaparsak adam iflas eder : )

sonra hamile kaldığımda da ozaman onu da yapacak inş

hep onu çift çizgiyle tehdit ediom : ) o çift çizgiyi gördüğüm anda işin bitti

adam sevinsin mi uzulsun mu bilemez yaa kardesim manitasindan ayrilmis onu anlatiyo sayfaya bakamiyom yaa brazdan odunumda gelir gun boyu sikintdan patliyom elincede hersey bi kezde geliyo

eylul hic sesin cikmiyo kiz durumlar nasil iyisn mii dogum gunu cocuguuu

eslem yapıyosa acımıycan kuzum tecrübeyle sabittir..dilinde hep oyyy kıyamam,ölürüm olacak ama arkanda sopanı hazır tutmak lazım...erkek milleti fazla iyilikten anlamaz...benim teyzemin eşi var..Allah yaratmışta teyzeme göre çirkin yani elimde olsa da foto göstersem..harkes şok olmuştu bununla nasıl evlendirdiler diye...ama saolsun teyzem aman sen çok yakışıklısın falan diye diye adamda kendini cidden öyle zannedip aldatmaya başladı...teyzem şimdi sokakta görseniz dönüp bakmayacağınız adam için kıskançlıktan deli oluyor..bu yüzden acımak yok canım...benimkinde o ışığı görsem evi baştan aşağı yıkatırmda yaradan biliyo o yüzden o mahareti vermemiş kocama

Slm kizlar nezamandir giremiorum ramazan iZnindeyim ama yasinlerinizi okuyorum rabbim hamiislerimize ewlatlarini bagislasin saglikli sihhatli ewlatlari hamis adaylarimizada nasip etsin bu mûbarek ayda rabbim dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin

eylul hic sesin cikmiyo kiz durumlar nasil iyisn mii dogum gunu cocuguuu
canımmmmmm durumları düzelttik :) maşallahh konuştuk ağlaştık :) neyse bunuda atlaktık :) doğum günümde umdugumdan güzel geçti :) yavrummm :) dün zırlıyan kız bugün gülüo. rabbim bide hediye verse ne güzel olur :))

kızlar yarın burdayım erkenden...sabahtan akşama kadar!!!!!!!

slm kıslar,,

tum yazılanları okudum sagolun alakanız ıcın ,bak sımdık bunun ıcınde aglarım ben
hep teyzeydım ama artık halayım :))cok guzel bı bebek yaa hep kıız yegenım vardı ılk kez erkek yegenım oldu , tabı sımdılık benım acımdan bı fark yok,,,
ılk gun gıdemedım,kendımdım ,,abımın evının onunde durdum ınemedım arabadaan agladım falan,,sonra eve geldım gıdemedım tek basıma ,,dün aksam esımle gıttık dedım gel benle bırakma benı ,,tabı malum sana da nasıpsın sozlerı gıbı temennıler pesı sıra geldı ,,,
neysekı esımın olması bana guc verdıii,,,cok oturmadık yarım saat falan oturduk esım dedı kalkalım zıyaret kısa olur dıe,,yanı cok bıse anlamadan gıttık geldık :) ama ordan sonra esımle gezdık,,,,:))))))dondurma yedık,waffle yedık,,sahılde oturduk gece bırde cerez yedık cok guseldı eve ezanla gırdık :)) cok zevklıydı senı sevıom huysuz kocam :))))

günaydın canım...Allah analı babalı büyütsün abinin bebeğini...sende üzme kendini olmuyo diye bişey yok..bak geçen gün kalktm kürtaj masasından 3.nün zamanlamasını ayarlıyorum:))) bizimkiler çok şirin çok güzzel olcağından biraz geç geliyolarilkini yaptıktan sonrada korunma canım peşpeşe sırala 4 5 tane

gunaydın canım,,,,
off off gecmıs olsun sanada,,,ıyısın dıme kanaman falan cok degıl,,dınlen guzelce hemen ayaklanma,,,
nazlı olacak bızım danacıklarımız,,esımde dıo bırı olunca dıgerıde hemen hıc beklemek yok dıe dedım abartma 2 sene beklerım sonra dıgerıde sutunu tam alsın :)))

kanamam az canım ya..bu iyi bişeymi bilmiyorumda kürtaj anında kanamam oldu sonrasında kesildi...az şu anda..ya ama bende afedersinde gaz sancıları kramp gibi oluyo,bel doğrultamıyorum..bugün daha iyi ama...
madem yapmıyosun peşpeşe ikkizi olsun barı...1 taşla 2 civciveşime diyorumki eğer çocuklar büyüyünce bana bi of desin döverim valla affetmem ben neler çekiom onlar için...vücudumun ayarı bozuldu,yamulmuş hissediyorum kendimi

nabuonuz la ...madurumda madurum çok madurrum maadurum
bende pembe bulanık leke geldi yine...ama acaba klima açık yattım diyemi...geçen ay 5. de adet olmuştum...şimdi orucum bozuldumu acaba...alla alaa....kaynanamın yüzündenmi dengem bozuldu yoksa....

ne oldu ne bitti okuyamadım bana biri güncel haber versin ..

ya zaten cok olmaz kanaman ama rengıne dıkkat et ,,acık pembe olmasın,,normal adet rengı olmalı,,cok acık pembeyse doktorunu ara yada muayeneye gıt temız kan gıdıo demek,,gunden gune daha ıyı olacan canım ,,,,
walla ıkız olmasını cok ısterım ama ben bıseyı cok ısteyınce olmuyo ,,,walla ben kaldıramam oyle cocugun anneye babaya buyuklerıne laf demesını cıdden o konuda cok sertımdır,,,

kırmızıysaa bozuldu orucun,,erken oldun yanbı adet bı hafta kadar,,,hımm burdakılerın klasık lafı yerlesme kanaması olmasın :)))))))))))) senın kaynanada varya cıns galıba hee,,,
walla tembellık etme gozatıver gecmıse:))

selam kızlar dün misafirim falan vardı iftar sonrasına o yüzden hiç giremedim hazırlıklardan
ama güzel bir gece oldu baya eğlendik yedik içtik
sizde ne var ne yok

bulanık kahve gibi tam kırmızı gibide değiil...alla ala bekleyelim görelim...sonra yok yere 61 gün tutmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…