Kıskananlar Çatlasın Topiği :)

En iyisini yaptın yavru acelesi yok hele gelsin bi büyüyünce odasını da tam takım alırsın..Zaten ozaman direk normal yatak alırsın ona hem beşiğini de kullanmış olursun dediğin gibi..

NAsıl yeni evine alışabildin mi ? Eşyaların tam yerleşebildinmi ? Çevren komşuların nasıl ?

sehır merkesınde cadde ustunde oturuyorum ya..acayıp ses oluyor cam acınca:1:
ama vodka ıcınde ıyı oldu..ust katın koca balkonu onun,yavrum sureklı asagıdakı arabaları ızlıyor..
neyse bız komsuya falan alıskın degılız..dıger evdekı komsularımız hep bızden sıkayetcıydı..
ses sorunu yuzunden..bınanın duvarlarına ses yalıtımı falan yapılmamıs ya:S
bu evde cok rahatız..yan komsumuzla bıte mutfak kısmından yan yanayız..
oda cok ıyı bı kadın,bılgılı görgulu okumus etmıs..ünıversıtede egıtım görevlısı mıydı neydı..unuttum..
kocasıda oyle bıse..dakka bası bana pasta borek yapıp yolluyor..o oyle yapınca mecbur bende yapıyorum yolluyorum..
anaaa onun yuzunden mutfaktan cıkamıyorum:1:

bacılar bende geldim nörüyonuz :)

kızlar ya benim gögüsllerim agrımaya başladı prolaktinim çıktı galba yine :( adet olunca onu ölçtürcem off yaaa acaba adet olmadan ölçtürsem sonuc nasıl çıkar?

hazirandada böle agrımaya başlamıştı sonra sonra agustosta prolaktin yüksek çıktı ilaç içtim ve gögüs agrımda geçmişti :( adetimin 15ci günü bugün nie agrıor gögüslerim yaa prolaktinim yükselmiş olmasın yaa :(

bacılar bende geldim nörüyonuz :)

kızlar ya benim gögüsllerim agrımaya başladı prolaktinim çıktı galba yine :( adet olunca onu ölçtürcem off yaaa acaba adet olmadan ölçtürsem sonuc nasıl çıkar?

hazirandada böle agrımaya başlamıştı sonra sonra agustosta prolaktin yüksek çıktı ilaç içtim ve gögüs agrımda geçmişti :( adetimin 15ci günü bugün nie agrıor gögüslerim yaa prolaktinim yükselmiş olmasın yaa :(

kız ben o dedıgın laflardan anlamam ama..
hamıle kaldıgım ay yumurtlama gununde baslamıstı benım gogus acım..
halbukı hep adetıme 5 gun kala sısıp sancırlardı..
ilk kez ozaman cok erken acımıstı

kız ben o dedıgın laflardan anlamam ama..
hamıle kaldıgım ay yumurtlama gununde baslamıstı benım gogus acım..
halbukı hep adetıme 5 gun kala sısıp sancırlardı..
ilk kez ozaman cok erken acımıstı
:)) yavrum hamile olmam daha imkansız gibi geliyor bana daha adetimin 15ci günüdeyim ve yumurtlamış olamam die düşünüyorum :( neyse prolaktin testi yaptırım ben biran önce :(

heh adını andık ya geLdi kırmızı hanımlar..neyse bunada şükür en azından düzenli adet oluyom..

neyseki kankim majezikim hep yanımda : ) aldım bi tane rahatladım..

şimdide hazırlanmam lazım bi arkadaşa oturmaya gitcez haydin kıslar grşz öptm hepinizi..

:)) yavrum hamile olmam daha imkansız gibi geliyor bana daha adetimin 15ci günüdeyim ve yumurtlamış olamam die düşünüyorum :( neyse prolaktin testi yaptırım ben biran önce :(

bende ozaman adetımın 15.gunundeydım..yalanmı söyluyoz:27::27:
ımkansız dıye bıse yok..ben basıma gelenı söyluyorum..
bak o gun gögus hassasıyetım baslamıstı..
aha anca altıncı ayın sonunda göguslerımı ellıyebılıyorum o acı anca gıttı..
ınsallah senınde acın boyle uzun surer:49::49:

bende ozaman adetımın 15.gunundeydım..yalanmı söyluyoz:27::27:
ımkansız dıye bıse yok..ben basıma gelenı söyluyorum..
bak o gun gögus hassasıyetım baslamıstı..
aha anca altıncı ayın sonunda göguslerımı ellıyebılıyorum o acı anca gıttı..
ınsallah senınde acın boyle uzun surer:49::49:
İnşallahh bacım İnşallah öledirrrrr ama kendimi şartlamak istemiyorum şu 15 gün nasıl geçti anlamadım...

hamile olmayı nasıl istediğimi bir bilsennn ayy ayyy ! son 4 aya girdik 4 ay içinde oldu oldu olmadı kısmet diyip doktora...

millanımm bebeginin cicileri çook güzel allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşalalhhhhh

Son düzenleme:
İnşallahh bacım İnşallah öledirrrrr ama kendimi şartlamak istemiyorum şu 15 gün nasıl geçti anlamadım...

hamile olmayı nasıl istediğimi bir bilsennn ayy ayyy ! son 4 aya girdik 4 ay içinde oldu oldu olmadı kısmet diyip doktora...

eylülüm belki yumurtlama günlerin olduğu için acıyordur. Yarın falan geçer belki. Bence değerlendir bugünleri pas geçmeyin hadi bakalım. :23::23:

eylülüm belki yumurtlama günlerin olduğu için acıyordur. Yarın falan geçer belki. Bence değerlendir bugünleri pas geçmeyin hadi bakalım. :23::23:
olabilir belki ama ben hiç gögüslerimin agrıdıgını bilmem :( oyüzden enteresan geldi direk prolaktin geldi aklıma :( 3 gün önce agrımaya başladı git gide şiddetleniyor :(

olabilir belki ama ben hiç gögüslerimin agrıdıgını bilmem :( oyüzden enteresan geldi direk prolaktin geldi aklıma :( 3 gün önce agrımaya başladı git gide şiddetleniyor :(

Benim şu sıra zaten hep ağrıyor ama hamilelikten öncede ağrırdı adetten önce falan ama hani tam bilmem ne zaman ağrıdığını. Bişi diyemicem o yüzden.

Adetin düzene girdi demekki bebekde yakındır inş..Örgü soğuk havalarda çok güzel oluyor tavsiye ederim valla..İnsan bişeyler üretine çok oşuna gidiyor..Ben bir sürü yaptım hepside hediyelik verdim..

Valla benim durumlar hiç iyi değil aslında çoook dertliyim çok sıkıntılıyım ama şikayet olmasın Rabbimin gücüne gitmesin diye şükür , sabır ve dualardayım..

Eşim çok istediği gelir uzmanlık sınavını malesef kazanamadı..ona çok moralimiz bozuldu..çünkü ailesiyle ipler kopmuş bi durumda o yine zoraki haftada bi iki kere gidiyor dükkana ama ben hiç görüşmüyorum ailesiyle ve burası küçük bi yer denk gelmek zorunda kalıyorsun sürekli bi gerginlik ..Dün eşimin dedesinin oraya gittik tesadüf kaynpeder de ordaydı mecbur onun eline de gittim o naptı elini vermedi kalktı gitti..he benim umrumda değil ne halleri varsa görsünler ama eşim çok kafaya takıyor nereye kadar böle olcak diyor..zaten sınavı da kazanamadı dizini kırıp dükkana gitmek de gururuna dokunuyor..he bu stres eminim bütün değerlerini de düşürmüştür garibimin..bi yandan çocuğumuz olmuyor ne yapıcaz diyoruz tüp yapsak şu anda para yok..

Şimdi ocakta yine bu sınavdan açıcaklar artık en son umut ona çalışıyor ..Yılda bi iki kez açıyolarmış bu sınavı ALLAhtan..Aslında sınav memurluk falan bahane..Bizim derdimiz ailelerden uzak daha rahat bi yaşam ama bunu bi tek memurluğu kazanırsa yapabilir..Yoksa durup dururken burdan taşınamayız..

Ne bilim imtihan imtihan üstüne ..tek şükrüm eşimle çok mutluyum..gerisi hikaye..İnş Rabbim daha fazla aratmadan da bi bebek verse dünyalar bizim olur..Ama malesef bi kaç güne adet olurum yine büyük ihtimal..

durumuna üzüldüm eslemcim ama seninde dediğin gibi işte bunların hepsi imtihan. Rabbim sağlık huzur versin kimseye muhtaç etmesin. en önemlisi eşinden memnunsun. siz yinede birbirinize destek olun çok takmamaya çalışın hepimiz ailelerle sorunlar yaşıyoruz işte. inşallah bu sınavı kazanır eşin biraz rahatlarsınız.

Back
X