Kıskanç arkadaş

Lilajn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
18
19
8
44
Sizi eşiniz çocuğunuz aileniz ve diğer herkesten kıskanan bi arkadaşınız oldu mu? Bu arkadaşlık nasıl devam eder, düzelir mi bu sıkıntılı durum? Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum

biz buna arkadaşlık demeyiz ki.
neden böyle biriyle arkadaş kalmaya çalışıyosunuz

Bu kadar saplantili bir sekilde kiskanma normal degil helede ayni cinsiyettensiniz.

Düzelmez ve siz zarar görürsünüz, zaten sağlıklı bir arkadaşlık denemez buna. Sosyal ilişkilerinde dengeyi sağlayamayan insanlarla çok samimi olmayın derim.

Acil hayatınızdan çıkartmanız gereken takıntılı bir kişi. Arkadaşınız değil o. Sizin hayatınızda gözü olan bir hasta...

Oyle degil de ben hamile kalinca kiskanip cilgina donen bana agzina geleni soyleyen 4 ay sonrada kendisi hamile kalan bi uyuz vardi hayatimda defettim cok sukur kendisini rahatim huzurluyum ohh be

Sizi eşiniz çocuğunuz aileniz ve diğer herkesten kıskanan bi arkadaşınız oldu mu? Bu arkadaşlık nasıl devam eder, düzelir mi bu sıkıntılı durum? Tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum

tuhaf.
bence ciddi rahatsızlığı var.
arkadaş senin mutluluğunu isteyendir.
mutluluk veren şeyleri kıskanan değil.
ha öyleleri de var gerçi ama arkadaş denmez o türlüsüne.
bağlanma hastalığı var sanırım.
size aşırı bağlanmış, ama çok sağlıksız bi durum.
psikoloğa gitmeli acilen...

benim vardı o tür bi arkadaşım.
kardeşimle samimiyetimi bile kıskanır, sadece kendiyle vakit geçirmemi isterdi.
sonunda bunaldım uzaklaştım ondan.
bence sevgiye ihtiyacı olan ve acilen evlendirilesi bi kişilik.
ama öylesi kocasını da boğabilir ilgiden.

Kız emin misin arkadaş olduğundan, sana aşık olmasın

Duzelmez giderek artar hatta bir üst safhasi mutlulugunuza uzulmek, uzuntunuze sevinmektir

Duzeleni varsa da henuz hic duymadigimdir, zordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…