• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç arkadaşlarım var..

laranara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
11
-26
1
23
Hayatımda arkadaş çok ama bir tane bile derdimi anlatacağım arkadaşım yok. Evlilik hazırlıgındayım ve hayatımda mutlu oldugum hiçbir şeyi arkadaşlarıma iş eski arkadas fark etmez anlatamıyorum cunkü kıskanıyorlar ya da anlamıyorlar ya da gözleri kalıyor bi insanın gülerken o kıskançlığını gözünden hissedersin ya ben de öyleyim işte.. Hevesleniyorum bir şeylere ve danısmak anlatmak istiyorum ama hepsi mutsuz hepsi koca arayışında keşke mutlu evliliği olan bi arkadasım olsaydı diyorum sizce cok mu kafama takıyorum ?

bunları eş adayıyla paylaşın en iyi arkadaşınız o olsun .
Yani böyle insanları hayatınızda da tutmasanız iyi olur. Hadi derdi geçtik insan mutluluğunu paylaşacamıcagı birilerine neden arkadaşım der. Yani siz diyorsunuz ama muhtemelen onların arkadaş sıralamasında bile yoksunuz .

Kıskandıklarını nasıl anladınız?

Dipnot: elle tutulur bir şey yoksa dünya etrafınızda dönmüyor demektir.

Kıskandıklarını nasıl anladınız?

Dipnot: elle tutulur bir şey yoksa dünya etrafınızda dönmüyor demektir.
Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bu

bunları eş adayıyla paylaşın en iyi arkadaşınız o olsun .
Yani böyle insanları hayatınızda da tutmasanız iyi olur. Hadi derdi geçtik insan mutluluğunu paylaşacamıcagı birilerine neden arkadaşım der. Yani siz diyorsunuz ama muhtemelen onların arkadaş sıralamasında bile yoksunuz .
Haklısınız deminki mente yazdığım gibi Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bu

Çeyizden bahsediyorum hemen tamam en evlenecek sensin tamam en mutlu olan en ciddi ilişkisi olan sensin diyorlar ya da sevgilimin çirkin oldugunu söylediler sizce nedir bu
Sevgilin çirkin ve arkadaşların densiz demek. Bu öyle dan diye yüze söylenmez ki. Alan razı veren razı, kime ne? Hepsi organize bir şekilde böyle tepki veriyorsa kendinizde arayın hatayı, demek ki darlıyorsunuz insanları. Kıskanılacak neyiniz var tam olarak, o kısmı da merak ettim.

Bunu yazsan nolur yazmasan nolur buraya komikte degil oysa :)
tamam durun ciddi yorum yapıcam.

hayatınızdaki bazı şeyleri siz başarı olarak gördüğünü ve etrafınızdakileri de bu konularla darladığınız için sizden bıktıkları sonucunu çıkardım. yani sizi kıskandıklarından değil, çekilmez olduğunuzdan böyleler.

herkes yazmış ama büyük ihtimalle sizin düsündüğünüz gibi onların umrunda değilsiniz..

hepimiz evlendik.. çeyizimi veya esimi arkadaslarımla hiç konusmadım. benim esim çok mu yakışıklı diye? hayır.. ben o sınırı cizdim. yani arkadasınız kalkıp müstakbel esinize “cirkin” diyebiliyorsa demek ki sizin de bi sınırınız yokmus.

kimse kimseyi koca buldu diye kıskanmaz emin olun. siz istiyorsunuz ki sizin alakadar eden şeyler en az sizin kadar arkadaslarınızı da ilgilendirsin. ama öyle değil. müstakbel esinizle paylaşın dertlerinizi. dertlerinizin ortağı o çünkü

Arkadaşlar siz gerizekalı mısınız ? Adam akıllı bir şey danısıyorum yok darladın yok kıskanılacak neyin var falan demişsiniz. Sizden böyle sacma yorum istemedim ben ve emin olun darlamıyorum tam tersine kendileri bana soruyorlar hiç bir şeyini anlatmıyorsun diyorlar ama anlatınca da ( sevgilim mühendis durumu iyi ve arkadaşlarım için bi erkeğin meslegi olması ya da evinin olması bana yakıştıramıyorlar) hep bi olumsuz konuşuyorlar ben onların mutluluğunu dinlerken hatta nasihat verirken onlar tam tersine baba böyle davranıyorlar

Kalkıp sacma sapan yorumlar yapmayın insan gibi anlatıyorum yok görgüsüz müsün yok demek sen şöyle yapmıssın diyorsunuz arkadas dedigin mutluluğunu da paylaşır üzüntüsünü de sınırları da olur ama bazı seyleri de eşinle paylaşmazsın ben de dogal olarak soruyorlar cevaplıyorum yüzleri düşüyor diyorum ya da ay ne evlenmesi yaaa diyorlar ama içten içe kıskanıyorlar bunu anlatıyorum kalkmıs birbirlerinizin yorumlarına ifadeler atıp bir de bana saldırıyorsunuz amacınız ne?????? Bu grupta destek olmak fikir vermek varken bu ne varoş yorumlar ?

Kalkıp sacma sapan yorumlar yapmayın insan gibi anlatıyorum yok görgüsüz müsün yok demek sen şöyle yapmıssın diyorsunuz arkadas dedigin mutluluğunu da paylaşır üzüntüsünü de sınırları da olur ama bazı seyleri de eşinle paylaşmazsın ben de dogal olarak soruyorlar cevaplıyorum yüzleri düşüyor diyorum ya da ay ne evlenmesi yaaa diyorlar ama içten içe kıskanıyorlar bunu anlatıyorum kalkmıs birbirlerinizin yorumlarına ifadeler atıp bir de bana saldırıyorsunuz amacınız ne?????? Bu grupta destek olmak fikir vermek varken bu ne varoş yorumlar ?
Peki siz istediklerinizi duyamayınca böyle hemen gerizekalılar, varoşlar bilmem ne diye saldıraya mı geçersiniz? Hadi biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz da, böyle giderse çevrenizde tek kişi dahi kalmaz.

Benli de o arkadaşlarınızın umrunda değilsiniz. Sizi sevmiyorlar ve siz gelip zorla mutlu ! İlişkinizi anlatıyorsunuz , sıkılıyordur insanlar.
Bu kadar çok kıskandığını düşüyorsanız arkadaşlarınızın muhteşem kocanızı ve aşkınızı görüşmezsiniz olur biter. Kimse sizi sevmek, sizin muhteşem ilişkiniz için mutlu olmak zorunda değil.

Peki siz istediklerinizi duyamayınca böyle hemen gerizekalılar, varoşlar bilmem ne diye saldıraya mı geçersiniz? Hadi biz sizi tanımıyoruz etmiyoruz da, böyle giderse çevrenizde tek kişi dahi kalmaz.
Saldıran sizsiniz ben buradan derdimi anlatmışım demek bu raddeye gelecek kadar yalnızım ki buraya yazmısım aptal aptal yorumla karsılasıyorum dalga gecer gibi ne gerek var boyle yorum yapmanıza koca buldum mu dedim size ya da bi görgüsüzce bir şey mi demişim ????

Benli de o arkadaşlarınızın umrunda değilsiniz. Sizi sevmiyorlar ve siz gelip zorla mutlu ! İlişkinizi anlatıyorsunuz , sıkılıyordur insanlar.
Bu kadar çok kıskandığını düşüyorsanız arkadaşlarınızın muhteşem kocanızı ve aşkınızı görüşmezsiniz olur biter. Kimse sizi sevmek, sizin muhteşem ilişkiniz için mutlu olmak zorunda değil.
Ya size noluyor pardon ben muhteşem kocam mı dedim ben beni sevmek zorundalar mı dedim ne saçmalıyorsunuz siz yaa

Back
X