- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
-
Yapılmış sonuçta. İnce düşünmüş vereyim diyor. Ben alırdım sanırım. Ha içine sinmezse parasını verebilirsin.Merhaba hanımlar. Aslında dert değil ama nasıl tavır takinacagim bilmediğimden size danışmak istiyorum. Esimin ailesiyle mesafeli bir ilişkim var. Bunda eşimin babasıyla konuşmuyor oluşunun etkisi büyük. İki eltiyiz. Diğeriyle samimiler. Ona ellerinden geleni yaparlar. Zeytin, reçel, dolaba manti, kış hazırlıkları, çocuk bakımı vesaire. Bense ameliyat olduğumda bile kendi kendime baktım. Şimdi sorum şu ki gorumcem aradı az önce. Diğer eltime 10 kg salça hazırlamış bana da eger istersem 5 kg verebilecegini söyledi. Ayrım olmasın diyor. Ben almak istemiyorum ama kararsizim da. Alirsam sanki iyilik yapmislar gibi olacak almazsam ayıp mı olur?
Almak istiyorsanız alın ne derler diye düşünmeyin.
Canım yanlış düşümüosun bence almalısın. Hem baksana haksızlık olmasın demişler. Belki sana da diğer eltine yaptılarının aynısını yapacaklar ama aradaki küslük nedeniyle çekiniyorlardır. Burda kıskanılacak bir durum yok aslında. Ama yok almıyorum diyeceksen eltime bunu yaptılar bana yapmadılar demiceksin.Merhaba hanımlar. Aslında dert değil ama nasıl tavır takinacagim bilmediğimden size danışmak istiyorum. Esimin ailesiyle mesafeli bir ilişkim var. Bunda eşimin babasıyla konuşmuyor oluşunun etkisi büyük. İki eltiyiz. Diğeriyle samimiler. Ona ellerinden geleni yaparlar. Zeytin, reçel, dolaba manti, kış hazırlıkları, çocuk bakımı vesaire. Bense ameliyat olduğumda bile kendi kendime baktım. Şimdi sorum şu ki gorumcem aradı az önce. Diğer eltime 10 kg salça hazırlamış bana da eger istersem 5 kg verebilecegini söyledi. Ayrım olmasın diyor. Ben almak istemiyorum ama kararsizim da. Alirsam sanki iyilik yapmislar gibi olacak almazsam ayıp mı olur?
Canım yanlış düşümüosun bence almalısın. Hem baksana haksızlık olmasın demişler. Belki sana da diğer eltine yaptılarının aynısını yapacaklar ama aradaki küslük nedeniyle çekiniyorlardır. Burda kıskanılacak bir durum yok aslında. Ama yok almıyorum diyeceksen eltime bunu yaptılar bana yapmadılar demiceksin.
Ama tatlım sen istememişsin ki hediye gibi düşün değerini ölçmemek lazım. Bak dediğin gibi eltin istemiş.Peki bu teklifte bile adaletsizlik yok mu? Ona 10 bana 5gerçi eltim 20 kg istemiş
Alirsam sanki onlara bak biz sizi ayirmiyoruz deme hakki vereceğim gibi. Oysaki hep ben önemsiz hissettim kendimi. Almazsam da ayıp olacak gibi bilemiyorum çok kararsizim.
3 e 5 e bakma
o 20 ıstedı dıye sızde 20 kg lık salcamı yıceksınız :)
dusunmusler teklıf etmısler al ıste haksızlık olmasın demısler kayırmamıslar
sız boyle dusunursenız arada hep gergınlık olur gergınlıgın sebebı belkıde bu dusuncelerınız
afıyet olsun bu arada :)
"Ayrım olmasın sana da veriyim" mi diyo?
Böyle söyleyip vereceğine vermese daha iyi.
Ben olsam almam.
Bişey düşünüyosanız ona göre tavır takının.
Ayırt edildiğinizi düşünüyosanız kabul etmeyin böyle şeyleri, tavrınızı koyun.
bence takmayın kafanızıTeşekkür ederim ama kararsizim hala. Beni o kadar yalnız bıraktılar ki sanırım yalnızlığa alistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?