Iyi gozukup laf sokmaya çalışır ama umursamaz tavrimla yok sayarim.Kizlar kiskanc eltisinden muzdarip olan var mi aranizda
En güzeli gerçekten laflarını bile onemsemeye gerek yok konusmayip adam yerine koymazsan daha iyi oluyor açıkçası ben öyle yapıyorumIyi gozukup laf sokmaya çalışır ama umursamaz tavrimla yok sayarim.
Valla zaten senede 20 gun icinde sayili görürüm. Yinede bi insan iyi gözüküp gülüp laf çarpar mi? Bense kafa mi cevirip yok mus gibi davranirim her durumda. Yoksa ugrasilmaz bu tiplerleEn güzeli gerçekten laflarını bile onemsemeye gerek yok konusmayip adam yerine koymazsan daha iyi oluyor açıkçası ben öyle yapıyorum
Önceden demedigim lafları demişim gibi göstermeleri olurdu şimdi 5 aydır inan hiç konuşmuyorum muhattap bile olmuyorum çok rahat kafam
Çözüm buymus
Aynen öyleValla zaten senede 20 gun icinde sayili görürüm. Yinede bi insan iyi gözüküp gülüp laf çarpar mi? Bense kafa mi cevirip yok mus gibi davranirim her durumda. Yoksa ugrasilmaz bu tiplerle
Şimdide 5 aydır eşim askerde asla ama asla eltimle konuşmuyorum kendi abimin yanında kalıyorumValla zaten senede 20 gun icinde sayili görürüm. Yinede bi insan iyi gözüküp gülüp laf çarpar mi? Bense kafa mi cevirip yok mus gibi davranirim her durumda. Yoksa ugrasilmaz bu tiplerle
Offf ne fena. Sirf can sıkıntısı. Allah kavustursun esinle seni. Eşin yokkende canini sikmalarina firsat verme.Aynen öyle
Bak benim eşim askere gidecek
Annem vefat etti eltim olacak beyinsiz Soğuksun bilmem ne falan diyor bana ya ciğerim yanmış gulmemimi bekliyor
Bende canım senin annen ölürse beni o zaman anlarsın dedim
Bu salak bana mesaj attı ki ANNEN İNSALLAJ OLUR BENİM DURUMUMA DUSERSİN demişim
Yuh yani hem annem ölmüş hem eşim askere gidecek yarın
Durdu durdu tam gideceği gün bir laf çıkardı
Kaynima demiş bende eşimin elinden tuttum
Abinlere gidiyoruz konuşalım yeter artık dedim
Gittim ben sana bunları demedim neden böyle yapıyorsun dedim ağladım çok kötü oldum
Yanlış anlamışım dedi
Ertesi gün eşim askere gitti bunun kızının ilk yaş günü insan bir poğaça kek döker
Hicbirsey yok gittim yaş pasta aldim
Hakkını helal et dedi eder miyim sence :))
Bir değil iki değil hep bir iftira
Siz nişanlıyken esinize baska kiz gösterecek cesareti nerden buluyo yuvanın temelleri nişanlıyken atılır resmen yuva yıkmaya çalışmak bu nasıl bir hadsizliktir azının payını eşinizde kayinvalidenizde vermiştir umarım. Aman mesafeli olun.Sorun o kadar ki
sorun o kadar kiskanc ki kaynanamin evime gelmesi benimle konusmasi deli ediyor kadini sirf bu sebepten hep huzursuzluk cikartiyor bir elbise giyiyim bastan asagiya inceliyor olur olmadik kisilere arkamdan dedikodu yapiyor ben duyuyorum tabi arkamdan oyunlar ceviriyor ama her seferinde oyununu bozuyorum ben esimle nisanliyken esime kiz bulmaya calisip arkadaslarinin resimlerini gosterip her seferinde esim tarafindan terslenmekten hic uslanmamis biri
Gostermelik yapmis o aglamayi. Ailenin tum bireylerini seviyor düşünüyor ya cici yengeŞimdide 5 aydır eşim askerde asla ama asla eltimle konuşmuyorum kendi abimin yanında kalıyorum
Kaynimi çok doldurdu kaynanamda kalayım diye ama eşim bunları görünce bırakmadı
Düşün eşim askere giderken bir de hüngür hüngür ağladı insan bu eşimi mi seviyor diye düşünmüyor değil
Ben karısı olduğum halde hemen gitsin gelsin düşüncesindeyim zaten İzmirde asker eşim
Tuhaf yanı
İnan en güzeli öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?