Kıskanç elti sendromu

Iyi gozukup laf sokmaya çalışır ama umursamaz tavrimla yok sayarim.
En güzeli gerçekten laflarını bile onemsemeye gerek yok konusmayip adam yerine koymazsan daha iyi oluyor açıkçası ben öyle yapıyorum
Önceden demedigim lafları demişim gibi göstermeleri olurdu şimdi 5 aydır inan hiç konuşmuyorum muhattap bile olmuyorum çok rahat kafam
Çözüm buymus

Valla zaten senede 20 gun icinde sayili görürüm. Yinede bi insan iyi gözüküp gülüp laf çarpar mi? Bense kafa mi cevirip yok mus gibi davranirim her durumda. Yoksa ugrasilmaz bu tiplerle

Valla zaten senede 20 gun icinde sayili görürüm. Yinede bi insan iyi gözüküp gülüp laf çarpar mi? Bense kafa mi cevirip yok mus gibi davranirim her durumda. Yoksa ugrasilmaz bu tiplerle
Aynen öyle
Bak benim eşim askere gidecek
Annem vefat etti eltim olacak beyinsiz Soğuksun bilmem ne falan diyor bana ya ciğerim yanmış gulmemimi bekliyor
Bende canım senin annen ölürse beni o zaman anlarsın dedim
Bu salak bana mesaj attı ki ANNEN İNSALLAJ OLUR BENİM DURUMUMA DUSERSİN demişim
Yuh yani hem annem ölmüş hem eşim askere gidecek yarın
Durdu durdu tam gideceği gün bir laf çıkardı
Kaynima demiş bende eşimin elinden tuttum
Abinlere gidiyoruz konuşalım yeter artık dedim
Gittim ben sana bunları demedim neden böyle yapıyorsun dedim ağladım çok kötü oldum
Yanlış anlamışım dedi
Ertesi gün eşim askere gitti bunun kızının ilk yaş günü insan bir poğaça kek döker
Hicbirsey yok gittim yaş pasta aldim
Hakkını helal et dedi eder miyim sence :))
Bir değil iki değil hep bir iftira

Şimdide 5 aydır eşim askerde asla ama asla eltimle konuşmuyorum kendi abimin yanında kalıyorum
Kaynimi çok doldurdu kaynanamda kalayım diye ama eşim bunları görünce bırakmadı
Düşün eşim askere giderken bir de hüngür hüngür ağladı insan bu eşimi mi seviyor diye düşünmüyor değil
Ben karısı olduğum halde hemen gitsin gelsin düşüncesindeyim zaten İzmirde asker eşim
Tuhaf yanı
İnan en güzeli öyle

Offf ne fena. Sirf can sıkıntısı. Allah kavustursun esinle seni. Eşin yokkende canini sikmalarina firsat verme.

Siz nişanlıyken esinize baska kiz gösterecek cesareti nerden buluyo yuvanın temelleri nişanlıyken atılır resmen yuva yıkmaya çalışmak bu nasıl bir hadsizliktir azının payını eşinizde kayinvalidenizde vermiştir umarım. Aman mesafeli olun.

Gostermelik yapmis o aglamayi. Ailenin tum bireylerini seviyor düşünüyor ya cici yenge

Ilk zamanlar farkında değildim sonra sonra gözüm açıldı. Insan hissediyor tabii
Belki alamiyor giyemiyor edemiyor oda insan sonucta. Ama bana patlamamali bence cunku ben gorgüsüzluk yapp gozüne asla sokmadim.
Hem kayinvalideyi sevmez ama kv arasi benimle iyi diye kiskanir, hemde yaninda cok rahat oglun canima okudu der anlayin yani ne demek istedigini -.- yatak mevzulari...bunuda benim duycagim sekilde soyler kv guler bak mira duydunmu der..bende aynen su cevabi veririm vallah adina sevindim ama bunlar kimseyle konusulcak seyler degil nasi tepki verecemi sasirdim hic alisik degilim ben utaniyorum cikim de siz konusun...whatsapp aile grubumuzda okur aninda ama gecmis olsun veya iyiyim sen nasilsin demez ama aninda storylerime bakar..ben cok heves ederdim eskinin insanlari gibi eltigiller iyi gecinmeyi ama sahnesi cok iyi olsada kulisini biliyorum ve yuzeysel muhabbetten öteye gitmiyor

Bi kaç tane yorumdan gerçekten midem bulandı
Elti olmakla değil cahil olmakla ilgili sanırım bunlar..

Yok valla. Benimki çok tatlı. Bayılıyorum kıza.

Hem komik hem entelektüel. Ablam gibi. Çok eğleniyoruz.

Ama şeyinki kıskanç. Süreyya boraninki.

4 yıllık evliyim bekar kaynım var böyle konuları okuyunca çok tirsiyorum,ha birde konuyu ayrıntılı alsaydık

Kıskanç elti kıskanç görümceden iyidir.en azından eşit yakınlıktasınız kv ye.ya görümce olsaydı anne babasını hatta abisini doldurmaya çalışıp sizin huzurunuzu bozsaydı.elti kıskançta olsa candır kıskanç görümcelere ölüm

Valla bende şaşırırdım eskiden bu tarz şeyler duyduğumda ama bizzat tecrübe ettim. Sevgilimin abisi evleniyordu düğünlerine gittim. Çekirdek aileyi tanıyorum ama halasıdır, amcasıdır ilk defa karşı karşıya geliyoruz. Haliyle ilgilendiler, tanıştılar, konuştular darısı başınıza vs. Düğünden sonra duydum ki müstakbel eltim kv ye gelin benim ama QueenPi ile daha çok ilgilenildi demiş. Kızı da daha önceden tanıyorum. Tamam bizim meselemiz ciddi ama henüz ortada nişan yok düğün yok dur bismillah hele bi evlenelim öyle başla Ayrıca düşündüm benim düğünüm olsa heyecandan, mutluluktan kim neyle ilgilenmiş umrumda olmaz sen bu tespiti ne ara yaptın

Valla kıskançlık uğruna ne yapıyorlarsa bin beterini yaşasınlar fesatlarin şerrinden Allah'a sığınırım etrafım kıskanç insanlar ile dolu utanmadan kiskandiklarini da dile getirenler ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…