sorun o kadar kiskanc ki kaynanamin evime gelmesi benimle konusmasi deli ediyor kadini sirf bu sebepten hep huzursuzluk cikartiyor bir elbise giyiyim bastan asagiya inceliyor olur olmadik kisilere arkamdan dedikodu yapiyor ben duyuyorum tabi arkamdan oyunlar ceviriyor ama her seferinde oyununu bozuyorum ben esimle nisanliyken esime kiz bulmaya calisip arkadaslarinin resimlerini gosterip her seferinde esim tarafindan terslenmekten hic uslanmamis biriBoyle olmaz konuyu anlatman lazim
Çünkü ben kendimi biliyorum ama merak etme kıskanc insanlar hep kötūdūr ister istemez kötūlūk yaparlar zarar verirlerBuraya da biri ben kıskananlardanim yazmaz.Aceba nideeeennn?
Kuzu salt seni kastetmedim,kıskanan gelip kiskaniyorum yorumu yapmaz dedim.Çünkü ben kendimi biliyorum ama merak etme kıskanc insanlar hep kötūdūr ister istemez kötūlūk yaparlar zarar verirler
Aynen canim agzina saglik allah hicbirinizi kiskanc insanlarla karsilastirmasin inanin nazardan hic bir isiniz ras gitmiyorKuzu salt seni kastetmedim,kıskanan gelip kiskaniyorum yorumu yapmaz dedim.
Ayrica kiskanclik kötüluk kıstası degildir gayet insani bir histir mevcut hissi kotuluge cevirmemektir esas olan.
Ben varım Allah için iyi kıskanırım,kadın yaşıyor hayatını Allah huzurunu bozmasin ama insan hevesleniyor : /Buraya da biri ben kıskananlardanim yazmaz.Aceba nideeeennn?
Elti cildirmis :)Sorun o kadar ki
sorun o kadar kiskanc ki kaynanamin evime gelmesi benimle konusmasi deli ediyor kadini sirf bu sebepten hep huzursuzluk cikartiyor bir elbise giyiyim bastan asagiya inceliyor olur olmadik kisilere arkamdan dedikodu yapiyor ben duyuyorum tabi arkamdan oyunlar ceviriyor ama her seferinde oyununu bozuyorum ben esimle nisanliyken esime kiz bulmaya calisip arkadaslarinin resimlerini gosterip her seferinde esim tarafindan terslenmekten hic uslanmamis biri
Helal olsun kız.Allah daha iyilerini sana da versin.Ben varım Allah için iyi kıskanırım,kadın yaşıyor hayatını Allah huzurunu bozmasin ama insan hevesleniyor : /
Genelde karşılıklı oluyor böyle şeyler ama hem tek taraflı anlatılıyor hem yanlış anlaşılmalar oluyor.Buraya da biri ben kıskananlardanim yazmaz.Aceba nideeeennn?
Şöyle söyleyim canım benim eşimin bir kardeşi var hayliyle elti de varKizlar kiskanc eltisinden muzdarip olan var mi aranizda
Benim eltimde öyleBirde iyilermis gibi rol yaparlar ama bakislarindan anlarsin cok fenalar çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?