- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
-
Kiskanilmak istemiyorsan, kiskanildigni düsünmeyeceksin...
Aldigmi aliyor, giydigmi giyiyor deyip sinirlenmeyeceksin...
Bosvereceksin, nasilki diger eltini umursamiyorsun bunuda umursama güzelim
heh aynen öyle bir tip ben 25 yaşındayım kadım 35 benim ilk çocuğum olmasına rağmen kadın sırf kıskançlığı yüzünden geçen sene 3.sünü doğurdu...birde eşimin yanında sanki ben çocuğuma bakamıyormuşum gibi tavır takınıyor...falan çıldırıyorumcanım bu durumda yapabileceğin bir şey yokki o kadının karakteri o..nerden biliyorum benimde üniversitede en yakın arkadaşım(güya)benden ayrılmaz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez vs vs..ama hep o önde olacak..gerçek dost böyşle düşünmemeli değilmi..ama ben ne zmaan ondan yüksek alsam surat 5 karış olurdu..geceleri kalkardı ders çalışırdı gizli gizli..beni kaldırmazdı..hatta bizim bir hocamız vardı onu n çok eski yıllardan bir öğrencisiyle tanışmış..kızda süper not tutmuş..bir kitabımız vardı oradaki bütün problemleri zamanında adam onlara çözmüş..kızda bizim arkadaşa vermiş...kız vizden finalden acaip yüksek not alıyor..bilmiyorum nasıl oluyor diyor sonra..bir gün evine gitmiştim ondan bişey alacaktım..evde yoktu odasında masanın üstünde koca bir defter duruyor bir baktım bizim sınav sorularının aynısı..nasıl bozuldum..kendimiş enayi gibi hissetmiştim..çünkü ben bişey çözünce hemen herkesi arardım toplardım onlara sorunun çözümünü anlatırdım..
daha neler neler..bana biri teklif etsin peşimden koşsun,yüzü güler ama içi kan ağlardı..illa o kişiyle dalga geçer bir kulp takardı.vs vs...sonra benim ona olan güvenim azaldı..ama o beni hala o çok yakın arkadaşı olarak görüyor..benim evlenmemi,hamile kalmamı bile kıskandı..o kadar iyi tanıyorum ki artık yüzünden neye sevindi,neyi kıskandı çok rahat ayırt edebiliyorum..canım amlesef böyle devam edecek..o insan biraz zor değişir
Anladıgın kadarıyla eltılerınle süreklı yüzyüze bakıyorsun yani yakın yerlerdesiniz..O yuzden görmezlıkten gel tatlım.hep bıraradasıız demekkı, eger sen böyle onu tak bunu tak devam edersen(tabı haklı olarak)yarın birgünde elınde olmadan patlayıverırsın ve daha baska sıkınıtlara yol acar..Haklıyken haksız konuma düşersın canımcım..
doğru çok yakınız ben onu seviyorum ..ama onun beni sevdiğini sanmıyorum..ama artık enayilik modundan çıkma zamanı..ha alttan almaya gelince hep alttan alıyorum hakkaten artık patlama noktasına geldim onun için bu konuyu açtım ...ya inanabiliyormusunuz sırf ben açık tenliyim diye kadın krize girdi sen niye beyazsında ben değilim diye....bir kaç gün sonra öğrendimki kadın dermatologtan randevu almış cildindeki lekelerden kurtulmak için...tabi bir kadının bakımlı olması çok doğal ama bunu sırf seni kıskandığı için yaması çok saçma
doğru çok yakınız ben onu seviyorum ..ama onun beni sevdiğini sanmıyorum..ama artık enayilik modundan çıkma zamanı..ha alttan almaya gelince hep alttan alıyorum hakkaten artık patlama noktasına geldim onun için bu konuyu açtım ...ya inanabiliyormusunuz sırf ben açık tenliyim diye kadın krize girdi sen niye beyazsında ben değilim diye....bir kaç gün sonra öğrendimki kadın dermatologtan randevu almış cildindeki lekelerden kurtulmak için...tabi bir kadının bakımlı olması çok doğal ama bunu sırf seni kıskandığı için yaması çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?