Kıskanç Eltimle başım dertte

ASXIXYXIXM BEN

topiğin ilk annesi.01.07.
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
683
2
96
41
Antalya
arkadaşlar benim kıskançmı kıskanç 2 eltim var.birisini hiç umursamıyorum ..onun ne yaptığı neyi kıskandığı beni etkilemiyor ..kısacası ciddiye aldığım en son kişi bile olamaz....ama öbürünü çok seviyorum ama oda çok kıskanç.ne alsam gidip aynısını alır .ne yapsam aynısın yapar..bundan 2 ay önce ehliyet kursuna yazıldık...ben geçtim o motordan kaldı...bana nasıl surat yapıyor kadın nerdeyse beni dövecek.. direksiyon sınavının ilkinde ben kaldım kadının yüzünde güller açıyor neyse bir hafta sonra yine sınava girdim bu defa kazandım ..cumartesiden beri kadının yüzünden düşen bin parça ben kıskanılmak ve taklit edilmek istemiyorum ..tamam kadınların çoğu kıskanılmaktan çok hoşlanır ama ben kıskanılmak istemiyorum...senağlama

Kiskanilmak istemiyorsan, kiskanildigni düsünmeyeceksin...

Aldigmi aliyor, giydigmi giyiyor deyip sinirlenmeyeceksin...

Bosvereceksin, nasilki diger eltini umursamiyorsun bunuda umursama güzelim

canım bu durumda yapabileceğin bir şey yokki o kadının karakteri o..nerden biliyorum benimde üniversitede en yakın arkadaşım(güya)benden ayrılmaz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez vs vs..ama hep o önde olacak..gerçek dost böyşle düşünmemeli değilmi..ama ben ne zmaan ondan yüksek alsam surat 5 karış olurdu..geceleri kalkardı ders çalışırdı gizli gizli..beni kaldırmazdı..hatta bizim bir hocamız vardı onu n çok eski yıllardan bir öğrencisiyle tanışmış..kızda süper not tutmuş..bir kitabımız vardı oradaki bütün problemleri zamanında adam onlara çözmüş..kızda bizim arkadaşa vermiş...kız vizden finalden acaip yüksek not alıyor..bilmiyorum nasıl oluyor diyor sonra..bir gün evine gitmiştim ondan bişey alacaktım..evde yoktu odasında masanın üstünde koca bir defter duruyor bir baktım bizim sınav sorularının aynısı..nasıl bozuldum..kendimiş enayi gibi hissetmiştim..çünkü ben bişey çözünce hemen herkesi arardım toplardım onlara sorunun çözümünü anlatırdım..
daha neler neler..bana biri teklif etsin peşimden koşsun,yüzü güler ama içi kan ağlardı..illa o kişiyle dalga geçer bir kulp takardı.vs vs...sonra benim ona olan güvenim azaldı..ama o beni hala o çok yakın arkadaşı olarak görüyor..benim evlenmemi,hamile kalmamı bile kıskandı..o kadar iyi tanıyorum ki artık yüzünden neye sevindi,neyi kıskandı çok rahat ayırt edebiliyorum..canım amlesef böyle devam edecek..o insan biraz zor değişir

kıskançlığı dışında çok iyi onun için kıskançlık krizi tuttumu çok üzülüyorum ben onu hiç kıskanmıyorum....artık ikiz gibi olduk benimher aldığımı ala ala

dıger eltının ne yaptıgıyla ılgılenmıyorsan...bunlanda ılgılenme...kıskandıgını görme...
eger sevıyorsanda zaten kıskandıgını görmessın...
eger kıskanıyorsada...demekkı sevmıyorsunuz bırbırınızı...

Anladıgın kadarıyla eltılerınle süreklı yüzyüze bakıyorsun yani yakın yerlerdesiniz..O yuzden görmezlıkten gel tatlım.hep bıraradasıız demekkı, eger sen böyle onu tak bunu tak devam edersen(tabı haklı olarak)yarın birgünde elınde olmadan patlayıverırsın ve daha baska sıkınıtlara yol acar..Haklıyken haksız konuma düşersın canımcım..

Amaan benim de başıma gelmişti..
Üniversitedeyken en yakın arkadaşlarımdan birisi ,(ben öyle sanıyordum cahillik işte::::::::::) bana öğrenim kredisi çıkıp, ona çıkmadığını öğrendiğinde ''sana çıkar da bana nasıl çıkmaz, sana çıkmamalıydıı'' diye ağlama krizine girmişti.:1shok:.Düşünün benim şoku..:1shok:

Ben ne yaptım, aldığım ilk kredi ile ona hediye almıştım üzülmesin diye.(cahillik mi iyilik mi enayilik mi bilmem ozamanlar)

Neyse demek istediğim bu insanlar hep var çevremizde, hatta uzakta aramıycaksın, çok yakınında da olabilir..
CADIARZU
Yapacağın tek şey, sinirlerini bozuyorsa bu insanlar, mesafe koyucan, örnek insan olmanın zevkini yaşıycan.:lepi:

heh aynen öyle bir tip ben 25 yaşındayım kadım 35 benim ilk çocuğum olmasına rağmen kadın sırf kıskançlığı yüzünden geçen sene 3.sünü doğurdu...birde eşimin yanında sanki ben çocuğuma bakamıyormuşum gibi tavır takınıyor...falan çıldırıyorum

ipleme madem bu kadar rahatsızsan...
taklitler aslını yaşatır unutma bunu şakkıdı

bırak taklit etsinler, kıskansınlar
tın tınn de geç :smiley-cool:

demek ki bu eltinizi de önemsememe
zamanınız gelmiş...kim ne yaparsa yapsın,hiç takılmayın bence...
ve aşırı kıskanç insanlardan da uzak durun derim...
sevgiler...

doğru çok yakınız ben onu seviyorum ..ama onun beni sevdiğini sanmıyorum..ama artık enayilik modundan çıkma zamanı..ha alttan almaya gelince hep alttan alıyorum hakkaten artık patlama noktasına geldim onun için bu konuyu açtım ...ya inanabiliyormusunuz sırf ben açık tenliyim diye kadın krize girdi sen niye beyazsında ben değilim diye....bir kaç gün sonra öğrendimki kadın dermatologtan randevu almış cildindeki lekelerden kurtulmak için...tabi bir kadının bakımlı olması çok doğal ama bunu sırf seni kıskandığı için yaması çok saçma

yaklaşık 1 hafta önce kıyafetlerimi nereden aldığımı zatın birinin yanında söyledim...
1 haftadır hergün biriyle pişti oluyorum artık, belki renkler değişik...
önemli mi...hayır...çünkü ben tarzım olduğu için oradan giyiniyorum onlar bende beğendikleri için...
benim üzerimde farkedilen şey onlarda dikkat bile çekmiyor...
ben bir sınava giriryorum diye diğer meslektaşlarım da girdi...ne oldu...ben geçtim onlar kaldı...neden, çünkü ben istedim, bunun için çalıştım başardım...onlar sadece ben yapıyor olduğum için yapmaya kalktılar ve başaramadılar...heee bu sayede de başkanlığın en zeki mühendisi diye adımın çıkmasını istemeden de olsa sağladılar...
o yüzden kimin neyi kıskandığı neyi taklit ettiği umurumda değil...kendilerini de paralasalar işe yaramaz...sadece imitasyon olarak ortalıklarda dolaşır dururlar...bırakın taklit etsin, bırakın aynılarını yapsın, nasılsa onda eğreti duracaktır...

siz çok seviyor olabilirsiniz ama galiba sevginiz karşılıksız gibi
ortada çekememezlik var. eğer o da sizin gibi çok seviyor olsaydı başarınızdan mutluluk duyar, başarısızlığınıza üzülürdü. burda ise tam tersi söz konusu.
bence bu kıskançlık ve çekememezlik size zarar vermeden araya biraz mesafe koysanız iyi olur diye düşünüyorum.

bnem eşimin ortagının eşide aynen böyle davranıyo du
kimle konussam hemen onla samimi olmaya calısıyo
hatta geceb gün benim cocugum olmuyo ya
ay ben ilk gece hamile kaldım dedi
bende ilk gece hamile kaldıgın cocuk ortada dedim
:jeyyar:
şimdide hiç tınmıyorum dahada sinir oluyodelikafadulden
oooh catlasın delikafadulden
umrumda degil
takma kafana canışım be kaydirigubbakcemile3

çok teşekkürler arkadaşlar biraz içimi boşalttım....yazdıklarınız iyi geldi...yorulmuştum artık .....birde kıskandığını öyle bir belli ediyorki nasıl desem artık paldır küldür bana bağıramayınca bir o çocuğa bağırıyor bir bu çocuğa

işte buna çok güldüm:roflol::roflol::roflol:

İlahı yani,hıc gülecegım Yoktu..kaydirigubbakcemile3
Artık işi komıkleştırmeye baslamıs,içine işlemıs eltınızın.
Bence en saglıklısı sızın bunlara takılmamanız
yoksa böylesıne kişiliktekılerı takarsanız sızınde
psıkolojınız tehlıkeye grecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…