- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
-
evet kıskançlı hastalığı kimse ondan güzel olmamalı, ondan zayıf olmamalı,en çokta ben ,aradaki 10 yaşın farkını kapatmaya çalışıyor olmalı....nasıl olcaksaAllah Allah sizin eltinizinki hastalık olmuş bence uzak dursanız iyi edersiniz...
evinin bir yerine bir duvar süsü al "taklitlerimden sakınınız" yazan.....delikafaduldenşaka bir yana
umursama.....sen açık verdikçe üstüne gelecektir...
ay inanabiliyormusun kına gecemde giydiğim eteğin aynısını bile aldı allahtan o gece giymeişti yoksa çıldırırdım
bazı arkadaşlar umursamıycaksın falan demişler ama öyle umursamakla olmuyor işte.. :1no2:
hem nasıl umursamasın! eltimi seviyorum diyor üstelik, insan sevmediği insanı umursamaz.. kim ister aynı giyinmeyi, kim ister surat çekmeyi.. bunları nasıl umursamadan durabilir ki.. elbetki sinir olur.. haklıda..
burda eltine yapacak birşey yok tatlım, eğer rahatsız oluyosan çok sık görüşmeyeceksin o kadarr...
şu aynı şeyleri alma muhabbetinde bende senin gibi çok sinir oluyorum. ama benim kaynanam eltimle ikimize hep aynı şeyleri alıyor, kaç kere diyoruz, hep dile getiriyorum başkasıyla aynı giyinmeyi hiç sevmem diye ama gelde anlat.. yine aynı şeyleri alıp geliyor hediye olarak.. allah razı olsun yinede alır eder ama aynı olduğunu görüğüm anda hemen soğuyorum aldığı şeyden, ne var ki farklı alsa da severek giysem ama dimi..
aynı model badi alır, rangi bile aynı.. yada model aynı ama rengi farklı.. bunu nasıl daha ona kırmadan anlatıcam hiç bilemiyorum yaaa.. CADIARZU
Benim Eltim kendi kina gecesinde benim onlarin dügünü icin aldigim kiyafetin aynisi almak istedi...görümcem eltime ama olmazki senin kiyafetinin özelligi kalmaz dedigi halde diretti, illede o olucak diye....
Tamam dedim ben biraktim kiyafeti baska alirim dedim...onunki özel bir gece belki cok heveslendi o alsin o zaman dedim...şutarafagitti
Magzdadaki bey eltim giydikten sonra söyle bir bakti "Hanfendi kizmayin ama sizin boyunuz tas catlasin 1.58 diger hanfendi 1.70 vardir bu tarz uzun bir elbiseyi o cok daha güzel tasidi bence, yinede siz bilirsiniz ama sizin tarziniz degil dedi.....Eltim tabi ahanda böyle:1shok ldu....Almadi elbiseyi adamin önerdigi bir tarz aldi....ve cokta güzel oldu....a.s
Sana yakisan ona yakisacak diye birsey yok...birak alsin güzelim....cirkin ve ibret betisimin dedigi gibi nasilolsa onun üstünde egreti duracak...
bunlarda bişeymi..biz nişanlıydk kayınvalidemler tatile çıkmışlardıorda kayımpederim gelinlere hediye alalım demiş sağolsun hiç eli boş dönmez,kayınvalidemde etek almış bize ama aynısından kendinede almış:1shok:görünce ikimizde şok geçirdik.brgün onlarla beraber gideceğimiz bir gezmek vardı bende aldık okadar bak giymedi hiç eteği demesin diye o gün o eteği giydim.biz arkadan gittik,eltimlerde bizden sonra geldiler.birde ne görelim üçümüzde aynı etekleri giyip gelmişiz:roflol::roflol::roflol::roflol:kabus gibiydi..ki hiç sevmem başkasıyla aynı giyinmeyi..o günü hatırlayıp hala güleriz eltimle.etek zaten ogünden sonra bizde adres değiştirdi tabi,kayınvalidem yakınbirzamana kadar hala giyiyordu ara sıra görüyorumdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?