Kıskanç Eltimle başım dertte

canım bak benim iki görümcemde çok kıskançtır .çocuklarıma ,evime , kendime ne yaparsan aynısını yapmaya çalışırlar işin garibi ben aynı şeyleri aldıklarını görünce sanki bende hiç görmemiş gibi yapıp ,yada şurdan burdan hediye geldi falan gibi uydururlar . ben fazla samimi değilim onlarla zati ve hiç umrumda bile değil sadece gülüyoruz eşimle ..

bizde gülüyoruzda işte.......ucuz numaralarla benide kıskandırmaya çalışıyor ...bir kaç defa direkt olarak değilde laf aralarında çul çapıtın nebileyim eşyanın beni kıskandırmadığını söyledim...benim tek kıskandım eşimdir falan dedim bu defada ondan yoldan çıkarak kıskandırmaya çalıştı

Allah Allah sizin eltinizinki hastalık olmuş bence uzak dursanız iyi edersiniz...

evinin bir yerine bir duvar süsü al "taklitlerimden sakınınız" yazan.....delikafaduldenşaka bir yana
umursama.....sen açık verdikçe üstüne gelecektir...

bence çokta tın deyip diğer eltine davrandığın gibi davran sen onlan samimisin ya ondan yapıyodur bu bi gerçek elti eltiyi istemez benimde eltilerim eşim bi yüzük alsa eşlerine ay bak bizde bundan istiyoruz sahte takı taksam gözleri kalıyo gerçek sanıyolar onlarla benim aramda dağlar kadar fark var beni çekemiyolar köyde yaşıyo onlar ben ise ist kızı ve açık giyinen insanlardan özelliklede erkeklerden kaçmayan biriyim ailede yaşım onlara göre küçük ama sözüm dinlenir onları dinlemez evin erkekleri kıskanırlar ne zaman onlara gitsem hasta olurdum ve eşimle çok iyiyken birden kavga ederdik bende ne gidiyorum neden onlar gelir eğer gelirlersede surat yaparım gelmesinler diye artık rahatım eşimlede iyiyim sağlığımda hiç takmıyorum valla eşimde bu yüzden benii ne dövecek durumdadır neden kavga çıkarır çünkü biz hep başbaşa kalıyoruz herkez evine çekiliyor.benimkiler bide dedikodu yaparlar arkamdan ay nası giyinmiş ay konuşmasına bak ayhavalı diye seninkide öyle yapıyomı dedikodusu varmı yani eğer varsa kesinlikle konuşma biraz mesafe koy

slm canım aynı şeyleri bende yaşıyorum inanki.biz şuan düşman gibiyiz.anlattıklarının hepsini yaşadım ve yaşıyorum üstelik benim alt katımda oturuyor ve ne yapcağımı bilmiyorum

kıskanıldığınızı bildiğinizi belli etmeniz, eltinizin hareketlerini kontrol edilmez hale getirebilir.. yasakların cazip gelmesi gibi birşey bu.. evet,, sinir bozucu lakin umursamamak zorundasınız.. kendiniz için.. onu değiştiremiyeceğinize göre kendinizi değiştiriceksiniz.. umursamamak ile,, görüşmeyi azaltmak ile,, mesafe koymak ile,, ...ama iş yani sorun, siz de başladığı gibi siz de bitiyor ..biz de bitiyor ..

sevgiler..kolaylıklar..

bazı arkadaşlar umursamıycaksın falan demişler ama öyle umursamakla olmuyor işte.. :1no2:
hem nasıl umursamasın! eltimi seviyorum diyor üstelik, insan sevmediği insanı umursamaz.. kim ister aynı giyinmeyi, kim ister surat çekmeyi.. bunları nasıl umursamadan durabilir ki.. elbetki sinir olur.. haklıda..

burda eltine yapacak birşey yok tatlım, eğer rahatsız oluyosan çok sık görüşmeyeceksin o kadarr...

şu aynı şeyleri alma muhabbetinde bende senin gibi çok sinir oluyorum. ama benim kaynanam eltimle ikimize hep aynı şeyleri alıyor, kaç kere diyoruz, hep dile getiriyorum başkasıyla aynı giyinmeyi hiç sevmem diye ama gelde anlat.. yine aynı şeyleri alıp geliyor hediye olarak.. allah razı olsun yinede alır eder ama aynı olduğunu görüğüm anda hemen soğuyorum aldığı şeyden, ne var ki farklı alsa da severek giysem ama dimi..
aynı model badi alır, rangi bile aynı.. yada model aynı ama rengi farklı.. bunu nasıl daha ona kırmadan anlatıcam hiç bilemiyorum yaaa.. CADIARZU

ay inanabiliyormusun kına gecemde giydiğim eteğin aynısını bile aldı allahtan o gece giymeişti yoksa çıldırırdım

Benim Eltim kendi kina gecesinde benim onlarin dügünü icin aldigim kiyafetin aynisi almak istedi...görümcem eltime ama olmazki senin kiyafetinin özelligi kalmaz dedigi halde diretti, illede o olucak diye....

Tamam dedim ben biraktim kiyafeti baska alirim dedim...onunki özel bir gece belki cok heveslendi o alsin o zaman dedim...şutarafagitti

Magzdadaki bey eltim giydikten sonra söyle bir bakti "Hanfendi kizmayin ama sizin boyunuz tas catlasin 1.58 diger hanfendi 1.70 vardir bu tarz uzun bir elbiseyi o cok daha güzel tasidi bence, yinede siz bilirsiniz ama sizin tarziniz degil dedi.....Eltim tabi ahanda böyle:1shokldu....Almadi elbiseyi adamin önerdigi bir tarz aldi....ve cokta güzel oldu....a.s

Sana yakisan ona yakisacak diye birsey yok...birak alsin güzelim....cirkin ve ibret betisimin dedigi gibi nasilolsa onun üstünde egreti duracak...

kıskanılmak güzeldir boşverin benceama kesinlikle uzak durun insanların huyunu değiştiremezsiniz,samimiyetin dozunu kaçırırsanız size çok zarar verir.yakınlaşmayın kesinlikle mesafeli ve resmi olun,size öyle olur olmaz şeylerden bağırma fırsatını bulamasın..kimse sebepsiz yalnız kalmaz,huyunu beğendirememiş demekki kimselere o yüzden yalnız.eltiler arasında böyle sorunlar oluyor canım:1closedeyes:bizde 3 eltiyiz ben yaşca en büyüküm ama aslında ortanca eltiyim.bizde neler gördük geçirdik ama üçümüzünde birtek kötü lafı yoktur birbirimizekarşı,saygılıyız aynı zamanda ve seviyoruzda birbirimizi ama soğuk savaşlar döndü tabi zaman zaman.ortak arkadaşlarımıza bile ayrı ayrı gidiyoruz birbirimizede niye sölemedin muhabbeti yapmıyoruz.biribirimize bile haberli gelirgideriz,biri alt katımda diğeri karşı apartmanda.mesafe herzaman çok iyidr canım.seni kıskanan biri sürekli açıklarını arayacaktır:1shok:kesinlikle uzak dur malzeme olmamalısın kimseye..kaydirigubbakcemile5:dilcikar:

hangi elti varki kıskanmayan allah aşkına.........
sen en iyisi benim gibi görmezden geleceksin......... şakkıdı
naber iyim senden naber o kadar............ şakkıdı

evet yaa mesela öbür eltimi hiç sevmem onun için beni ilgilendimiyor..şimdi bu kadar kıskançta bu eltini niye seviyorsun diyeceksiniz çünkü kıskanç olmadığı zamanlar çok iyi çok espiri yapar mesela gülmeyi çok sever bende o gülümseyen, gülen insanları çok severim zaten sırf bunun için kafaya takıyorumya ..tanıştığımızdan beri ömrümün üçte ikisi beni kıskanmakla geçti..keşke hastalık derecesinde kıskanç olmasaydı kimblir herşey nasıl güzel olurdu

genelde aynı dertden muzdarip herkes. benimde 1 eltim var benden 10 yaş büyük ama herşeyi o bilir. herşeyi o yapar. yenge yenge yalakalık yapacakmışım. banane . ben yalaka değilim. bir oldu iki oldu baktım olmuyor haydiiiii dedim gitdi :). yoksa insan çıldırıyor ya. benden büyük tamam sayğı duyarım kızsamda belli etmem ama insanın dayanacak takati kalmıyor ya. sözde istanbullarda büyümüş ama yalnış anlaşılmasın bu sözüm ilkokul mezunu ama sorsan doktora yaptım diyor.hiç kendini geliştirememiş. birde düşünün bir gün kayınvalidemlere geldiler bizide davet etdiler yemeğe kendisi aradı eşimi yengecim akşam ellerimle yemek yapacağım kesin gelin dedi. her işide gitdigimde normalde ben yaparım küçüğüm ya. neyse birazda geç gitdik eve. bi baktım kayınvalidem yaşlı haliyle mutfakda ugraşıyor bizim elti içeri gitmiş yatıyo beynimden vuruldum bende başladım anneme söylenmeye deseydin ben erken gelirdim ne bu ciddiyetsizlik dedim tabi eltim için. oda kapıda dinliyormuş. üstüme geldi bende yılların birikimi allah ne verdiyse onun anlıyacağı bir dilde yüzüne söyledim ve küstüm. o hala benim evime eşiyle gelip kalıyor düşünün yüzsüslüğünü ama ben 6 yılda 1 kere gitdim evine ve bir dahada asla gitmem. daha neleri va anlatsam inanamazsınız. eşimi kıskandığını biliyor ya tutmuş milletin içinde eşide var inim yanı ay busecim senin kocanın gözeri sürmeli kaşları kalem gibi çok yakışıklı keşke abiside biraz kardeşine çekseydi sülalede bir senin kocan daha yakışıklısı yok demesinmi amannnnnnnn delirdim aklıma gelince çıldırıyorum. bende biraz kaba olcak ama hööössssst diyivermişim ne yapayım :)kadın manyak. oğlunu bana yollamış 1 ay yanımda kaldı baktım. çocugu seviyorum yakendisi zorla bir tane doğurdu başıma her seferinde kakıyor. aman oda başka dert zaten. neyse çocugunu hem yolladı hemde burnumdan getirdi. çocuk gitmem diyor o geldiyor. babası kalsın diyor. amannnn ya anlıyacağınız insan kınskanç oldumu her yerde aynı oluyor.

zor valla herkezde başka bir sorun işde hayat bu malesef illaki bir sorun yaşıyor insan

Son düzenleme:
yaa şu teşekür putonunu niye kalırdılarki..benim durumumdaki herkese allah sabır versin .arkadaşlar derdime ortak olduğunuz için çok teşekkür ediyorum çünkü hakkaten çok dolmuştum sayenizde hafiflemiş hissediyrum kendimi

selvi boylu arkadasim benim nasilda guzel olmusundur eltinin o adamin lafini duydugundaki yuzunu cok merak ettim vallahikaydirigubbakcemile3

Çok şükür eltim yok, hiç bir zamanda olamıycak... kaydirigubbakcemile2

Görümcemde yok, bu saatten sonra oda olamaz kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versin size... kaydirigubbakcemile

ayyy varya o ani canlandirdim gozumde feci bir durumdur gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…