- Konu Sahibi ASXIXYXIXM BEN
-
bunlarda bişeymi..biz nişanlıydk kayınvalidemler tatile çıkmışlardıorda kayımpederim gelinlere hediye alalım demiş sağolsun hiç eli boş dönmez,kayınvalidemde etek almış bize ama aynısından kendinede almış:1shok:görünce ikimizde şok geçirdik.brgün onlarla beraber gideceğimiz bir gezmek vardı bende aldık okadar bak giymedi hiç eteği demesin diye o gün o eteği giydim.biz arkadan gittik,eltimlerde bizden sonra geldiler.birde ne görelim üçümüzde aynı etekleri giyip gelmişiz:roflol::roflol::roflol::roflol:kabus gibiydi..ki hiç sevmem başkasıyla aynı giyinmeyi..o günü hatırlayıp hala güleriz eltimle.etek zaten ogünden sonra bizde adres değiştirdi tabi,kayınvalidem yakınbirzamana kadar hala giyiyordu ara sıra görüyorumdelikafadulden
hangi elti varki kıskanmayan allah aşkına.........[/B]
sen en iyisi benim gibi görmezden geleceksin......... şakkıdı
naber iyim senden naber o kadar............ şakkıdı
Yanlış şekerim..hihoyyyt
Elti de diğerinin eltisi, yani o da elti.-tatlicadiarzu- Bilmem anlatabildim mi? O zaman herkes birbirini mi kıskanıyor?
Bu arada; belki imreniyorlardır yahu? Yani kıskanmak olarak adlandırmamak da lazım bazı şeyleri..
Yukarda bir arkadaş demiş ya, o balayı yapamadı diye sonradan yaptı diye..
Ne var canım kadının içinde kalmış demek, sizi örnek göstererek ikna etmiş kocasını işte.
Kıskanmak mı acaba bunun adı gerçekten? Bu da ayrı bir konu.CADIARZU
bende seninkide bir şeymi diyeceğim benim eltim sırf biz balayı yaptık,zamanında kendisi yapamadı diye 12 yıllık evlilikten sonra kayınımı balayına ikna etti.:roflol::roflol:..allahım çıdırıciim
kıskanmak şekerim kıskanmak çünkü kıskançlığı yüzünden okunuyor yani çok belli ediyor...tabiri caizse köpürüyor imrenmekle arasında çok fark var....hem niye balayı ben evlendikten 1 ay sonra niye o zaman yapıyor içinde kaldıysa önceden yapsaydıya...bir tatil amacıyla olsa neyse ama değil BALAYI
arkadaşlar benim kıskançmı kıskanç 2 eltim var.birisini hiç umursamıyorum ..onun ne yaptığı neyi kıskandığı beni etkilemiyor ..kısacası ciddiye aldığım en son kişi bile olamaz....ama öbürünü çok seviyorum ama oda çok kıskanç.ne alsam gidip aynısını alır .ne yapsam aynısın yapar..bundan 2 ay önce ehliyet kursuna yazıldık...ben geçtim o motordan kaldı...bana nasıl surat yapıyor kadın nerdeyse beni dövecek.. direksiyon sınavının ilkinde ben kaldım kadının yüzünde güller açıyor neyse bir hafta sonra yine sınava girdim bu defa kazandım ..cumartesiden beri kadının yüzünden düşen bin parça ben kıskanılmak ve taklit edilmek istemiyorum ..tamam kadınların çoğu kıskanılmaktan çok hoşlanır ama ben kıskanılmak istemiyorum...senağlama
keşke kıskançlık huyu biraz değişse....kıskanmadığı zamanlar iyidir çünkü......birde kıskandırmaya çalışmadığı zamanlar:1no2:kendini rahatsiz hissediyorsan kesinlikle arya mesafe koyacaksin
onun huyu asla degismez ve sen onu degistiremezsin
birde boylelerine cok kiziyorum aslinda ;asla kendilerinin kiskanc oldugunu kabul etmezler
ayrica onu cok iyi tahlil etmelisin kiskanc kisiler genelde hasetci ve kinci oluyorlar bu yuzden cok tehlikeliler ve acayip oyuncudurlar
bu tarz kisilikteki insanlarla degil ugrasmayi konusmayi bile sevmiyorum yakin tanidiklarimdan dolayi en iyisi mesafe koymak ne kadar seversen sev o bilerek yada bilmeyerek sana zarar veriyor
aklina takilmasi bile rahatsiz verici
Kiskanilmak istemiyorsan, kiskanildigni düsünmeyeceksin...
Aldigmi aliyor, giydigmi giyiyor deyip sinirlenmeyeceksin...
Bosvereceksin, nasilki diger eltini umursamiyorsun bunuda umursama güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?