kıskanç eşlerin hanımları buraya...

Benim sevgilim de kıskançlığı zirvede yaşar .
Tayt yok dar pantolon yok mini etek yok askılı yok yakası açık hiçbir şey yok ...
Giyiyor muyum, giyiyorum :)
Hiçbir erkekle konuşmuyorum nerdeyse kuzenler de dahil ama o da öyle .
Şikayetim var mı var .
Ona kalsa dışarı asla çıkmamalıyım .
Bu haliyle de seviyorum ama kuzumu .

yıllık evliyim bi kere dışarı tek çıkmamışımdır ya annemle ya kayınvalidemle(o da izinle yani) yada eşimle bunun haricinde kapıdan adım attığımı bilmem...

neden bu kadar bağımlısınız ki eşinize
yarın öbür gün ona birşey olursa veya ayrılırsanız sudan çıkmış balık gibi olursunuz yaşayamazsınız siz

hayata bi kere geliyoruz yapmayın yahuu bi kere bile dışarı çıkmamak ne demek onu yapma bunu yapma
robot musunuz siz

almış koymuş sizi eve tamam hayatınız bitmiş gitmiş

abaaaoooww ben halime şükrettim şuan:)

bende bizim komsuya sasirdim kaldim ustkatta yeni evli komsularim var 6 ay olmus evlendikleri 2 yasinda kizlari var adam bir hafta ful yedi gun calisir diger hafta 4 gun tatil yapar acayip birsey butun perdeleri kapattirir karisina kadinla balkonda sigara icerler sonra bagira cagira kadini iceri sokar adamin calismadigi gunler kadin tek basina hic disari cikmaz adam izin vermez kavgalari hic bitmez birlikde gittiklerinde gunlerdeki kiyafetle kadinin adamin isteki kiyafetin hic alakasi bile yok iki farkli kadin gibi biri bakimsiz uzerinden en az 4 size buyuk kiyafet diger gunde gobek acik tisort vucudunun butun hatlari belli edecek sekilde daracik totosuna en az 2 size kucuk jeansmakyaj o bicim saclar yapilmis diger gunde evlere temizlige giden temizlikci gibive adam kimseyle konusmasini istemiyor karisinin ama adam yokken yan taraftaki bekar adamla agiz agiza muhabbet ediyor karisi haberi yok eeeeeeee o kadar sIKarsa kadinda gizliden yapiyor ama buyuk cesaretli bir kadin :26:bende gun icinde en ufak seyde bile esimin fikrinide almayi cok severim oda ayni sekilde birbirimizle surekli iletisim halindeyiz yalniz arkadasimin bir esi var gunde 20 kez ararmis ne yaptin ne ettin kiz arkadaslarla bulustum deyince benden bahsettinizmi ne konustunuz birde arkadas anlatmayinca trip atarmis kusermis deluuuu birgun bana geldi kocasi aradi is yerinden cayimi kac sekerli iceyim diye soruyormus insallah onumuzdeki 5 yil icinde teknoliji daha cok geliscek bu modlarin modasida rafa kalcak

ayrıntıları bilmeden böyle bi yorum yapmamanız lazım hiç dışarı çıkmadım demedim ben sadece yalnız çıkmadım dedim belki sizden daha çok gezmişimdir ama eşimle yalnız değil üstelik ben şikayetçi değilim çokta mutluyum biliyormusunuz ben canım sıkıldı desem eşim gelir ben nereye istiyorsam götürür üstelik oda bensiz bi yere gitmez yani beni belki sıkıyor ama bi okadar da sıkılmamam için elinden geleni yapıyor şükürler olsun her pazar dışardayız sabahtan akşama kadar ne istesem yapar nereye istesem götürür tatile senede 2 defa tatile kesin gideriz bu şartlarda benden istediği yalnız dışarı çıkmam yani beni alıp eve oturtmuş felan değil

Eşleriniz ya size güvenmiyor, yada kendilerini sizden daha eksik hissediyorlar. Siz eşlerinizden daha alımlıysanız eğer, belki eşlerinizden daha alımlı birileri size göz koyar da ellerinden kayıp gidersiniz diye korkuyorlar.

Kıskançlığı besleyen "kaybetme" duygusudur. Kimse kimseyi durduk yere kıskanmaz. Atıyorum, siz çok güzelsinizdir, eşinize dışarda sizden baya çirkin bir kadın baksa belki kıskanmazsınız göğsünüz kabarır eşiniz beğeniliyor diye. Ama sizden daha güzel birisi eşinize baksa eminim krizlere girer çoğunuz. Biri size rakip olamaz, diğeri sizin için rakip olabilecek kriterlerdedir. Kaybetme duygusu devreye girdiği an kıskançlık krizleri başlar.

Eşlerinizle yaşayan sizlersiniz. Onun kıskançlığını besleyen şey ne ise, o sorunun üzerine gidin.

maşallah komşuna yanii, walla çok garip geldi bana...

isterse tatile maldivlere gidelim anama babama giderken bile izin alacaksam olmaz olsun öyle tatil
benden çok gezin hiç önemli değil konu zaten gezip tozmak değil ki

olaylara farklı yerlerden bakıyoruz benim için önemli olan özgürlüğümün kişiliğimin kısıtlanması
ama siz memnunsanız bundan diyecek bişey yok maşallah o zaman eşinize sizi gezdiriyor şu kelimeyede gıcık oluyorum ya neyse

Aynen.
Liseden bir arkadasım var böyle.Eşi burnunun ucunu dışarı çıkartmıyordu onsuz.
Komşu yasak.Eşi görür Allah korusun diye.Dışarıya cıkmak yasak.Ne yazıkki bir tek iletişimi kendisiyle olsun benciilliğinde erkekler eşlerini böyle asosyal yapıyorlar.Ve öyle inanıyorlar ki dışarı çıkıp gezmek eşi gözetiminde lüks geliyor.
Hatta arkadaşımla önüne bir kap su ve mama koyuyor ya buna da şükret der şakalaşırdık gizlice aradığında beni.Evet gizlice.Çünkü iletişimde yasak:)Arkadaşla buluşmaymış öyle şeyler yok tabikii.Yiyecekler ya.Eşi aslında ona çok güveniyormuşmuşmuş dışarıya güvenmiyormuşmuş.
Malesef ki kadınlar bu sayede dışarıda en basitinden bir banka bir fatura işini halledemeyecek duruma getiriliyor.
İnşallah bu durumdan müzdarip arkadaşların eşleri en yakın zamanda normale dönerler.Bu durumdam memnunlar da hayatlarına devam ederler..

Aynen.
Liseden bir arkadasım var böyle.Eşi burnunun ucunu dışarı çıkartmıyordu onsuz.
Komşu yasak.Eşi görür Allah korusun diye.Dışarıya cıkmak yasak.Ne yazıkki bir tek iletişimi kendisiyle olsun benciilliğinde erkekler eşlerini böyle asosyal yapıyorlar.Ve öyle inanıyorlar ki dışarı çıkıp gezmek eşi gözetiminde lüks geliyor.
Hatta arkadaşımla önüne bir kap su ve mama koyuyor ya buna da şükret der şakalaşırdık gizlice aradığında beni.Evet gizlice.Çünkü iletişimde yasak:)Arkadaşla buluşmaymış öyle şeyler yok tabikii.Yiyecekler ya.Eşi aslında ona çok güveniyormuşmuşmuş dışarıya güvenmiyormuşmuş.
Malesef ki kadınlar bu sayede dışarıda en basitinden bir banka bir fatura işini halledemeyecek duruma getiriliyor.
İnşallah bu durumdan müzdarip arkadaşların eşleri en yakın zamanda normale dönerler.Bu durumdam memnunlar da hayatlarına devam ederler..

canim bu bayan her acidan banada garip geliyor hatta gecen hafta cocuklara yildizlari gosteriyordum balkonda kafami disari dogru cikardim sonra dahada disari dogru cikardim anammmmmm kadin bizim balkonu daha net goreyim diye asagi dusecekdi :26:ama bide su var kocasi evde yokken anacim hic kimsesi yok burda nireye gidiyor bu adam 6 dada cikar ise oda sabahin korunde 7 de cikar adam aksam 9da gelir oda 8 de girer eve o ikicekirdek bir dirhem bayan aninda kul kedisine donusur sok gecirirsin kac kez kapida karsilastik yani bikmadan usanmadan devam ediyor ayni seyleri yapmaya ben olsaydim bir iki uc dortte kesin vazgecerdim yani bazen hayran kaliyorum bunun inadina

canim bu bayan her acidan banada garip geliyor hatta gecen hafta cocuklara yildizlari gosteriyordum balkonda kafami disari dogru cikardim sonra dahada disari dogru cikardim anammmmmm kadin bizim balkonu daha net goreyim diye asagi dusecekdi :26:ama bide su var kocasi evde yokken anacim hic kimsesi yok burda nireye gidiyor bu adam 6 dada cikar ise oda sabahin korunde 7 de cikar adam aksam 9da gelir oda 8 de girer eve o ikicekirdek bir dirhem bayan aninda kul kedisine donusur sok gecirirsin kac kez kapida karsilastik yani bikmadan usanmadan devam ediyor ayni seyleri yapmaya ben olsaydim bir iki uc dortte kesin vazgecerdim yani bazen hayran kaliyorum bunun inadina

ne biliim demekki o bayan da eşini öyle cezalandırıyor göremeyeceği zaman eşinin istemediklerini yaparak,aklma başka bişe gelmedi walla:))

[/CENTER]
bencee çok farklı bakıyoruz zaten çünkü ben karşılıklı saygıdan bahsediyorum sevgiden bahsediyorum siz yanlış anlıyorsunuz bişeylerden taviz verilmezse evlilik yürümez canm işte sonra 2 ayda boşananlar felan ooo daha neler neler hayatını birleştiriyorsun kolay değil tabi bazı zor yanları olur kaldıki kmar değil aldatma değil içki değil peki eşiniz her akşam dışarı çıksa geç gelse siz kıskanmazmısınız yada bozulmazmısınız bizim böyle bi durumumuz bile yok bi eksi yanı yokki beni el üstünde tuttuktan sonra saddece dışarı ıkmıcam tek başıma bence çok değil çünkü ben her gece dışardayım hemde sevdiğim adamla zaten eşim beni sınırlandırmasa bile insan evlenince eşiyle vakit geçirmek ister daha çok burda da okuyoruz baana göre problem değil allah dağına göre kar verirmiş umarım evli değilseniz sizi kısıtlıcak biriyle evlenmezsiniz üstelik evlenince kendi özgürlüğün veya kişiliğin çok kalmıyor ister istemez bişeylere ayak uydurmak zorunda kalıyorsun erkekte olsan öyle kadında olsan öyle bence boşanmalar bu yuzden artıyor kendi özgürlüğüm kişiliğim derken fikir çatışması oluyor sonuç tek buyuyenn çocuklar

tamam anladım eşiniz mükemmel biri :26:
ama eşinizi bu kadar övmek yerine yazdığımı anlamaya çalışsanız ne demek istediğimi anlardınız bence
3 senelik evli biri olarak fikrim bu konuda hiç değişmeyecek
uzun uzun nedenlerini anlatırdım ama gelecek cevabı tahmin edebiliyorum

yazdım yazdım sildim.. kıskanma; gönüllü köleliğin diğer adı olmuş demek ki.. eh bu kadar kadın halinden memnun olduktan sonra, ben erkek olsam ben de perdeyi bile açtırmazdım

hele hele yukarıda ki "evlilik için kişilikten taviz verme" yorumunu yok kabul ediyorum.. ne olur olmasın öyle bir yorum, rüya olsun bu..

Son düzenleme:
Eşim beni kıskanıyor yalnız gezdirmiyor diye övünen kadınlar çocuk olunca ne yapacaklar acaba?

Çocuğu aşıya kontrole hatta parka nasıl götürecekler?

Eşine çocuk muamelesi yapıp kendinden başkası ile bir yere gitmesine izin vermemek bence çok büyük bir sorun ve özgürlük kısıtlaması. Hayat kocadan ve evden ibaret değil. Güpegündüz bir kadının arkadaşı ile dışarı çıkmasında gezmesinde ne sakınca olabilir ki... Bu kadar kısıtlamaya katlanamazdım...

iyi de bunda birşey yok ki..

Soraacak tabii..insan meraktan sorar yine sorar..tabii detaylar vardır bilemem sadece bu paragrafa göre yazdım..

üzgünüm ama senin eşin kıskanç falan değil...Kıskanç erkek öyle cafeye falan yollamaz eşini, pazara bile tek göndermez.

Sen kafana göre gezmişsin arkadaşınla..Normali de bu..

Gelince de..ne yaptınız nereye gittiniz? diye sorması da gayet normal..

---------------------------

Bu arada..eşim dışarı çıkarmıyor, arkadaşıma alışverişe bile yollamıyor..diye söyleyen ama bundan da gizli gizli gurur duyan(hani beni çk seviyor da kıskanıyor anlamında) kadınları da hiç anlamıyorum..

kusurabakmayın da eşiniz sizin yaşamınızı kısıtlıyor..Siizn hiç kendinize saygınız yok mu?
Ne demek bakkala bile birlikte gideriz elimi bırakmaz? Aman bravo..ne güzel..

Bakkala bile yalnız gitmesine izin verilmeyen ve buna da ses çıkarmayan ,belki de bundan gurur duyan kadınlar: siz bir birey misiniz yoksa bir robot mu?

Bence aklınızı başınıza alın da, eşinize sizin de koskoca ,aklı başında bir birey olduğunuzu hatırlatın..

Yoksa ..ay benim ki markete bile yollamaz beni..deyip ses çıkarmayıp oturmakla, sadece kendinizi aşağılatıp komik duruma düşüyorsunuz ..

sözüm meclisten dışarı...

tamamen katılıyorum..

Ve gözlemlerime göre eşlerinin bu kadar kısıtlamalarına pek birşey demeyen aldırmayan kadınlar da, genelde eşlerini hayatlarının merkezlerine oturtmuş, dünyayı kocalarından ibaret sanan, o olmazsa yaşamam modunda, onsuz nefes almayı bile düşünemeyen, bence kendine güveni hiç olmayan, otur otur kalk kalk modundaki kadınlar..

Yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…