- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi asliemiroktay
-
seninki yine iyiymiş pantolon giymene ruj sürmene çalışmana tek başına dışarı çıkmana izin veriyomuş.
4 yıl çıktık 6 aylık evliyiz hiç bi değişim yok.evimizin önünden geçerdi perde açık olsun 1 ay kavga ederdik. zaten kapalıyım pantolon nedir bilmem evin içinde bile o ferace giyilecek çorapsız sakın durma etin görünmeyecek. tek başına dışarı bırak balkona cama bile çıkamazsın. ben hariç hiç kimseyle dışarı çıkamazsın(ben olsamda araba olmayınca seni dışarı çıkarmam millet görüyo) daha birsürü şey.. siz anlayın işte...
neden bu kadar bağımlısınız ki eşinize
yarın öbür gün ona birşey olursa veya ayrılırsanız sudan çıkmış balık gibi olursunuz yaşayamazsınız siz
hayata bi kere geliyoruz yapmayın yahuu bi kere bile dışarı çıkmamak ne demek onu yapma bunu yapma
robot musunuz siz
almış koymuş sizi eve tamam hayatınız bitmiş gitmiş
bende bizim komsuya sasirdim kaldim ustkatta yeni evli komsularim var 6 ay olmus evlendikleri 2 yasinda kizlari var adam bir hafta ful yedi gun calisir diger hafta 4 gun tatil yapar acayip birsey butun perdeleri kapattirir karisina kadinla balkonda sigara icerler sonra bagira cagira kadini iceri sokar adamin calismadigi gunler kadin tek basina hic disari cikmaz adam izin vermez kavgalari hic bitmez birlikde gittiklerinde gunlerdeki kiyafetle kadinin adamin isteki kiyafetin hic alakasi bile yokiki farkli kadin gibi biri bakimsiz uzerinden en az 4 size buyuk kiyafet diger gunde gobek acik tisort vucudunun butun hatlari belli edecek sekilde daracik totosuna en az 2 size kucuk jeans makyaj o bicim saclar yapilmis diger gunde evlere temizlige giden temizlikci gibi ve adam kimseyle konusmasini istemiyor karisinin ama adam yokken yan taraftaki bekar adamla agiz agiza muhabbet ediyor karisi haberi yok eeeeeeee o kadar sIKarsa kadinda gizliden yapiyor ama buyuk cesaretli bir kadin :26:bende gun icinde en ufak seyde bile esimin fikrinide almayi cok severim oda ayni sekilde birbirimizle surekli iletisim halindeyiz yalniz arkadasimin bir esi var gunde 20 kez ararmis ne yaptin ne ettin kiz arkadaslarla bulustum deyince benden bahsettinizmi ne konustunuz birde arkadas anlatmayinca trip atarmis kusermis deluuuu birgun bana geldi kocasi aradi is yerinden cayimi kac sekerli iceyim diye soruyormus insallah onumuzdeki 5 yil icinde teknoliji daha cok geliscek bu modlarin modasida rafa kalcak
ayrıntıları bilmeden böyle bi yorum yapmamanız lazım hiç dışarı çıkmadım demedim ben sadece yalnız çıkmadım dedim belki sizden daha çok gezmişimdir ama eşimle yalnız değil üstelik ben şikayetçi değilim çokta mutluyum biliyormusunuz ben canım sıkıldı desem eşim gelir ben nereye istiyorsam götürür üstelik oda bensiz bi yere gitmez yani beni belki sıkıyor ama bi okadar da sıkılmamam için elinden geleni yapıyor şükürler olsun her pazar dışardayız sabahtan akşama kadar ne istesem yapar nereye istesem götürür tatile senede 2 defa tatile kesin gideriz bu şartlarda benden istediği yalnız dışarı çıkmam yani beni alıp eve oturtmuş felan değil
yarın öbür gün ona birşey olursa veya ayrılırsanız sudan çıkmış balık gibi olursunuz yaşayamazsınız siz
hayata bi kere geliyoruz yapmayın yahuu bi kere bile dışarı çıkmamak ne demek onu yapma bunu yapma
robot musunuz siz
robot musunuz siz
maşallah komşuna yanii, walla çok garip geldi bana...
maşallah komşuna yanii, walla çok garip geldi bana...
canim bu bayan her acidan banada garip geliyor hatta gecen hafta cocuklara yildizlari gosteriyordum balkonda kafami disari dogru cikardim sonra dahada disari dogru cikardim anammmmmm kadin bizim balkonu daha net goreyim diye asagi dusecekdi :26:ama bide su var kocasi evde yokken anacim hic kimsesi yok burda nireye gidiyor bu adam 6 dada cikar ise oda sabahin korunde 7 de cikar adam aksam 9da gelir oda 8 de girer eve o ikicekirdek bir dirhem bayan aninda kul kedisine donusursok gecirirsin kac kez kapida karsilastik yani bikmadan usanmadan devam ediyor ayni seyleri yapmaya ben olsaydim bir iki uc dortte kesin vazgecerdim yani bazen hayran kaliyorum bunun inadina
isterse tatile maldivlere gidelim anama babama giderken bile izin alacaksam olmaz olsun öyle tatil
benden çok gezin hiç önemli değil konu zaten gezip tozmak değil ki
olaylara farklı yerlerden bakıyoruz benim için önemli olan özgürlüğümün kişiliğimin kısıtlanması
ama siz memnunsanız bundan diyecek bişey yok maşallah o zaman eşinize sizi gezdiriyor şu kelimeyede gıcık oluyorum ya neyse
bencee çok farklı bakıyoruz zaten çünkü ben karşılıklı saygıdan bahsediyorum sevgiden bahsediyorum siz yanlış anlıyorsunuz bişeylerden taviz verilmezse evlilik yürümez canm işte sonra 2 ayda boşananlar felan ooo daha neler neler hayatını birleştiriyorsun kolay değil tabi bazı zor yanları olur kaldıki kmar değil aldatma değil içki değil peki eşiniz her akşam dışarı çıksa geç gelse siz kıskanmazmısınız yada bozulmazmısınız bizim böyle bi durumumuz bile yok bi eksi yanı yokki beni el üstünde tuttuktan sonra saddece dışarı ıkmıcam tek başıma bence çok değil çünkü ben her gece dışardayım hemde sevdiğim adamla zaten eşim beni sınırlandırmasa bile insan evlenince eşiyle vakit geçirmek ister daha çok burda da okuyoruz baana göre problem değil allah dağına göre kar verirmiş umarım evli değilseniz sizi kısıtlıcak biriyle evlenmezsiniz üstelik evlenince kendi özgürlüğün veya kişiliğin çok kalmıyor ister istemez bişeylere ayak uydurmak zorunda kalıyorsun erkekte olsan öyle kadında olsan öyle bence boşanmalar bu yuzden artıyor kendi özgürlüğüm kişiliğim derken fikir çatışması oluyor sonuç tek buyuyenn çocuklar[/CENTER]
dun arkadasimla disari ciktik dolasalim diye bebekleride koyduk arabalarina( arkadasinda bebegi war)dolastik bikac saat oturduk bi yerde biseyler ictik sonra ayrildik arkadasla...eve geldim gayet iyi hic soru sorma filan yok tabi ben soktayim:)yani esim kesin sorardi naptiniz nerelere gittiniz hangi cafede oturdunuz ortami nadildi diye ama sormadi yani kendimi gari hissettim...heralde artik huyu degismeye basliyo dedim ama az once olan oldu:))))ha dun naptiniz nerde oturdunuz kalabalikmiydi flan yine basladi sorular bende hic cewap vermedim trip atip gittim odaya arlamdan geldi 5 dk sonra...ya kiskancligimdan diil oylesine sordum flan dedi ama ben yermiyim, bilmezmiyim ben malimi kizdim bende ne zaman duzelicek bu huyun diye bagirdim cagirdim... tamam dedi soz veriyorum bundan sonra hicbise sormayacam hic inanadim gelmiyo ama bekleyip gorcem...boyle bi soz vermesi bile buyuk adim benim icin)))
Eşim beni kıskanıyor yalnız gezdirmiyor diye övünen kadınlar çocuk olunca ne yapacaklar acaba?
Çocuğu aşıya kontrole hatta parka nasıl götürecekler?
Eşine çocuk muamelesi yapıp kendinden başkası ile bir yere gitmesine izin vermemek bence çok büyük bir sorun ve özgürlük kısıtlaması. Hayat kocadan ve evden ibaret değil. Güpegündüz bir kadının arkadaşı ile dışarı çıkmasında gezmesinde ne sakınca olabilir ki... Bu kadar kısıtlamaya katlanamazdım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?