kıskanç eşlerin hanımları buraya...

Aşırı kıskançlık olduğunu düşünmüyorum da söyliyim siz ne düşünüyosunuz Elbiselerimin ve eteklerimin dizimin tam üstünde olmasını istiyor. Sadece bu.

gayet makul bır ıstek ben olsam bende daha kısa bısey gıysın ıstemem sevgılım esım....ama bunun devamını sureklı getırmesınee karsıı temkınlı ol...ipin ucunu kaçırma sana tek uyarım bu ....

sakin canım yaa...
bu ne sinir

Çok haklısın. Bundan başka bişeye karışırsa tepkimi belli ederim zaten. İkna edebilir miyim peki biraz daha kısa bişey giymeye? :44:

sakin canım yaa...
bu ne sinir

herkes burda kendi deneyimlerini anlatıyor.....benim bir art niyetim yok.......mutluysan sorun yok....allah bir yastıkta kocatsın.......tanımadığım insanlara sinirlenmem
benim gibi düşünenlere enteresan kişilkler demişsin......eee terbiye sınırları nerde.....

Son düzenleme:
Ama bu konudaki gerekçesi çok farklı. Bakarlar diyo. Pantolon giyene de bakıyolar ona kalırsa.

Tamamen kapalı giyinelim bakan gene bakıyor. Kendi cinsini bildiği için söylüyor bunu. Eşim de öyle.. Bende diyorum yanımda dağ gibi kocam var kim bakabilir :) Yani giyim konusunda çok abartmadığı sürece sorun yok..

Çok haklısın. Bundan başka bişeye karışırsa tepkimi belli ederim zaten. İkna edebilir miyim peki biraz daha kısa bişey giymeye? :44:

bu tarz seylere ıkna edebılmen ıcın tavrını en kısa zamanda koyup ona göre davranman sart..neden dersen sureklı bu konuyu tartışıp bı yere varamamak senın ıcın de onun ıcın ılıskıyı yıpratır...ya ıstedıgın olacak yada onun ıstedıgı ama buna bıan once karar verıp o yolda devam etmelısın..sureklı her gıydıgıne yok kısa yok bılmemm ne tartışmaları bıtmez yoksa..ya ıstedıgını kabullendıreceksın yada onun dedıgını kabulleneceksın...ıkısınden bırını en kısa zamanda seç...söyle ıkan edebılrısın belkı örnek verıyorumm.. mesela özel gunlarde bıraz daha kısa gıymene ızın verebılır dıger günler dedıgı gıbı dı hızasında gibi sadece örnek bu ...

Evet evet kendi etrafından duyuyo herhalde öyle açık saçık giyenlere ne tarz yorumlar yapıldığını..

Çok haklısın. Şu sıralar biraz fazla tartışılıyo bu konu nedeni de annem. Ona anlattım. Babam hiç kıskanç bi erkek olmadığı için bu duydukları ona abartı geldi. Keşke anlatmasaydım diyorum çünkü sürekli içime kurt düşürüyo. Yok evlenince daha da artar. Oraya gitme buraya gitme onunla görüşme der diyo. Sevgiliyken böyle karışmamalı nişan ve evlilik olsa neyse,taviz verme diyo. Her söylediği yaparsan isteklerinin arkası gelmez diyo.

İyi de taviz vermeden nasıl iki insan anlaşabilir ki? O da benim için çoğu şeyden vazgeçti. Ben 3 parmak kısa giymek için niye onun kalbini kırıyım ki? Annem işte bunu anlamıyo ve çok üzülüyorum.

anneler tabıkı daha hassastır bu konuda fazla bu konuları annene açma derımm belkı aranızdakı basıt bır konu bıle annenın gözünde buyur sonuçta evladısın senınnsacının telına bıle kıyamz kaldıkı elınoglu(annene göre ) karışacak :))) babanda belkı ılk zamanlarda kıskançtı bunu kım bılebılrıkı :) TAVİZ VERMEE TABIKI!!!! oturup ortak karara varın tek taraflı degıl ıkı taraflı ve mantıklı kararlarr...ıkı tarafta adım atmadan ılıskı zaten ne yürür ne yolunda gıder bu karşılıklıdır bana göre..herkes benım dedıgım olsun dersee hıcbısey olmazz...ciddi bi ilişkimiz olunca ıster ıstemez herseyımızıe cekı düzen vermek zorundayız bı yerde bunu sırf kıyafet ıcın demıyorumm....bu o ınsanıda zor duruma düşürecek hallerden kaçınmaktır...bencıl olmamaktır...yuvayı kuran kadındır sız bencıl olursanız karsınızdaskıda sızden bencıllıgı ogrenırr sorunlar bıtmez...her ıkınızınde mutlu olduğu ıcının rahat ettıgı ortak bır noktada buluşup ilişkinizi güzelleştirmek sızın elınızde.....

Ne güzel yazmışsın :) O öyle asla giyemezsin demez. Giyersin ama ben mutsuz olurum dedi. Onun öyle yüzü düşünce ben nasıl rahat edip giyiyim ki. Annem çok abartıyo,benimde canımı sıkıyo. Yakışanı giyiceksin,sen zaten sınırlarını bilen bi kızsın neden kısıtlama gereği duyuyo ki diyo.

düşüncelerin gerçekten enteresan geldi...

Boşuna erkeği yetiştiren de kadın. Önce kadınlar değişmeli , cinsiyetine değer vermeyi öğrenmeli denmiyor.

Daha kaç can ezilip yok olacak , ne zaman değişecek bu algılar.

Ne zaman evliliğin yürümesi için gereken karşılıklı hoşgörü , tolerans , kimi zaman alttan alma adı altında, kadının özgürlüğü ve kişiliği yok sayılmayacak ?
Ne zaman ?

Kızlar kıskançlık durumlarından memnun olanında olmayanında Allah yardımcısı olsun. Şöyle karışık biraz okudum da neyse ki böyle bir sıkıntım yok.

Son düzenleme:

onemlı olan ıkınızınde ıcının rahat ettıgı keşke yapmasaydımm demeyecegınız kararlar...örnegın bırısı kısa etegınızden dolayı onun yanında rahatsız ettı dıyelım bu durumda onun kızmasını falan gectımm sız pısmann olacaksınız neden onu dınlemedım dıyee bu daha da kötü bır durum olur..medenı ınsanlarız herseyı konuşarak aşabılırız bence bu çağda bu zor degıl..sadece uslubu ve tarzı bılerek doğru kararlar almak doğru konuşmak onemlı olan...annene gelınce o kendı çapında senı ezdırmemıs oluyor böyle düşünerek annne ya :) sen kendı mutlu olacağın kararlar ver en basta ve bunu yaparken etrafındakilerden fıkır alırsan ıcınden zor çıkarsın canımm ...benden sana tavsıye ılıskınle ılgılı cok fazla seyı aılenle ozellıkle annenle paylaşma...cunku suan annenın gözünde erkek arkadasın baskıcı bırı olabılırr öyle olmasa bıle bunları söylemen onun kafasında bu ımajı yaratacaktır..anne hassasıyetı farklı bır durum cunku...eskıdenn erkek arkadaşımla odada telefonla bağırarak tartısırkennn annemm kapım kılıtlıydıı kapıya dayandııı bagırarakkk telefondan adamı parçalayacaktı dedıgım gibıı anne hassasıyetı buuu :) sevdıgın ınsanın ımajını da aılene ıyı vermelısınnn bu da onemlı

Son düzenleme:

Tanışma planları yapıyolardı kıskanıyo diyince annem yok o zaman tanışmayalım daha erken dedi

Bende zaten onunla tekrar yüz yüze konuşmak istiyorum. Mesajda olmuyo çünkü niyetimi belli edemiyorum. Yanımda olduğu zaman ses tonumla,hareketlerimle daha etkili yapıyorum konuşmamı. Bi de gözlerim doluyo hayır dediği zaman ona da hiç dayanamıyo

Düşündüm de acaba buluşmalarımıza o dediğinden biraz daha kısa kıyafetlerle gitsem çekinilicek bi durum olmadığını anlasa.

yuzyuze konuşmak en ıyısı ....bencede deneyebılırsın :)

ee doğru söze ne denir. haklısın

burdan yalandan yere polemik yaratmaya calisma arkadasim,yazdiklarimi dikkatli okusaydin boyle bi yorum yapmazdin anlayan anliyo xaten bi kac kiside anlayamasin napalim..evet kiskanc bi esim var herseyi soruyo ogrenmek istiyo bunun karsiliginda kizip bagirip kendimi heder edersem sorun buyuyo,ama ilimli davranir onu anlamaya calisir yaptiklarinin yanlis gereksiz oldugunu anlatirsam hatadini anliyo..ayni sekilde o da benim istemedigim seyleri yapmiyo bende esimin kiskancliklarinin yersiz oldugunu kiskanc eslerin hanimlari neler yapipta esinin kiskancligini tamamen korelttigi gibi sorulara cevap bulabilmek amacli konuyu actim..SİZE DAHA NE KADAR ACiKLAYiCi ANLATAYİM BİLEMEDİMKi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…