kıskanç eşlerin hanımları buraya...

bende aşağı yukarı aynı şeyleri söylemeye çalıştım ama herkes üstüme yüklendi ay arkadaşım ne güzel özetlemişsin

acı ama gerçek bu..arkadaş çok haklı...onu bilir onu söylerim sadece sevmek evliliğe yetmez...bunu annemde çok iyi gördüm..

aslında evliliğe kadar kendini gizleyen erkek yok sadece aşktan gözü kör olmuş kadın vardır.muhakkak açık verirler ama görmesini bilene.

aşk gerçekleri perdeliyor.adam bakıyorsun sana taban tabana zıt.ama hayır aşık olmuşsun yok ondan başkası bana dokunmasın ama

aşığım onsuz olamam vırt zırt..bir de kadınlarda annelik içgüdüsündenmi nedir ben bunu adam ederim,beni tanıyınca durulur ben onu

değiştiririm kafası var..

koskoca adamı kafanıza göre şekle sokamazsınız kendini değiştirmeye ikna olmadıkça.boşuna uğraşmayın paralanan siz olursunuz.

evlilikte balayı bitmiş.kabus başlamış göz perdeleri de açılmış..elde aşktan başka birşey yok.çatıştıkça zaten soğuyorsun adamdan.sevginin zerresi de kalmıyor.sonrada pişmanlıklar başlıyor işte..

şu forumda hayal kırıklığıyla biten bi sürü aşk evliliği hikayesi var..

neyse Allah bekarlarımızı iyilerle karşılaştırsın,evlilerin yuvasına esenlik versin inşallah...

Son düzenleme:
Evlilik yeri geldiği zaman her iki tarafında bazı fedakarlık yapması,
bazı uç şeylerini törpülemesi gereken bir kurum.
Ama bir kadının tek başına asla sokağa çıkamaması evliliği
için fedakarlık olmuyor, bir çocuk bile tek başına sokağa
çıkabilirken, evlenebilmiş, evliliğin sorumluluğunu almış
bir kadın nasıl olurda tek başına sokağa çıkamaz, buna ne bir eş
ne de bir başkası engel olamaz, bunun adına saygıda denmez.
Evli bir kadın nereye gideceğini ve kendini nasıl koruyacağını bilemiyor mu?
Bunun adına ne sevgi, ne saygı, ne de fedakalarlık denir.
Dense dense sadece erkeğin egosu ya da güvensizliği denir ki, bir kadın
için üzücü ve sıkıcı bir durum.
İnsanın bakkala gitmesi gerekir, tek başına alışverişe gitmesi gerekir,
yalnız kalması gerekir vs vs. tabi ki kadında yeri geldiğinde tek başına çıkar dışarıya.

Anladım ki herkesin evlilikten anladığı çok başka şeyler :)

Evlilik buysa, bizim yaşadığımızın adını koyamadım...

Eşinin kıskanç olduğunu düşünen arkadaşlar bir çok arkadaş da söylemiş,
ben de söyledim eşleriniz kıskanç değil,
eşleriniz sizlere güvenmiyor.
Bunun altında da elbet yatan başka sebepler vardır, kendileri ile alakalı...

konu gerçekten amacından sapmış,bazı enteresan kişilikler yüzünden
umarım eşinle huzurlu bi şekilde bebeğinizi büyütürsünüz
huzur bi yuvanın olmazsa olmazı...

konu baya sapmış konu sahibinin ne anlatmaya çalıştığını anlıyorum sadece kendi gibi olan varmı nasıl azaltabiliriz diye merak etmiş benim eşimde çok kıskanç he sonradanmı çıktı bilmiyomuydun derseniz biliyodum sonradan çıkan hiç bir huyu yok herşey nişanlılıktaki gibi nereye gitsem kendi götürüp getiriyo bazen istemiyomuyum bebeğimi arabasına koyup gezmek istiyorum ama eşimin huyu bu! bana çok değer veriyo seviyo o yüzden batmıyo kıskançlığı yada alışmışım sanırım ama gerçekten kıskanç erkek zor

genelde bütün erkekler kıskançtır ki,bence erkekte bu özellik olmalı...
ama aşırı yerli yersiz kıskançlık insanı canından bezdiriyor...
beni seviyo bu yüzden kıskanıyo,diyemezsin
bence bu hastalık ve eşine güvensizlikten başka bişey deyil
valla ben eşimi psikyatr göndermişti,herşeyi anlat die
şükür zamnla düzeldi,çünkü bu huyu dışında bana göre mükemmeldir
herzamn ilgisini alakasını vede sevgisini gösteren bi eş dir.
bazı erkekler böyle, eşine güveni zamanla oturuyor..
biraz şans verip beklemek lazım

ya gerçekten bazı bayanlarım yorumu beni şok ediyor....
nasıl erkekler pazarlık olmaz...kuralı o koyar...işine gelmezsa başka birini bulur diyebiliyorsunuz...
böyle erkekler vardır belki [şükürler olsun ben daha rastlamadım] asla hepsi böyle deyil.
siz nerde yaşıyosunuz merak ettim...
evlilik fedakarlık gerektirir ama sizin söyledikleriniz kabul edilemez...
kendinize gelin

gerçekten huzur önemli canım huzurum bozulmasın diye kıskançlıklarına bişey demem ama inşallh abartılı olan kıskançlıkları biraz olsun azalır ya

ama herseye de eyvallah dersen kiskanclik azalmiyo canim ya...ben bazen karsoma alip konusiyprum o da yaptigi hatayi anliyo ama elinde olmadigini soyluyo gerci bebisimiz olduktan sonra esimde bazi seyleri yutmaya basladi zamanla gececek sanirim...

Ben de boyle bi koca istiyorum
benim ki 2 gun eve gelmesem
nerdeydin hatun demez
Ve bu daha gicik birsey..

aklını kaçırmış olmalısın tatlımm bu kadar kıskanç bırı ınsanı tIMARHANELIK EDER konu sahıbı arkadasın nefes alması bıle kıskançlık sebebı gıbı gorunuyor zor durum vala ...

herseyın aşırısı çekılmıyor ne kadar seversen sev...bal olsa yenmez...bukadar ıcık cıcık etmek herseyı ılıskıyıde sızıde yıpratır...bu huy olmuş alışmış bı kere vazgececegını sanmıyorum..ama olan sızee olurr sinir krizleri sureklı stres altında bıseyler yapmak sızın psıkolojınızı bozar...bunu bende daha önce yasamıstımm.. oann belkı ıcıne atıyorsun ama birikincee okadar kötü oluyor kı ağzına gelen gıdıyorrr..karsındakı buna rağmen anlamıyorrr....aynen devam edıyorr.....böyle davranmasının nedenııı sızın bısey yapacağınızdan degıll kendıne guvensızlıgınden bence..yoksa herkes kıskanabılırr esını ama herkes boğup dünyayı dar etmez esıne..neyse allah yardımcınız olsun sıze bol sabırlar dılıyorum hatta derler ya peygamber sabrı versınnn aynen peygamber sabrı versın zor...

Son düzenleme:
Flört döneminde kıskançlık hakkında ne düşünüyosunuz hanımlar? :26:

Bence sağlama o dönemlerden alınmalı diye düşünüyorum.. ufak tefek şeylere dikkat edilirde empatiyle.. aşırı kıskançlıklara tepki gösterilmeli bence.. yoksa sonradan yüz buluyolar :)

cok fazla mudahele etmesıne fırsat verme herzaman daha fazlasını yapmayı kendınde hak görür sonu gelmez....

Bence sağlama o dönemlerden alınmalı diye düşünüyorum.. ufak tefek şeylere dikkat edilirde empatiyle.. aşırı kıskançlıklara tepki gösterilmeli bence.. yoksa sonradan yüz buluyolar :)

Aşırı kıskançlık olduğunu düşünmüyorum da söyliyim siz ne düşünüyosunuz Elbiselerimin ve eteklerimin dizimin tam üstünde olmasını istiyor. Sadece bu.

ya arkadaşım polemiğe girmeye gerek yok......sadece kendi kocanı görmüşsündür üstelik iyi bir adamdır amenna......mutluluklar.....babandan amcandan ne bileyim üçüncü sayfa haberlerindende mi haberin yok.....karısını döven bir adam dövmeye devam eder....cimri bir adamı kolay yola getiremezsin.......bir kere aldatan bir daha aldatır..........kapiş?????

neresini anlamadın.....oturup eşine kocacım yapma yanlış yapıyorsun mu diyeceksin.......eşin olacak o adam yanlış olduğunu bilemiyor mu

birileri de yorumunda tuhaf kişilikler demiş ya ben ne diyeyim ya.......perdenin bile biraz açık olmasına kızan adam diyorsunuz hiçbiryere yalnız gidemem diyorsunuz bunun kıskançlıkla sevgiyle ne ilgisi var allhaşkına........senin hayatını kısıtlamış seni bastırmış bir adamla git konuş ne diyeyim

ama herseye de eyvallah dersen kiskanclik azalmiyo canim ya...ben bazen karsoma alip konusiyprum o da yaptigi hatayi anliyo ama elinde olmadigini soyluyo gerci bebisimiz olduktan sonra esimde bazi seyleri yutmaya basladi zamanla gececek sanirim...

topik açtın derdin kıskançlıktı.....farklı düşünceler gördün.....birdenbire eşin seni dinliyor anlayış gösteriyor bir de üstüne yutuyor oldu öyle mi
uzaktan kendinin ne yazdığına bakmayı denedin mi

Aşırı kıskançlık olduğunu düşünmüyorum da söyliyim siz ne düşünüyosunuz Elbiselerimin ve eteklerimin dizimin tam üstünde olmasını istiyor. Sadece bu.

He ondan bir şey olmaz canım. Kaldı ki etek ve elbise giydirmeyenler bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…