- Konu Sahibi asliemiroktay
-
işte evlilik böyle bir kurum değil.......trip attım başının etini yedim konuşmadım küstüm........sadece evliliği eşinizi ve kendinizi yıpratırsınız.......uzun vadede ufak değişiklikler olabilir....ama temelde değişmez........
benim evlilikten anladığım şu.......evlilik öncesi kendini kandırmayacaksın arkadaş.....adam ne kadar seni seviyorda olsa seni sahipleniyormuş gibi yapma triplerine girse de evlilik öncesi açıklarını az da olsa mutlaka veriyor.........çok eşli bir adamda bunun emarelerini gösteriyor.........yeter ki kendimizi kandırmayalım....yeter ki
erkeklerin tuzu kuru.......elli yaşında da yeni bir aile kurup çoluk çocuğa karışabilir onlar.....toplum da her zaman hoş görür.......sana dediğmden dışarı çıkmayacaksın diyen adam seninle uğraşmaz gider bunu kabul eden bir kadınla evlenir........ya da ne bileyim önek veriyorum gider aldatmalarına göz yumacak bir kadın bulur onunla evlenir...kaybedeceği hiçbirşey olmaz
o yüzden ekeklerle pazarlık olmaz .......kuralları onlar koyarlar.......ekeklerle pazarlık olmaz .......kuralları onlar koyarlar........ama sen iyi bir erkek seçeceksen bu onun kişiliğindendir .........ve sen iyi bir erkekle mutlu mesut yaşarsın.........dominant bir kadın olmak istiyorsan ona göre adamla evleneceksin...........yoksa kıskanılmak gibi bir fantazin varsa doğru adamlasın.......evde trip atmakla küsmekle onu da bunaltırsın
işte evlilik böyle bir kurum değil.......trip attım başının etini yedim konuşmadım küstüm........sadece evliliği eşinizi ve kendinizi yıpratırsınız.......uzun vadede ufak değişiklikler olabilir....ama temelde değişmez........
benim evlilikten anladığım şu.......evlilik öncesi kendini kandırmayacaksın arkadaş.....adam ne kadar seni seviyorda olsa seni sahipleniyormuş gibi yapma triplerine girse de evlilik öncesi açıklarını az da olsa mutlaka veriyor.........çok eşli bir adamda bunun emarelerini gösteriyor.........yeter ki kendimizi kandırmayalım....yeter ki
erkeklerin tuzu kuru.......elli yaşında da yeni bir aile kurup çoluk çocuğa karışabilir onlar.....toplum da her zaman hoş görür.......sana dediğmden dışarı çıkmayacaksın diyen adam seninle uğraşmaz gider bunu kabul eden bir kadınla evlenir........ya da ne bileyim önek veriyorum gider aldatmalarına göz yumacak bir kadın bulur onunla evlenir...kaybedeceği hiçbirşey olmaz
o yüzden ekeklerle pazarlık olmaz .......kuralları onlar koyarlar........ama sen iyi bir erkek seçeceksen bu onun kişiliğindendir .........ve sen iyi bir erkekle mutlu mesut yaşarsın.........dominant bir kadın olmak istiyorsan ona göre adamla evleneceksin...........yoksa kıskanılmak gibi bir fantazin varsa doğru adamlasın.......evde trip atmakla küsmekle onu da bunaltırsın
Eee alan razı veren razı.Kocişinizden bu kadar memnunsanız konuyu ne diye açtınız ?
evet ilk yil bizde cok kavga ettik ama 2. yil kiskansada daha az dile getirmeye basladi tabi bunda benim kusmelerim ve triplerim onempi rol oynadi ewde gergin ortam istemiyo artik bebisimi
zinde dogmasiyla biraz daha ilimanlasti...kadinin fendi erkegi yendi mi ne:))))
kizlar benim konu baya bi amacindan cikti gibi benum konuyu acma amacim bu kiskanclik olayini nasil minimuma indirebiliriz erkeklerin hayatimiza mudahalesini nasil azaltabiliriz..boyle bisey mumkun degil demeyin ben yawastan degistirmeye basladim(cenemle biktirdim trip attim kustum )azalma var yani bizimkinde...
konu gerçekten amacından sapmış,bazı enteresan kişilikler yüzünden
umarım eşinle huzurlu bi şekilde bebeğinizi büyütürsünüz
huzur bi yuvanın olmazsa olmazı...
tesekkur ederim canim,ewet huzur onemli...
Anladım ki herkesin evlilikten anladığı çok başka şeyler :)
Evlilik buysa, bizim yaşadığımızın adını koyamadım...
Eşinin kıskanç olduğunu düşünen arkadaşlar bir çok arkadaş da söylemiş,
ben de söyledim eşleriniz kıskanç değil,
eşleriniz sizlere güvenmiyor.
Bunun altında da elbet yatan başka sebepler vardır, kendileri ile alakalı...
gerçekten huzur önemli canım huzurum bozulmasın diye kıskançlıklarına bişey demem ama inşallh abartılı olan kıskançlıkları biraz olsun azalır ya
Ben de boyle bi koca istiyorum
benim ki 2 gun eve gelmesem
nerdeydin hatun demez
Ve bu daha gicik birsey..
Flört döneminde kıskançlık hakkında ne düşünüyosunuz hanımlar? :26:
Flört döneminde kıskançlık hakkında ne düşünüyosunuz hanımlar? :26:
cok fazla mudahele etmesıne fırsat verme herzaman daha fazlasını yapmayı kendınde hak görür sonu gelmez....
Bence sağlama o dönemlerden alınmalı diye düşünüyorum.. ufak tefek şeylere dikkat edilirde empatiyle.. aşırı kıskançlıklara tepki gösterilmeli bence.. yoksa sonradan yüz buluyolar :)
genelde bütün erkekler kıskançtır ki,bence erkekte bu özellik olmalı...
ama aşırı yerli yersiz kıskançlık insanı canından bezdiriyor...
beni seviyo bu yüzden kıskanıyo,diyemezsin
bence bu hastalık ve eşine güvensizlikten başka bişey deyil
valla ben eşimi psikyatr göndermişti,herşeyi anlat die
şükür zamnla düzeldi,çünkü bu huyu dışında bana göre mükemmeldir
herzamn ilgisini alakasını vede sevgisini gösteren bi eş dir.
bazı erkekler böyle, eşine güveni zamanla oturuyor..
biraz şans verip beklemek lazım
ya gerçekten bazı bayanlarım yorumu beni şok ediyor....
nasıl erkekler pazarlık olmaz...kuralı o koyar...işine gelmezsa başka birini bulur diyebiliyorsunuz...
böyle erkekler vardır belki [şükürler olsun ben daha rastlamadım] asla hepsi böyle deyil.
siz nerde yaşıyosunuz merak ettim...
evlilik fedakarlık gerektirir ama sizin söyledikleriniz kabul edilemez...
kendinize gelin
ama herseye de eyvallah dersen kiskanclik azalmiyo canim ya...ben bazen karsoma alip konusiyprum o da yaptigi hatayi anliyo ama elinde olmadigini soyluyo gerci bebisimiz olduktan sonra esimde bazi seyleri yutmaya basladi zamanla gececek sanirim...
Aşırı kıskançlık olduğunu düşünmüyorum da söyliyim siz ne düşünüyosunuzElbiselerimin ve eteklerimin dizimin tam üstünde olmasını istiyor. Sadece bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?