- Konu Sahibi asliemiroktay
-
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ama gecen sene gene böyle bir kıskançlık konusunda sizin anlattıklarınızın aynısını anlatan bir üye vardı. Eşi istemiyor diye dizi seyretmek istediği halde seyretmiyordu. Tuvalete giderken izin alıyordu. Eşimin istediklerini yaptıgım için cok mutluyum. Kadın dediğin böyle olur, erkeğin sözünden çıkmaz tarzı konuşuyordu. O üye siz misiniz merak ettim. O da yaşadığı bu gönüllü köle hayatından inanılmaz mutluydu çünkü.
Gerçi hala anlamıyorum bir insan tuvalete giderken aldığı izne nasıl sevinebilir ki?
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...
çünkü bir esaret felan yasadığım yok canım annemle her zaman da görüşebiliyorum. Bu sizin düşüncenizBen size ne cahil dedim ne kisiliksiz. Annemize refakat etmemiz gereken su yaslarda esimizin esaretinden onlarla kurtulmamız enteresan geldi bana. En cok şaşırdığım şey ise sizin bunu normal birşeymis gonı anlatmanız. Sizin o bahsettiginiz sosyal cevre eşinizin çizdiği çember aslında.
sizin gözünüzde böyle insanlar kör cahil asalak felan olarak geçiyorda olsa kusura bakmayın ama öyle bi durum gayet 4 yıllık üni mezunu sosyal çevresi gayet iyi olan biriyim üstelik kimsenin kişiliksizliği yada kişiliği sizi ilgilendirmezz bu bnm hayatım ve ben çok mutluyum bi daha olsa eşimle evlenirim pardon ama konuyu açan ben değilim derdim de var demedim siz konu sahibiyle ilgili yorum yapın sizin yaptığınız yorumlar hakarete giriyor biraz daha dikkatli yorum yapın ben mutluyum eşim mutlu size ne yani ben kimseden akıl istemedim dikkatinizi çekerim ben bu hayatı bile bile isteyerek kabul ettim baştan herşey konuşuldu ve ben eşimi çok seviyorum o da beni aramızda sonsuz bi guven var ama böyle olması gerekiyor siz böyle bi hayat seçmezsiniz olur biter üstelik anneme ne bu benm hayatım evliliklere aileler karışmamalı en doğrusu bu olsa gerek üstelik kendime de gelicek bi durum yok
kizlar benim konu baya bi amacindan cikti gibi benum konuyu acma amacim bu kiskanclik olayini nasil minimuma indirebiliriz erkeklerin hayatimiza mudahalesini nasil azaltabiliriz..boyle bisey mumkun degil demeyin ben yawastan degistirmeye basladim(cenemle biktirdim trip attim kustum )azalma var yani bizimkinde...
Lütfen yazdıklarımı yanlış anlamayın ama gecen sene gene böyle bir kıskançlık konusunda sizin anlattıklarınızın aynısını anlatan bir üye vardı. Eşi istemiyor diye dizi seyretmek istediği halde seyretmiyordu. Tuvalete giderken izin alıyordu. Eşimin istediklerini yaptıgım için cok mutluyum. Kadın dediğin böyle olur, erkeğin sözünden çıkmaz tarzı konuşuyordu. O üye siz misiniz merak ettim. O da yaşadığı bu gönüllü köle hayatından inanılmaz mutluydu çünkü.
Gerçi hala anlamıyorum bir insan tuvalete giderken aldığı izne nasıl sevinebilir ki?
arkadaşım,en büyük esaret bu zaten. tek başınıza dışarı çıkamamak ne demek.bak arkadaşım ne tualete giderken izin alıyorum nede evin içindeki hareketlerim kısıtlı. sadece eşim tek başıma dışarı çıkmamı istemiyor ne var bunda bu kadar buyutulecek onun haricinde hiçbişeyimde kısıtlama yok. ayrıca eşim çok anlayışlı yani istediğim zaman dışarı çıkarız gezeriz tatile gideriz ne bileyim asosyal değiliz arkadaşlarımızla görüşürüz vs ama konu nerelere çekildi. neyse o uye ben değilim ben kul köle olalım demiyorum küçük şeylere taviz vermemek uğruna mutsuz olmayalım dedim bunun neresi yanlış anlamadım
kizlar benim konu baya bi amacindan cikti gibi benum konuyu acma amacim bu kiskanclik olayini nasil minimuma indirebiliriz erkeklerin hayatimiza mudahalesini nasil azaltabiliriz..boyle bisey mumkun degil demeyin ben yawastan degistirmeye basladim(cenemle biktirdim trip attim kustum )azalma var yani bizimkinde...
çok merak ediyorum eşiniz de istediği bir şeyle yapılmadığında çenesiyle bıktıtıp trip atıp küsüyor mu
höööt ben dedim olacak mı diyor
2 yıllık evliyim eşim çok kıskanç, kıskanclığı koreltmek mumkun mu? 4 aylık bebeğim var sanki biraz azalma var gibi ama yine de çok yoruyo beni... o pantolon dar,rujun çok olmus, apartmana gırerken kımınle karsılastın ne konustun, iş ortamı zaten dıdık dıdık edılıyo herseyı sorup öğrenmek istiyo,çarşıya çıkınca hangi magazalara girdin mağzacı bayan mı erkek mi vss bırsuru soru ve sonunda benım patlayıp bagırıp çağırmam...(bu huyu harıcınde eşim dort dortlük ama bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?