kıskanç eşlerin hanımları buraya...

Esin cok abartili derecede kiskanc, bence ciddi bir özgüven eksikligi var...

Yani aslinda sorun kendisinde, sizin yapacaginiz cok birsey yok gibi, önce
kendisi davranislarinin cok ölcüsüsüz oldugunun ve bir kiskanclik problemi oldugunun
farkina varmali ve kabullenmeli...

Istersen bi oturup konus, mesela carsiya pazara gidip geldiginde neden herseyi en ince
ayrintisina kadar soruyor? Alisverise gidip ilk gördügün adamla flört edecegini mi düsünüyor?
Kafasinda hangi senaryolari kuruyor sor ve ögren, ve bir sekilde düsüncelerinin yersiz oldugunu
anlatmaya calis...

evlenmeden öncede böylemiydi :44:
geçici bir dönemdir bence, yani geçer yine başlar,geçer yine başlar.. bu böyle devam eder
malesef kıskançlık öyle kolay kolay atlatılabilen bişi değil

kizlar benim konu baya bi amacindan cikti gibi benum konuyu acma amacim bu kiskanclik olayini nasil minimuma indirebiliriz erkeklerin hayatimiza mudahalesini nasil azaltabiliriz..boyle bisey mumkun degil demeyin ben yawastan degistirmeye basladim(cenemle biktirdim trip attim kustum )azalma var yani bizimkinde...

bu kıskançlık değil güvensizliktir.
ayrıca kıskançlıkla sevginin bi alakası yoktur.
eşine güvenen erkekler ne zamandan beri onları sevmeyen erkek oldu?
bana da derdi sevgilim, yok ben seni sevdiğim için seni korumak için böyle yapıyorum vs.. bunlar faso fiso.
yaklaşık 8 yıllık bi ilişkim var ve ilk yılı onun kısıtlamalarıyla geçti. okula giderken etek giymemi yasaklamıştı mesela. her sabah hiç üşenmeden önce benim okula gelir beni görür sonra kendi okuluna giderdi. psikopat gibiydi, hastalıklı öküz işkence gibi geliyodu. ben ailemden asla kıyafet konularında bi kısıtlama görmemişim, daha da zor geliyodu. ilk yılın sonunda ondan ayrılacağımı söyledim.
5 gün konuşmamıştık hatırlıyorum. bunların iyileşmesi de zor oluyo, diretiyolar. biz o zaman 15 yaşındaydık ve ilk ilişkimizdi. o 5 günün sonunda çok düşündüğünü, yaptığının yanlış olduğunu pişman olduğunu söyleyip özür diledi. ve bunun tamamen güvensizlikle ilgili olduğunu da kendi ağzıyla söyledi. o yıldan sonraki geçen 7 yılda asla bunun lafı açılmadı. zaten yıllar geçtikçe güven daha çok oturdu. kendisi bana etekler elbiseler aldı. kozmetik ürünlerini de hep birlikte alırız. onun deyişiyle flarmor dan ojeler alır bana.
hayat böyle daha güzel. kendinize eziyet ettirmeyin. böyle bi durum sağlıklı değil. bir nevi üzerinizde de hakimiyet kurmaya çalışıyolar. evlilik tabii ki fedakarlıktır. ama kendi kişiliğimizden ödün vermek değildir. etekler elbiseler giymek, makyaj yapmak, bakımlı olmak, tek başınıza güçlü bi kadın olarak dışarı çıkmak gezmek dolaşmak.. bunları eğer ondan önce yapıyosanız ve onunla birlikte olduktan sonra hayatınızdan çıkardıysanız orda bi sorun var demektir.
kıskançlık daha tatlı bişeydir. sizi gördüğünde ''hayatım bugün ayrı bi güzel olmuşsun, elini ver bakiim tutayım da kapmasınlar fıstığımı haahah'' derse bu kıskançlıktır. dozunda verilirse hoşumuza gider. ama ''çıkar şu kırmızı ruju, millet dudaklarına mı baksın, sadece benim onlar, kıskanıyorum ama napiim karıcığım'' derse ve siz de buna karşılık ''oyy kociş beni çok seviyo dudaklarımı bile paylaşamıyo'' derseniz eyvah ki ne eyvah.. önce hoşunuza gider ama sonra işkence gibi gelir benden söylemesi ikisinin ayrımını iyi yapın

canım benim kusura bakma ben burda alıntı bi yazıyı gördüm. o kişi konu açtı sandım. eşinin kıskançlığından çok hoşlanıyomuş da.. konu başlığı da kıskanç eşlerin hanımları olunca ben öyle kıskançlığın güzel olduğunu konuşuyosunuz sandım
bence en güzeli al karşına konuş. bunun senin hayatını ne kadar perişan ettiğini söyle. anlamazsa küs konuşma pişman olana kadar

Benim canikomda öyle hayatı daraltmaz bana ama kıskanır dekolte mini giymem zaten,ama yeri olunca giydiri mesela bikiniyle denize girebiliyorum zvs. gibi..ama dışarda anlaşmamız var mesela bluz seçerken totişi kapatacak tarz seçerim..bu arada moda zaten bol bol o tarz aldım şifon vs ama totiş kapanacak gibi

çünkü bir esaret felan yasadığım yok canım annemle her zaman da görüşebiliyorum. Bu sizin düşünceniz

Konu sahibi için yorum yap bana neden yorum yapıyorsun?..demişsin de..sen kendinden, seni tek başına dışarı çıkarmayan mükemmel kocandan örnek yazarsan karşılığında da yorum alırsın kusurabakma..yazma o zaman..

Ayrıca ben kimseye kör cahil ve asalak demedim..
Ben kendilerinin tek başına sokağa bile adım atmalarını izin vermeyen kocalarını, göklere çıkaran ve bundan büyük bir gurur duyan sizin zihniyetinizdeki kadınların, senin tabirinle yani kişiliğini kaybetmiş olduğunu söyledim evet..
Yani seni onayladım..
sen demişsin evlenince insan kişiliğini kaybetmez mi? olacak o kadar.diye..

Ben de evet haklısın...dedim...Seni onayladım..Niye kızıyorsun ki?

Sen 4 yıllık üniversite mezunu bir kadın olarak, senin tek başına sokağa bir adım bile atmana izin vermeyen, bir yere gideceksen annen ya da kayınvalidenle gitmene izin veren bir erkekle mutluysan, ben sadece kocana helal olsun derim.. sana da mutluluklar dilerim ..

evet biraz öyle oldu konu senden çıktı toplumsal bir meseleye dönüştü :)

konu dağıldı çünkü ileri derecede kıskançlığı aşırı sevgi gibi lanse eden bazı yorumlar sebebiyle oldu,haliyle şaşırıp tepki verildi.

tabii ki kıskanç bir adamı değiştirebilirsiniz bu kadının elinde bence.

bak arkadaşım ne tualete giderken izin alıyorum nede evin içindeki hareketlerim kısıtlı. sadece eşim tek başıma dışarı çıkmamı istemiyor ne var bunda bu kadar buyutulecek onun haricinde hiçbişeyimde kısıtlama yok. ayrıca eşim çok anlayışlı yani istediğim zaman dışarı çıkarız gezeriz tatile gideriz ne bileyim asosyal değiliz arkadaşlarımızla görüşürüz vs ama konu nerelere çekildi. neyse o uye ben değilim ben kul köle olalım demiyorum küçük şeylere taviz vermemek uğruna mutsuz olmayalım dedim bunun neresi yanlış anlamadım

arkadaşım,en büyük esaret bu zaten. tek başınıza dışarı çıkamamak ne demek.
yani bundan daha kötü bir şey yok ki bu hayatta. ya bir çorabınızı bile gidip kendi başınıza alamıyorsunuz. yoğurt bitti gidip markete o an alamıyorsunuz. eş işten gelecekte o zaman alacaksınız.
bu sizce küçük bir şeymi. istediği zaman dışarı çıkamamak. illa yanında bir bekçi olmalı. siz tek başınıza dışarda eşinizimi aldatacaksınız. yada arabamı çarpacak.
buna küçük şey diyorsanız ben diyecek kelime bulamıyorum.

kocişim beni kıskanıyor diye sevinen kadınla,döv beni kaazım baa salak de kaazım diyen kadın panpadır ssz

kıskançlık çok kötü bişey..
benim eşimde kıskanç ve bu yüzden çok kavga ediyoruz ben bazen takmam bazen idare ederim..
ben de ona onun yaptıklarını yapayım dedim sen bana kızıyosun ama kendin kıskançsın diye nasıl çıkıştı bana
ben de anla bakalım nasıl oluyormuş dedim.. tabiiki anlamadı..
ben kova burcu olduğum için yapım gereği kaldıramıyorum kıskanılmayı..
seninki hele çok abartmış.. mağazda erkekmi var dı böle bişey olabilir mi yaa

çok merak ediyorum eşiniz de istediği bir şeyle yapılmadığında çenesiyle bıktıtıp trip atıp küsüyor mu
höööt ben dedim olacak mı diyor

işte evlilik böyle bir kurum değil.......trip attım başının etini yedim konuşmadım küstüm........sadece evliliği eşinizi ve kendinizi yıpratırsınız.......uzun vadede ufak değişiklikler olabilir....ama temelde değişmez........

benim evlilikten anladığım şu.......evlilik öncesi kendini kandırmayacaksın arkadaş.....adam ne kadar seni seviyorda olsa seni sahipleniyormuş gibi yapma triplerine girse de evlilik öncesi açıklarını az da olsa mutlaka veriyor.........çok eşli bir adamda bunun emarelerini gösteriyor.........yeter ki kendimizi kandırmayalım....yeter ki

erkeklerin tuzu kuru.......elli yaşında da yeni bir aile kurup çoluk çocuğa karışabilir onlar.....toplum da her zaman hoş görür.......sana dediğmden dışarı çıkmayacaksın diyen adam seninle uğraşmaz gider bunu kabul eden bir kadınla evlenir........ya da ne bileyim önek veriyorum gider aldatmalarına göz yumacak bir kadın bulur onunla evlenir...kaybedeceği hiçbirşey olmaz

o yüzden ekeklerle pazarlık olmaz .......kuralları onlar koyarlar........ama sen iyi bir erkek seçeceksen bu onun kişiliğindendir .........ve sen iyi bir erkekle mutlu mesut yaşarsın.........dominant bir kadın olmak istiyorsan ona göre adamla evleneceksin...........yoksa kıskanılmak gibi bir fantazin varsa doğru adamlasın.......evde trip atmakla küsmekle onu da bunaltırsın

aynen cnm benim eşimde böyleee doktora gitsem kadınmı erkekmii erkekse niee erkeğe gittin ne sorduu ? perdeleri hep kapalı tutt açma perdelerii.yolda giderken elimi sakın bırakmaa dediğin gibi bu bluz dar değilmi göğsün görüncek gibi topuklu giyme parfüm çok sıkmaaa ve dahaa neler nelerrr :) valaa aynısını bende ona yapıyorummm birazz sıkılıyooo anlıyoo :)

Valla böyle isteyen hanimlara sesleniyorum.Kiskanilmak güzeldir,ama bu fazla.Satici erkekmi bayanmiydi ne demek ya.Inanin bu zarar verici kiskanlik.Bununda bi dozu olmali.Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…