- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi kirmizi oje
-
Uzak ol canim benim. Olabildigince mesafeli ol. Evine geliyorlarsa cok sik gelmesinler. Olumsuz konusuyorlarsa uyar. Anlamiyorlarsa kes muhabbeti. Hayat yeterince zor bir de bu enerji emici insanlarin egolarini tatmin etme.
hem senin sülalen, hemde eşinin tarafı, hepsimi kıskanç:)Şimdi aslında biri bana bu soruyu sorsa, mücadele etme yol ver görüşme derim.
Ancak benim durumum pek öyle değil... Çok yakın akrabalarım ve eşimin akrabalarından çok rahatsızlık duyuyorum. Ne zaman yeni bir şey alsam ve giysem, evime bir şey alsam, ya da bir şeyi içten sevsem insanların buna haset ettiğini hissediyorum. Ya aynısından istiyorlar, bana aldirmaya çalışıyorlar, ya da ay sen ne kadar mutlusun maşallah hiç derdin yok diyorlar, hayat sana güzel diyorlar ve o dakikadan itibaren benim tüm hevesim mutluluğum gidiyor. Ki öyle refah icinde yaşayan biri değilim ama neşeli bir insan(d)ım.Takma diyebilirsiniz ama birisinin gözü bir şeyde kalınca gerçekten iyi enerji almıyorum...
Bu insanları evime sokmama gibi bir durumum yok. Yakın akrabalarımız çünkü. Arkadaş olsa görüşmeyi kesersin de aileden olunca zor.
Zaten yakın zamanda çok büyük üzüntüler yaşadım, ailemden bir kaybımız oldu... Artık olumsuz, beni mutsuz eden insanların enerjileri benden uzak olsun istiyorum. Çünkü yaşayabilmek için baska çarem yok... Hayata zar zor tutunmaya çalışıyorum...
Sizce ne yapmalı?
Smdi okudugum kitapta hayatnizda kalacak.insanlari secerken zor gunlerinde verdikelri tepkilere bakin sizin ve ya kendinin zor gununde hayatinizda tutmak zorunda degilsiniz akraba dahi olsa yaraliyorsa hayir demeyi bilmelisiniz. Anne baba haric kimse 3.sansi haketmiuor Istemediginizher birini gonderdgnzde bu sizin icin kurtulustur. Size hissettirdikleri dogru karar vermenize yardmci olacaktir. Ailenden olunca evet zor oluyor ama sizden giden yillarinz kaybettiridkleri duygular guven kendinizden nefrt ettrme duygusu ??? Aile mi boyle hissettirenler ???
hem senin sülalen, hemde eşinin tarafı, hepsimi kıskanç:)
Ay ben de sinir oluyorum başkaları üzerinden ego tatmibi yapanları
Yani birden değil yavaş yavaş çek kendini evin kiraysa taşın daha uzağa
ve ufak ufak tavır belli et anlasınlar
ve de geldiklerinde gardını al hazır ol bunlar iyi bişey demez diyip
Kendini boşyere üzme kimse için değmez
O zaman süper. taşınırsın inşaallah ,taşınana kadar da tepkini belli et .suratın düşsün. cevap ver. hiç tepki gelmeyince de rahatsız olduğunu anlamazlar.Evim kira evet, bu sene taşınamayız ama sonrası için mantıklı bu çözüm...
Teşekkür ederim yorumunuz için...
Hayat gerçekten çok kısaymış, ve değmezmiş kimseye...
daha çok çatlatır kudurturdum onlarıŞimdi aslında biri bana bu soruyu sorsa, mücadele etme yol ver görüşme derim.
Ancak benim durumum pek öyle değil... Çok yakın akrabalarım ve eşimin akrabalarından çok rahatsızlık duyuyorum. Ne zaman yeni bir şey alsam ve giysem, evime bir şey alsam, ya da bir şeyi içten sevsem insanların buna haset ettiğini hissediyorum. Ya aynısından istiyorlar, bana aldirmaya çalışıyorlar, ya da ay sen ne kadar mutlusun maşallah hiç derdin yok diyorlar, hayat sana güzel diyorlar ve o dakikadan itibaren benim tüm hevesim mutluluğum gidiyor. Ki öyle refah icinde yaşayan biri değilim ama neşeli bir insan(d)ım.Takma diyebilirsiniz ama birisinin gözü bir şeyde kalınca gerçekten iyi enerji almıyorum...
Bu insanları evime sokmama gibi bir durumum yok. Yakın akrabalarımız çünkü. Arkadaş olsa görüşmeyi kesersin de aileden olunca zor.
Zaten yakın zamanda çok büyük üzüntüler yaşadım, ailemden bir kaybımız oldu... Artık olumsuz, beni mutsuz eden insanların enerjileri benden uzak olsun istiyorum. Çünkü yaşayabilmek için baska çarem yok... Hayata zar zor tutunmaya çalışıyorum...
Sizce ne yapmalı?
Sadece sizin için söylemiyorum ama bazı insanlar her zaman "kiskanildigini" düşünür.
Siz de ki bir şeyi beğeniyorlarsa demekki zevklisiniz.
Maşallah mutlusun diyorlarsa demekki dışarıya karşı güler yüzlüsünüz.
Bunlar güzel iltifatlar,doğrudan hasetlik dememek lazım.
Ayrıca aksini söyleseler daha kötü olur değil mi?
Bu sefer benim zevkimi eleştiriyorlar dersiniz.
Gibi,gibi..
Bunlar sadece sana değil herkese böyle. Diğer yüzlerine güldüğü akrabalarına da dedikodusunu yapıyorlar. Ben de ketum bir insan olduğumdan tüm kirli çamaşırlarını dökmekten çekinmiyorlar.Kuzenim ben kendimi bildim bileli ne zaman bir şey başarsam ya da alsam beni ona layık görmez .Yani bir tekrar görüşeyim nasıl oldu hâlâ aynı mi diye hâlâ laf sokmalar.En iyisi uzak durmak tek yolu bu soğuk dur saçınla oyna sıkıldığını belli et onu dinlemedigini anlasın geçen sene baya işe yaramıştı. Bu sene de değişmemiş yine devam aynı hareketlere.
daha çok çatlatır kudurturdum onları
Hevesim kursağımda kaldı derler ya. Onu yaşatıyorlar insana değil mi? Herkesin etrafında var böyle tipler. Ben acımı da mutluluğumu da çok paylaşmam. Sorarlarsa yuvarlak cevaplar veririm. Konuyu da çaktırmadan hemen değiştiririm
İşin nasıl gidiyor? (aslında gayet iyi gidiyordur ama) iyi şükür idare ediyoruz ekmek kavgası işte. Yol yoruyor ya. Sen nasıl gidiyorsun işe? Servis, araba, toplu taşıma?
Kıyafet ya da ev eşyası beğenmiştir - rengi kurtarıcı ama makinde yıkanmıyormuş. Sende alırsan kumaşına dikkat et... Gibi gibi dikkat dağıtmalar, konu değiştirmeler
Herkese değil tabi bazı insanalara bu tavrım. Soruş şeklinden anlaşılıyor zaten. Kötü enerji alıyorsam şahane yuvalar, topu ona döndürürüm.
Once basiniz sagolsun araniza mesafe koyabilirsiniz bence illa gorusmek zorundamisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?