Hayatimda oyle biir ithama maruz kalmadim simdi bisey desem uste cikacakmis gibi geldi.kavgaci bir yapim da yok ama cok sasirdim
onun sevıyesızlıgı kalıtesı canım ıyı ysapmıssın cevap vermemekle. onun sevıyesıne dusmemıssın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatimda oyle biir ithama maruz kalmadim simdi bisey desem uste cikacakmis gibi geldi.kavgaci bir yapim da yok ama cok sasirdim
aynı şey bana da oluyor...Cevap verseydin böyle salak çok var.
Bide yanındaki adam diğer kızlaru kestiğini farkedip aşkammm diye adamı çekmeye çalışan zavallılar var
Ben ne zaman giyinip süslensem önce kadınlar yiyecek gibi bakar zaten.böyle süzmeler falan.ne oluyoruz ya diye bağırmak geliyor içimden..
Hanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.
Gecen gece kurstan donuyorum saat 9 gibi izbandayim. izbani bilen bilir yanyana koridora bakan 4lu koltuklar vardir onlarda oturuyorum bir ucta diger ucta da bir adam oturuyor orta iki bos. Bir cift bindi. Once dikkatimi cekmemisti yanima dogru seyirttiler o zaman bi donup baktim istemsizce. Cocuk benim yanima dogru adim atti cunku onden yuruyordu kiz resmen kendini one atip yanima o oturdu buraya kadar bir sorun yok; kulagimda kulaklik vardi ama sesi kisik konusmalari duyabiliyorum kiz surekli soyleniyor git kizin yanina otur gibi seyler cocukta yok askim filan diye toparlamaya calisiyor. Dikkatimi cekti yanyanayiz ne yaptiklarini da gorebiliyorum yani. Kiz cocugun kucagina egiliyor egiliyor opuyor donup bana bakiyor bir ya havle cektim. Karsidaki ikili bosaldi oraya gectiler, bana arkalari donuk gibi duruyor kiz yine donup bakiyor ama tam onum cama bakiyorum onlara bakiyormus gibi oluyor ne yapacagimi sasirdim orda. Orda da duramadilar bana yuzlerini donup oturdular kiz yine ayni sekil gozler surekli bende. Sonra ben kulakligi iyice kistim ve su sozu duydum sen git o****ularin yanina otur anca. Yemin ederim nevrim sasti. Inecegim duraga gelmistim kalkip indim. Bu nasil bir kendine guvensizlik millette merakliydi senin sevgiline sanki! Siz hic boyle seyler yasadiniz mi?
+1000Bide bu kıskanç kadınların eşleri, sevgilileri leşş gibi neyine bakıcaz ayol!
Tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz.
Benimde başıma geldiGerçekten öyle çiftler var bana da aynısı denk gelmişti kız bana baka baka sevgilisini öptü, kokladı ben de açıkçası daha çok baktım onlara daha çok yayıldım koltuğa. Sonra kız rahatsız oldu başka koltuğa geçtiler
Aaa olur mu onun sevgilisi var gösteriş yapmasın da napsınHanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.
Gecen gece kurstan donuyorum saat 9 gibi izbandayim. izbani bilen bilir yanyana koridora bakan 4lu koltuklar vardir onlarda oturuyorum bir ucta diger ucta da bir adam oturuyor orta iki bos. Bir cift bindi. Once dikkatimi cekmemisti yanima dogru seyirttiler o zaman bi donup baktim istemsizce. Cocuk benim yanima dogru adim atti cunku onden yuruyordu kiz resmen kendini one atip yanima o oturdu buraya kadar bir sorun yok; kulagimda kulaklik vardi ama sesi kisik konusmalari duyabiliyorum kiz surekli soyleniyor git kizin yanina otur gibi seyler cocukta yok askim filan diye toparlamaya calisiyor. Dikkatimi cekti yanyanayiz ne yaptiklarini da gorebiliyorum yani. Kiz cocugun kucagina egiliyor egiliyor opuyor donup bana bakiyor bir ya havle cektim. Karsidaki ikili bosaldi oraya gectiler, bana arkalari donuk gibi duruyor kiz yine donup bakiyor ama tam onum cama bakiyorum onlara bakiyormus gibi oluyor ne yapacagimi sasirdim orda. Orda da duramadilar bana yuzlerini donup oturdular kiz yine ayni sekil gozler surekli bende. Sonra ben kulakligi iyice kistim ve su sozu duydum sen git o****ularin yanina otur anca. Yemin ederim nevrim sasti. Inecegim duraga gelmistim kalkip indim. Bu nasil bir kendine guvensizlik millette merakliydi senin sevgiline sanki! Siz hic boyle seyler yasadiniz mi?
Bu laflar olay anında gelse akla süper olur.keşke çocuğa dönüp bence de o... ların yanına oturma, yanınızdaki pek de ucuz duruyor deseydiniz de öyle inseydiniz.
millet çok meraklı bunların super mario tipli sevgililerine/kocalarına sanki.
Terbiyesiz .kendinizi iyi tutmuşsunuz bu ahlaksızın yanında valla şok oldum okurkenHanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.
Muhatap olsaydi busefer de "sende gozu varmis demekki gercekten "derdi sevgilisine, psikopat.keşke çocuğa dönüp bence de o... ların yanına oturma, yanınızdaki pek de ucuz duruyor deseydiniz de öyle inseydiniz.
millet çok meraklı bunların super mario tipli sevgililerine/kocalarına sanki.