Kiskanc kadinlar

Bana da çok denk geldi böyle tipler ya .Bilmiyorum bazen bende inatla yakın davranıyorum :KK53: özgüveni olmayan cahil cüheyla tipler işte

Hayatimda oyle biir ithama maruz kalmadim simdi bisey desem uste cikacakmis gibi geldi.kavgaci bir yapim da yok ama cok sasirdim
Kulaklıgım kulagımda ama senin ne söyledigin gayet rahat duyabiliyorum. Asıl sensin o..... pu diyeydin..

Böyle tiplere bulaşılmaz. Konuşmasından belli zaten edepsiz olduğu, bir cazgırlıkla, çığlıkla ortalığı ayağa kaldırırlar, üste çıkarlar anlamazsınız bile.. Onların seviyesine düşmeye değmez.. Bence iyi yapmışsınız susmakla, susmadığınız için daha çok pişmanlık duyabilirdiniz

Hic acimam:) zorla mi tutuyorlar yaninda. Alan memnun satan memnun hesabi kiskaniliyorum diye hosuna bile gitmistir yoksa basardi tekmeyi.
Yaa bir sure sonra basar tekmeyi bence yoksa boyle bi psikoyla omur mu gecer :)

Son düzenleme:
Ahlaksiz kadin :oha: insanlar ne kadar terbiyesiz ve karaktersiz ya. Size bu hakareti yapıyor, ayni zamanda su lafi edebildiği bir adamla da hayatina devam edebiliyor. Kombo karaktersiz.
Benim de aklima şöyle bir anim geldi, universitedeyken bir gun bahcede 3-5 kisi 'ayakta' bir sey konuşuyorduk cember olmustuk. Benim bir yanimda da bir erkek arkadasim duruyordu, bu erkek arkadasin sevgilisi de cemberin baska bir yerindeydi. Sonra arkadasin sevgilisi geldi beni iterek aramıza girdi. Ben şok tabii.:işsiz: Arkadasimin da yuz ifadesini hic unutmam, utancla ve sinirle bir bakis atmisti. Yuz yildir tanidigim adamin benim yanimda ayakta durmasini kiskaniyor. Boylelerini umursamayacaksiniz. Ama kufredene de misli misli karsilik vermek mubahtir :110:

Görmemişin sevgilisi olmuş tutmuş şeyini koparmis ..
Ben olsam sevgilini dinle tıpkı şu an yaptığın gibi o....pularin yanına otur her zaman der ve inerdim.

Ben olsam hafif bi gülümsemeyle adama Allah kolaylık versin der inerdim . Kafayı yerdi artk :KK34:

Gercekten hhanimlar bu adamdan cok kendine guvensizlik oluyor acikcasi ben bakimina ozen gosterdikten sonra cirkin kadin olmayacagi kanisindayim. Bende gosterisli biri degilim boy 1.50 hobbitten hallice. Bisey deseydim ufleyerek dovebilirdi beni orda :D

Hanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.

Gecen gece kurstan donuyorum saat 9 gibi izbandayim. izbani bilen bilir yanyana koridora bakan 4lu koltuklar vardir onlarda oturuyorum bir ucta diger ucta da bir adam oturuyor orta iki bos. Bir cift bindi. Once dikkatimi cekmemisti yanima dogru seyirttiler o zaman bi donup baktim istemsizce. Cocuk benim yanima dogru adim atti cunku onden yuruyordu kiz resmen kendini one atip yanima o oturdu buraya kadar bir sorun yok; kulagimda kulaklik vardi ama sesi kisik konusmalari duyabiliyorum kiz surekli soyleniyor git kizin yanina otur gibi seyler cocukta yok askim filan diye toparlamaya calisiyor. Dikkatimi cekti yanyanayiz ne yaptiklarini da gorebiliyorum yani. Kiz cocugun kucagina egiliyor egiliyor opuyor donup bana bakiyor bir ya havle cektim. Karsidaki ikili bosaldi oraya gectiler, bana arkalari donuk gibi duruyor kiz yine donup bakiyor ama tam onum cama bakiyorum onlara bakiyormus gibi oluyor ne yapacagimi sasirdim orda. Orda da duramadilar bana yuzlerini donup oturdular kiz yine ayni sekil gozler surekli bende. Sonra ben kulakligi iyice kistim ve su sozu duydum sen git o****ularin yanina otur anca. Yemin ederim nevrim sasti. Inecegim duraga gelmistim kalkip indim. Bu nasil bir kendine guvensizlik millette merakliydi senin sevgiline sanki! Siz hic boyle seyler yasadiniz mi?
Kulaklığı boğazına dolasaydın. .Bu nasıl bir edepsizliktir. ..

Gecen gece kurstan donuyorum saat 9 gibi izbandayim. izbani bilen bilir yanyana koridora bakan 4lu koltuklar vardir onlarda oturuyorum bir ucta diger ucta da bir adam oturuyor orta iki bos. Bir cift bindi. Once dikkatimi cekmemisti yanima dogru seyirttiler o zaman bi donup baktim istemsizce. Cocuk benim yanima dogru adim atti cunku onden yuruyordu kiz resmen kendini one atip yanima o oturdu buraya kadar bir sorun yok; kulagimda kulaklik vardi ama sesi kisik konusmalari duyabiliyorum kiz surekli soyleniyor git kizin yanina otur gibi seyler cocukta yok askim filan diye toparlamaya calisiyor. Dikkatimi cekti yanyanayiz ne yaptiklarini da gorebiliyorum yani. Kiz cocugun kucagina egiliyor egiliyor opuyor donup bana bakiyor bir ya havle cektim. Karsidaki ikili bosaldi oraya gectiler, bana arkalari donuk gibi duruyor kiz yine donup bakiyor ama tam onum cama bakiyorum onlara bakiyormus gibi oluyor ne yapacagimi sasirdim orda. Orda da duramadilar bana yuzlerini donup oturdular kiz yine ayni sekil gozler surekli bende. Sonra ben kulakligi iyice kistim ve su sozu duydum sen git o****ularin yanina otur anca. Yemin ederim nevrim sasti. Inecegim duraga gelmistim kalkip indim. Bu nasil bir kendine guvensizlik millette merakliydi senin sevgiline sanki! Siz hic boyle seyler yasadiniz mi?
Genel olarak çevremde böyle tip çok görüyorum.Kız da çok cahilmiş.Ulu orta öpüşüp sırnaşmalarına da ne desem bilemedim:eek: ne günlere kaldık edep yahu.Cevap vermeyişinizi de çok iyi anlıyorum aslında.Böylesiyle muhatap olmak istememişsinizdir.Çok seviyesizce davranmış kız.

Cevap verip onun seviyesine inmediginiz için tebrik ederim çünkü öyle kisiler laf tan anlamaz o da bsy söyler ve ortam daha kotu hal alır ve siz daha çok üzülürsunuz.
Kendi terbiyesizliği ile kalsın Allah büyük böylelikle sizden helallik alması gerekicek

Bence de cevap vermedigin iyi olmuş rezil kiza. Benim sevgilime is atti diyecek bi potansiyel gördüm onda. Zaten sana da bir sey söylese de cirlasam gibi dikmistir gözünü.

hahhaha ah izban..... valla canım hiç aldırış etme çok kıskanıyorsa sevgilisine sahip çıksın sana b*k atmayı bıraksaymış keske :)) kendine güvensizlik... Sevgiliside madem kız arkadasının kıskanclıgını bildiği halde senin yanına doğru yönelmesi çok tuaf. Boşver he de geç böylelerine dışardan komik duruyorlar sanki bi onlarda var sevgili :D

o sözü üstüme alınmaz duymazdan gelir onu o kıskançlığıyla basbasa bırakırdım. o kadar güvenmediği adamın yanında işi neymiş acaba?

Sevgilisinin bakislarini engelleyemeyen kadinlarin baskasina kufur etmesi ne kadar ironik. 2 gun sonra aldatilinca kadina saydiranlar bunlar iste. Kocasi masum olanlar.

Evlenmeden once bende cok abartirdim bu bakanlari. Esime belli etmezdim tabi bakan biri varsa. El ele yurudugumuz bir gun kizin biri esime "ay cok tatlisin" diyince nevrim dondu tabi. O zamanda donsun bi zahmet.

Bence iyi yapmışsınız cevap vermeyerek. Üste çıkar "yarası olan gocunur, sana Kim kemik attı, sen bizi dinliyon demekki ben haklıyım" tarzı iyice seviyeyi düşürür siz daha bir çıldırırdınız. Bir dahaki sefere olursa böyle bişey arkadaşınızı arayın tam inmeden önce "burda bir tane edepsiz varoş bir kadın var" diyin siz de onun dedikodusunu yapın o dumur olsun, bişey derse de hayırdır gülüm deyin o tip insanlar kudursun :D benim alsancakta erkeklerle kavga etmişliğim çok laf atanla, hiç böylesi denk gelmedi

Cevap verilecek kadar seviyeli biri değilmiş,iyi ki cevap vermeden indiniz. Yakında o cocuk da bunalıp ayrılır zaten kızdan. Bu kıskançlık da degil hastalık... Sanki dunyada bir erkek o!

Cevap verseydin böyle salak çok var.
Bide yanındaki adam diğer kızlaru kestiğini farkedip aşkammm diye adamı çekmeye çalışan zavallılar var
Ben ne zaman giyinip süslensem önce kadınlar yiyecek gibi bakar zaten.böyle süzmeler falan.ne oluyoruz ya diye bağırmak geliyor içimden..

Back
X