Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulaklıgım kulagımda ama senin ne söyledigin gayet rahat duyabiliyorum. Asıl sensin o..... pu diyeydin..Hayatimda oyle biir ithama maruz kalmadim simdi bisey desem uste cikacakmis gibi geldi.kavgaci bir yapim da yok ama cok sasirdim
Yaa bir sure sonra basar tekmeyi bence yoksa boyle bi psikoyla omur mu gecer :)Hic acimam:) zorla mi tutuyorlar yaninda. Alan memnun satan memnun hesabi kiskaniliyorum diye hosuna bile gitmistir yoksa basardi tekmeyi.
Bende boyle komplexli tiplerin sevgililerine aciyorum eziyet resmen ya ancak seviyosa katlaniyordur :)Ben de tam tersi böyle pısırık tiplere kıza sinir olduğumdan daha çok sinir olurum.
Kulaklığı boğazına dolasaydın. .Bu nasıl bir edepsizliktir. ..Hanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.
Gecen gece kurstan donuyorum saat 9 gibi izbandayim. izbani bilen bilir yanyana koridora bakan 4lu koltuklar vardir onlarda oturuyorum bir ucta diger ucta da bir adam oturuyor orta iki bos. Bir cift bindi. Once dikkatimi cekmemisti yanima dogru seyirttiler o zaman bi donup baktim istemsizce. Cocuk benim yanima dogru adim atti cunku onden yuruyordu kiz resmen kendini one atip yanima o oturdu buraya kadar bir sorun yok; kulagimda kulaklik vardi ama sesi kisik konusmalari duyabiliyorum kiz surekli soyleniyor git kizin yanina otur gibi seyler cocukta yok askim filan diye toparlamaya calisiyor. Dikkatimi cekti yanyanayiz ne yaptiklarini da gorebiliyorum yani. Kiz cocugun kucagina egiliyor egiliyor opuyor donup bana bakiyor bir ya havle cektim. Karsidaki ikili bosaldi oraya gectiler, bana arkalari donuk gibi duruyor kiz yine donup bakiyor ama tam onum cama bakiyorum onlara bakiyormus gibi oluyor ne yapacagimi sasirdim orda. Orda da duramadilar bana yuzlerini donup oturdular kiz yine ayni sekil gozler surekli bende. Sonra ben kulakligi iyice kistim ve su sozu duydum sen git o****ularin yanina otur anca. Yemin ederim nevrim sasti. Inecegim duraga gelmistim kalkip indim. Bu nasil bir kendine guvensizlik millette merakliydi senin sevgiline sanki! Siz hic boyle seyler yasadiniz mi?
Genel olarak çevremde böyle tip çok görüyorum.Kız da çok cahilmiş.Ulu orta öpüşüp sırnaşmalarına da ne desem bilemedimHanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.
Gecen gece kurstan donuyorum saat 9 gibi izbandayim. izbani bilen bilir yanyana koridora bakan 4lu koltuklar vardir onlarda oturuyorum bir ucta diger ucta da bir adam oturuyor orta iki bos. Bir cift bindi. Once dikkatimi cekmemisti yanima dogru seyirttiler o zaman bi donup baktim istemsizce. Cocuk benim yanima dogru adim atti cunku onden yuruyordu kiz resmen kendini one atip yanima o oturdu buraya kadar bir sorun yok; kulagimda kulaklik vardi ama sesi kisik konusmalari duyabiliyorum kiz surekli soyleniyor git kizin yanina otur gibi seyler cocukta yok askim filan diye toparlamaya calisiyor. Dikkatimi cekti yanyanayiz ne yaptiklarini da gorebiliyorum yani. Kiz cocugun kucagina egiliyor egiliyor opuyor donup bana bakiyor bir ya havle cektim. Karsidaki ikili bosaldi oraya gectiler, bana arkalari donuk gibi duruyor kiz yine donup bakiyor ama tam onum cama bakiyorum onlara bakiyormus gibi oluyor ne yapacagimi sasirdim orda. Orda da duramadilar bana yuzlerini donup oturdular kiz yine ayni sekil gozler surekli bende. Sonra ben kulakligi iyice kistim ve su sozu duydum sen git o****ularin yanina otur anca. Yemin ederim nevrim sasti. Inecegim duraga gelmistim kalkip indim. Bu nasil bir kendine guvensizlik millette merakliydi senin sevgiline sanki! Siz hic boyle seyler yasadiniz mi?
hahhaha ah izban..... valla canım hiç aldırış etme çok kıskanıyorsa sevgilisine sahip çıksın sana b*k atmayı bıraksaymış keske :)) kendine güvensizlik... Sevgiliside madem kız arkadasının kıskanclıgını bildiği halde senin yanına doğru yönelmesi çok tuaf. Boşver he de geç böylelerine dışardan komik duruyorlar sanki bi onlarda var sevgiliHanimlar dert degil ama anlamadigim bir konu bu.