tartışma sorun değildir , hiç tartışmaya sırt çevirmem , şaka yaparım , yada küsse gel kız der barışırım . Art niyet , haksızlık sırt çevirtiyor .Genetik mi bilmiyorum ama bazı aile bağları çok zayıf oluyor.
Benim aile bağlarımda da atalarımdan gelen bir zayıflık olduğunu seziyorum.
Çok çabuk vazgeçiyoruz birbirimizden.
Başka ailelere bakıyorum güçlü tartışmalarına şahit oluyorum, tartışma bitiyor bağlar yerinde duruyor.
Bizde düşüncelerin ters düşmesi bile sırtımızı dönmek için yeterli nedendir. Tartışmaya varmadan ilişki biter.
Anlayamadığım bir minnetsizlik, kayıtsızlık hali içindeyiz. Aile bağları önemli elbette. Bir yanım hep eksik.
Küsmüsün peki ?Haklisin bunlar küçük şey ler fakat hakarete varan şeylerde duydum bosandigim da eve geri döndü lanetli seytan evliyken babamın evinde otururduk Ohh eniste utanmiyomu bedava evde oturuyosunuz annem evimizi terk edin babam Allah belanı versin der der dururlar
Annen açısından benzerlik kurmuştum canım. Senin sınırını zorlamışlar hakkını aramak istediğinde sırt çevirmişler.tartışma sorun değildir , hiç tartışmaya sırt çevirmem , şaka yaparım , yada küsse gel kız der barışırım . Art niyet , haksızlık sırt çevirtiyor .
Kusumm, kirginim, yorgunum çünkü yine tartıştık yoruldum ayrı bir eve çıkmak için dunyalarimi veririm çünkü ailem beni çok yoruyor halimden anlamiyorlar..işyerinde ailecek çalışıyoruz kardeşime gösterilen toleranslar bana gosterilmiyor diyorum senle o birmi diyor babam evliyken aynisini diyodu bosandiktan sonrada biraz idare etse diyorumm isyerinde arkadas kahve icmeye cagirdi diyorum sanki millete küfür ediyorum off hayat niye zorKüsmüsün peki ?
Kusumm, kirginim, yorgunum çünkü yine tartıştık yoruldum ayrı bir eve çıkmak için dunyalarimi veririm çünkü ailem beni çok yoruyor halimden anlamiyorlar..işyerinde ailecek çalışıyoruz kardeşime gösterilen toleranslar bana gosterilmiyor diyorum senle o birmi diyor babam evliyken aynisini diyodu bosandiktan sonrada biraz idare etse diyorumm isyerinde arkadas kahve icmeye cagirdi diyorum sanki millete küfür ediyorum off hayat niye zor
Yani zor durumlar bosanmadan önce iyiydiler fakat eve dönünce zaman gecince Çok zor geldi aileme ve bana ben diyorumki üstüme gelmeyin benimle konusmasanizda olur bu aralar durgun um diyorum laflar la beni kirmayin birbirimizi kirmayalim diyorum fakat anlasamiyoruz benim tek sıkıntım bana ilaç bağımlısı gibi davranmalari saf diyip üstüme gelmeleriseni aşagı çeken insanlardan uzak dur...ailen bile olsa...
Canim Allah yardımcımız olsun..benimde annem arabulucu değil o konularda iyi değildir fakat başka konularda çok iyi ortamı idare etmiyor babama karşı savunmuyor üstüne gelme demiyor kardeşim desen abla sen zor durumdasin seni idare ediyim demez ben babama yakın dukkandayim babam diğer dukkanda ben yanlizim kardeşime beni idare et derim zor gelir babama daha zor keyfi idare etmelermis ben ise seve seve idare ettim yanlizim ya ne yapmak isterler bilmem canimAnnen açısından benzerlik kurmuştum canım. Senin sınırını zorlamışlar hakkını aramak istediğinde sırt çevirmişler.
Herşey onların istediği gibi olmak zorunda. Olmuyorsa aile bağlarının falan önemi yok.
Anne toparlayıcı unsur olmalı değil mi? Evlatlarının arasında dengeyi sağlama, kırgınlıkların giderilmesi için çaba
harcaması gereken kişi anne olmalıyken hiç aramadığını söylüyorsunuz. Bazı şeyleri değiştiremiyoruz maalesef.
Üzmeyin kendinizi, örneklerde de gördüğünüz gibi yalnız değilsiniz.
Sekiz yıl önce boşandığım için erkek kardeşim sırt çevirdi. Eniştesinin yanında çalışıyordu işsiz kalmamak için
eski eniştesinin tarafında olmayı tercih etti. Annem de arayı bulmak yerine hak verdi oğluna.
Boşanana kadar kardeş bildiğim insan en zorlu günlerimde beni silerek boşandığım adamın kankası oldu.
Başka da kardeşim yok zaten. O bu yolu tercih ettiğine göre üzülmekle hiçbir şeyi değiştiremem.
bazıları çocuk sahibi olmamalı.İçim çk kırık , hayatım zehir . Ailemle kardeşlerimle küstüm . O kadar haksızlık gördümki buradan almanya ya yol olur . Annemde kardeşlerimden taraf bana gelince sen haklısın ama kazın ayağı öyle değil . Aynen kül kedisi gibi ama öz versiyonu , yıllarca çalıştığım parayı verdim ,evdeyken işleri hep ben yaptım . Yinede helal hoş olsun ama kıymet bilmelerini beklemiyorum , Allah bilsin .. Allah nasip etti düzgün bi evlilik yaptım çalıştım biraz kalkındık eşimle . El oğlu elimden geldiği kadar yine destek oldum . Ama bir sevincimi paylaşmak istesem mal mülk övüyor , bi iyilik yapsam zaten mecbursun , yaptığım herşey az , donuma kadar vereyim .. İstedikleri o . Çok kırdılar ipler koptu. Allah a isyan ediyorum , iyi bir abla , iyi bir kardeş , anne görsem ağlıyorum ya birini iyi verseydin . Emsalleri yok . Kimseye ailemle küstüm diyemiyorum . Ne zaman geçecek bu üzüntü , yanlızlık hissi .. Çok mutsuzum . Bu imtihan çok ağır
Kesinliklebazıları çocuk sahibi olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?