Kıskanç kardeşler..

Haklisin bunlar küçük şey ler fakat hakarete varan şeylerde duydum bosandigim da eve geri döndugumde lanetli seytan evimizin huzurunu kacirdin evliyken babamın evinde otururduk Ohh eniste utanmiyomu bedava evde oturuyosunuz annem evimizi terk edin babam Allah belanı versin der der dururlar eşimin yanlislarida olsa pazardan anneme kasa kasa sebze alırdı annem pazarın sonunumu toplayıp gelmiş derdi eşimin eve aldığı süs esyalariyla dalga geçerdi. ..babam derki evlatlar arasında bi senden memnun değilim der offfg

tartışma sorun değildir , hiç tartışmaya sırt çevirmem , şaka yaparım , yada küsse gel kız der barışırım . Art niyet , haksızlık sırt çevirtiyor .

Küsmüsün peki ?

tartışma sorun değildir , hiç tartışmaya sırt çevirmem , şaka yaparım , yada küsse gel kız der barışırım . Art niyet , haksızlık sırt çevirtiyor .
Annen açısından benzerlik kurmuştum canım. Senin sınırını zorlamışlar hakkını aramak istediğinde sırt çevirmişler.
Herşey onların istediği gibi olmak zorunda. Olmuyorsa aile bağlarının falan önemi yok.
Anne toparlayıcı unsur olmalı değil mi? Evlatlarının arasında dengeyi sağlama, kırgınlıkların giderilmesi için çaba
harcaması gereken kişi anne olmalıyken hiç aramadığını söylüyorsunuz. Bazı şeyleri değiştiremiyoruz maalesef.
Üzmeyin kendinizi, örneklerde de gördüğünüz gibi yalnız değilsiniz.
Sekiz yıl önce boşandığım için erkek kardeşim sırt çevirdi. Eniştesinin yanında çalışıyordu işsiz kalmamak için
eski eniştesinin tarafında olmayı tercih etti. Annem de arayı bulmak yerine hak verdi oğluna.
Boşanana kadar kardeş bildiğim insan en zorlu günlerimde beni silerek boşandığım adamın kankası oldu.
Başka da kardeşim yok zaten. O bu yolu tercih ettiğine göre üzülmekle hiçbir şeyi değiştiremem.

Küsmüsün peki ?
Kusumm, kirginim, yorgunum çünkü yine tartıştık yoruldum ayrı bir eve çıkmak için dunyalarimi veririm çünkü ailem beni çok yoruyor halimden anlamiyorlar..işyerinde ailecek çalışıyoruz kardeşime gösterilen toleranslar bana gosterilmiyor diyorum senle o birmi diyor babam evliyken aynisini diyodu bosandiktan sonrada biraz idare etse diyorumm isyerinde arkadas kahve icmeye cagirdi diyorum sanki millete küfür ediyorum off hayat niye zor

Hayat kolay , mutlu olmak kolayda , hayatı zorlaştıran insanların bencillikleri , bencil insan hem kendine hem çevresine sürekli zarar veren maalefes . Bekarken tüm evin işini yapardım , bırak iş yapmayı şimdi annem kardeşimin saçını bile düzeleştiriyor.

Boyle konulari okuyunca cok uzuluyorum. Aile demek bizi kayitsiz sartsiz sevecek, bagrina basacak, dusunce kaldiracak insanlar demek degil mi?
Evladin hayirsizi neyse de, ailenin hayirsizi cok aci. Sabirlar diliyorum size.

seni aşagı çeken insanlardan uzak dur...ailen bile olsa...
Yani zor durumlar bosanmadan önce iyiydiler fakat eve dönünce zaman gecince Çok zor geldi aileme ve bana ben diyorumki üstüme gelmeyin benimle konusmasanizda olur bu aralar durgun um diyorum laflar la beni kirmayin birbirimizi kirmayalim diyorum fakat anlasamiyoruz benim tek sıkıntım bana ilaç bağımlısı gibi davranmalari saf diyip üstüme gelmeleri

Canim Allah yardımcımız olsun..benimde annem arabulucu değil o konularda iyi değildir fakat başka konularda çok iyi ortamı idare etmiyor babama karşı savunmuyor üstüne gelme demiyor kardeşim desen abla sen zor durumdasin seni idare ediyim demez ben babama yakın dukkandayim babam diğer dukkanda ben yanlizim kardeşime beni idare et derim zor gelir babama daha zor keyfi idare etmelermis ben ise seve seve idare ettim yanlizim ya ne yapmak isterler bilmem canim

bazıları çocuk sahibi olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…