Kıskanç kardeşler..

Sftrk7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
320
186
83
İçim çk kırık , hayatım zehir . Ailemle kardeşlerimle küstüm . O kadar haksızlık gördümki buradan almanya ya yol olur . Annemde kardeşlerimden taraf bana gelince sen haklısın ama kazın ayağı öyle değil . Aynen kül kedisi gibi ama öz versiyonu , yıllarca çalıştığım parayı verdim ,evdeyken işleri hep ben yaptım . Yinede helal hoş olsun ama kıymet bilmelerini beklemiyorum , Allah bilsin .. Allah nasip etti düzgün bi evlilik yaptım çalıştım biraz kalkındık eşimle . El oğlu elimden geldiği kadar yine destek oldum . Ama bir sevincimi paylaşmak istesem mal mülk övüyor , bi iyilik yapsam zaten mecbursun , yaptığım herşey az , donuma kadar vereyim .. İstedikleri o . Çok kırdılar ipler koptu. Allah a isyan ediyorum , iyi bir abla , iyi bir kardeş , anne görsem ağlıyorum ya birini iyi verseydin . Emsalleri yok . Kimseye ailemle küstüm diyemiyorum . Ne zaman geçecek bu üzüntü , yanlızlık hissi .. Çok mutsuzum . Bu imtihan çok ağır

Benim babannemler de öyle. Babam onlar için ne yapsa mecbur onlara gore seni anlıyorum. Artık mesafe koymalisin ailen de olsa yeter demeyi bilmelisin. Yardim etme arama sorma bakalim ariycaklarmi sesin solugun cikmiyo diye

AA küs oldugun kismi atlamisim. O zaman uzulme evliymissim zaten artik yeni bi ailen eşin var

Benim babannemler de öyle. Babam onlar için ne yapsa mecbur onlara gore seni anlıyorum. Artık mesafe koymalisin ailen de olsa yeter demeyi bilmelisin. Yardim etme arama sorma bakalim ariycaklarmi sesin solugun cikmiyo diye
6 aydır küsüm hepsiyle . Ses soluk yok zaten . Son zamanlarda kestim vermeyi . Elimde ne olsa sanki düşman , ya insan kardeşi mutlu olunca onun mutluluğu ile mutlu olmazmı . Detaya inmek istemiyorum . Bende ağzıma geleni söyledim en sonunda .

O zaman sende mutlu olmasan bile kendini cok mutluymussun dunyalar seninmis gibi gostereceksin. Evet evet aynen boyle. Hep demisimdir dinsizin hakkindan imansiz gelir

Aynı duyguları paylaşıyoruz.
Ailemden yana çok yaralıyım.
Ama şükürler olsun ki annem benim en büyük şansım, her zaman söylerim.
Geriye kalan her şey yalan.
Ne ablalar ne abiler görüyorum ben de, yazık Allah ellerine düşürmesin ne diyeyim.

Eşe el oglu denir bazilAri diyor konunuzdan disari ama hep merak ettim nasil elin oglu diye tabir ettiginiz adamla ev ,hayat paylasiliyo samimi olunuyo anlam veremiyorum yoksa aranizda gorunmez bi mesafe mi var hep ?

Annemde onlardan yana olmasa üzülmezdim .. Ben söz takılacağı gün temizliği yaptım , pasta yapmak için unu yumurtayı kendim aldım .. Gelin evini kendim temizledim , eşyalarımı kendim aldım .. Yinede gönül koymadım . Ama abimin eşinin evi temizlenmeye gidildi , hangi birini ..... Bu 1 tane örnek

Teselli cümlesi olarak iyi bir evlilik yapmışsınız diyeceğim ama biliyorum ki hiçbir şey ailenin yerini tutamıyor.
Hep biraz yarım hissediyor insan.
Bilmiyorum, size önerebileceğim hiçbir şey yok bu yüzden.
Gerçekten çok berbat bir eksiklik.

VUrma gibi birsey degil hakikaten merak ediyordum sadece siz onlara gore demissiniz tabi orasi ayri ama esine eloglu diyip duran kadina cok rastladimda en son sorayim dedim

VUrma gibi birsey degil hakikaten merak ediyordum sadece siz onlara gore demissiniz tabi orasi ayri ama esine eloglu diyip duran kadina cok rastladimda en son sorayim dedim
Bu zamana kadar diyenlere sorsaydın . Durdun bu yazıyımı bekledin ., hiç bilmiyorsan imla sözlüğünü aç .

canınızı sıkmayın, siz çok vefalı bir evlat ve kardeş olmuşsunuz, allah size bu iyiliklerinizin karşılığını görmeyi nasip etsin. ne yazık ki vermenin sonu yok, ağzınızla kuş tutsanız kanadı dışarda kal derler. bunlar anne, kardeş olunca canınız daha çok yanmış. içiniz rahat olsun kendi fesatlıklarıyla boğuşsun onlar da.

Ahhh ahhh bende çok dertliyim kardeslerimden bitanesi var aman Allah düşmanın vermesin hayatımda bu kadar kibirli birini görmedim milleti gaza getirir sonrada işin içinden çıkar arkadaşlarıma kup bulur eleştirir hoşuma gitmediğini söylediğim halde bi yere gideriz 20 dk zor durur eve gitmek için bahane bulur ismarlarim destek olurum yaranamam

O kdr küçük şeyleri gözüm görmüyor , huysuz olmuş , ısmarlamışım hiç umrum değil , ablam yeni evliylken , eşimin yanında kardeşim zengin koca istiyodu bulamadı sizi buldu hahaha yapmamıştır herhalde .. Kardeşim hatırı sayılır borç diye para alıp ödemeyip , ev taşırken yardım isteyince , deyince bahane uydurmamıştır . Üstüne sen vicdansızsın diye laf yedinizmi .. Asgari ücretle çalıştığım için küçümseyip amele bile dedi .

Siz iyi bir kardes iyi bir evlat olmussunuz onlarin ne dedigini onemsemeyin artik bence.Allah a isyan etmeyin esiniz sagliginiz egerki cocugunuz varsa onlar icin tesekkur edin

Genetik mi bilmiyorum ama bazı aile bağları çok zayıf oluyor.
Benim aile bağlarımda da atalarımdan gelen bir zayıflık olduğunu seziyorum.
Çok çabuk vazgeçiyoruz birbirimizden.
Başka ailelere bakıyorum güçlü tartışmalarına şahit oluyorum, tartışma bitiyor bağlar yerinde duruyor.
Bizde düşüncelerin ters düşmesi bile sırtımızı dönmek için yeterli nedendir. Tartışmaya varmadan ilişki biter.
Anlayamadığım bir minnetsizlik, kayıtsızlık hali içindeyiz. Aile bağları önemli elbette. Bir yanım hep eksik.

Siz iyi bir kardes iyi bir evlat olmussunuz onlarin ne dedigini onemsemeyin artik bence.Allah a isyan etmeyin esiniz sagliginiz egerki cocugunuz varsa onlar icin tesekkur edin
Allah tan sabır istiyorum artık beni insanlarla imtihan etmesin , dayanma gücüm kalmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…