Kıskanç kaynana

Ah ah kendi ailem bana hep susu hep ezik yetiştirdi bende hırslandım tam tersi biri oldum. O yüzden car car böyleyim. Eşime gelince ailesi o kadar baskıcı tip ki gerçekten öyle bir ailede yetişmek istemezdim sürekli baskı yapıyorlar eşime ezik olmuş adam en sonunda sessiz kalıp susmuş. En sonunda eşime dedim ailenle beni muhatap etme ben görüşmek istemiyorum kendin git bana bulaşmayın dedim artık... Bayram seyran olmadıkça ve hastalık olmadıkça görüşmüyoruz... Hayat beni kavgacı yaptı ben ne yapayım...

Konuşkan olmakla sessiz olmak birbirinin zıttı ona bir şey diyemem.
Demek istediğim o değil bir insan çok konuşmayı sevmez ama kendi fikrini beyan eder yeri geldi mi az ve öz sözcüklerle.
Eşinizinki sessiz olmak değil ki.
İstese de konuşamamak fikri yok belki içindekileri ifade edecek altyapısı yok.
Seçilmiş bir sessizlik değil yani.
Ben şahsen fikrini ifade etmeyen biriyle istediğim kadar konuşkan olayım yapamam oturup sohbet edemezsin tartışamazsın doğru olduğunu düşündüğü bir şeye hayır bu doğru çünkü diye başlamaz da susar sadece.
Bence eşinizin terapiste gitmesi gerek belki arada fikrini belli ederse siz de kayınvaliniz de kendinize bakarsanız dış gözden.
Cık eşinizinki konuşmayı sevmemek değil

Ben görüşmem aslında ama onlar ben görüşmek istemesem de bu kadar olaya rağmen küslük olmasın diye k.peder çağıyor yok işte gelin falan diye o yüzden mecbur gitmek zorunda kalıyoruz... Yoksa evime gelmeye cesaretleri yok...

Gitmeyin. Bakın bu sizin kendinizle ilgili alacağınız bir karar. Karşıdakini tehdit etmekten de bana göre çok daha iyi bir çözüm.

Fikri var ama umursamaz aman ne derse desin annem modundan laf sokuyorlar cevap verip de kendimi yoramam diyor.

Fikri var ama umursamaz aman ne derse desin annem modundan laf sokuyorlar cevap verip de kendimi yoramam diyor.
Benim tam tersim ben bana laf sokıldupunda ne demek oluyor kim ki o bana laf sokuyor diyip sinirleniyorum. Eşim de aman bana ne deyip umursamazlık seviyesi de sinir bozucu...

Gitmeyin. Bakın bu sizin kendinizle ilgili alacağınız bir karar. Karşıdakini tehdit etmekten de bana göre çok daha iyi bir çözüm.
Sosyal medya hesabından çıktım. Watsap aile grubundan çıktım uzaktayken hiç aramıyorum. Hiç bir şekilde hal hatır sormuyorum gelmeseler yeni aldıkları eve bişi olmazda işte ille huzur bozacaklar

Bayramlar hariç görüşmem bende aslında evlilik diye mecbur kalıyorsun. Yoksa keşke hep uzaktaki evlerinde otursalarsı yılda 1 kere görüşsek en fazla 1 kere katlanırsın...
Yoooo hiç mecbur değilsin. Ben görüşmüyorum. Sağlık problemi, doğal afet gibi durumlar dışında asla gorusmeyecegimi de beyan ettim. 1.5-2 yıl olmuştur. Bir sürü kadın da hiç görüşmüyor.
Olmuyorsa olmuyor. Abilerini toplayıp tehdit etmek ne?

Rahatsız olduğum konuları sakin dille beyan ettim dikkate alınmadı. Bağırarak söyledim gene dikkate alınmadı. Eşime söyledim masaya yumruğunu vur dedim dikkate almadı. Babama anneme söyledim arka çıkmadı hiç kimse arka çıkmazsa mecbur tehdit le baskıyla onları susturdum. Eğer görüşüceksek ancak öyle susuyorlar ne yapayım mecbur kaldım. Gitmek istemiyorum diyorum eşim yok babam kahvaltıya çağırdı sen annem le konuşma babamla konuş diye zaten bütün sorun aileyi mahveden annesi herkes ona karşı sessiz kalmış neden ben sessiz kalayım canım. Görüşmek zorundaydık benim dediğim olur...

Ben annenin olduğu ortama girmiyorum. Ruh sağlığımı bozamam de. Kp arıyorsa size saygım sonsuz ama eşinizle muhatap olmak istemiyorum diyeceksin. Ve gitmeyeceksin.

Madem az görüşücez yine de benim dediğim olacak. Laf sokmasın eleştirmesin beni kıyas yapmasın başka bişi istemiyorum bu kadar basit beni tehdit etmeye mecbur bıraktı.. Bir insana bir şey milyon kere söylenmez ki laftan anlamazsa olacağı bu ne yapayım.

Oğlunu boşarım bak oğlunda seni bırakır gider dedim boşanmak la bir kaç kere tehdit ettim. Laftan anlasalar bu kadar uğraşmam.... Ben inatçıyım yapacak bir şey yok dediğim olana kadar diretirim.

Niye görüşmekte diretiyorsun anlamadim ki? O kadar çok ki eş ailesi ile gorusmeyen. Ailesini tehdit ettiğinde laf etmeyen kocan ailesi ile görüşmediğim biri iki vizildanir sonra kabul eder.

Oğlunu boşarım bak oğlunda seni bırakır gider dedim boşanmak la bir kaç kere tehdit ettim. Laftan anlasalar bu kadar uğraşmam.... Ben inatçıyım yapacak bir şey yok dediğim olana kadar diretirim.
Sizden hoşlanmayan kaynananızı “oğlunu boşarım haaa” diye mi tehdit ettiniz gerçekten?

İlla ki tehdit edecekseniz en azından “sen naparsan yap asla boşanmam boşuna çabalama bayılıyorum oğluna” şekline şeyyaparsanız daha etkili olur kanısındayım.

Hoşlanmaz tabi benden beni kıskanıyor oğlunu elinden aldım. Oğlu benim hatalarımı görmezden geliyor da ondan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…