- 14 Ağustos 2018
- 20.411
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.727
- 598
Bu kadar yüz göz olmaya herkesin ağzına laf vermeye gerek var mıydı? Görüşme sorun temelden çözülecek. Yok boşanmakla tehdit edicem yok intiharla tehdit edicem. Sizce normal bir ruh ve düşünce halinde misiniz? Biraz daha zorlarsanız sizi hiç kimse ciddiye almayacak hareketlerinizden dolayı. Hadi yap, hadi boşan diyecekler arkalarını dönecekler bir süre sonra kalakalıcaksınız öyle.Merhaba arkadaşlar eşimin annesi o kadar kıskanç ve haset bir kadın ki nişanlandığımızda günden beri beni aşırı kıskanıyor. Nişanlandık bir bir söz bileziği alınacak ona bile senin yakına ben ağzımı azıp şunu istiyorum diyen biri olmadığım halde yok bileziğine fazla para veremem. Gelinlik alınacak en ucuzunu aldırır. Ses çıkarmadım hadi neyse nasıl olsa uzak oturucaz farklı şehirde diye pek ses etmedim. Evlendik 6 ay sonra bize misafirliğe geldiler. Evim temiz olduğu halde evin temiz değilmişte eltim evi çok temizmişte falan tabi o zamanlar ben safım ağzımı açamadım saygızışık etmiyim. Aman sorun çıkmasın diye ailemden aldığım terbiye ile sessiz kaldım. Biz bu yüzden eşime patladım. Bayramlarda bir araya geliyoruz. Sürekli elimle kıyas yapmalar. Sürekli eksik yönlerimi eleştirme ler sürekli laf sokmalar ardı arkası kesilmedi. Onun yüzünden evlilikten eşimden soğudum. Asıl sorum şu kıskanç kaynanayla nasıl baş edilir laf sokma var sürekli kıyas var sürekli kendini övme var. Eşime dedim o da gitti konuştu. Bir şey değişmiyor. Bende gittim konuştum.Bir ara bağırdım çağırdım. Ondan sonra en sonda bütün abilerini toplayıp hepsiyle tartıştım. Biraz korktular benden ama bundan sonraki hamlem nasıl olmalı? Siz nasıl baş ediyorsunuz
Bu kadar rahatsızsanız he deyip geçemediyseniz görüşmeyeceksiniz bitti