Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kıskanma falan değil bence,erkekler evlenince aradaki bağı ayarlayamıyorlar, gelinlerinde çoğu o artık benim tavırlarına girince kaynanalarda tepki gösteriyorlar ama adı kıskançlık oluyor,
Gelin neden eşini annesi biraz öpse,sarılsa kıskanır ki?
Bence kıskançlık sadece kayınvalidede değil.
Doğanın kanunu bu gelinle kaynana bir erkeği paylaşamaz :)
Konu sahibi bisey sormus ama ne hikmetse olay tam trrsi gelinlere donmus. Gelin niye kiskandirsin ki. Kayinvalidelerin gelinleri kiskandigi bilimsel bir gercek bununla ilgili veriler var. Istatistikler var. Sosyal arastirmalar var. Bunlar bir yana yasadigim canli ornegim var. Esim bekarkrn ne universite hayatinda ne de ustune 7 yillik hayatta dogru duzgun hoc arayip sormamislar. Baska sehirde is aradigi donemlerde kiralik ev bulamayip bos kuru soguk dukkanlarda yatmis. Aldigi maasi oylece babasina gondermis ev yaptiriyor diye. Nerde yasiyosun nasisin ne yiyip ne iciyosun diyen olmamis. Ben arrarsam konusuyorduk diyor esim. Amaaa ama evlendik noldu
ee oglum gelemedik yaniniza (daha ilk ayimiz) nr yiyip ne iciyorsun
sonraki aylar:
e oglum cok meark ediyorum dolabinizda bisey varmi
cocuguuumm aklim sende napiyosun ne ediyosun
biz geldik oglummm cok ozlrdiiiimmmm
simdi bu kadini ben mi kiskandirdim. Bu arada kayinvalidemle hic sorun yasamadim yasanacak cok olay vardi uymadim. Gormedim duymadim yasamadim. Nolur istisnalar kaideyi bozmaz demeyin. %90 bu hatunlar ogullarini evlendirince saracak yer ariyorlar