Kıskanç Kaynanam !

Eşine de ki; böyle çat kapı misafir gelmeler, gece yarıları telefon edip uyandırmalar vs ben işte verimli olamıyorum performansım düşüyor ve uyarı aldım böyle giderse ben işten çıkarım.annen ne kadar misafir olmasada gelince hizmet etmek gerek ben yoruluyorum bu durum böyle devam ederse zaten ya beni işten çıkarırlar yada ben o duruma gelmeden işyerim ile çıkarım de.Bu erkekler tek maaşa kalacak olunca kedi oluyorlar.

Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Yatak odani kitle anahtarıda yanına al git anlar istenmedgini

Banyo ve wc yi kilitle eve nasıl yetişeceğini bilemesin :D

İşin şakası ama siz evde yokken neden dursun ki evinizde? Şimdiden önünü alamazsanız yakında evinizde misafir bile ağırlar (ki kk tarihinde hiçte az rastlanmış şey değil).

Kusura bakmayın siz haketmişsiniz hayır neden korkuyorsunuz da tepki veremiyorsunuz madem 6 ay sustunuz devam.edin böyle yani ben deli oldum siz ıyi cinnet geçirmemişsiniz

Tavrını koy sen yokken senin evinde kimsenin işi yok zamansız aramalarinada eşine cevap verdirme anlasın hatasını yuh yani çocuk evlendirmek bazı insanlara neden bu kadar ağır geliyor anlayamıyorum seninki evlatsa gelininde başkalarının evladı hiç merhamet yok bazı insanlarda valla Allah sabır versin bacım ne denir böyle kaynanaya zor yanı cekilmez

Ha unutmadan 10 günlük evliyken eşim ailesinin evine gitmişti bende evimdeydim eşimle tartisiyoduk telefonda kV aldı telefonu sen kimsin dedi bana bende geliyrum oraya gelince görürsün kim olduğumu dedim gelme benim evime dedi ben dururmuyum gittim kapıyı açtı hemen sarıldı aşkım benim bebeğim diye ağlıyor birde
Kayınvalidenize bunları söyleyecek cesaretiniz varsa neden ben yokken evime gelmeyin diyemiyorsunuz onu anlamadım. Çok şeyler yaşadım eşimin ailesyle ama asla sizin yaptığınız gibi cüretkar olamadım. Bence siz kayınvalidenizi yola getirirsiniz. Tabi tatlılıkla olanı makbuldür. Saygı sınırlarını çok aşmadan kurallarınızı belirtin. O da kabul etmek zorunda kalacaktır.

Kayinvalidenizin gelmesini engelleyemiyorsaniz gelecegi her gun annenizi de cagirin rahat edemeyecegi icin belki siz yokken gelmeyi birakir..birde kayip camasir olayina dikkat edin buyu falan islerine girmesin esinizle aranizi bozmak icin

Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan

Kaynanana yakin ev tutmakla hatayı bastan yapmissin canım ve yakin olduğun sürece boyle olacak , bi an evvel taşınmaya bak iyi bi gerekçe ile

Profiline bakınca hatırladım,Eşin sana şiddet uyguluyordu ve sonrasında gidip darp raporu almistin.Sikayetci olmadigini kamu davasına donucegini ve bosanacagini yazmıştın.Bir gelişme var mı?

Yardımcı gibi yapılacakları söyle bos boş oturmasın baari .
Yapamam derse bombos eve niye geliyorsun o zaman dersin.

Artık 6 ay olmuş sabrediyorum vay efendim eşimle aram bozulur bu ayakları geçiniz.
Çağırın bi çilingir tüm odaların kapısına bi anahtar yaptırın evden çıkarken mutfak banyo yatak odası her yerin kapısını kilitleyin b8r tek oturacağı oda açık kalsın.
Bak bakalım bir daha gelebiliyor mu?
Tuvaleti gelecek susayacak mecbur gidecek evine.
Dinsizin hakkindan inansız gelir demişler bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş.
Ha bi de ben olsam çocuk için en az 2 sene beklerim bu evliliğin sonu pek aydınlık görünmedi bana.
En kısa zamanda bi aile terapistinden randevu alın belki terapist anlatırsa kafasına dank eder kocanın.

Artık 6 ay olmuş sabrediyorum vay efendim eşimle aram bozulur bu ayakları geçiniz.
Çağırın bi çilingir tüm odaların kapısına bi anahtar yaptırın evden çıkarken mutfak banyo yatak odası her yerin kapısını kilitleyin b8r tek oturacağı oda açık kalsın.
Bak bakalım bir daha gelebiliyor mu?
Tuvaleti gelecek susayacak mecbur gidecek evine.
Dinsizin hakkindan inansız gelir demişler bir şeyler yapmanın zamanı gelmiş.
Ha bi de ben olsam çocuk için en az 2 sene beklerim bu evliliğin sonu pek aydınlık görünmedi bana.
En kısa zamanda bi aile terapistinden randevu alın belki terapist anlatırsa kafasına dank eder kocanın.
Yok canım çilingir filan cagirmasin dayaktan öldürür kocası biz vicdan azabı çekeriz.6 aylık evliyim diyerek sanki başka bir sorun yokmuş portresi çizmiş konu sahibi ama ciddi sorunlari var

Kaynana için gelin arabozan oğulcuğunu elinden alan oğlunun sevgisini çalan el kızıdır. Böyle gelmiş böyle gider. Yapacak birşey yok. Sen değişirsin ama o değişmez.

Merhaba,
2.5 aylık evliyim eşimle 4 sene flört ardından severek evlendik 6 ay nişanlı kaldık nişanlılık döneminde bana karşı ilgisizligini farkettim stresten olabilir diye düşündüm hep düğün gecesi eşim dönüp arkasını yattı yorgunluktandir dedim iyi geceler bile demedi 2.5 ay oldu hala ilişkiye giremedik yaptığım yemekleri beğenmiyor arkasini dönüp yatıyor masaya bıraktığım kaşığın çıkan sesinden bile bağırıyor çok kez tartıştık ailemin evine eşyalarimi toplayıp gitmek istediğimde bırakmadı beni.Bu huzursuzluk devam ettikçe artık dayanamayacagimi söyleyerek ailemi aradım gelin alın beni dayanamıyorum diye eşim bana gidersen git dedi aileler bir araya geldi yine kaldım evimde.10 gündür birçok şey yoluna girmiş gibiydi eskisi gibi bağırmıyor ve birlikte keyifli vakit geçiriyoduk dün akşam dizi izlerken eşime bana karşı duygusal bağın yokmu diye sordum o da Hayır hiçbi zamanda olmayacak dedi ben ağlayarak odaya gittiğimde gel şaka yapıyorum hadi dedi ne yapacağımı bilmiyorum bana bir yol gösterin defalarca konuşmayı denedim konuşmakta fayda etmiyor :KK43:

Herkese merhaba,
Kısa bir süre önce yine eşimle yaşadığım sorunlara dair konu açmıstım evliliğimin 5.ayındayım eşimden 2 kere şiddet gördüm en son ki kavgamızda 1 hafta önce vücudumda belirgin morartilar oluştu ve eşime ne kadar küs kalmaya çalışsamda bir şekilde orta yolu bulduğumuzu zannediyordum ancak bugün 4 yaşındaki yeğenim bi kaç saatligine bana bırakıldı eşimde evden çıkıp gitti ve aradım noldu niye öyle çıktın hışimla diye geldiğimde o çocuk evde olmasın dedi ! Telefonda tartıştık ve artık ona ayrılmak istediğimi söyledim o da ailesinin yanına gitmiş herkes seni duyuyor söyle dedi bende sinirle beni nasıl dövdüğunü vücudumdaki morluklarida bilsinler o zaman dedim babası konuşmaya başladı madem öyle darp raporu alsaydin ne bilelim öyle olduğunu gerçekten dedi bende tamam Alıyorum bugün dedim ardından işyerinde olan kayinvalidemi arayip durumu anlattım babam git rapor al diyor dedim kayinvalidem ben seni arayacagim deyip kapattı dahada aramadi ! sonra eşim oyle bi sinirle geldi ki 4 yaşındaki çocuğun yanında tekrar vurmaya kalkıştı müsaade etmedim ama cocuk cok kortu en cok o zoruma gitti bana ....ol git o raporu al babam bekliyor dedi bende hastaneye gittim amacım o raporu almakti ama doktor polis çağırdı ifade aldılar beni bir yere götürüp psikolog ve sosyolog eşliğinde tekrar ifade verdim şikayetçi olup olmadığım soruldu değilim dedim ama kamu davası açılacakmis eşime bana verilen belgenin fotosunu attım o da beni arayarak artık yüzünü bile görmek istemiyorum defol dedi yani şu an babamın evindeyim bi cikmazdayim seviyorum ama boşanmak nasıl bir duygu nasıl kaldıracağim bilmiyorum lütfen bana bi akıl verin

Senin ne sorunların var ama gitmişsin kaynanaya takılmışsın.

Yok canım çilingir filan cagirmasin dayaktan öldürür kocası biz vicdan azabı çekeriz.6 aylık evliyim diyerek sanki başka bir sorun yokmuş portresi çizmiş konu sahibi ama ciddi sorunlari var
Eski konularına baktım zaten dayak yiyip şikayetçi olmayan bi insan kendisi.
Veridigim tüm tavsiyeleri geri alıyorum dayakçı kocisiyle mutluluklar diliyorum.
Koca çok önemli çok mühim bir şey çünkü.

su baslıkları sorunlu kaynanam dıye degilde eşim diye açsanız....eşim diyemıyorsunuz...kolayı secip sucu etraftaklıre yansıtıyorsunuz....bu kayınvalıdeler neymış boyle

Millet ne rahat olmuş arkadaş ya ben anlamıyorum. Anahtarı mı var ne yapıyor hergün hergün insan tedirgin olur yani ev sahibi evde yokken evde olmaya . Ben evlendiğim gün annemin evinin anahtarını masaya bıraktım. İlim yok artık herkesin ayrı evi var dedim. Sonra babam arkadam ağlayarak aradı kızım neden bıraktın diye ki artık benimde kendi evim var dedim. Kendi annemde olsa kv de de olsa ben yokken evinde işleri yok . Bilirler bunu

Back
X