Kıskanç Kaynanam !

Eski konularına baktım zaten dayak yiyip şikayetçi olmayan bi insan kendisi.
Veridigim tüm tavsiyeleri geri alıyorum dayakçı kocisiyle mutluluklar diliyorum.
Koca çok önemli çok mühim bir şey çünkü.
Ciddi mi diyorsun :oha: şoktayım

Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Kaynana sizde yaşamayı kafaya koymus

Arkadaslar 6 aylık evliyim.Kv nin evi ile 15 dk mesafemiz var evlendik daha biz el öpmeye gitmeden kV 3. 4. 5. Gün benim evimdeydi 6.gün oraya gittik 7.gün 8.gün hep geldi ...Zaten Burdan bi gıcık oldum eşimle gezmeye gidiyoruz arıyor zırt pırt günde 30 kere arıyor ağlıyo sana yemek yaptım gel diyo sana börek yaptım gel diyo hiç karını da al gel demiyo.s gece 12 1 2 düşünmeden arıyo.çalışıyorum eşimde çalıştığı için gündüz ev boş kV sabah 7 de gelip bütün gün benim evimde tek başına duruyo Çok yalanlarini yakaladım sürekli herkes beni çok Seviyo sen bitanesin canım ablam diyorlar bana diyo hem komik hem çıldırtıyo beni Yarın sabah 8 de ise gideceğim hiç haberim yok eşim annem gelecek diyor evine gitsin niye kimse olmadı halde benim evimde kalıyor huzursuz oluyorum karıştırma huyuda var o kadar doluyum ki yazamicam artık :) Varmı böyle sorunları olan
Neden önce eşine sonra kayınvalidene tavrını koymuyorsun.
Neden anahtarın kayınvalidende

Oho bu neki . Biz evin içindeyiz . 1 buçuk senemiz oldu . Daha kârı koca bir yere gidemiyoruz kaynanam cok cok fesat bir insan . Öyle böyle dehil . Niye biz gidersek yani karısını gezdiriyor m üstelik hamileyim ilk çocuğumu kaybettim ve ikinci hamileliğim bir kere huyu değişsin ama nerde . Ilk kızım oldu ve bu ismi rüyamda gördüm bunu koyalım dedi bende koymadım ardından şimdi hamileyim gene rüyasında görmüş tesadüfe bakın gene bunu şunu koyun diyor gelde çıldırma . Ne diye karışıyor. Eltim evi ayrı herkese karışmaz ben evin içindeyim her şeye karışır . Inanır misin hiç markete bile gitmiyorum o kadar fesat biri üstelik eşimde anne kuzusu . Bir an önce evi ayirsam başka ne isterim bana dua et olurmu . Keşke senin yerinde olsam 15 dk bile uzakta oturum nerdeeeee. Üst kata ev yapacaz gene kurtulamiyacam yat kalk sukret

Bizde kocamın ailesinin isteği üzerine balayına cıkamamıstık. Evlerine 15 dk uzaklıkta bağ evleri vardı orada kaldık 5 gün. Ne aptallıkkk... Evlendıgımız gunu sabahı kapı caldı bir bakdık kı kayınpeder adam yüzsüz yüzsüz birde çıktı yukarıda oturdu. Ne yapıyorsunuz bir bakıyım dedim dıyo birde ... Bunların derdi ne biliyomusun aman gelin oglanın aklını basından alıp da bizi unutturmasın kendimizi her an hatırlatalım. Birebir agızlarından duydum... Bu iş şakaya gelmez canım. Nasıl başlarsan öyle gider . Çiz sınırlarını... Duracakları yeri bilmezlere ilerde kocanla çok aran bozulur ...

Eski konularına baktım zaten dayak yiyip şikayetçi olmayan bi insan kendisi.
Veridigim tüm tavsiyeleri geri alıyorum dayakçı kocisiyle mutluluklar diliyorum.
Koca çok önemli çok mühim bir şey çünkü.
koca dayakta atsa...aldatsada...şiddet uygulasada..kadının parasınıda yese...yok suc kocada degil kayınvalıdede...gorumcede...eltide...

Back
X