Konuştum tabii bazen şakalaşmaya bile gider ucu karşıdakine kesin eminse kıskanmıyor sanırım yada bazen öyle aman ne bileyim benimde kafa karışık iyice çalışmamıda istemiyor sırf kıskançlık yüzünden ama atama bekliyorum olursa tabii ki dinlemeyeceğimpeki 8 yıllık evliliğinizde hiçmi bir adamla konuşmadınız?
hayat bu mutlaka bir sohbet,muhabbet olacak
erkek akrabalarınızla konuşmanıza müsade ediyor mu?
aslında bu çalışma mevzusunu evlenmeden önce konuşsaydınızKonuştum tabii bazen şakalaşmaya bile gider ucu karşıdakine kesin eminse kıskanmıyor sanırım yada bazen öyle aman ne bileyim benimde kafa karışık iyice çalışmamıda istemiyor sırf kıskançlık yüzünden ama atama bekliyorum olursa tabii ki dinlemeyeceğim
Nişanlanmadan önce verdi o sözü bana o nedenle şuan sadece istemiyorum ama sen bilirsin diyebiliyor bu zamana kadarda istemiyo diye bende istemedim ama hayatta evde otur otur tüketmeye gelmiyo çalışınca belki değişir ümidindeyimaslında bu çalışma mevzusunu evlenmeden önce konuşsaydınız
çalışmak istiyorum diye söz alsaydınız, bir şey diyemezdi belki,yoksa yeni gelişen bir olay mı?
Yok cnm değildi ben anlattım bizimde böyle huy var otu b.ku anlatırız birbirimize
normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
Benimkide ilk evlendiğimiz yıllar böyleydi ben ne yaptım adam bensiz dışarı çıkma dedi birgün fatura ödencek parayı koymuş öde dedi ödemedim sebebini sorunca sen çıkma dedin bende gidemedim aşkım adam çok öfkelendi ama dediği lafı yiyemez sonuçda erkeklik gururu var annesi ablaları bir yere gidecegiz ben gitmedim sorunca iyi yapmışsın dedi zamanla zipzipin yaş sorusu gibi kabak tadı verdi kendi sıkıldı vazgeçti 3. Cüsü kg aldım hiç uğraşmadım sebebini sorunca sen benim bırak yürüşe gitmeyi dışarı çıkmama izin vermiyorsun dedim adam günlerce yalvardı çık aşkım çıkkk yani onu kendi silahıyla vurdum giyimime halen karışır ama aşırıya kaçmaz çünkü ondada yaptım yapacağımı 4 beden büyük kıyafet giyip evde oturunca bu ne hal babaannemmisin dedi evet o kadar güvensizsinki benim kendime olan güvenimide yitirttin dedim ooo kuzum ben bu mutsuz içi geçmiş hatunu istemiyorum çünkü ona aşık olmadım dedi bu sorunu aştık çok az karışır malum benim donu sergileme huyum vardır bi türlü o beli gizlemeyi öğrenemedim gitti
normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
Bu kadar önemsiz bir konuyu neden anlatma gereği duydun anlamadım eşinin huyunu 8 yılda öğrenmişsindir.Yok cnm değildi ben anlattım bizimde böyle huy var otu b.ku anlatırız birbirimize
Bu neyi değiştirir?Ne zamandir evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?