Kıskanç kocam :(

Öğretmenler hep gozumde guclu,iradeli,kapı gıbı saglamken..kk sayesinde onlarında aslında normal insan olduklarını anladım..

Çok garıp ya,ünlü bırının aslında tuvaletını yapan bı ınsan olduğunu bilmek gıbı bişe..

kadın öğretmen değilim dedi,bir kaç mesajında :)
kendiside veli,adam da bir velinin kocası :)

peki 8 yıllık evliliğinizde hiçmi bir adamla konuşmadınız?
hayat bu mutlaka bir sohbet,muhabbet olacak
erkek akrabalarınızla konuşmanıza müsade ediyor mu?

peki 8 yıllık evliliğinizde hiçmi bir adamla konuşmadınız?
hayat bu mutlaka bir sohbet,muhabbet olacak
erkek akrabalarınızla konuşmanıza müsade ediyor mu?
Konuştum tabii bazen şakalaşmaya bile gider ucu karşıdakine kesin eminse kıskanmıyor sanırım yada bazen öyle aman ne bileyim benimde kafa karışık iyice çalışmamıda istemiyor sırf kıskançlık yüzünden ama atama bekliyorum olursa tabii ki dinlemeyeceğim

aslında bu çalışma mevzusunu evlenmeden önce konuşsaydınız
çalışmak istiyorum diye söz alsaydınız, bir şey diyemezdi belki,yoksa yeni gelişen bir olay mı?

aslında bu çalışma mevzusunu evlenmeden önce konuşsaydınız
çalışmak istiyorum diye söz alsaydınız, bir şey diyemezdi belki,yoksa yeni gelişen bir olay mı?
Nişanlanmadan önce verdi o sözü bana o nedenle şuan sadece istemiyorum ama sen bilirsin diyebiliyor bu zamana kadarda istemiyo diye bende istemedim ama hayatta evde otur otur tüketmeye gelmiyo çalışınca belki değişir ümidindeyim

Yok cnm değildi ben anlattım bizimde böyle huy var otu b.ku anlatırız birbirimize

O zaman sen önce tedaviye kendinden başla kiz(çene ni tutabilme dolayisi ile gereksiz şeyleri anlatmama gibi) belki adam tedavi olmaktan kurtulurYoksa kiskanilmak hhoşuna mi gidiyor

Hem o otlardan esin hic anlatmiyormu

Benimkide ilk evlendiğimiz yıllar böyleydi ben ne yaptım adam bensiz dışarı çıkma dedi birgün fatura ödencek parayı koymuş öde dedi ödemedim sebebini sorunca sen çıkma dedin bende gidemedim aşkım adam çok öfkelendi ama dediği lafı yiyemez sonuçda erkeklik gururu var annesi ablaları bir yere gidecegiz ben gitmedim sorunca iyi yapmışsın dedi zamanla zipzipin yaş sorusu gibi kabak tadı verdi kendi sıkıldı vazgeçti 3. Cüsü kg aldım hiç uğraşmadım sebebini sorunca sen benim bırak yürüşe gitmeyi dışarı çıkmama izin vermiyorsun dedim adam günlerce yalvardı çık aşkım çıkkk yani onu kendi silahıyla vurdum giyimime halen karışır ama aşırıya kaçmaz çünkü ondada yaptım yapacağımı 4 beden büyük kıyafet giyip evde oturunca bu ne hal babaannemmisin dedi evet o kadar güvensizsinki benim kendime olan güvenimide yitirttin dedim ooo kuzum ben bu mutsuz içi geçmiş hatunu istemiyorum çünkü ona aşık olmadım dedi bu sorunu aştık çok az karışır malum benim donu sergileme huyum vardır bi türlü o beli gizlemeyi öğrenemedim gitti

Canim bu cozulmez ben evli deilm nisanliyim benim nisanlimi ben kiskaninca karisinca sorun olur :) o herseye karisir ruj surerim eline alir peceteyi bi guzel siler kacsamda yakaliyor valla ruja karsi alerjisi var kirmizi oje etek fln gysem elbise fln gysem oo kıyamet kopar 7 yildir taniyorum kendisini hep aynı ama artik okdr alistmki bisi demeese herhalde zoruma gidrr :) valla sevdgm icn mutluyum buddurumdan ama evlenınce bende bunalirmiym senin gibi bilmem :)

Öneriler guzel :)

Anladığım kadar öğretmensiniz.Yeni evlsiniz , eşinin ilk kız arkadaşı sen misin .Fazla kıskançlık normal bir davranış değil.

Eşinin huyunu değiştirebileceğini sanmıyorum,uğraşsan da çoooook uğraşırsın. Söylemeseydin keşke konuştuğunuzu o adamla. Sonuçta ne için konuşmak durumunda kaldığın ortada...

Ne yazık ki benimki de öyle...
Hatta gecen sabah ben servise binerken aynı yerde biri daha biniyor. Başka kurumdan
Buda bunu gördü... vay efendim neymiş.... adam bana yanaşır gibi yapıyormuş bir ton söylendi.
Ya diyorum ki saçmalama, servis kapısına yönelirken mecbur adam benim kapıdan girdiğim istikamete yönelecek..
Sınırlarımı çok zorluyor.. bu saçma kıskançlıklar gerçekten çok sinir bozucu

sanki millet dizildi beni bekliyor asılmak için...
Yani diyeceğim şuki seni iyi anlıyorum. İnsan kendini tedirgin hissediyor. Değişmesi için konuştum ama yok değişmiyor.

eşiniz olmadan da bir şeref ve namus taşıyordunuz bunu hatırlatın
evli bir bayan olarak bir erkekle nasıl muhatap olacağınızı bildiğinizi söyleyin kendisine

Tayt sen nasil bir seysin de her evlilikte bir vukuatin var bizimde en buyuk kiskancligimiz bu zaten,ben tayt giyince dunyasi yikiliyo adamin.sanki memlekette tek tayt giyen onun karısı olucak.cok sinir oluyorum bazen

Bu ne ilkellik ya ! Görevinin gereği senin velilerle diyalog kurmak.
Öğretmenlik "sınıfta anlat çık git" bir meslek mi ? O çocukları veliler ve öğretmenler karşılıklı fikir alışverişi yaparak eğitecek, öğretecek. Eşine bunları hatırlat bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…