• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç kocam :(

görmediği ve tanımadığı bi adamla görüştüğünüzden nasıl haberdar oldu?

normalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
BELKİ SİZİN BİLMEDİĞİNİZ AMA EŞİNİZİN BİLDİĞİ YANLIŞ BİR DURUM VARDIR ORTADA :(

Bir öğretmensiniz ve eşiniz velilerle ilişkilerinize mi karışıyor? Yok artık. Ne hadsizlik. Ne yapıyorsunuz, arsızlık mı, namussuzluk mu? Üstelik eşiniz adamı tanımıyormuş bile değil mi? Yani oturup benim bir suçum var mı diye düşünmeniz hata. Gerçekten bunu ciddi ciddi düşünüyor musunuz?
Bir de açıkçası çocuğumun öğretmeni olsanız, eşim gelip sizinle konuşmaya kalksa ve sırf eşiniz istemiyor diye çocuğum hakkında onunla konuşmaktan kaçınsanız, veli olarak bizim nasıl bir tavır sergilememizi beklerdiniz? Gerçekten merak ettim.

peki bu olayı nereden biliyor bu kadar kıskançsa bu basit olayı neden anlattın kendisine.

karton alınacak demişsin alt tarafı yani

Kıskançlığın nedenleri
Hastalık
Güvensizliğin altında yatan bir geçmiş
yada kişi kendinden bilir işi
kendisi dışarıdaki bayanlara karşı art niyetle bakıyorsa size de öyle olacağını düşünebilir

birazda hakketme durumu olmus sizde.
siz boyle detaylari anlatirsaniz kafasinda kurar erkekler.
bende dusundum nerden duydu da boyle dusundu diye :KK66:
esiniz biraz fazla kiskanc degistirilemez tedavi edilebilir ama bunu ona soylemek bile zor olabilir, biraz ceneye hakim olunmali.
bende böyle hissettim
kıskandırmak ister gibi
bu takıntılı kıskanç yapısı hoşuna gidiyor gibi geldi

Bir öğretmensiniz ve eşiniz velilerle ilişkilerinize mi karışıyor? Yok artık. Ne hadsizlik. Ne yapıyorsunuz, arsızlık mı, namussuzluk mu? Üstelik eşiniz adamı tanımıyormuş bile değil mi? Yani oturup benim bir suçum var mı diye düşünmeniz hata. Gerçekten bunu ciddi ciddi düşünüyor musunuz?
Bir de açıkçası çocuğumun öğretmeni olsanız, eşim gelip sizinle konuşmaya kalksa ve sırf eşiniz istemiyor diye çocuğum hakkında onunla konuşmaktan kaçınsanız, veli olarak bizim nasıl bir tavır sergilememizi beklerdiniz? Gerçekten merak ettim.
Öğretmen değilim canm

bende böyle hissettim
kıskandırmak ister gibi
Alakası yok ne diye kıskanıp huzurumu bozsun isteyeyim . Konu gereği laf arası geçti olay oturup direk bu konuyu anlatmadım yani benim için sıradan olduğu için o an yine kıskançlık yapar diye düşünemedim

Kıskançlığın nedenleri
Hastalık
Güvensizliğin altında yatan bir geçmiş
yada kişi kendinden bilir işi
kendisi dışarıdaki bayanlara karşı art niyetle bakıyorsa size de öyle olacağını düşünebilir
Bana yeni evli iken şunu demişti
Sen çok güzelsin beni beğenmez ve asla evet demezsin diye düşünmüştüm
Sanırım sebep çoğunlukla bu

Bana yeni evli iken şunu demişti
Sen çok güzelsin beni beğenmez ve asla evet demezsin diye düşünmüştüm
Sanırım sebep çoğunlukla bu
Eşim de bana bunu bir çok kez söyledi
dışarıdan insanlarda hep söyler senin eşin çok kıskanıyordur derler
ama bunun güzellikle ilgisi yok

O zaman sen önce tedaviye kendinden başla kiz(çene ni tutabilme dolayisi ile gereksiz şeyleri anlatmama gibi) belki adam tedavi olmaktan kurtulur:KK70:Yoksa kiskanilmak hhoşuna mi gidiyor:KK53:

Hem o otlardan esin hic anlatmiyormu:rolleyes:
Oda anlatır bol bol o otlardan :KK45: dediğin dğru çenemei tutabilmek için tedavi bana şart :KK53::KK53:

bende böyle hissettim
kıskandırmak ister gibi
burda da hiç sıkılmış gibi yazmıyorsun
uçuk kaçık yazışmaların
ayy napıcaz bu kocalarla
ay ben güzelim kocamdan
hele şu son yazdığım çok çocukça geliyor bana :)

uçuk kaçık yazışmaların
ayy napıcaz bu kocalarla
ay ben güzelim kocamdan
Sıkılmış olsaydım ne yapmalıydım nasıl davranmalıydım anlamadım bi açarmısın ? Ben eşimden güzelim demedim eşimin kullandığı cümleyi söyledim ve sanırım kıskançlık sebebi bu olabilir dedim ve gelen sorular üzerine cevap yazıyorum

uçuk kaçık yazışmaların
ayy napıcaz bu kocalarla
ay ben güzelim kocamdan
Bencede banada sankı hosuna gıdıyomus ozellıkle anlatıyomus gıbıme geldı.benım esım de cok kıskanc normalde herseyı anlatırım ama kıskancagı seylerı es gecerım

Sıkılmış olsaydım ne yapmalıydım nasıl davranmalıydım anlamadım bi açarmısın ? Ben eşimden güzelim demedim eşimin kullandığı cümleyi söyledim ve sanırım kıskançlık sebebi bu olabilir dedim ve gelen sorular üzerine cevap yazıyorum
ben bu konuyu neden açtığını anlamadım
o yüzden yazdım bunları
hem kocam kıskanç diye konu açıyorsun
sonra işi geyiğe çeviriyorsun madem memnunsun
o zaman dert bölümüne neden konu açıyorsun orasını anlamadım sadece :)

Back
X