Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BELKİ SİZİN BİLMEDİĞİNİZ AMA EŞİNİZİN BİLDİĞİ YANLIŞ BİR DURUM VARDIR ORTADAnormalde çok iyi giden bir evliliğim var eşim saygılı ve beni çok sever tabii bende onu dediğim herşey mutlaka eninde sonunda yapılır yada yapmaya çalışır ama çok sinirli şiddet yok ama bağırır çağırır bazende sözlerin dozunu kaçırır ve aşırı kıskanç şuan küsüz sebep bugün okulda bir veli ile konuşmam . Adamın karısı doğum yaptı çocuklarını o getiriyor başta eşim bana sakın o adama eşin nasıl oldu falan diye muhabbet etme demişti bugünde yolda bayanlarla konuşurken adam geçiyordu yanımızdan karton alınacakmış onu söyledim oda döndü geri aldı ne muhabbet ne bişey . Bizim beyefendi akşam beri surat 5 karış oturuyordu yatarkende bak bi daha o adamla konuşmayacaksın diye başlayınca sinirlerim zıpladı salona geçtim . Sizce haksız olan benmiyim yada bu kıskançlık olaylarını napıcam off bunaltıyor bazen ..
bende böyle hissettimbirazda hakketme durumu olmus sizde.
siz boyle detaylari anlatirsaniz kafasinda kurar erkekler.
bende dusundum nerden duydu da boyle dusundu diye
esiniz biraz fazla kiskanc degistirilemez tedavi edilebilir ama bunu ona soylemek bile zor olabilir, biraz ceneye hakim olunmali.
Öğretmen değilim canmBir öğretmensiniz ve eşiniz velilerle ilişkilerinize mi karışıyor? Yok artık. Ne hadsizlik. Ne yapıyorsunuz, arsızlık mı, namussuzluk mu? Üstelik eşiniz adamı tanımıyormuş bile değil mi? Yani oturup benim bir suçum var mı diye düşünmeniz hata. Gerçekten bunu ciddi ciddi düşünüyor musunuz?
Bir de açıkçası çocuğumun öğretmeni olsanız, eşim gelip sizinle konuşmaya kalksa ve sırf eşiniz istemiyor diye çocuğum hakkında onunla konuşmaktan kaçınsanız, veli olarak bizim nasıl bir tavır sergilememizi beklerdiniz? Gerçekten merak ettim.
Alakası yok ne diye kıskanıp huzurumu bozsun isteyeyim . Konu gereği laf arası geçti olay oturup direk bu konuyu anlatmadım yani benim için sıradan olduğu için o an yine kıskançlık yapar diye düşünemedimbende böyle hissettim
kıskandırmak ister gibi
bu takıntılı kıskanç yapısı hoşuna gidiyor gibi geldi
Bana yeni evli iken şunu demiştiKıskançlığın nedenleri
Hastalık
Güvensizliğin altında yatan bir geçmiş
yada kişi kendinden bilir işi
kendisi dışarıdaki bayanlara karşı art niyetle bakıyorsa size de öyle olacağını düşünebilir
Eşim de bana bunu bir çok kez söylediBana yeni evli iken şunu demişti
Sen çok güzelsin beni beğenmez ve asla evet demezsin diye düşünmüştüm
Sanırım sebep çoğunlukla bu
Öğretmen değilim yeni evlide değilim evet ilk kız arkadaşı benimAnladığım kadar öğretmensiniz.Yeni evlsiniz , eşinin ilk kız arkadaşı sen misin .Fazla kıskançlık normal bir davranış değil.
Oda anlatır bol bol o otlardanO zaman sen önce tedaviye kendinden başla kiz(çene ni tutabilme dolayisi ile gereksiz şeyleri anlatmama gibi) belki adam tedavi olmaktan kurtulurYoksa kiskanilmak hhoşuna mi gidiyor
Hem o otlardan esin hic anlatmiyormu![]()
Evet nerden öğrendi konuştuğunu esinbu olay yasanirken esiniz yaninizda miydi?
burda da hiç sıkılmış gibi yazmıyorsunbende böyle hissettim
kıskandırmak ister gibi
bu takıntılı kıskanç yapısı hoşuna gidiyor gibi geldi
Zaten konuda defalarca yazdım cnm laf arası konuşurken ben söylemiş bulundumEvet nerden öğrendi konuştuğunu esin
Sıkılmış olsaydım ne yapmalıydım nasıl davranmalıydım anlamadım bi açarmısın ? Ben eşimden güzelim demedim eşimin kullandığı cümleyi söyledim ve sanırım kıskançlık sebebi bu olabilir dedim ve gelen sorular üzerine cevap yazıyorumburda da hiç sıkılmış gibi yazmıyorsun
uçuk kaçık yazışmaların
ayy napıcaz bu kocalarla
ay ben güzelim kocamdan
hele şu son yazdığım çok çocukça geliyor bana :)
Bencede banada sankı hosuna gıdıyomus ozellıkle anlatıyomus gıbıme geldı.benım esım de cok kıskanc normalde herseyı anlatırım ama kıskancagı seylerı es gecerımburda da hiç sıkılmış gibi yazmıyorsun
uçuk kaçık yazışmaların
ayy napıcaz bu kocalarla
ay ben güzelim kocamdan
hele şu son yazdığım çok çocukça geliyor bana :)
CNM EŞİN İSTEMİYOSAN KONUŞMA MECBUR DEĞİLSİN Kİ KONUŞMAYA, KISKANIYO ADAM NE GÜZEL :)Öğretmen değilim yeni evlide değilim evet ilk kız arkadaşı benim![]()
ben bu konuyu neden açtığını anlamadımSıkılmış olsaydım ne yapmalıydım nasıl davranmalıydım anlamadım bi açarmısın ? Ben eşimden güzelim demedim eşimin kullandığı cümleyi söyledim ve sanırım kıskançlık sebebi bu olabilir dedim ve gelen sorular üzerine cevap yazıyorum