KISKANÇ KUZEN !!!!

bozze

Biliyorsun Sen Bir Meleksin
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
79
17
13
SELAM ARKADAŞLAR GEÇEN PAZAR GÜNÜ NİŞANIM OLDU. AMA BURNUMDAN GELDİ. ÇOOOK AŞIRI SAMİMİ OLDUĞUM KUZENİM BAŞKA ŞEHİRDEN NİŞAN İÇİN GELDİ .AMA İLK GÜNDEN DAMADI SORGULADI HESABA ÇEKTİ.DAMATTA BİZİM ÖZELİMİZİ NEDEN ANLATAYIM DİYE TEPKİ VERDİ. AMAN ALLAHIM KIYAMETLER KOPTU.... KUZENİM DİYOR BİLSEM GELMEZDİM ELİN OĞLU BANA NE DEDİ FALAN... ARDINDAN AMCAM DİYOR NİŞANDA EN PAHALI TATLI OLSUN DEDİM ÇOKK PAHALI O TATLI. DİYOR KIZIM ŞİMDİDEN ELİN OĞLUNA KIYMIYOSUN... İNANIN SİNİRDEN AĞLADIMMMM EN MUTLU GÜNÜMDE ... HAKKIMI HELAL ETMİYORUMM O KIZA...ONU KUAFÖRE GÖTÜRDÜM ONA NİŞANDA TEPSİ PARASI VERDİLER... BUNA RAĞMEN NANKÖR ÇIKTI.. KİM BİLİR ARKAMDAN NELER ANLATIYORDUR ANNESİNE...UMARIM DÜĞÜNE GELMEZ.... !!!!!!

SİZ SİZ OLUN KİMSEYLE FAZLA SAMİMİ OLMAYIN DERİM...

SİZCE BUNDAN SONRA NASIL DAVRANMALIYIM ...

Seni sevdiği için koruma içgüdüsü ile sorgulamış olabilirmi? Daha önceden tanışıyorlarsa saçmalamış ilk defa görüyorsa seni zor duruma düşüreceğimi düşünemeden sevgisinden yapmış olabilir .. Amcan cidden biraz ayıp etmiş ama İnan bana bu tip huzursuzluklar her nişanda sözde düğünde vs olabiliyor lütfen canını daha fazla sıkma umarım düğünün harika geçer şimdiden mutluluklar dilerim canım

Sorguya çekti derken neler sordu ki çok mu özeline girdi? Yüzeysel şeyler sorduysa nişanlın cevap verebilirdi.

Elin adamı dediği kişiye hesap sormuş kuzeniniz..
Helallik meselesine gelince.
Yaptığınız şeyi helal etmemeniz hoş değil..

kuzenin çok meraklı ve adamı ilk günden sıkmış mutluluklar dileyip susmalıydı kanaatimce :)

Sakin ol öncelikle o caps lock tuşunu kapat..
Sorguya çekti derken neler sordu mesela?
Ay kahkaha attım ya sakince o klavyeyi yere bırak
Olur öyle şeyler takılma bu kadar sen de değer mi saçma sapan iki laf için en güzel gününü üzgün geçirmeye boşveeer bazen en yakının her şeyi kendine hak görür yaparım ederim ben en yakınıyım diye bakar ondan oluyo

Ben niye bu kadar abarttığınızı anlayamadım. Bu kadar kötü ne sormuş olabilir ki kuzeniniz? Anlattıklarınızda bi kıskançlık göremedim.

bazı insanlar hakkatten fesatça yaklaşıyorlar kuzen müzen çağrılmaz nişana yap aile arasında düğünde zaten muhattap olmayacan kafan rahat evlenirsin..ona göre davran bundan snra..

Ne sormuş yani ilk ne zaman mı öpüştünüz dedi maaşın mı ne dedi.
Anlamadım korumak için yani bizden kız almak kolay değildir edasıyla üzme kuzenimi düzgün davran filan mı dedi?
Tatlı muhabbetti de anlayamadım ama benim annem de der bazen herşey güzel olsun pişman olma çok ta acıma iyisi olsun der(hiç kıyamaz ama neyse). Ama herkesın maddi durumu yani. Ellerinden geldiği kadarıyla

Elin adamı dediği kişiye hesap sormuş kuzeniniz..
Helallik meselesine gelince.
Yaptığınız şeyi helal etmemeniz hoş değil..
Katılıyorum. Ben neler yaşadım bu zamana kadar en kötüsünde bile hakkımı helal etmiyorum demedim. Biraz sakin düşünmeye bak o elin adamı dediğin benim nişanlım diyebilirdin kuzenine, ilk defa tanışıyorlar bir de arada sen ortamı yumuşatsaydın ya da sen müdahale olsaydın keşke. Bu arada amcası ne demiş anlamadım

anlattıklarınızdan yola çıkarak kuzeninize direkt kötü niyetli diyemeyiz. samimi oluşunuzdan cesaret almış belli ki. ama babasının oğlu gibi nişanlınızı sorguya çekmesi de hadsizce bir hareket. küsmeyin, kalp kırmayın ama araya bir tık mesafe koyun bence.

Gözüme tuhaf geliyor büyük yazı tipi.
Konu sahibi hala cevap veremedi...
Kuzenine bir şey yapmış olmasın sakın

Pek bişey anlamadım. Kuzenin özelinize girecek kadar ne sormuş olabilir ki? Eminim yüseysel şeylerdir.

Amcan da en pahalı tatlıyı alın gelin dememiştir heralde. Olsa olsa baklava alınsın demiştir mesela. Buna o çok pahalı diye cevap verilmez, ayıptır. Karşı tarafa da bunu al diye söylenmez, o da ayıp. Siz daha kendi ailenizi idare edemiyorsunuz, nişanlılık evresinde ya sa evlenince bir ömür boyu iki tarafı nasıl idare edeceksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…