KISKANÇ KUZEN !!!!

olayı daha sakince anlaıtırsanız noktalama işaretleriyle sanırım daha iyi konuşcaz anlaşılmıyor.

olay nedir ya ben ortada bir şey göremedim , kuzenler takılır böyle okadar da olur bizde akrabamızın kızına apartmandan çıkıp köye gelin gidiceksin yapamazsın edemezsin diye dır dır etmiştik ama gülüp geçmişti daha bir sürü şeyine karışmıştık herkeste olan birşey bu azıcık eleştiri kaldırcak kapasite olmalı, insanların her dediğini takmamalı gülüp geçmeli..

Gözüme tuhaf geliyor büyük yazı tipi.
Konu sahibi hala cevap veremedi...
Kuzenine bir şey yapmış olmasın sakın
Ona büyük harflerle uzun uzun mesaj atıyor da olabilir engel olmak lazım
Şaka bir yana sakin düşünse kendini üzmeye değmeyeceğini anlayacak aslında konu daha sıcak anladığım kadarıyla

öyle bir detay mı vardı görmemisim nerde yazıyorrr
yazıyı nasıl okudun sen
onu kuaföre götürdüm nişan tepsisi parası verildi.....diye devam ediyor son paragraf(paragraf arama bulamazsın son düzlüklerde)

iyi bulmuşun ben ikinci yazdığını görmeden yazmıştım bunu)

tatlı olarak kilosu 45 tl olan güzel alalım mı dedi amca sözlüm yetim durumu pek yok bu pahalı tutarda tatlıyı alacak parası olmaz sonuçta 100 kişi gelecekti... bunu söyledim hemende ters anladılar..

Ona büyük harflerle uzun uzun mesaj atıyor da olabilir engel olmak lazım
Şaka bir yana sakin düşünse kendini üzmeye değmeyeceğini anlayacak aslında konu daha sıcak anladığım kadarıyla

Bilmem ya şimdi ben dayımın kız ark. neler yaptım kızlar da benim hakkımda böyle düşünüyordu galiba

tatlı olarak kilosu 45 tl olan güzel alalım mı dedi amca sözlüm yetim durumu pek yok bu pahalı tutarda tatlıyı alacak parası olmaz sonuçta 100 kişi gelecekti... bunu söyledim hemende ters anladılar..
Nişanlınızın durumu kötüyse neden 100 kişilik bir nişan yaptınız ki? Evde aile arasında yapsaydınız o zaman. Neyse tatlı işini geçelim. Kuzen ne sordu asıl hepimiz onu merak ediyoruz.

Sen doğru olanını yapmışsın bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok ağzından çıkanı kulağı duymayan insalar heryerde var kapat kulaklarını duyma kimseyi memnun edemezsin, artık para işlerine sen de hakimsin yavaş yavaş ne kadarı sizi zorlamazsa öyle yapın

konu sahibi şimdi hakikaten kızabileceğimiz bir olay düşünüyor galiba...nerdesin kardeş attın kuyuya taşı kaçtın

sözlüme sorduğuu sorular ...

gerçekten ciddi misin kuzenimle.

kuzenimle kaç kere görüştünüüz...

bu nişan formalite olmasın enişte bey gibi saçma sorular.
ve nişanlım tepki gösterdi.. bende ikisini uyardım kuzenim başladı bağırarak ben gidicem bilsem gelmezdim demeye... oturdum ağladım ... yaptıklarınız beni üzüyor dedikçe kuzenim üstüme geldi benimle tartıştı... arkadaşlar dalga geçenler en mutlu gününüzde size bunlar yapılsa bir hiçççç uğruna sizde üzülürdünüz

ben de merak ettim, ne kadar özeline girmiş olabilir ki? bi de kuzen hem de samimiyiz diyosun muhtemelen damat bey'e! kızımıza iyi bak, o yalnız değil ayağını denk al demeye getirmiştir.. nişanlın da sert tepki vermiş.. demek benim eşimin yerinde olsa kıyameti kopartırdı. benim dayım düğün günü düğünün ortasında eşimin yanına gelip bana bak bu kız sahipsiz değil, iyi bak kızımıza yoksa dıııttttttt demiş. o küfür kısmını duymadım ben ama bişeler dediğinin farkındaydım. ki sözleşmiş gibi bütün akrabalarım sırayla kızımıza iyi bak demiş durmuş...

siz boş verin 45 tl lik tatlı mı olurmuş 100 kişiye.kaldı ki nişan kız tarafınındır amca kıyamıyor diyeceğine çıkaraıp para verseydi.ben o aileyi pek iyi niyetli görmedim.soru nasıl sorulur ki daha yeni tanıştıgı kişiye, bir bu kızın neresini beğendin diye sormadığı kalmış sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…