kuaföre giden kuz
en nasıl erkek olsun arkadaşım
Ona büyük harflerle uzun uzun mesaj atıyor da olabilir engel olmak lazımGözüme tuhaf geliyor büyük yazı tipi.
Konu sahibi hala cevap veremedi...
Kuzenine bir şey yapmış olmasın sakın
ahahaaa simdi okudummmkuaföre giden kuz
en nasıl erkek olsun arkadaşım
Kimde yok kiBende de var bu kuzenlerden
yazıyı nasıl okudun senöyle bir detay mı vardı görmemisimnerde yazıyorrr
yazıyı nasıl okudun sen
onu kuaföre götürdüm nişan tepsisi parası verildi.....diye devam ediyor son paragraf(paragraf arama bulamazsın son düzlüklerde)
Pek bişey anlamadım. Kuzenin özelinize girecek kadar ne sormuş olabilir ki? Eminim yüseysel şeylerdir.
Amcan da en pahalı tatlıyı alın gelin dememiştir heralde. Olsa olsa baklava alınsın demiştir mesela. Buna o çok pahalı diye cevap verilmez, ayıptır. Karşı tarafa da bunu al diye söylenmez, o da ayıp. Siz daha kendi ailenizi idare edemiyorsunuz, nişanlılık evresinde ya sa evlenince bir ömür boyu iki tarafı nasıl idare edeceksiniz?
Ona büyük harflerle uzun uzun mesaj atıyor da olabilir engel olmak lazım
Şaka bir yana sakin düşünse kendini üzmeye değmeyeceğini anlayacak aslında konu daha sıcak anladığım kadarıyla
Nişanlınızın durumu kötüyse neden 100 kişilik bir nişan yaptınız ki? Evde aile arasında yapsaydınız o zaman. Neyse tatlı işini geçelim. Kuzen ne sordu asıl hepimiz onu merak ediyoruz.tatlı olarak kilosu 45 tl olan güzel alalım mı dedi amca sözlüm yetim durumu pek yok bu pahalı tutarda tatlıyı alacak parası olmaz sonuçta 100 kişi gelecekti... bunu söyledim hemende ters anladılar..
Sen doğru olanını yapmışsın bunda yanlış anlaşılacak bir şey yok ağzından çıkanı kulağı duymayan insalar heryerde var kapat kulaklarını duyma kimseyi memnun edemezsin, artık para işlerine sen de hakimsin yavaş yavaş ne kadarı sizi zorlamazsa öyle yapıntatlı olarak kilosu 45 tl olan güzel alalım mı dedi amca sözlüm yetim durumu pek yok bu pahalı tutarda tatlıyı alacak parası olmaz sonuçta 100 kişi gelecekti... bunu söyledim hemende ters anladılar..
Gözüme tuhaf geliyor büyük yazı tipi.
Konu sahibi hala cevap veremedi...
Kuzenine bir şey yapmış olmasın sakın
Söyleyiş tarzına göre değişir, ben her eniştemle uğraşırım hala ama severler beni. Fesat olmamak lazımBilmem ya şimdi ben dayımın kız ark. neler yaptım kızlar da benim hakkımda böyle düşünüyordu galiba
Bir de büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geliyor...
tatlı olarak kilosu 45 tl olan güzel alalım mı dedi amca sözlüm yetim durumu pek yok bu pahalı tutarda tatlıyı alacak parası olmaz sonuçta 100 kişi gelecekti... bunu söyledim hemende ters anladılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?