KISKANÇ KUZEN !!!!

Haklısın canım benim dalga geçiyor değiliz zaten sadece sen de biraz büyütüyorsun olayı çok afedersin kuzenin patavatsızmış ama senin abarttığın kadar büyük bir olay yok aynı tür şeyler benim de başıma geldi ağzı olan konuşuyor boşver o gün senin günün üzüldüğüne ağladığına değdi mi

canımm lütfen bi sakinleş, bu sorular aslında gayet masumane ve seni korumak için sorulmuş sorular gibi geldi bana... hani bu kız sahipsiz değil bilesin demeye çalışmış.. bence...

nişanlanan insana ciddi misin diye sorulur mu kuzeniniz biraz mal galiba

kesin sizin nişanlanmanızı kıskanmıştır

bunu mu duymak istiyorsunuz

bence siz de nişanlınız da abartmışsınız, ne var sinirlenecek ağlayacak

benim de nişanlımın maddi durumu yok ama sağolsun elinden geleni yapıyor, nişan günümüzde hep güleryüzlüydü kendisine takılan hatta köşeye sıkıştıran herkese güler yüzle davrandı, kız alıyor elbet sıkıştıracaklar..

ya da kuzeninizin genel karakteri böyleyse nişanınızda onu kitleseydiniz birine, bir akrabanıza başka bir kuzeninize böylece yaklaşamazdı size..

kaç yaşındasınız,,,özellikle kuzenini soruyorum..

kızlar benim sorduğum konu kapatmadılar ardarda tartışma için seslerini yükseltttiler... bir ceviz kabuğunu doldurmuyordu ... bin pişman ettiler beni ... bazı arkadaşlar alay ediyor.. gırgır geçiyor... komşular seslerine geldi.. evimizin tadı kaçtı hiç beklemiyordum açıkçası

ne kadar kötü

Yaşlarınız kaç acaba? Kuzeninizin sorduğu sorular da bir garip, nişanlınızın bu kadar sinirlenmesi de...

Kuzen densizlik etmiş, siz de mübalağa.
Bu kadar tepki vermeye gerek yoktu, ayrıca gideceğim dediğinde sen bilirsin diyerek kestirebilirsiniz.
Hüngür şakır ağlayacak, beddua edecek bir durum değil.
Dur daha bismillah nelerle karşılaşacaksın, neler neler olacak şimdiden böyle koyuverirseniz ohooo

Belki sizin samimiyetinize dayanarak nişanlınızında sizin gibi olduğunu düşünüp konuşmaya çalışmıştır. Yanlış anlaşılmış olabilir durum.

İkisine de kızsaydın bir güzel kuzeninin de ağzının payını verseydin seni buraya destek ol diye davet ettim patavatsızlık yapıp nişanımı mahvet diye değil deseydin terbiyesize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…