- 20 Ağustos 2014
- 1.489
- 1.162
- 168
Söyleyiş tarzına göre değişir, ben her eniştemle uğraşırım hala ama severler beni. Fesat olmamak lazım
Haklısın canım benim dalga geçiyor değiliz zaten sadece sen de biraz büyütüyorsun olayı çok afedersin kuzenin patavatsızmış ama senin abarttığın kadar büyük bir olay yok aynı tür şeyler benim de başıma geldi ağzı olan konuşuyor boşver o gün senin günün üzüldüğüne ağladığına değdi misözlüme sorduğuu sorular ...
gerçekten ciddi misin kuzenimle.
kuzenimle kaç kere görüştünüüz...
bu nişan formalite olmasın enişte bey gibi saçma sorular.
ve nişanlım tepki gösterdi.. bende ikisini uyardım kuzenim başladı bağırarak ben gidicem bilsem gelmezdim demeye... oturdum ağladım ... yaptıklarınız beni üzüyor dedikçe kuzenim üstüme geldi benimle tartıştı...arkadaşlar dalga geçenler en mutlu gününüzde size bunlar yapılsa bir hiçççç uğruna sizde üzülürdünüz
sözlüme sorduğuu sorular ...
ve nişanlım tepki gösterdi.. bende ikisini uyardım kuzenim başladı bağırarak ben gidicem bilsem gelmezdim demeye... oturdum ağladım ... yaptıklarınız beni üzüyor dedikçe kuzenim üstüme geldi benimle tartıştı...arkadaşlar dalga geçenler en mutlu gününüzde size bunlar yapılsa bir hiçççç uğruna sizde üzülürdünüz
Hahahah o zaman da çocukluğuna vermişlerdirValla 15 yaşındaydım bu durumlar yaşandığın da ergen pskolojisiyle ileri de gitmiş olabilirm
nişanlanan insana ciddi misin diye sorulur mu kuzeniniz biraz mal galiba
kaç yaşındasınız,,,özellikle kuzenini soruyorum..sözlüme sorduğuu sorular ...
Ben de diyecektim de neticede kuzenidir dedim sustum doğru valla bildiğin öyle ayrıca sanane kaç kere buluştularsa buluştularnişanlanan insana ciddi misin diye sorulur mu kuzeniniz biraz mal galiba
kuzeniniz evli mi bekar mı? nişanlı mı ilişki durumu nedir?
kızlar benim sorduğum konu kapatmadılar ardarda tartışma için seslerini yükseltttiler... bir ceviz kabuğunu doldurmuyordu ... bin pişman ettiler beni ... bazı arkadaşlar alay ediyor.. gırgır geçiyor... komşular seslerine geldi.. evimizin tadı kaçtı hiç beklemiyordum açıkçası
bekar ..
Evleneceği adamı kıskandığını değil de evlilik durumunu kıskanıyor olabilir. Muhtemelen o bile evleniyor kafasında kız kıskançlık apaçık yanibunun neresini alıyorsun onu bırak beni al gibi olmuş
kızlar benim sorduğum konu kapatmadılar ardarda tartışma için seslerini yükseltttiler... bir ceviz kabuğunu doldurmuyordu ... bin pişman ettiler beni ... bazı arkadaşlar alay ediyor.. gırgır geçiyor... komşular seslerine geldi.. evimizin tadı kaçtı hiç beklemiyordum açıkçası
kaç yaşındasınız,,,özellikle kuzenini soruyorum..
İkisine de kızsaydın bir güzel kuzeninin de ağzının payını verseydin seni buraya destek ol diye davet ettim patavatsızlık yapıp nişanımı mahvet diye değil deseydin terbiyesizekızlar benim sorduğum konu kapatmadılar ardarda tartışma için seslerini yükseltttiler... bir ceviz kabuğunu doldurmuyordu ... bin pişman ettiler beni ... bazı arkadaşlar alay ediyor.. gırgır geçiyor... komşular seslerine geldi.. evimizin tadı kaçtı hiç beklemiyordum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?