Öyle bile olsa bence hatalı bana gelse nişan zamanı kuzenim ya ciddi misiniz dese manyak mısın derim yaniBelki sizin samimiyetinize dayanarak nişanlınızında sizin gibi olduğunu düşünüp konuşmaya çalışmıştır. Yanlış anlaşılmış olabilir durum.
Katılıyorum ilk defa senin de başına gelmiyor ki bu durum bizim nişandan bir gün önce ailem aldı nişanlımı beni uzun uzun konuştu kim ne derse desin gülün geçin patavatsız insanların dedikleri yüzünden yüzünüzü sakın düşürmeyin diye. Saçma saçma konuşan olmadı mı çok oldu ama biz eğlenmemize baktıkkesin sizin nişanlanmanızı kıskanmıştır
bunu mu duymak istiyorsunuz
bence siz de nişanlınız da abartmışsınız, ne var sinirlenecek ağlayacak
benim de nişanlımın maddi durumu yok ama sağolsun elinden geleni yapıyor, nişan günümüzde hep güleryüzlüydü kendisine takılan hatta köşeye sıkıştıran herkese güler yüzle davrandı, kız alıyor elbet sıkıştıracaklar..
ya da kuzeninizin genel karakteri böyleyse nişanınızda onu kitleseydiniz birine, bir akrabanıza başka bir kuzeninize böylece yaklaşamazdı size..
çocukta değilmişsiniz ki kuzen kıskanmış biraz ilgi görmek için kendini ortaya atmış hani burda bir gelin var ama başrol benim der gibi..fakat nişanlında ergen gibi gereksiz bir tavır sergilemiş yok saysaymışınız olur muş senin ağlama daha yersiz olmuş ama siz amcanlara dolmuşsunuz kuzene patlamışsınız gibi olmuş..nişan gerginliği her kafadan bir ses çıkınca sinir harbi kaçınılmaz oluyor.0 24 ben 25
valal öyle olmuş ne saçma ya düğünde de bak evlencen dimi kızı oyalamaıyosun dimi diye gelir aynı kuzen..bunun neresini alıyorsun onu bırak beni al gibi olmuş
valal öyle olmuş ne saçma ya düğünde de bak evlencen dimi kızı oyalamaıyosun dimi diye gelir aynı kuzen..
kız sorunlu bence.
bu yüzden huzursuzluk yaratmış olabilir.yaşça sizden büyük mü küçük mü peki?
1 yaş küçük
hımm.biraz kıskançlıktan olmuş ama hemen hemen her ailede bu şekilde olmasa da kıskanç insanlar var.bunun daha farklı bir şekli benim başıma da gelmişti.ama pahalı tatlılar alıp nişanlınızı zor durumda bırakmakta olmamış.
soruları neden damada soruyor burası ilginç, çok merak ediyorsa sana sorabilirdi ama onun niyeti "bu işi oldu bittiye getirmişsiniz acele etmişsiniz" diyerek şüphe oluşturmak
pahalı tatlı almamış ki ben mi yanlış anlamışım
Atarlı bir üye daha..
Bacım anlatamıyorsun ki baştan sona oku bi yazdıklarını..
kiminin nişanı zehir olur kiminin düğünü nikahı nedeni kıskançlık ve bu yaptıkları hiç unutulmaz ve yanlarına da kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?