KISKANÇ KUZEN !!!!

ben ikisininde tutumunu beğenmedim hatta anneme dedim değer miydi huzurumu kaçırdılar diye. annem yazık astımı tuttu .. böyle kavga çıkardı evine gitti. nişanlımla da 2 gündür konuşmuyoruz.. kızlar durumu görseniz daha iyi anlardınız. ALLAH herkesin gönlüne göre versin. iyi günler.

Kuzenini de amcanı da alıp bi güzel dövmek lazım. Tepkini belli et, biraz yüz varsa düğününe zaten gelmez. Sen sevdiceğinle mutluluğuna bak böyle dengesiz insanları kale alma ,bu güzel günlerinin nazar boncuğu say yaşananları Elbette kimse bunları yaşamak istemez ama düşündükçe daha çok sıkılır canın.

soruları neden damada soruyor burası ilginç, çok merak ediyorsa sana sorabilirdi ama onun niyeti "bu işi oldu bittiye getirmişsiniz acele etmişsiniz" diyerek şüphe oluşturmak

ailesi agzının üstüne carpmadımı. mutlu gününde ne cemkiriyosun diye

Katılıyorum ilk defa senin de başına gelmiyor ki bu durum bizim nişandan bir gün önce ailem aldı nişanlımı beni uzun uzun konuştu kim ne derse desin gülün geçin patavatsız insanların dedikleri yüzünden yüzünüzü sakın düşürmeyin diye. Saçma saçma konuşan olmadı mı çok oldu ama biz eğlenmemize baktık

Allah Allah ben mi fazla saf düşünüyorum??? niyeyse ben hiç art niyet göremedim kuzeninin konuşmalarında, hani bi kıskançlık, fesatlık vs. ama şu konuda haklısın, uyarmana rağmen ikisinin de konuyu uzatması hoş olmamış..

çocukta değilmişsiniz ki kuzen kıskanmış biraz ilgi görmek için kendini ortaya atmış hani burda bir gelin var ama başrol benim der gibi..fakat nişanlında ergen gibi gereksiz bir tavır sergilemiş yok saysaymışınız olur muş senin ağlama daha yersiz olmuş ama siz amcanlara dolmuşsunuz kuzene patlamışsınız gibi olmuş..nişan gerginliği her kafadan bir ses çıkınca sinir harbi kaçınılmaz oluyor.

hımm.biraz kıskançlıktan olmuş ama hemen hemen her ailede bu şekilde olmasa da kıskanç insanlar var.bunun daha farklı bir şekli benim başıma da gelmişti.ama pahalı tatlılar alıp nişanlınızı zor durumda bırakmakta olmamış.

pahalı tatlı almamış ki ben mi yanlış anlamışım

soruları neden damada soruyor burası ilginç, çok merak ediyorsa sana sorabilirdi ama onun niyeti "bu işi oldu bittiye getirmişsiniz acele etmişsiniz" diyerek şüphe oluşturmak

bana sordu inanmadı sanırım damadı da yoklamaya aldı ama sert çıkış olunca bana sardı

kızlar cevaplar için teşekkür kib. yaşayan bilir ancak neler olduğunu ... iyi günler... sizee

Atarlı bir üye daha..
Bacım anlatamıyorsun ki baştan sona oku bi yazdıklarını..

kiminin nişanı zehir olur kiminin düğünü nikahı nedeni kıskançlık ve bu yaptıkları hiç unutulmaz ve yanlarına da kalmaz

kiminin nişanı zehir olur kiminin düğünü nikahı nedeni kıskançlık ve bu yaptıkları hiç unutulmaz ve yanlarına da kalmaz

Beni mutlu günümde ağlattılar .. aralarında geçen bir ufak söz için. yazıklar olsun ... başka sözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…