• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç mı?

Ayy üçüz mü maşallahh ben bayılırım bebeklere Allahım bana da nasip etsin :KK68:
Öncelikle bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın hayırlı evlat olsunlar insallah :KK200:
Ve o bayana gelince de aranıza mesafe koyun hamilesiniz ve hassas dönemden geçiyorsunuz moralinizi bozacak insanlardan uzak durun..

Tek yumurta üçüzlerimi? Bayılırım çoğul doğan bebeklere. Allahim hepsini sağlıklısı ile kucağına almayı nasip etsin. Benimde oglusum olacak 35. haftaya gidiyorum. Ve hamilelik cidden kadinlarin hem biyolojik hemde psikolojik olarak hassaslastigi bir donem ki ben bir bebeği taşırken zorlanıyorum sen 3 tane birden tasiyorsun. Etrafimda cogu insan prensesmisim edasoyla yaklasiyor :) aman hamilesin aman dikkat et. Ve malesef bende sigara kullaniyordum :KK43: hamilelik vesilesiyle biraktim cok sukur tiksindim cunku.

O arkadaşın olacak kadına gelecek olursakta bariz belli cekemiyor. Birak kiskancligindan hasetinden o catlasin sen neden kafana takıp agliyorsun. Sana destek olacagi yerde sacma sapan hareketlerde bulunuyor. Uzak tut kendinden bosver tavrini koy.

Özelinizi bu kadar anlatmayın çevrenize. Bazı insanlar çok kıskanç olabiliyor, bu arkadaş da içten içe çok kıskanmış ve kaygısı bence çok fazla, o yüzden de size kendi çapında laf sokarak kendini telkin ediyor. Yani işte demiş ya biri ölse naparsın diye o aslında "Ya belki biri ölür, üçüz doğuramaz" diye çocuğu olmamasından kaynaklı üzüntüsünü sizin üzerinizden böyle acımasızca telkin ediyor maalesef. Kıyafet olayında mesela "Bak hem hamile hem de eşim çok ilgili diye hava atıyor, beni kıskandırmaya çalışıyor" gibi düşünceler bile geçiriyordur kafasından. Hepimizin çevresinde böyle insanlar var. Bu kendini açığa çıkarmış, ya çıkarmayanlar? Sizin yüzünüze gülüp içinden kötü düşünceler geçirenler? Var böyle insanlar.

Bunları engelleyemezsiniz ama kendi duygularınızı kontrol edebilirsiniz. Üzülmeye değmez, zaten böyle kötü düşünenler kötülüğü size değil kendine yapıyor aslında. İçten içe kimbilir ne kadar kendini yiyip bitiriyor demek ki, yazık. Biraz rahatlasa, pozitif düşünebilse belki o da hamile kalacak. Bu kadar özelinizi paylaşmayın ve kendinizi üzmeyin. Sağlıklı doğumlar dilerim. :)

Tek yumurta üçüzlerimi? Bayılırım çoğul doğan bebeklere. Allahim hepsini sağlıklısı ile kucağına almayı nasip etsin. Benimde oglusum olacak 35. haftaya gidiyorum. Ve hamilelik cidden kadinlarin hem biyolojik hemde psikolojik olarak hassaslastigi bir donem ki ben bir bebeği taşırken zorlanıyorum sen 3 tane birden tasiyorsun. Etrafimda cogu insan prensesmisim edasoyla yaklasiyor :) aman hamilesin aman dikkat et. Ve malesef bende sigara kullaniyordum :KK43: hamilelik vesilesiyle biraktim cok sukur tiksindim cunku.

O arkadaşın olacak kadına gelecek olursakta bariz belli cekemiyor. Birak kiskancligindan hasetinden o catlasin sen neden kafana takıp agliyorsun. Sana destek olacagi yerde sacma sapan hareketlerde bulunuyor. Uzak tut kendinden bosver tavrini koy.
evet canım tek yumurta :KK46::KK46::KK46::KK200::nazar:

maşallhh bebeklerine allah bagıslasın
lütfen ama lütfen kendine dikkat et
bebeklerin kadar önemli su dönemde hiç bişey olamaz
onlar o kadar önemliki annesi senin su an en son kafana takman gereken kişi o iş yerindeki bayan emin ol
su an sen herseyden herkezden önemlisin
yemene içmene moraline dikkat et lütfennnnn

ölürse demek ne demek tövbe tövbe
haset pis fesat
keşke daha ağır daha sert cevap verseydin
madem üst düzey yöneticisin bu saatten sonra böyle fesat bir kadınla bırak arkadaş olmayı hanımlı hitap ettirirdim bu saatten sonra

Hadsiz ve terbiyesiz insana ne desen boş ki. Yazık böyle kıskanc insanlara hayatta ne belli ki çocuğunuz olmaz dedikleri bile mucize şekilde çocukları olurken.
Sen moralini bozma sağlıklı bir şekilde çocuklarını eline alırsın inşallah.

Back
X