dün bi benzerini yaşadım.Ben tepkimi gayet net belli ettim dondu kaldı.Her ögle yemegine cıktıgımızda bayan iş arkadaşım sürekli hamileliğimle ilgili sorular soruyodu ve sonra kendi başından gecenlerle kıyaslayıp sende yaşayacaksın diyodu.ilk ayımdan itibaren sürekli beklemedeydi bulantın olmadı mı diyo hayır diyorum olacak diyo.4 ay gecti olmadı mı diyo cok şükür hayır diyorum olur ama ben cok cektim diyo.ilk 3 4 ay oluyomus artık olacagını düşünmüyorum diyorum.Olucak benim arkadaşım 6 aydan sonra mahvoldu diyo yine bişey demedim inşallah olmaz diyelim dedim.daha bunun gibi bi çok şey.Bacaklarım agrıyo diyorum bi başkasına.oo benim arkadaşımın bacakları varisten çatal çatal olmuştu gördüm nasıl korkunçtu diyo.en son dün başka biriyle muhabbet ediyorum güzel şeylerden konuşuyoruz araya girdi.Dogsunda gör dogumdan sonra cok kötü olucak diyo.Lafını bitirmesine kalmadan dedim.Artık felaket tellallıgını bırakırmısın,motive edici bişeyler söyle dedim.Diğer kişi yanımızda ona söylemeye başladım.çevremde böyle insanlar artmaya başladı nişanlıyken sen evlende gör,evlendim hamile olunca gör şimdiki zamanını arayacaksın,şimdide dogsun gör deniyo,sonrada yürümeye başlayınca gör sonrada ikinci cocuk olunca gör diyecekler heralde dedim.kıskançlık mı nedir bu dedim.daha çok motive edecegimize güzel şeyler söyleyecegimize gereksiz böyle şeyler söylüyoruz dedim.dondu resmen ben bacagın agrıyo diye söyledim gibi bişey sacmaladı bakmadım bile yüzüne.hep böyle bu günde muhattap olmuyorum.baya anlattım bende ama kasıtlı yapanları bozmakta fayda var diye düşünüyorum.Art niyetlerinin anlaşıldıgını farkediyolar.İyi niyetli olduguna inandıgımız ama patavatsızlık yapanlarada böyle şeylerden hoşlanmıyorum daha güzel şeyler konuşsak yeterli sanırım.Buaralar bu dengeyi oturtmaya calısıyorum içimede dert etmiyorum tavsiye ederim.