• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanç mı?

Günaydın kızlar
ben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim. Okadar ağırlaşıyorum ki bazen gerçekten yerimden kalkıcak halim olmuyor. Çalıştığım yerde bir bayan var ve çocuğu olmuyor çokta iyi anlaşıyoruz. yada anlaşıyorduk demeliyim. Ben ona hamile olduğumu çok çekinerek söylemiştim üzülür belki diye. 3üz olduğunu öğrenince bana karşı haraketleri tamamen değişti. Eşim çok yardımcı olur bana yemek temizlik bulaşık çamaşır.
Bana eşin neden kadın gibi her işi yapıyor demeye başladı. İlk önce tamadım şaka yapıyordur diye üstelemedim. Daha sonra ağırlaşmaya başladım sigara içmeye çağırıyor mesela gitmiyorum tiksiniyorum çünkü sende iyice artist oldun 3üz diye diyor. Sesimi çıkartmıyorum. Eşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle en güzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evet karnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyor:nazar: Bardağı taşıranda dün gelmiş 3üzlerinden biri ölse naparsın dedi. Sen ne diyorsun biraz sözlerine dikkat et lütfen çok kırıcı olmaya başladın. Hem alınganım bu aralar biliyorsun hemde artık söylediklerin canımı sıkmaya başladı dedim. Çok bozuldu iyiki hamile oldun gözümüze sokuyorsun nereye çağırsak gelmiyorsun hep yorgunsun diyor. Hiç sesimi çıkartmadım ama dün akşam ağlamaktan gözlerim şişti. Eşimide huzursuz etmek istemiyorum söyleyerek. Bugün gelmiş neden konuşmuyorsun diyor. Ne demeliyim ben bu kadına bana yardımcı olun lütfen:KK46::KK46::KK46:
Arkadaşının çocuğu olmuyor , senin bir kerede 3 tane oluyor (maşallah) ,bunu kıskanması gayet normal .ama fesatliga donusturmesi iğrenç ve tehlikeli . Olabildiğince uzak durmalisin.mevkinde buna müsade eder ..

dün bi benzerini yaşadım.Ben tepkimi gayet net belli ettim dondu kaldı.Her ögle yemegine cıktıgımızda bayan iş arkadaşım sürekli hamileliğimle ilgili sorular soruyodu ve sonra kendi başından gecenlerle kıyaslayıp sende yaşayacaksın diyodu.ilk ayımdan itibaren sürekli beklemedeydi bulantın olmadı mı diyo hayır diyorum olacak diyo.4 ay gecti olmadı mı diyo cok şükür hayır diyorum olur ama ben cok cektim diyo.ilk 3 4 ay oluyomus artık olacagını düşünmüyorum diyorum.Olucak benim arkadaşım 6 aydan sonra mahvoldu diyo yine bişey demedim inşallah olmaz diyelim dedim.daha bunun gibi bi çok şey.Bacaklarım agrıyo diyorum bi başkasına.oo benim arkadaşımın bacakları varisten çatal çatal olmuştu gördüm nasıl korkunçtu diyo.en son dün başka biriyle muhabbet ediyorum güzel şeylerden konuşuyoruz araya girdi.Dogsunda gör dogumdan sonra cok kötü olucak diyo.Lafını bitirmesine kalmadan dedim.Artık felaket tellallıgını bırakırmısın,motive edici bişeyler söyle dedim.Diğer kişi yanımızda ona söylemeye başladım.çevremde böyle insanlar artmaya başladı nişanlıyken sen evlende gör,evlendim hamile olunca gör şimdiki zamanını arayacaksın,şimdide dogsun gör deniyo,sonrada yürümeye başlayınca gör sonrada ikinci cocuk olunca gör diyecekler heralde dedim.kıskançlık mı nedir bu dedim.daha çok motive edecegimize güzel şeyler söyleyecegimize gereksiz böyle şeyler söylüyoruz dedim.dondu resmen ben bacagın agrıyo diye söyledim gibi bişey sacmaladı bakmadım bile yüzüne.hep böyle bu günde muhattap olmuyorum.baya anlattım bende ama kasıtlı yapanları bozmakta fayda var diye düşünüyorum.Art niyetlerinin anlaşıldıgını farkediyolar.İyi niyetli olduguna inandıgımız ama patavatsızlık yapanlarada böyle şeylerden hoşlanmıyorum daha güzel şeyler konuşsak yeterli sanırım.Buaralar bu dengeyi oturtmaya calısıyorum içimede dert etmiyorum tavsiye ederim.

ben de şeye takıldım, "eşin neden kadın gibi iş yapıyor" demesine takıldım.
ev işi yapmak kadına has bi şey mi ki erkek yapınca "kadın gibi" oluyor!!!

evde beraber yaşanıyorsa o evin temizliği de yemeği de beraber yapılacak, cinsiyeti olmaz ev işinin!

ve bu cümleyi bi kadın kurmuş, yazık...

Günaydın kızlar
ben 5 aylık hamileyim ve 3 küçük prensese. çalıştığım şirkette üst düzey yöneticiyim. Okadar ağırlaşıyorum ki bazen gerçekten yerimden kalkıcak halim olmuyor. Çalıştığım yerde bir bayan var ve çocuğu olmuyor çokta iyi anlaşıyoruz. yada anlaşıyorduk demeliyim. Ben ona hamile olduğumu çok çekinerek söylemiştim üzülür belki diye. 3üz olduğunu öğrenince bana karşı haraketleri tamamen değişti. Eşim çok yardımcı olur bana yemek temizlik bulaşık çamaşır.
Bana eşin neden kadın gibi her işi yapıyor demeye başladı. İlk önce tamadım şaka yapıyordur diye üstelemedim. Daha sonra ağırlaşmaya başladım sigara içmeye çağırıyor mesela gitmiyorum tiksiniyorum çünkü sende iyice artist oldun 3üz diye diyor. Sesimi çıkartmıyorum. Eşim evlenmeden öncede çok özeniyordu bir hamile ol sana ne kıyafetler alıcam diye. Hala öyle en güzellerini alıyor sağolsun. Çokta zevklidir. Geçen gün bana hiç yakışıyormu o kıyafetler sana diyor. 3üz olmasına rağmen evet karnım çok büyüyor fakat fiziğimde hiçbir bozulma olmadı çok şükür herkeste çok mükemmel bir hamile oldun diyor:nazar: Bardağı taşıranda dün gelmiş 3üzlerinden biri ölse naparsın dedi. Sen ne diyorsun biraz sözlerine dikkat et lütfen çok kırıcı olmaya başladın. Hem alınganım bu aralar biliyorsun hemde artık söylediklerin canımı sıkmaya başladı dedim. Çok bozuldu iyiki hamile oldun gözümüze sokuyorsun nereye çağırsak gelmiyorsun hep yorgunsun diyor. Hiç sesimi çıkartmadım ama dün akşam ağlamaktan gözlerim şişti. Eşimide huzursuz etmek istemiyorum söyleyerek. Bugün gelmiş neden konuşmuyorsun diyor. Ne demeliyim ben bu kadına bana yardımcı olun lütfen:KK46::KK46::KK46:
bence artık bi şey anlatma bu kadına. eşin yardımcı oldu vs
bi şey derse de . alınganım evet . lütfen sen de dikkat et demeye hakkın var .

normal yolla mı 3 üz oldular . maşallah prenseslere

Günaydın kızlar
öncelikle sağlıkla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim:KK68: . maşallah size:nazar:

yüksek ihtimalle çocugu olmadığı için sizin hareketleriniz ona hava atmak gibi olduğunu düşündürüyor. Çocugu olmayan her insan için gecerli bir durum değil tabi ki .. bazısı baskasının mutluluğuyla mutlu olur, bazısı benim niye olmuyor diye isyan eder, kimisi de sizin arkadasınız gibi kıskanır.
çok önemsemeyin gereken hassasiyeti zaten gösterdiğinizi düşünüyorum. Kendisi çok çirkin bir laf söylemiş çünkü sizde olması gereken cevabı vermissiniz.
Böyle birisi için kendinizi sakın üzüp, yıpratmayın .Herşeyden önce bebişlerinizi düşünün.:KK37:

Cansinn 3 tane minnoşun var ne tatli ,:nazar:
Her anlamda saglikli bir sekilde dunyaya getrmeni dilerim.
O kisi bana oyle geliyor ki daha senin canini skmaya cok calisacak( biri olse naparsin ... ne demek ya )
Firsat vermemelisin ona
Gerilme,uzulme minnoslarin etkilenmesin.
Ben de hamileyim
Cok.cabuk aglayasim.geliyor bu domemde ama hemen kendimi toparliyorum.
Sen sadece bebeklerini dusunmelisin
:anneadayı::KK46::KK46::KK46:

üst düzey yöneticinin bu denli yüz göz olduğu çalışanının pozisyonunu merak ettim doğrusu:KK64: benimde yan yana çalıştığım muhasebeciyle hiç yıldızım barışmadı zamanında çok ağız dalaşımız oldu. ama ne yalan söyleyeyim şu aralar bana çok yardımcı dışarı işlerini kendi yapmaya başladı ilk 3 ay sen çok kötü olursun dedi ve 50 yaşına yakın 1 senelik evli çocuğu olmayan bir bayan. bence benden pay biç kendine demek bu kadının arkadaşlığı iyi gündeymiş uzak durun mesafenizi koyun.
bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi Hayırlı doğumlar:KK200:

Allahın izniyle sağ salim üçünüde kucağına alırsın inşallah canım.Bence vereceğin en güzel cevabı vermişsin zaten.Artık tek yapman gereken araya bir mesafe koyman.Artık kırılmasın etmesin diye çok da ince düşünmeyeceksin.Gerekmedikçe görüşme,konuşma.Bütün gün sana böyle kötü enerji vereceğine uzak dursun daha iyi.

kiskanc olabilir..ama bu kadar samimiyet fazla degil mi? esinin is yaptigini gozuyle gormediyse sen neden anlattin?
yani anlamiyorum..kiyafetleri esinin aldigini soylemen gerekmiyor bana kalirsa...cok yanlis yapiyorsun onunla bu kadar samimi olarak..cunku kirilan sen olacaksin her daim

kiskanc olabilir..ama bu kadar samimiyet fazla degil mi? esinin is yaptigini gozuyle gormediyse sen neden anlattin?
yani anlamiyorum..kiyafetleri esinin aldigini soylemen gerekmiyor bana kalirsa...cok yanlis yapiyorsun onunla bu kadar samimi olarak..cunku kirilan sen olacaksin her daim
ben onun bu kadar ileri gideceğini nerden bilebilirdim ki şirkette zaten bu düzeyde iki çaslışan bayanız çay kahve içerken sormuştu eşin çok üstüne düşüyor mu diye bende evet yardımcı olur çok hamile kalmamada çok özeniyordu demiştim :ukala:

ben onun bu kadar ileri gideceğini nerden bilebilirdim ki şirkette zaten bu düzeyde iki çaslışan bayanız çay kahve içerken sormuştu eşin çok üstüne düşüyor mu diye bende evet yardımcı olur çok hamile kalmamada çok özeniyordu demiştim :ukala:
bundan sonra biliosun ona gore davranirsin canim. umarim yakinda o da hamile kalirda senle ugrasmaz

Evet çok yoruluyorum çunku 3 tane çocugu taşımak kolay degil.Hayırlısı ile sende hamile kaldığında neler yaşayıp hissettiğimi çok iyi anlayacaksın ve bana söylediğinden utanacaksın dersiniz.

Sağ salim kavuş inşallah bebeklerine... Karşıdaki insan hem kıskanç hem de kötü kalpli bebeğe böyle bı yakistirma yapılır mı yaa... Sende üzme kendini Allah korusun hamilesin üzüntü iyi değil hamilelikte... Esin beyefendi bir insan ki yardım ediyor , o ne çirkin bı yakistirma... Hem hayat müşterek ev işi sadece kadınların mı yani hiç ? Çıkarın o seviyesizi hayatınızdan özel hayatınıza dair konusamasin bile... Mesafe koyun...

Tamamen kıskançlık başka bir şey değil. Fesat kadın ne olacak. Mesafenizi koyun hatta işten çıkartın. Bu yetkiniz yoksa da hiç muhattap olmayın. Bu tür insanlar yüzünden nazar değer size veya çocuklarınıza. Annemin bir arkadaşı da öyle. Çocuğu hiç olmadı ve çocuklu aileleri sevmez...

Kadinin hareketleri cok cok yanlis hele biri ölse falan agzina kurekle vurmalik. Ama siz de konu boyunca kendinizi ve esinizi ovup durmuşsunuz. Eger insanlara da boyle davraniyosaniz itici gelmis olabilirsiniz. Ayrica ust duzey calisansiniz ama sanirim yeterince profesyonel degilsiniz. Insan is arkadasiyla aile hayatini neden boyle döke saça konusur bilmem.

Back
X