Kıskanç sevgili ile tatil

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
48
Bursa
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum

Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

verin verin şimdiden bütün ipleri eline verin ki evlendiğiniz zaman daha rahat eve kapatsın sizi bunaltsın her hakkı kendinde görsün.
seni tanıdığında kalabalık yerlerde bikini giymiyomuydun. ayrıca tenha olan yerlerde girmeye ben daha çok çekiniyorum çünkü daha çok dikkat çekiyo kalabalıkta arada kaynıyosun...

"olmucak" nedir Allah aşkına?

neyse bu kadar kıskanç adamlar nasıl bunaltmıyor sizi hayret ediyorum inanın..sahilde herkes mayolu bikinili,adamlar da o kadar kadın içinden sizi seçip bakacaklardı zaten...hayret yani...

Plajın bütün erkekleri de işlerini güçlerini bırakıp sana bakacaklardı Sevgilin seni bu kadar güzel ve önemli gördüğü için ne şanslısın

Şaka bir yana, benimki de aynı olduğu için seni iyi anlıyorum. Anca tenha koylara falan gidebilirsiniz bu durumda.

Adam sevgili ile tatile gider ama diğerlerini istemez
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Sevgilin ne ise diğerleri de o aslında, aranızda nikah yok sonuçta
Ama hata bence sende, neyi nerde giyeceğine kendin karar vermelisin
Baban kısıtlasa kızarsın erkek arkadaş karıştı mı ayyy beni kıskanıyo olur

:)) yorumlarınız için sağolun da ben size kısıtlıyo ne yapayım diye sormamışım ki. Dedikleriniz de haklısınız ama çok seviyorum ve mutlu olmak için elimden gelen fedakarlığı yapabilirim. Yani bu yaz ha bikini giymişim ha giymemişim bi önemi yok . Kaldı ki zaten kendisi de tatile gitmeyi sevmez Denizi filan. Ama istemediği halde ben istediğim için gideceğiz.

Neden sevdiğim ve benim için bir çok şey yapan insana karşı bu konuda inat edeyim ki? Yani tenha yada kalabalık benim için önemli değil. Yorgan yakmaktansa uzlaşmaya varmak çok daha güzeldir her zaman.

Biraz kıskanç?
Bence en iyisi bir kır evi,herkesten uzak..
Çünkü sevgiliniz bu "biraz" kısaknaçlıkla sizi o 10-15 kişiden de kıskanacaktır.

Sevgili ne ise diğerleri de o mu?? Olaya ne açıdan bakıyorsun? O zaman sevgilinin de elini tutayım diğerlerinin de . Bu nasıl mantık?
Ayrıca ay beni kıskanıyo demiyorum . Bu durumdan ötürü nerde tatil yapabiliriz diye soruyorum siz isterseniz bunu kocamla olarak okuyun fark etmez

Mutlu olmak için tek taraflı 'emredersin paşam' demek te yetmez bazen
Ama sen bilirsin

Bay bayan ayrı havuzlar oluyo öyle yerlere gidin madem

o yorgan yakma kısmı hep erkeklere bırakılıyo nedense uzlaşmak için hep kadınlar uğraşıyo. seviyorum aşığım diye herşeyi yapmayın sadece nacizane tavsiye sonradah haklıymışsın diyeni çok gördük.
ayrıca ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demişler sevgilin fikri belli zikri belli bence o seni değil sen onu kalabalık yerlere sokma demekki o herkese o gözle bakıyoki herkesin sana o gözle bakacağını düşünğyo...

Ee madem tatile gitmeyi sevmiyor siz de fedakarlığınıza fedakarlık katıp tatil fikrini unutun o zaman.

olmucak işte

Ben de onca kelimeden olmucak a takıldığına hayret ediyorum. Resmi bi makale yazmıyoruz burda. Türkçe ye senden daha fazla hakimimdir emin ol. Burda telefonda kısaca yazıyorum herkes gibi

Bana kalırsa yanlış yoldasınız ipleri bu kadar onun eline vermeniz ileride büyük sorunlara yol açacaktır benden söylemesi, daha düne kadar nasılsanız şimdide öyle tepkinizi verin bana kalırsa bu kadar karıştırtmayınız hayatınıza :26:

haremlık selamlık otellere gidin.
Bıraz degil canım sevgilin baya baya kıskanç..
caprice place-turan princess sahili bile ayrı oteller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…