o yorgan yakma kısmı hep erkeklere bırakılıyo nedense uzlaşmak için hep kadınlar uğraşıyo. seviyorum aşığım diye herşeyi yapmayın sadece nacizane tavsiye sonradah haklıymışsın diyeni çok gördük.
ayrıca ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz demişler sevgilin fikri belli zikri belli bence o seni değil sen onu kalabalık yerlere sokma demekki o herkese o gözle bakıyoki herkesin sana o gözle bakacağını düşünğyo...
haremlık selamlık otellere gidin.
Bıraz degil canım sevgilin baya baya kıskanç..
caprice place-turan princess sahili bile ayrı oteller.
bence hiç tatile gitme..oturun evde...o kadar kiskanç ise..yoksa parası varsa ..tutsun bir yat güle oynaya gidin ağız tatıyla
Kadın erkek haremlik selamlık mekanlar vardır elbet sizlerin düşüncesindeki insanlar için, bi araştırın googledan falan. Burada pek kimsenin yardımcı olabileceğini sanmam çünkü oldukça ekstrem bir durum, aynı şeyi yaşayan başkasını bulabilir misiniz bilmem.
Ayrıca sööylemeden edemeyeceğim, bence erkek arkkadaşınıza şöyle diyiin "Hayatım beni kıskanman çok güzel ama sahilde onlarca manken gibi rus, alman hatun varken erkekler beni beklemiyorlardır herhalde, rahat ol lütfen.". Ki gerçek de bu, ben de güzel bir kızım ancak sahilde o kadar kadın var beni mi bekliyor erkekler sahilde sankiHer taraf cıbılldak kadınlarlla dolu, o ortamda dikkat çekmek için Adriana Lima olmanız lazım.
tekirdağında felan plajı olan siteler var o sitelerden bi ev kiralarsınız havuza tüm site halkı giriyor ama sevgiliniz hayatta sizin havuza girmenize izin vermez çünküm bir dolu deluğanluuu ve bıcır bıcır genç kızlar oluyor..
siz denize inersiniz sitede ki gençler havuzda takılıyorlar zaten hep o yüzden plajda 10 kişiden 5 i yaşlı 2 si çocuk geri kalan 3de genç olur onada bişey demez değil mi..
Kızlar o kadar komiksinix ki mesajı sizler için düzenliyorum . Yanlız bu durumu işine gelmeyen yorumu beğenmeme olarak algılamayın he olur mu? Çünkü ben size ne sormuşum siz ne cevap veriyorsunuz. Yani gereksiz yere gereksiz yorumlarınız ile uğraşamıcam. Yeni sorumu söylüyorum .
Kızlarrrrrrrr arkadaşlarımla tatile gidicem ama bikini giymeye utanıyorum bir de asosyal bi insanım kalabalıkta rahat edemiyorum . O yüzden şöyle tenha max 10-15 kişinin olduğu yerler için önerisi olan var mı nasıl bir tatil planlamalıyım??
Not: içinizden benim iyiliğimi (!) düşünüp sosyalliğime yorum yapacak varsa hemen sussun onu ben kendim hallederirm siz tatil önerin bana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmadığını nerden biliyorsun cowcuğum?
Olsaydı kesin duyardık "Türk Adriana Lima" diye, burası Türkiye kızım, böyle boş beleş haber peşinde tüm magazinciler
Kızlar o kadar komiksinix ki mesajı sizler için düzenliyorum . Yanlız bu durumu işine gelmeyen yorumu beğenmeme olarak algılamayın he olur mu? Çünkü ben size ne sormuşum siz ne cevap veriyorsunuz. Yani gereksiz yere gereksiz yorumlarınız ile uğraşamıcam. Yeni sorumu söylüyorum .
Kızlarrrrrrrr arkadaşlarımla tatile gidicem ama bikini giymeye utanıyorum bir de asosyal bi insanım kalabalıkta rahat edemiyorum . O yüzden şöyle tenha max 10-15 kişinin olduğu yerler için önerisi olan var mı nasıl bir tatil planlamalıyım??
Not: içinizden benim iyiliğimi (!) düşünüp sosyalliğime yorum yapacak varsa hemen sussun onu ben kendim hallederirm siz tatil önerin bana
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
tamam bir adriana olmayabilir debir dakikaaaa geçen jessica alba gelmişti yoksa ???:44::44::44:
Hahahahah minnak yaaa ağzımdaki meyve suyunu ppüskürttüm ayıptır kim temizliycek şimdi
Kızlar erkek arkadaşım biraz kıskanç beraber tatil yapmak istiyoruz ama kalabalık yer olmasın diyo. Eğer bikini giyeceksem. Yani anladığım kadarı ile max ortamda 10-15 kişi olcak öyle tenha yani. Ama Bu mevsimde de öyle yerler neresi olur bilemiyorum
Havuzlu villa tutalım diyo ama çok çok aşırı bi fiyat söyledi günlüğü 900 lira mı ne dedi sanırım. Ve içinde hiç bişey olmucak. Yemek de olmucak. Gereksiz pahalı geldi. Üstelik deniz de olsun istiyorum ben. Fikirleriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?