Kıskanç sevgili ile tatil

Polemik çıkartmanız iyi oluyor kızlar . Konu başlığı hep üstte kalıyor. Belki de sayenizde ilişki ile ilgili yorum değil de sorduğum sorunun başka olduğunu anlayabilecek kapasitede normal insanlar konumu okuyacaktır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yoo tek bana düşmüyo. Dediğim gbi o da deniz havuz tatil vs sevmiyo ama yıllık iznini bunun için harcayacak. Yani karşılıklı bi uzlaşma söz konusı

bence hiç tatile gitme..oturun evde...o kadar kiskanç ise..yoksa parası varsa ..tutsun bir yat güle oynaya gidin ağız tatıyla

Yoo benim için tenha yerde tatil yapma fikri kötü gelmiyo. Neden kıskanç diye evde oturayım başka Çözüm varken. Ki yat harika bi fikirmiş. Bi araştırmak lazım sağol

tekirdağında felan plajı olan siteler var o sitelerden bi ev kiralarsınız havuza tüm site halkı giriyor ama sevgiliniz hayatta sizin havuza girmenize izin vermez çünküm bir dolu deluğanluuu ve bıcır bıcır genç kızlar oluyor..
siz denize inersiniz sitede ki gençler havuzda takılıyorlar zaten hep o yüzden plajda 10 kişiden 5 i yaşlı 2 si çocuk geri kalan 3de genç olur onada bişey demez değil mi..

Kadın erkek haremlik selamlık mekanlar vardır elbet sizlerin düşüncesindeki insanlar için, bi araştırın googledan falan. Burada pek kimsenin yardımcı olabileceğini sanmam çünkü oldukça ekstrem bir durum, aynı şeyi yaşayan başkasını bulabilir misiniz bilmem.
Ayrıca sööylemeden edemeyeceğim, bence erkek arkkadaşınıza şöyle diyiin "Hayatım beni kıskanman çok güzel ama sahilde onlarca manken gibi rus, alman hatun varken erkekler beni beklemiyorlardır herhalde, rahat ol lütfen.". Ki gerçek de bu, ben de güzel bir kızım ancak sahilde o kadar kadın var beni mi bekliyor erkekler sahilde sanki Her taraf cıbılldak kadınlarlla dolu, o ortamda dikkat çekmek için Adriana Lima olmanız lazım.

olmadığını nerden biliyorsun cowcuğum?

Kızlar o kadar komiksinix ki mesajı sizler için düzenliyorum . Yanlız bu durumu işine gelmeyen yorumu beğenmeme olarak algılamayın he olur mu? Çünkü ben size ne sormuşum siz ne cevap veriyorsunuz. Yani gereksiz yere gereksiz yorumlarınız ile uğraşamıcam. Yeni sorumu söylüyorum .

Kızlarrrrrrrr arkadaşlarımla tatile gidicem ama bikini giymeye utanıyorum bir de asosyal bi insanım kalabalıkta rahat edemiyorum . O yüzden şöyle tenha max 10-15 kişinin olduğu yerler için önerisi olan var mı nasıl bir tatil planlamalıyım??

Not: içinizden benim iyiliğimi (!) düşünüp sosyalliğime yorum yapacak varsa hemen sussun onu ben kendim hallederirm siz tatil önerin bana

Yok demez :) zaten geçen yaz da kendisi ile havuza gittik . Onun derdi insanların çok dibdibe olması fazla kalabalıklık

Tekirdağ'ın neresi hangi plajlar bi araştırayım

Son düzenleme:

vuhuuuu çok asabisin tatlım yalova da villalar varmış geceliği 300 tl gibi bir fiyatı vardı araştır istersen atarlanma hemen şekerim

Komiksek niye sinirleniyorsun ki Gereksiz yorum dediğin şeylerlle ilgili konu açarsın evlenince ama "Kocam o olmadan evden çıkmamı istemiyor" diye, buradaki herkes seni düşünüp cevap veriyor değil mi? Ha ama bak şimdi aklıma geldi, Ayvalık tarafında kiralık yazlıklar var, fiyatları da en son gecelik 100 lira civarındaydı 3 sene önce falan. Yaş ortlaması 70, çok da sessiz sakin bir yer. Altınova mıydı Altınoluk muydu ikisinden biri, hangisi Balıkesirdeyse araştırıp bakın. Sahibinden.comda da bu tarz yazlıklar var.

Cnım alanyayı önereblrm harıka byer yasemın wıllaları günlügü 150tl ck ıyı ew gbı ztn yceklerını gtrrûrsün bıtek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar kızı kınamayın biliyorum, bende yaşadım. bu derece değildi ama bende uydum, kavga çıkmasın sorun olmasın istedim.
şunu giyme dedi tamam dedim. Yaz sıcağında çıtçıtlı badi giymekten gına geldi ama ses etmedim. Makyaj yapmama karışmazdı ama zamanla insan kendini saldıkça salıyor, bi bakıyorsun artık makyaj yapmak bile gelmiyor içinden. BAzı zamanlar iğrenç hissediyordum kendimi, beğenmiyordum çünkü giydikelrimi.
sonra başka sorunlar çıktı, bişiler oldu ayrıldık.
şimdi mi?
vallahi ferahladım, rahatladım. istediğim zaman makyajımı yapıyorum. hava çok sıcaksa çıtçıtlı badi giymiyorum. zaten çok açık giyinen biri değilim ama en azından kafama göre yaşıyorum. Daha güzel giyindiğimden kendime daha çok güveniyorum.
Öle yani, hayat böle güzel.. ilk başta anlamıyor insan, ama bir süre sonra gına geliyor, hele benim gibi özgürlüğüne düşkün oğlak için zor, gerçekten zor.
Allah konu sahibine de sabır versin, katlanma gücü versin ne diyelim.

Bizimkide kiskanc ama oyle tenha olsun soyle olsun detaylarina hic gelemem. Hele ki sevgili iken. Evlilik zehir olur ya simdiden boyleyse.

Bunu aklinda tut hallet. Benim onerim damsiz girilemeyen ucretli plajlari tercih etmeniz. Halk plajina gidersen grup halinde saplarda olur yas guzellik gorunum bakmadan keserler tum kadinlari.

Iliskin hakkinda yorum yapmayacagim rahat ol, senden beter durumdaydim çünkü ve hep sen gibi baktim olaya :)
Tavsiyeye gelince tabii ki haremlik selamlik bi otel tercih etme, bayanlar bi yerde erkekler bi yerde ne anlami kaldi birlikte tatilin? Ama tavsiye istersen.. Olympos civarinda Cıralı tarafina bak oteller şeklinde degil yalniz agactan evler falan olan harika pansiyonlar var geceleri cok hareketli değil ama inan cok romantik olur :) ve boylu boyunca bi sahil cok kalabalık olmadığı icin inannn kim kime dum duma illa ki denize girebilirsiniz cok da rahat edersiniz.. Pansiyon tavsiyem de Mehmet Pansiyon oralarin en meshur yeri zaten bi arastirmalisin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı otellerin göl evleri var.(susesi,cornelia diamond,sueno beach...vb)
Otelin biraz ücra köşesinde ,terasınızdan havuza atlayabiliyorsunuz.
Hemen yanında snack bar veya restourant ta oluyor.
Pek fazla insan içine karışmadan tatil yapabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…