Kıskanç sevgili ile tatil

plaj yerine bol kayalıklı yerler tercih edin oralar genelde tenha olur rahat rahat girersiniz...

Haşemaya ne dersin ? Hiç kiskanmaz o zaman :)

Tatil için nacizane fikrimse herşey dahil oteller villa milla tatil gibi olmuyor. ailecek eskiden bizde kalırdık, biraz daha uygun oluyor ama tatilin keyfi otellerde çıkıyor. hazır yemek, açık büfe kahvaltı ohh miss :)
yalova falan demişler ama cıkks bence yalovada hoş olmaz. antalya, izmir, muğla... ufak butik otellerde az insan oluyor. tercih edebilirsiniz.
ben muğlada yaşıyorum. burada sarıgermede bir otelimiz var, şimdi adını unuttum. bella mıydı neydi.:44: daha geçen gördüm çok sakindi sahil kenarı. otel müşterisi harici pek denizine giren olmuyor.
bir de bu aralar ramazan dolayısıyla (muğla için konuşuyorum) pek yerli turist yok. yabancı turistlerinde gözleri tok olur, bakma etme kesinlikle olmaz. adamlar kendi ülkelerinde göreceklerini görüyor zaten, o yüzden rahat edersiniz.
şimdiden iyi tatiller

canım tam tatil değil, dinlenmece yeri ama ağvada paradise otel var. yemekleri süper odaları harika. birde havuzlari var. otel ufak taş çatlasin 15 odaları olduğundan kalabalıkda olmuyor. bir göz at, uyabilirr. sahilde balıkçılar falan, yazın hoş olabilir.

Son düzenleme:

Çok alemsiniz valla KK böyle bir yer işte sordugun sorunun cevabını asla tam olarak alamazsın birileri birşeye takar yazım noktalama şu bu. Kıskançlık tabıkıde kötü birşey ama şu site de sevgilim kocam benı kıskanmıyor yeaa diye ağlayan da çok her neyse. Didim'e gidebilirsiniz mesela. Kalabalık yerleride var sakin yerleride. İyi tatiller şimdiden

Bencede marmaris fethiye böyle turisti bol olan yerleri tercih et canım. Arabayla gidecekseniz geze geze sakin koylar bulabilirsiniz. Güneşlenme önemsemiyorsan çünkü sahil kalabalık olur heryerde ama ölüdeniz derin olmadığı için kalabalıktan uzaklaşabildiğiniz kadar ileri gidip denizin tadını çıkarabilirsiniz. Ramazanda giderseniz çoğu yer sakin olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

vuhuuuu çok asabisin tatlım yalova da villalar varmış geceliği 300 tl gibi bir fiyatı vardı araştır istersen atarlanma hemen şekerim

Yo sinirlenmedim ama gereksiz yorumlarla uğraşmak yorucu oluyo biraz . Önerin için sağol bakacağım hemen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer gerçekten maksadınız tenha yerlerde tatil yapmak için fikir aramak olsaydı o zaman direk bu şekilde başlık açardınız.
"Arkadaşlar fazla kalabalık olmayan sahiller biliyor musunuz? Villa düşündük ama çok pahalı oluyor. Şöyle 10-15 kişinin olduğu fazla kalabalık olmayan sahil önerebilir misiniz?"
şeklinde konu açarsanız istediğiniz cevapları alırsınız. Kendi açtığınız şekilde açıyorsanız ya bilinçaltınız size bir şey demek istiyordur ya da tam olarak aradığınız o cevapları buluyorsunuz burda. İnsanların kapasitesine laf söylemeden önce konu açabilme yeteneklerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:

Benim de dediğim tam da bu işte. Belki haklısınızdir gün olur da sevgilim çok kıskanç dayanamıyorum diye başlık açarım . O zaman bu yorumları yapabilirsiniz tabiki. Ama şimdi ben ne soruyorum siz ne söylüyorsunuz o yüzden gereksiz

Cnım alanyayı önereblrm harıka byer yasemın wıllaları günlügü 150tl ck ıyı ew gbı ztn yceklerını gtrrûrsün bıtek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz orda tatil yaptınız mı? Denize karşı mı fiyatı çok uygunmış. Bir de Alanya kalabalık olmaz mı ki . Önerin için teşekkürler

Konu açabilme yeteneği diye bir şey de mi varmış ? Hayretler içerisindeyim. Anlamayan insanlara göre konu aöma sanırım bahsettiğiniz. Hayır bilinçaltım değil olanı olduğu gbi anlatmam yazdırmış olmalı konu başlığını. Yani olan bu şekilde aynen yazdım .

Son düzenleme:
Bodrum'a Maçakızı'na gidin hem elit hemde plajı sakindir herkes kendi halinde. araştır derim!

Son düzenleme:

Dediğin yeri de hemen listeme ekledim . Onca saçma yoruma rağmen iyi ki başlığı açmışım diyorum gelen harika öneriler var. Burayı da araştıracağım

Aa ilk defa duyuyorum . Peki bu havuz ortak kullanılan havuz mu yoksa o bölgedeki odalara mı ait sadece. 2. Si gbi ise harika . Çünkü otel olması rahatlık açısından çok iyi olacaktır

Bodrum'a Maçakızı'na gidin hem elit hemde plajı sakindir herkes kendi halinde. araştır derim!

bende tail için yer arıyordum...baktım 3 gece ye 19.450 fiyat veriyo.....şok oldum...buraya rahmi koçun torunları gider tatile biz gidemek valla

Bodrum 2 mizin de istediği bi yer . Maça kızına siz gittiniz mi? Beach tarzı bi yer mi. Gitti iseniz hangi tarihte gittinxş acaba? Ağustos ta düşünüyoruz ramazandan dolayı da Ağustos baya yoğun olacak gbi

Valla ya acaba onlara ne yorum yapıyorlar. Neyseki bi elin parmağını geçmese de düzgün cevap veren insan var. Çok sağol . Didim'e yıllar önce gitmiştim iğne atsam yere düşmücek gibi idi. Ama bahsettiğim yer merkezi tabi. Sizin bahsettiğiniz yerlerin tam adını biliyor musunuz

Sadece 10-12 adet gölerine ait havuz,çok sakin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…