:)) yorumlarınız için sağolun da ben size kısıtlıyo ne yapayım diye sormamışım ki. Dedikleriniz de haklısınız ama çok seviyorum ve mutlu olmak için elimden gelen fedakarlığı yapabilirim. Yani bu yaz ha bikini giymişim ha giymemişim bi önemi yok . Kaldı ki zaten kendisi de tatile gitmeyi sevmez Denizi filan. Ama istemediği halde ben istediğim için gideceğiz.
Neden sevdiğim ve benim için bir çok şey yapan insana karşı bu konuda inat edeyim ki? Yani tenha yada kalabalık benim için önemli değil. Yorgan yakmaktansa uzlaşmaya varmak çok daha güzeldir her zaman.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar o kadar komiksinix ki mesajı sizler için düzenliyorum . Yanlız bu durumu işine gelmeyen yorumu beğenmeme olarak algılamayın he olur mu? Çünkü ben size ne sormuşum siz ne cevap veriyorsunuz. Yani gereksiz yere gereksiz yorumlarınız ile uğraşamıcam. Yeni sorumu söylüyorum .
Kızlarrrrrrrr arkadaşlarımla tatile gidicem ama bikini giymeye utanıyorum bir de asosyal bi insanım kalabalıkta rahat edemiyorum . O yüzden şöyle tenha max 10-15 kişinin olduğu yerler için önerisi olan var mı nasıl bir tatil planlamalıyım??
Not: içinizden benim iyiliğimi (!) düşünüp sosyalliğime yorum yapacak varsa hemen sussun onu ben kendim hallederirm siz tatil önerin bana
vuhuuuu çok asabisin tatlımyalova da villalar varmış geceliği 300 tl gibi bir fiyatı vardı araştır istersen atarlanma hemen şekerim
Polemik çıkartmanız iyi oluyor kızlar . Konu başlığı hep üstte kalıyor. Belki de sayenizde ilişki ile ilgili yorum değil de sorduğum sorunun başka olduğunu anlayabilecek kapasitede normal insanlar konumu okuyacaktır
Komiksek niye sinirleniyorsun kiGereksiz yorum dediğin şeylerlle ilgili konu açarsın evlenince ama "Kocam o olmadan evden çıkmamı istemiyor" diye, buradaki herkes seni düşünüp cevap veriyor değil mi? Ha ama bak şimdi aklıma geldi, Ayvalık tarafında kiralık yazlıklar var, fiyatları da en son gecelik 100 lira civarındaydı 3 sene önce falan. Yaş ortlaması 70, çok da sessiz sakin bir yer. Altınova mıydı Altınoluk muydu ikisinden biri, hangisi Balıkesirdeyse araştırıp bakın. Sahibinden.comda da bu tarz yazlıklar var.
Cnım alanyayı önereblrm harıka byer yasemın wıllaları günlügü 150tl ck ıyı ew gbı ztn yceklerını gtrrûrsün bıtek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eğer gerçekten maksadınız tenha yerlerde tatil yapmak için fikir aramak olsaydı o zaman direk bu şekilde başlık açardınız.
"Arkadaşlar fazla kalabalık olmayan sahiller biliyor musunuz? Villa düşündük ama çok pahalı oluyor. Şöyle 10-15 kişinin olduğu fazla kalabalık olmayan sahil önerebilir misiniz?"
şeklinde konu açarsanız istediğiniz cevapları alırsınız. Kendi açtığınız şekilde açıyorsanız ya bilinçaltınız size bir şey demek istiyordur ya da tam olarak aradığınız o cevapları buluyorsunuz burda. İnsanların kapasitesine laf söylemeden önce konu açabilme yeteneklerinizi gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.
Iliskin hakkinda yorum yapmayacagim rahat ol, senden beter durumdaydim çünkü ve hep sen gibi baktim olaya :)
Tavsiyeye gelince tabii ki haremlik selamlik bi otel tercih etme, bayanlar bi yerde erkekler bi yerde ne anlami kaldi birlikte tatilin? Ama tavsiye istersen.. Olympos civarinda Cıralı tarafina bak oteller şeklinde degil yalniz agactan evler falan olan harika pansiyonlar var geceleri cok hareketli değil ama inan cok romantik olur :) ve boylu boyunca bi sahil cok kalabalık olmadığı icin inannn kim kime dum duma illa ki denize girebilirsiniz cok da rahat edersiniz.. Pansiyon tavsiyem de Mehmet Pansiyon oralarin en meshur yeri zaten bi arastirmalisin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bazı otellerin göl evleri var.(susesi,cornelia diamond,sueno beach...vb)
Otelin biraz ücra köşesinde ,terasınızdan havuza atlayabiliyorsunuz.
Hemen yanında snack bar veya restourant ta oluyor.
Pek fazla insan içine karışmadan tatil yapabilirsiniz...
Bodrum'a Maçakızı'na gidin hem elit hemde plajı sakindir herkes kendi halinde. araştır derim!
Bodrum'a Maçakızı'na gidin hem elit hemde plajı sakindir herkes kendi halinde. araştır derim!
Çok alemsiniz vallaKK böyle bir yer işte sordugun sorunun cevabını asla tam olarak alamazsın birileri birşeye takar yazım noktalama şu bu. Kıskançlık tabıkıde kötü birşey ama şu site de sevgilim kocam benı kıskanmıyor yeaa diye ağlayan da çok her neyse. Didim'e gidebilirsiniz mesela. Kalabalık yerleride var sakin yerleride. İyi tatiller şimdiden
Aa ilk defa duyuyorum . Peki bu havuz ortak kullanılan havuz mu yoksa o bölgedeki odalara mı ait sadece. 2. Si gbi ise harika . Çünkü otel olması rahatlık açısından çok iyi olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?