Kıskanc sevgili

Kumralhatun

Guru
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
107
3
298
Selam kızlar ,

Dert değil ama bi konuda danışmak istiyorum size Erkek arkadaşım kıskanç mı desem tutucu mu bilemedim ,ne giysem sorun yaratır uzun elbise giyiyorum kısa etek ve elbise sevmiyo diye ama uzunada laf eder yapısmıs üstüne der kot giyerim tayt gibi olmus der kısa giyerim surat asar o gün laf sokar falan ne giysem kar etmiyor yaniii ve bu durum beni cok rahatsız etmeye basladı . ne giysem cekiştirmek zorunda hissediyorum kendimi paranoyak oldum :18: boyum 173 kilom 56 ne giysem yakıstırırım kendime fazlalığım olmadığı içinde dikkat cekmez dar giysem bile ama bunu ona anlatamıyorum ki annem tesettürlü olmasına rağmen kendisi bana alır etek elbise vs. . sizin de erkek arkadasınız böyle mi karısırmı kıyafetlerinize , şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

Benimki de giymiyorum diye laf yapar
Etekle çok rahat eden birisi değilim,tayt olsun kot olsun tamamdır benim için. Elbise giyerim arada sırada ama giyince de ört oranı buranı,niye çorap giymedin bıdı bıdı bıdı Bir ortası yok yani bi erkeklerin
Ama seninki biraz fazla sıkıyo seni. Sonuçta nasıl giyineceğini,dozunda ayarında bilirsin sen. Bu konuda oturup iyice ciddi ciddi konuşman lazım diye düşünüyorum.
Kot da giyemiceksen ne giyceksin ki?

Paranoyak olmaya kadar ilerlediyse uzatma derim. Hem annen de elbise alıyormuş sana, o karışamaz.

Bu kıyafet konusu benide gıcık ediyor.
Adam pantolonlarıma çok karışıyor ama üst elbiselerime laf etmiyor tuhaf yani.
Tek derdi tayt giymeyim.
Tayt gibi pant. giymesem benden iyisi yok
Ama tabiki onu takan kim?
Ben istediğimi giyiyorum dikkat ediyorum tabi ama dikkat çekici giyinmek hoşuma gidiyor.
O seni tanıdığında da böyleydin değil mi?
O yüzden boşver takılma.
Şimdi buranın tansiyonu yükselicek kendini ezdirme falan diye

Evliyim buna rağmen eşim ağzını açamaz kıyafetlerim konusunda. Neden bu kadar taviz veriyor, söz dinliyorsun ki? Benim bu yeni nesili anlamam pek mümkün olmayacak sanırım. Ailen karışmıyorsa onun ne haddine?

tabii canımm diyorum ya hep kendi tarzım olmustur her giydiğimi yakıstırırım ama o napsam cok kıskanıyo kendine güveni pek yok ben yanında dikkat cekiyim istemez :18: ama evde bile ben corabım uymasa üst değiştiririm akrep burcu olan varsa anlar halimi

sorma sormaa carsaf giysem neden renkli giydin dersin onada bahane bulursun diyorum ama cidden paranoyak oldum kapalı bsey gysem bile elim hep vücüdumda aman acılmasın biyerim diye

Benim öküz akrep burcu sorayım ona
Aynen dikkat çekmemi istemiyormuş bakarlarmış da laf atarlarmış mış mış ta mış mış.
Yanında giyim diyorum bu sefer de diyor ki millet derki bak çocuğa ne giydirmiş sevgilisne manyak vallahi
Kafana takma bence.

Söz dinleme diye bişey yok zaten söz dinlesem sorun cıkmaz bende buraya konu acmak zorunda kalmam

kızlar 9 senedir evli 15 senedir eşimle birliteyim
yaşım 31
yani ben eşimle 16 yaşımdan beri beraberim
ve inanaın evlenmeden önce neyse
hala aynı

bitmek tükenmek bilmeyen bir etek boyu problemimiz var
kaçtane elbisemi saklamış kaçtanesinin başına iş açmıştır saymakla bitmez

ama usanmadım
ve kendi bildiğimi yapmaya kendi istediğimi seçmeye devam ettim
hemen hemen hergün konusu geçer
-yaa ne olur biraz daha uzun giysen

ama ben biliyorum adamımı
bu tavizi verdiğim an
devamı gelir

Bende taviz vermiyorum yaz ayında kot pantolonla mı gezelim beni elbiseyle görünce yine giymiş miniyi diye laf atıyo uzun giysem dar olmus diyoo Erkek milleti işte yanındaki giymesin ama giyenlere baksın mükemmel zihniyettt ve türk erkeklerinin pek çoğunda var bu

canım yanlış anlamanı kesinlikle istemem ama, ben anne-babamdan, teyzemden vs senelerdir görüyorum, bir kere taviz verdiğin zaman sürekli karışıyorlar, her dışarı çıkmaları azap, hep bir kavga. ya baştan tavrını koyacaksın ben böyleyim beni kabul et diyeceksin, ya da katlanacaksın... ki kimse kimse için kendini farklı göstermek kendini kısıtlamak zorunda değil, şu an aşktan sevgiden sana katlanılır gibi geliyor belki ama ilerde inan dayanılmaz hal alacak. ben annemle babamın kavgalarını hala hatırlarım sinirden ağlardım küçücük çocukken, ki annemin açık giyinmekle alakası bile yok... sonuç ne mi oldu, güvensiz bir anne, asla beraber dışarı çıkmayan bir çift...

Est. canım neden yanlıs anlıyım tesekkür ederim yorumun için gayet haklısın . Ama cidden taviz vermiyorm kesinlikle ben yine giyeceğimi takıcağımı takıp cıkıyorum onun kendine güven problemi var onu aşması gereklii

sağol canım anlayışın için. kesinlikle çözmüşsün olayı, kendine güvenmiyor, zaten babam da durum böyleydi, annemle aralarında yaş farkı vardır ama belli ederler, babam gayet büyük gösterir annem genç gösterir, yanında dede gibi duruyorum falan derdi dikkat çekmesini istemezdi.

açık açık konuştunuz mu hiç?? çünkü isterse aşabilir bi sorunu, istemezse de ömür boyu değişmeyecektir

Konuştuk ben böyleyim yapıcak bişey yokki dedim (Okuyanda cok cok açık giyiniyorum sanıcak , sadece erkek arkadasıma göre böyle bu kotta giysem dikkat cekiyosun diyo ) Geçen gün iş cıkısı bulustuk gayet düzgün dizime kadar kalem etek üstüne bluz giydim sana simdi sahilde dolasalım dicem ama sana bakarlar böyle cok dikkat cekersin oyüzden suraya gidelim dedi düşününn dizime kadar etek var ve dikkat cekersin diyo .. ben yine giyceğimi giyiyorum ama bunun surat asılıyo ama kesinlikle yasak koyma durumu yok olamaz sadece surat asıyo beyimiz

surat asması bile insanın canın sıkar keyfini kaçırır annemle babamın durumundan dolayı eşimde en çok korktuğum durumlardan biri buydu, eşim benden 13 yaş büyüktür, ben de (kimse yanlış anlamasın) dikkat çeken biriyimdir, onu denemek için, hayatımda giymediğim kadar açık giyiniyordum yanında :) ( çok kısa olmayan şort, diz üstü elbise gibi )herkes de bakıyordu, iyice inceledim rahatsız olmuyordu kendine güveni vardı, içim rahat etmişti. o halde bile şimdi kızıp surat asmasa da ay canım dikkat çekersin giymesen falan diyor şakayla karışık. yani evlilikten sonra iyice söz sahibi olduklarını sanıyorlar....:)

dikkat çeken zaten doğal ışığı, aurası vardır, açık kapalı giyinmekle alakası yok bence, burası sahil kenti, ne kızlar görüyorum neler giyiyorlar kimse dönüp bakmıyor. canım kalem etekle bluz ben her gün giyerim şu an da üstümde hatta :) işin gereği şık olman gerekiyorsa gayet de giyeceksin hiç te açık bir kıyafet değil yani... sorun onun kendine güvensizliği ve zihniyeti. ben hep derim güzel kızları kaldıramayan erkekler onlarla birlikte olmasın arkadaş geçmişte çok başıma geldi, kaldıramayan insanlar olmuştu, o zaman anlamazdım kendimde kusur bulurdum...

(ay çok kendimi övdüm gibi oldu sanki, kesinlikle yanlış anlaşılsın istemem... )

Ay ne güzel özetledinn Aynen öyle bende kendime güvenirim güzelede güzel derim zaten ama erkeklerin şu mantığını kabul edemiyorum sen elindekini kapat hevesini kursağında bırak ama biri mini giyse şort giyse öküz gibi bak Bakımlı olmamı şikayet ediyo sürekli ama bakımsız olsan dönüp bakarmı acaba . Maçoluk kavramı var ya erkeklerde ahh ki ne ahh illa onun dediği olacak ona göre kadınlar ve erkekler eşit değilmiş erkek güzel gördümmü bakar ama kızın bakmasının lafı dahi edilemezzzz böyle zihniyeet :113:

sağol canım benim bu konuda yaram büyük ondan seni çok iyi anlıyorum zaten evlendikten sonra insan kendi bile giyeceklerine dikkat etmeye başlıyor, o evli bayan ağırlığını alıyorsun üstüne... eşit değiller evet kadınlara hayat çok daha zor erkeklere çok daha kolay malesef

of şu zihniyite sinir oluyorum, bu zihniyetteki gibi senin gibi bir kızı hiç hak etmiyor canım, ay dayanamadım söyledim valla bence açık açık söyle, ya değişirsin ya çeker giderim senle mi uğraşcam de ne iş yapıyor canım, merak ettim, ailesi nasıl mesela, teyzemin de eşi teyzemin açık olduğunu bile bile alıp, senelerce zorla kapattırmaya çalışmıştı. tüm kavgaları bu sebeptendi nerdeyse. ay çok doluyum bu konuda ve bu tarz erkekleri gördükçe çemkiresim dalasım falan geliyor

karar senin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…